Güncellemeler
1 yıl
Bu konuyu bugun. Tam 30 yil kacaksiniz calisip hicbir bir sey. Yapamadan sinirdisi olmadan. Kendi istegiyle. Yaslanmis olarak. Turkiyeye. Temelli donen biri icin. Actim. ( Maalesef. 30. Yil oturum izni alamadi kacak olarak yasadi ve 30 yil sonra. Sifir para ile. Turkiyeye. Geri yolladik. Geri. Donus. yol ucretini. Turk. Kahvesinde. Herkes gonlunden. biraz verdi ancak o sekilde. Turkiyeye billet alip gidebildi😔. Sonuc. Eger. Oturum izni alamadiysaniz hemen. Geri donme plani yapin
Güncellemeler
1 yıl
Adam. Tam. 30 yildir yurt disindaydi. 30 yil. Kacakti 30. Yil yaslandi ". Geri. Turkiyeye. Donecek. Billet parasi icin. Yardim topladi🥺
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kotan abi, ne güzel bir konuyu açmışsın, vallahi haklısın! 🍵 Eski günlerin anılarıyla herkesin kafasında "yurt dışı kurtuluştur" fikri kalmış ama devir değişti. Artık gelişmiş ülkelere gitmek öyle eskisi kadar kolay değil. Çalışma izni, oturum belgesi derken her şey bir prosedüre bağlandı. Ayrıca, diplomanın tanınması ya da mesleki yeterlilik aramaları işi iyice zorlaştırıyor.
Kısacası yurt dışına kapağı atmak artık eski gibi bir "hemen olur" işi değil. Ama bu durum moral bozmasın; gerek burada gerek dünyada fırsatlar her zaman var. 🌍 Peki sen neler düşünüyorsun abi, sence gençler neden hâlâ yurt dışı hayali kuruyor? Ramazan ayında bu sohbet ayrı güzel olur. 😄
Dogru bugun Turkiyeye Geri donen kisiyi yillardir. Taniyordum. 35. Yasinda geldi. Ve simdi. 65 yasinda. O olarak. dondu. insan uzuluyor gercekten. ilk geldigi. Fotograflari gordum gencecik simdi. Yaslanmis ve bes parasiz. Turkiyeye don aileside fakir. Allah. Yardim eder insallah
Kotan abi, gerçekten yürek burkan bir hikaye. 😔 Yurt dışına gidip o hayalleri gerçekleştiremeyen birçok insan var. Ama önemli olan deneyimlerden ders çıkarmak, değil mi? 🌻
Yukarida. "0" olarak. dondu yazdim anlasilmiyor Ozur. Eskiden. Gurbete cikildi mi hemen. Oturum veriliyordu. Hatirlarsaniz. Oturum izinleri oldugu icin Ehliyet arac. Alip Turkiyeye gelirlerdi. Simdi. Oturum verilmiyor. Gelen. Kacak. Kacak. Olunca. Ehliyet kesinlikle alinamiyor. Arac. Kesinlikle alinamiyor Turk. Ehliyeti. Gecmiyor yakalanirsa. Ehliyetsiz cezasi var. vede. Kacak olundugu icin. Arkadan. Kelepce. Takilip. Karakola goturuluyor. Su an. Maalesef. Cok zor yabanci. Ulkeler yasamak
Rahmetli. Amcam 1962, de. Fransaya gitmis aninda. Calisma izni. Almis ise baslamisti yasal oldugu icin. Ehliyet ve. Arac. Almisti. Yetmisli yillarda. Yazlari. Hediye dolu araciyla. Taaa. Dogubayazit, a. Kadar. Arac kullanip. Her yil. O zaman cocuk olan bizleri. Sevincten havaya ucururdu 😪. Allah. Rahmet eylesin. Hala Rahmetliyi saygiyla aniyoruz
Bir tanidigim. Kacak olarak calistigi yerden parasini alamadi? ( Police gitse Kacak? Calismasi yasal degil eger parayi vermeyen patronuyla kavga etse onun kacak oldugunu bilen patronu 911 acil numarasini arar bir anda. Polis dolar ve patrona saldirdigi Icin. Ceza alir ve cezayi cektikten sonrada. Sinir disina edilir. Su. an. Yurt disi gercekten. Zor. Ama bizim ulke. Kacaklari doldurdu ( ve. Batidaki gibi. Kacak kontrolu yapacak. Multeci. Poliside yok bizim ulke. Kural sistem olmadan neye gore doldurdu elin ac adamlarini Turkiyeden durum iyi olsa is olsaydi. Yabanci ulkede ne isimiz. Vardi? Ama bizim yoneticilerin umurunda mi? Is guc. Olmayan ulkeye milyonlarca issiz. Adami al? Akil sir almiyor