+1 yılÖğrencilerin takıldığı mekanlara gidecek, ucuzluğu kovalayacaksanız ve çok sık toplu ulaşım kullanmayacaksınız yeter ama yine de ucu ucuna. yani aşma ihtimali yüksek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYetmez ben 6 7 k harcadım huzulide değil sadece galataya gittim anadolu yakasından ve çok sıcak sürekli soğuk bişeyler içmek zorundasın evden sahile hastaneye çıkmak 1 saatlik yolculuk gerektiriyo büyük şehir baya sürekli otobüs metro deniz yolu ile ulaşım saglamak zorundasın ve tek yolculuk yetmiyor o yollara bir yere gitmek için 3 otobüse bindim git gel 1 200 liram gitti hiç bişey yemediğimiz halde 2 kişi bidaha tövbe dldşepfmfkdm
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnadolu yakasında hiç bişey yok boş şehir ev Avrupa yakasında in her şey orada
Cevap sahibi+1 yıl50 tlden asagı büsküvi yok terminal lerde çıkma o parayla yola falan 🤣
Soran+1 yılAnladım, zaten istabuldan vazgectik gibi
- +1 yıl
anadolu yakasında bişey yok demiş ya 😂😂😂😂 bunlar da dışardan gelip iki yer görüp kendini İstanbulu gördüm sanıyor...
Cevap sahibi+1 yılNe var söyle bakim kayda değer anadolu yakasında?
- +1 yıl
onlarca müze, onlarca saray var anadolu yakasında, boğazın en güzel koruları anadolu yakasındadır, tepeleri de aynı şekilde. renkli sokakları ile ünlü caddeleri, o fotoğrafta bakıp bakıp içinizin gittiği masaldı cadelleri, ekstradan dünyanın en ünlü alışveriş caddeleriden biri de anadolu yakasındadır ki dünyanın en büyük markaları yer alır burada, en çok tarihi camilere sahip ilçe yine anadolu yakasındadır, adaları, marinaları, boğazın en görkemli kıyıları ki avrupa yakasındakinden daha tatlıdır çünkü her renkli iskele binası çevresinde yapıların arasından girer girer Boğaziçi köprüsünü izlersin bu konumlardan. Dünyanın tek otoban kavşağında yer alan botanik bahçesi de yine anadolu yakasınddır, dünyanın en büyük ahşap yapısı da anadolu yakasındadır, onlarca avm, İstanbulun en yüksek yapısı ile en büyük camisi yine anadolu yakasındadır,,, İstanbulun en çok tiyatro ve opera sahnesi anadolu yakasında yer alır.. yani muhtemelen yaşadığın şehri 100e çarp yine anadolu yakası kadar çok gezip görecek şeyin olmaz. Avrupa yakası da aynı şekilde ama siz dışardan gelenler iki üç yer biliyorsunuz ünlü ve turistik, tamam ya İstanbul bu işte sanıyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılYavru banane camiden saraydan müzeden? Ben tatile gelmişim camimi aricam 🤣
- +1 yıl
sen ne geziyorsun? bar mı kafe mi restoran mı? ee onlardan da binlercesi yer alır anadolu yakasında. Sen nereye nasıl gideceğini bilmiyorsan, İstanbul ne yapsın. o kadar şey yazdm bi camiyi cımbızladı. Sen nasıl bi çölde yaşıyorsun ki sadece kafe için gelmişsin İstanbul'a 😂😂😂 hayatında kafe mi görmedin.
Cevap sahibi+1 yılBoş yapma köprüsü galatası taksimi gezilcek yerler Avrupa'da napim ben taş duvarı burdada cami iskele var 🤣
- +1 yıl
allahn kültürsüzü 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen sen kültürlüsün buyur konıs dinleyek 🤣
+1 yılYeter fakat istediğin gibi zevk alamazsın. Sadece otobüs parası. Kalacak yer sorunu olmadan sadece
- Otobüs orası. Yok falan.
- Müze kartı çıkartırsın.
- Yemek olarak çay simit yemen en iyi yol olur
Çok hesap kitap yapman lazım.- Burger 250 tl
- Aparatif 100-200 tl
Bence yeter ama iyi matematik yapmak lazım.00 Yorumla
- Tatil & Seyahat konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bu zamanda 3.000 tl 3 yüz tl gibidir.
