esenyurtun iç kesimleri iyi değil daha çok e5 e veya tem e yakın olursa biraz daha iyi onun dışını çok beğenmiyorum insan ilişkileri olarak emniyet olarak
Siz karşıdaki evleri diyorsanız onlar dolandırıcı. Ve hepsi sahte ilan. Ben kendim o ilanlara göre gittim baktım bizzat yalan dolan. Oraya gidince yok bu evde şöyle bir şey var böyle bir şey var diyorlar geçiştiriyorlar. Sana da diyorlar kiien uygun 2 milyona evler var. Ve birkaç emlakçı var tamamen dolandırıcı. O ilanlara kendinizi kaptırmayın. Bizzat oradaki emlakçılara gidip baktığınızda anlarsınız. Ama dikkat edin dolandırılmayın.
Küçükçekmece veya avcılara bir şey diyemiyorum çünkü oraya gidip bizzat görüşmedim fakat esenyurt tamamen yalan dolan. Sakın inanma o düşük tutarlı ilanlara. Yazdıkları açıklamalara da inanma o açıklamanın aynısı birçok ilanda var aynı açıklamlaar. Oradaki emlakçılar bile diyor ki burada çok dolandırıcı emlakçılar var. O fiyata daire falan yok. Yokkk yani gerçekler.
Aynen öyle, adamlar kaçak yapı yapıyor, sonra hükümet oy toplamak için, imar affı getiriyor sonra deprem oluyor, ee noldu kim suçlu şimdi burada, deprem suçlu bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
alınabilir bence
Walla deprem var 99 dan sonra mi ucuz olması iyi ama saglamlikta onemli
En dandik şehirde 1+1 bile bulamazsın kanka üzgünüm git bi orta halli araba al parana değer kaybettirme
Avcılar ve Küçükçekmecede var Satılık bu fiyata daireler
Çok eski binadır
21 ve üzeri yaşında var bitane
Bitane Esenyurtta bahçe katı var
Bina Yaşı 4
çok zor o fiyata bulmak
Çok var Hocam
ilginç demek ki benim baktığım gördüğüm yerlerde yok
bulursan al o zaman alınmış alınmıştır kaybettirmez
Bina Yaşı 4 var Esenyurtta bahçe katı
Güzel duruyo
Biz üst katlarda istiyoruz aslında
Ama bütçemiz 1.100₺ en fazla
esenyurtun iç kesimleri iyi değil daha çok e5 e veya tem e yakın olursa biraz daha iyi onun dışını çok beğenmiyorum insan ilişkileri olarak emniyet olarak
açıklamalarına iyi bakmak lazım arayıp görüşmek filan lazım hisseli filandır tapusunda sıkıntı olabilir
İlan bu şekilde
YÜKSEK KİRA GETİRİLİ
3+1 110 M2 GENİŞ KULLANIŞLI DAİRE
DAİRELERİMİZ HEM YATIRIMA HEM OTURUMA UYGUNDUR
DEKORLU LÜKS 3+1 DAİRE
AİLE SİTESİNDE
MARKET, MANAV, HASTANE VE OKULLARA YÜRÜME MESAFESİNDE
DOĞU , BATI, KUZEY, GÜNEY CEPHE
METROBÜS, OTOBÜS, MİNİBÜS GİBİ TOPLU TAŞIMALARA ÇOK YAKIN
DAİREMİZ GÜNCEL VE DOĞRU İLANDIR
Ucuzmuş da konumu nerede ve kaç yıllık bina bunlar da önemli elbette.
Valla köpek kulübesi bile alamazsın o paraya İstanbul'da
Deprem düşüncesi ile satıyor olabilirler fiyat çok uygun değerlendirilebilir
o fiyata yok ki
Çok var yeni baktım
Emlakjette
İlan numaralarını da yazdım
Bakabilirsiniz
Siz karşıdaki evleri diyorsanız onlar dolandırıcı. Ve hepsi sahte ilan. Ben kendim o ilanlara göre gittim baktım bizzat yalan dolan. Oraya gidince yok bu evde şöyle bir şey var böyle bir şey var diyorlar geçiştiriyorlar. Sana da diyorlar kiien uygun 2 milyona evler var. Ve birkaç emlakçı var tamamen dolandırıcı. O ilanlara kendinizi kaptırmayın. Bizzat oradaki emlakçılara gidip baktığınızda anlarsınız. Ama dikkat edin dolandırılmayın.
