Hiç çevrem kalmadı napıcam?

Doğup büyüdüğüm şehirden taşındım. 20 küsür sene oradaydık. Bundan bi kaç sene önce telefonum susmazdı şuraya gidelim buraya gidelim tabi o sosyalliğin sonunda da çok yalancı iki yüzlülere maruz kaldım hayatımda sorunlar oldu. TŞınmadan 6 Ay önce hesaplarımı bile kapatmıştım. Geçen baktım ortaokul arkadaşım seneledır gezdigim kız takipten çıkmış başkaları da aynı şekilde. şu an toplasan 1 kisi vardır o da baska ilde. İnstagramımda takıplestigim kisi kalmadı resmen saka gibi... Paylasım yapmıyorum diye cıkarmısta olabilirler ama sosyal medya zaten onemlı degil reelde de kimse yok. Ev konum olarak merkezi degil emeklı yeri gibi baya yüksek konumda. Heryere ters denize uzak. Yani yürüyüse cıksam max market calısanı görüyorum pek bisey yok etrafta eski oturdugumuz evin cevresinde hersey mevcuttu. Evdekiler de alısamadı pek. Kendi ilimde de yalnız kalırdım ama heryeri biliyodum Şu an kuaförüm yok stabil gittigim yerler yok iliskim yok arkadas yok. Sürekli ev isi yap kalk yine ev isleri. 24 yasında biri icin sanki fazla bilmiyorm. Bu yalnızlıga bi yandan da alıstım. Lise arkadaslarım evleniyo kimisinin cocugu olmus. Yasım ilerledikce bu islerde zorlasacak biliyorum zaten asırı olgunlastım ciddi olmayan bisey yasamam.
Hiç çevrem kalmadı napıcam?