Yurt disina gidip. Hicbir kazanc yapamamis. Var mi?

Turkiyeden. Gorulen. Yurt disina. Gelismis ulkelere giderseniz. Hayatiniz. Kurtulur. Tonla. Doviz. Yapip Turkiyeye donersiniz. Bu. Konuyu actim. Turkiyeden gorulen bu? Eskiden. Almanyaya. Fransaya. gidildimi aninda. Calisma izni aliniyordu. Ve. Yasal olarak. doviz kazanmaya baslaniyordu yasal olundugu. icin yazlari Turkiyeye. Gelirdi. Gurbetciler. ama simdi. Nasil. Artik. Eskiden. Oldugu gibi hemen oturum calisma. iznini. Hicbir bir. Ulke vermiyor. Kapagi. Gelismis. Ulkeler. Almanya. Fransa. V. S. Attiniz.. Tamam. Oda. Ne? Oturum izni. Vermiyorlar. " Kacaksiniz" Kacaksaniz 1- Calismak yasak 2- Ev. Kiralayamazsiniz 3- Banka. Hesabi. Acamazsiniz. 4- hatli telefon alamazsiniz. 5- " Ehliyet kesinlikle. Yok 6- University. Mevzunusunuz diplomaniz gecmiyor ve. Kacaksiniz Yani. Su. An. Gelismis bati ulkelerine. Kapagi attim. Kurtuldum. Maalesef yok. Artik

Güncellemeler
1 yıl
Bu konuyu bugun. Tam 30 yil kacaksiniz calisip hicbir bir sey. Yapamadan sinirdisi olmadan. Kendi istegiyle. Yaslanmis olarak. Turkiyeye. Temelli donen biri icin. Actim. ( Maalesef. 30. Yil oturum izni alamadi kacak olarak yasadi ve 30 yil sonra. Sifir para ile. Turkiyeye. Geri yolladik. Geri. Donus. yol ucretini. Turk. Kahvesinde. Herkes gonlunden. biraz verdi ancak o sekilde. Turkiyeye billet alip gidebildi😔. Sonuc. Eger. Oturum izni alamadiysaniz hemen. Geri donme plani yapin
Güncellemeler
1 yıl
Adam. Tam. 30 yildir yurt disindaydi. 30 yil. Kacakti 30. Yil yaslandi ". Geri. Turkiyeye. Donecek. Billet parasi icin. Yardim topladi🥺
Yurt disina gidip. Hicbir kazanc yapamamis. Var mi?