Internetten baktım dairelere hala çalışıyorum ofisteyim
Esenyurt Küçükçekmece ve Avcılarda vardı bu fiyatlara
Küçükçekmece veya avcılara bir şey diyemiyorum çünkü oraya gidip bizzat görüşmedim fakat esenyurt tamamen yalan dolan. Sakın inanma o düşük tutarlı ilanlara. Yazdıkları açıklamalara da inanma o açıklamanın aynısı birçok ilanda var aynı açıklamlaar. Oradaki emlakçılar bile diyor ki burada çok dolandırıcı emlakçılar var. O fiyata daire falan yok. Yokkk yani gerçekler.
Haaa bak belki 1500 e alırsın. O da roman mahallesindeki dairesleri gösterirler. Oradakileri uyguna satıyorlar çünkü o da en az 1500 falan.
O kadar paramız yok maalesef
Bakalım nasip
Bulamazsak da dünyanın sonu değil
Acelemiz yok
Maalesef dediğiniz dolandırıcı sahtekar insan çok
Dediğiniz gibi
Elinde olan parayı da kaptırma da dikkat et. Hayırlısı olsun ama şunu bil ki hiçbir şey internette gördüğün gibi değil.
Ben aslında Memleketim Bursa'dan istiyorum ama ikimiz de İstanbul'da çalışıyoruz mecburen İstanbula bakıyoruz
Eşim de Bursaya daha sıcak baksa da İstanbuldan ayrılamıyoruz
Anladım, hayırlısı olsun inşallah.
Teşekkür ederiz bakalım nasip kısmet
kümes çıkar o paraya ancak
Herkes aynı şeyi diyor aklımı deliricem
Bu fiyata daire çok var bugün baktım
Sürüsüne bereket
50 yaşında bir harabe mi
Hayır 4 yaşında Bina
Bahçekatı
ipotekli olmasın?
doğuda bile alamazsın
Ben de yalan yok hocam
İlan numaralarıyla gönderdim
Bu fiyata çok daire İstanbul'da
Esenyurt Avcılar Küçükçekmecede örneğin
hiçbir ilde alınmaz gibi
3+1 mi ilanı var mı
Evet 3+1 bir sürü var
Yeni baktım emlak sitelerinde
Var mı öyle bir ev o paraya
Bende avcılar da oturuyorum
Esenyurtta 4 yaşında bir daire var bu fiyata bahçe katı
Bu İstanbul'da mı emin miyiz? Kaç yıllık?
1 milyona ev mi kaldı
Belki alınabilir. Ucuz semtlerde falan
Hayır ev almak boş yıkılır falan
Kafan mı güzel senin
Haha deprem bölgesinde yaşıyorum o yüzden dedim
Arsa al sağlam ev yap hiç bir şey olmaz korkma, bende Antepliyim. Maraşa gittim baktım hep yıkılanlar çürük yapılmış evler.
Doğru söylüyorsun
Hazır antepli bulmuşken bir soru sorabilir miyim?
Tabi sor
Benim duyduğuma göre Antepte yıkılan bazı evleri Deniz kumuyla ve dere taşıyla yapmışlar bu doğru mu?
Evet kesinlikle doğru, hala yapan var sadece Gaziantepte de değil, farklı şehirlerde de var öyle yapılar, Karadeniz Bölgesi, Marmara bölgesi.
Yani doğru olsa ne olmasa ne mk adalet olmadıktan sonra
Kulaklarıma inanmak istemedim
İnsan hayatı bu kadar ucuz olabilir mi Türkiyede?
Neden sağlam yapmıyorlar Can yaşayacak içinde
Aynen öyle, adamlar kaçak yapı yapıyor, sonra hükümet oy toplamak için, imar affı getiriyor sonra deprem oluyor, ee noldu kim suçlu şimdi burada, deprem suçlu bence.
@yelbegen olsun. Depremden sonra çadır ve yemek verdi sonuçta.
Allah razı olsun.
Deprem vergilerini de halk, süs olsun diye veriyor herhalde tövbe estağfurullah tövbe.
Ölmek üzereyken sor millete Oyum Reise derler
İş oyu geçti, iş insanlıkta artık, deprem yerindeki insanlara çay oyuncak fırlatandan ne bekleyeceksin ki.
Neyse boş ver
@yelbegen ben çadıra bakarım.
31. pd
İmkansız ya
Yeni baktım
100 senelik bir daire alırsın anca
Hayır bina yaşı 4
Yoktur o paraya
Dolu var hocam
Emlakjetden buldum daha yeni baktım
Bir sürü var