Sığınacak dal yok anca burada döerim içimi?

Aga bir insan hiç mi şanslı olmaz. Kader hiç mi yüzüne gülmez. Allah bir kulunu hiç mi sevmez. Ulan kime ne yaptım kimin ne ccanını yaktım. Kimsenin yarasını delmedim. kimsenin ayıbını yaymadım. dürüst oldum her insanı sevdim yanında oldum. Ulan ne aile ne dost ne arkadaş ne çevre ne sevgili yok abi yok gülmüyor hayat yüzüme. Aileden azar işitmekten akranlarıma kıyasla ağzı düzgün sigarası alkolü arabayla gezmes olmayan efendi adamım hala yemediğim laf yok. 18 yaşımdayım 14 yaşımda kardeşim hala mesajlarımı kontrol ediyor hala açığımı arıyor sadece bunlar değil böyle bir insanla aynı evde yaşasanız intihara gider çocuk o derece iğrenç saygı yok edep yok iinsanlık yok haysiyet yüz hiç bir şey yok şeref yoksunu çocuk. Asosyal tekderdi abisinin açığını bulmak insanlara yaymak ailesini fişfikleyip kızdırtmak. ki kardeşim yüzünden yediğim azarı yemedim. babam gurur kırıcı laflar ediyor anneme biraz karşılık verip kendimi açıklayayım deesem yok evden giderim şunu yaparım böyle ederim. normalde tatlı kadın yediğimiz önnümüzde yemediğimiz arkamızda. ama bu huyları beni çok yıpratıı 18imde hala herşeyime karışılıyor üni hazırlanıyorum sürekli onlar üzerime geliyor. ulan bir insanın hiç mi doğru düzgün arkadaşı olmaz herkes arka plana atıyo. kimsenin tercih ettiği olamadım. kimse elimden gelecekleri bilmiyor alt görüyor şunu yapamazsın bunu yapamazsın. ne dedilerse yaptım çoğu işimde çok iyi oldum. yok hep alt gördüler hep küçümsediler. bir aralar ses aktörlüğü ve sosyal medyada bazı kanallar gibi eleştiriler yapıyordum 150.000 takipçiyi aşmıştım milyonlar izleniyordum. İnsanlar sadece aktörlüğü değil yorumlarımı sevmeye başladı. ülkede br gündem olsa 1milyonu aşkın takipçililer bile gelip bana fikir sorardı. ama çevrem hep iti. sosyal medyada da o kadar iyi olsamda herkes çıkar amaçlıydı. dostum olmadı. para lafı yapmadım. satmadım. savundum arkasından konuşturmadım. olmadı. sevdik karşılıklı sevdik ihanet yedik her kıza yazan tipten olak belki öyle olur dedik. çirkindim yapacağım yoktu. biraz yakışıklı olmak istedim. kimisi övdü bitiremedi kimi suratıma bakmadı. Kendimde iyi bulmuyorum ki. kibarda bir insanım ama herkesten hoşlanan birileri çıkar benden hiç olmadı abi. kimmsemi olmaz be lan 1 Allahın kulu olmaz mı? Tek övünecek çok çok sağlam bir fizik verdi onu geliştiremedimde hala aileden ötürü. yokuş aşşağı tepe taklağım piskolojim altüst hiç ağlamadım ama yağmur altında saatlerce ağlayasım var. Allah hiç mi gülmez yüze be. isyan eder oldum. dualar kabul olmadı. hep daha kötüsü olmasın die dua ettim şu an bile elim ayağım gözüm tutuuğuna şükrediyorum. ama ötesine gidemedim. off off sıkıldım. olmuyor be. üniversiteye geçincede böyle olursa bittim ben ölürüm 60 ımdada gömerler heralde tabi kalırsam. dostlarınızın ailenizin kıymetini bilin

Sığınacak dal yok anca burada döerim içimi?