Markete bir girip çıkma en az 1000 tl
Bir yerde Yeme içme 500 ya da 700 tl
Sen 3.000 tl yi yap en iyisi 10.000tl ya da 15.000 tl yap yetsin sana..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, İstanbul! Şahane bir seçim yapmışsın, süper! 🙌 İstanbul’da çok şey yapabilirsin, hem de 3 gün için 3 bin TL’yle gezmen biraz bütçe planı yapmanı gerektirecek. Yeme içme, şehir içi ulaşım, konaklama masraflarını 3 bin TL'yi aşabilir. İstanbul artık pahalı bir şehir ancak planlı bir gezi rotası oluşturarak şehrin belirli bir kısmını gezebilirsin. 🥳✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kriterlerini düşürürsen yeter tabii. Mesela taksim da sosyal tesiste 50 tl ye Türk kahvesi içebilirsin, ciks bir mekanda 250 ye de içebilirsin. Hamburger yersin 200 tl ödersin, toplu taşıma kullanırsın, suyu büfeden değil marketten alırsın, müze kart çıkartıp ucuza tarihi yerleri gezersin... gibi.
20 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 23,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbence çok az
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende ücretsiz Akbil var gel vereyim jsjsjsj bence gayet yeter, gereksiz harcama yapma, kalacağın ev yakınınsa evde yiyecek hazırlığı yapabilirsin ufaktan kahveni falan yaparsın mesela sadece keyfi canının istediği yerde bir şeyler atıştırırsın alışveriş yapmak güzel olurdu ama paran ona yetmez belki çok uygun yerlerden beğendiğin bir iki parça alırsın. Benim tavsiyem Kadıköy’e çok vakit harcama kafeden başka bir şey yok giyim olarak uygun şeyler var ama hepsi kokoş kıyafeti genelde karşıyakada gez sahillerin tadını çıkar Üsküdar’a git mutlaka Beşiktaş Sarıyer pahalıdır oralardan bir şey alma ama bu iki ilçemin her yerini gez müze kart çıkar tarihi yerleri gör oraların tadıda ayrı oluyor vapura mutlaka bin umarım çok güzel gezersin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkur ederim
+1 yılÜç günde tam olarak 3 bin harcadım geldim sjfkskd dördüncü güne de kalacaktım para kalmadı döndüm 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Direkt burdan da diyebilirim ben full kafelere harcadım ya özel bir yer gezmedim 😂
Soran+1 yılAnladım
+1 yılneye yeter mi? sırf iki öğün lahmacun yeyip, bi çay içip tabana kuvvet gezeceksin yeter. yok otelde kalacaksan, yok deli gibi gezeceksin, taksi bineceksen, o müze senin bu müze benim, o galata kulesi senin bu kız kulesi Ayasofya benim, yok boğaz turu vs vs vs o zaman ohooooooooo.. Yarım saatte biter 3bin.
00 YorumlaGezeceğiniz yerlerin planını çıkartın ve geldiğiniz gibi öğrenci kartınızı alın. Yoksa yol masrafınız artar. Yemek için de ucuz şeyler bulabilirsiniz. Abartılı kafelere gitmekten kaçınırsanız kalma hariç 3 bin liraya çıkabilirsiniz.
11 Yorumla
+1 yılKonaklama büyük gider. Onun dışında toplu ulaşım doğru kullanılırsa doğru rotalar ve zamanlama seçilirse gayet rahat. Ulaşım gideri çok fazla olmaz yeme içme konusunda sınır size bağlı ama ben 3 güne 1500 lira ayırarak İstanbul'da gayet güzel lezzetler tadabilrsin diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKonaklama yoksa yeter bir de dışarıdan çok şık görünen Restoran kafelere girme bazı semtler var pahalı gezerken dikkat et
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonaklama için asla asla yetmez ama kalacak yer varsa gezmek için yeterli. Tabii taksi kullanmamak ve aşırı harcama yapmamak şartıyla. Her yeri gezemezseniz belirli yerler belirleyin oraları gezin. Mesela Eminönü'ne gelin ordan yürüyerek Galata'ya geçin. Zaten gezilecek yerler genelde Avrupa yakasında. Anadolu yakasında Kuzguncuk var kayda değer bir yer olarak. O yüzden Anadolu'ya geçmeseniz de olur masraf yapmamak için. İyi eğlenceler 🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonaklama dahil değilse ve taksiye binmen gerekmeyecekse rahat rahat gezersin. Alisveris yapicaksan taksim çicek pasaji ya da kadıkoyde alisveris caddesini tavsiye ederim ozellikle kadikoyun avisveris caddesi cok iyi uuguna guzel kiyafetler var.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıcaaaa kadıkoy bence istanbulun en güzel semtlerinden çok farklı bir havası var sahili de var taksime de yakın zaten yani vaktin varsa uğra bence oraya da alisveris olmasa da.
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılbir şey soracağım orada tramvay otobus binis kac tl
Nereleri gezeceğine bağlı ben kadıköy cadde bebek ortaköy gezcem kahve içicem normal happy moonsta falan yicem diyorsan yeter ama şef restoranına gidicem boğaz manzarasına bakara rakı yapcam kuruçeşmede cluba gidicem dersen yetmez
00 YorumlaKalacak yer parası hariç yeter, tabi aşırı lüks yerlerde takılmayacaksan. Nişantaşı'nda pahalı bir yerde yemek yemeye kalkışırsan o para 3 gün değil, 1 günde biter.
00 Yorumlaİstanbul gezme planınız nedir? 1000 liraysda hal olur 100000 ya da yapılabilir. Gezi anlayışınız yazarsanız.. Eğlenme mi, kültür gezisi mi vsvs.
00 Yorumla
+1 yıl3 günde o para, dışarıda kaç öğün yemek yiyeceğine bağlı olarak ancak karnını doyurmana yeter.
00 Yorumla
+1 yılKalacak yerin var mı yoksa 3000 lira'nın dışında mı kalacak yer için bütçen
15 Yorumla
Soran+1 yılKalacak yer var 3 bin in icinde degil
- +1 yıl
O zaman 3 bin işini görür poncik
Köfteci Yusuf gibi Büyükşehir Belediyesi ve Sosyal Tesisleri gibi yerlerde yiyip içersen daha hesaplı olur - +1 yıl
İstanbul'un birçok yerinde Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri var ben gittiğimde uğruyorum fiyatları makul
Soran+1 yılAnladim, tesekkulet
- +1 yıl
Rica ederim Minik kuşum şimdiden iyi tatiller
+1 yılKonaklamaya ücret vermeyeceksiniz. Alışveriş yapmadan sadece bi kaç takı vs yemek ve gezme için yeterli..
00 Yorumla
+1 yılBu miktar epey yetersiz. En az beşbin anca yeter o da en düşük fiyat. Yol parası var mı, kalacak yer falan?✔️
00 Yorumla
+1 yılSana bağlı. Bu parayı saniye de de bitirebilirsin.
00 Yorumla
+1 yıltanıdık birinde kalacaksan 3 gün için 6 bin tl almanı öneririm
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 499 cevap paylaştı. Yeter ama nasıl yaşadığına bağlı. Standardın yüksekse bir güne bile yetmez.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 530 cevap paylaştı. Kalacak yerle beraber dahilse yetmez ama gezmek yiyip içmek içinse 3 bin yeter.
00 Yorumla
+1 yılHayatta kalmaya anca yeter o para. Sen ne diyon boolum 😄
00 Yorumla
+1 yıl3 bin tl ye anca market gezersin kusura bakma
00 YorumlaBence yetmez ama çok iyi idareli kullanırsan "yetebilir."
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir gezi planı yaptığına göre değişir. Pera palas gibi yerlere gitmeyeceksen idare eder bence.
00 Yorumla
+1 yılNereye gideceğine bağlı çok yiyip içmezsen yeter yiyip içersen zorlar.
00 YorumlaGezmek için yeterli ama geziyim eğleniyim yiyelim içelim tek güne yetmez.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılFull dışardan yersen gezmeye tozmaya paran yetmez bi şey yiyip kahve içsen 500 gider tek öğünde
00 Yorumla Konaklama hariç yeter 3 gün ama abartmadan harcarsan
00 Yorumla
+1 yılKalacak yerin var mı ve nasıl bı gezme dusubcn var eğlenemezsin ama gezersin
00 Yorumla
+1 yılEğer üç günde hiç para harcamazsan üçbin cebine kalır aklını kullan 😉
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle dışardan yemek yemezsen pratik şeyler yersen ucu ucuna yeter.
00 Yorumla Harcamana göre değişir ya ama imkansız değil sonuçta
00 Yorumlayol parasina yetmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2010 ekonomisi ile 2010 yılına göre kesin yeter de 2024 yılında sence yeter mi sor bakalım birde kendine?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzmire geldik 1 haftada kalacak yer bedava olmasına karsin günlük 2500₺ falan harcadık
01 Yorumla
Soran+1 yılAbartmissiniz siz de ya baya iyi gezmissiniz o zaman
Gecede 1000 TL benim alkol masrafimi karşılamaz tatilde
00 Yorumla
+1 yılEvet yeter dudullu otagarinda iniyosun 5 10 koli pişmaniye alıyosun satıyorsun aksamada kaptan tol gösterir uyursun sen bu kafayla İstanbul'a gelme kimsen yoksa o parayla deneme bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbul'da para harcamaya değmez
Vasıfsızların güzide tatil merkezi
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYetebilir abartmazsan
00 Yorumla Ben bir hafta kaldım 6,8 k gitti harcamana bağlı 3 gün için yeter kalacak yerin varsa fazla dışarıdan yemek yemeceksen
00 Yorumla
+1 yılYeter ama iyice deneyimleyeyim böyle sokakta gördüğüm ilgi çekici şeyleri deneyeyim , ücretli bir yerlere gideyim falan dersen asla yetmez
00 Yorumla
+1 yılYetmeyebilir yemeye içmeye nereye gittiğine bağlı
Ben gezdirsem olur mu?:)
00 Yorumla
+1 yılAsla yetmez ben istambul da yaşıyorum eger iyi gezeceksen günde 3 .000 tl tutar en az
00 Yorumla
+1 yılEh işte alışveriş yapmayacaksan konaklama falan yoksa yeter
00 Yorumla
+1 yılKonaklama ihtiyac vb disindaki paraysa yeter ama her sey icindeyse 3 bin tl asla yetmez
00 Yorumlao parayla zor İstanbul'da gezmek
bişi yemezsen belki00 Yorumla
+1 yılsadece diğer giderleri çıkıp gezerken cebinde duracak paraysa yeter öteki türlü 2 gün belki
00 YorumlaYeter güzel kullanırsan ve belli yerleri planlayarak gezersen
00 Yorumla
+1 yıl1 saat de yetmeye bilir ne için bu ne yapmak istediğine bağli
00 YorumlaKalma yeri peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılKyk da kalacagiz
+1 yılNe yapacaksin tam olarak onu söyle önce
03 Yorumla
Soran+1 yılHic bilmiyorum ki oyle arkdasimla birkac gezecegimiz yerler var ama nereler gezilir ki uygun
- +1 yıl
3 bin tl ye Bayrampaşa da bile dolaşamazsın
Soran+1 yılIptal oldu zaten plan
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeter yeter İstanbul'da cidden ucuz yerler var
09 Yorumla
Soran+1 yılNereler ki oralar
Soran+1 yılMesela toplu tasima 1 binis kac tl
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da önceden yaşadım şu an bilgim yok ama şöyle diyim 2019 da bir yerde kahvaltı yapmıştık 10 börek 5 poğaça yedik 89 TL verdik o zamana göre büyük para akşam yemeğini bir lokantada 5 kişi tıka basa yedik tatlılar içecekler sosisler falan filan ama sadece 110 tl verdik
Soran+1 yılNerede yediniz bunu
Cevap sahibi+1 yılHatırlamıyorum vallaha üstünden 5 yıl geçti
Soran+1 yılKadikoy falan pahali mi
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılKadıköy pahalı tabi zeytinburnu falan takılan arkadaşım vardı zamanında zeytinburnu ucuz diyordu istersen ufak bir araştırma yapabilirin
Soran+1 yılTamamdır, tesekkurler
+1 yılSokakta yatarsan olur
00 YorumlaBir gün de yetmez
00 Yorumla
+1 yılBir şey yeyip içmezsen yeter...
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılYetet. Neteye gideceksin?
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılÜç bin sadece yol parası
00 Yorumla
+1 yılTramvay ile yeter
00 Yorumla
+1 yılNasıl harcadığına bağlı
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem