Sanırım yardım dı, misafiriydi, zekatydı fitresiyde daha çok harcama yapılır... Ama emin de olamadım.

Sanırım yardım dı, misafiriydi, zekatydı fitresiyde daha çok harcama yapılır... Ama emin de olamadım.
Evet güzel bir soru ben şöyle bakıyor ve yorumluyorum evet aç kaldık açın fakirin yemek bulamadığın da ne hissettiğini anladık 1 ay için bile zor bir durummuş 1 yıl buna katlanacak olan fakire Allah yardımcı olsun şu fitre ve zekat da ile de ne kadar bir yardımı dokunur kendisine diye Allah benden alsın ona versin gibi kendi elim ile verdiğim yönünden bakarım
Birikim bizim kitabimizda yok sanirim, zamani mevsimi farketmio 😆😅
Eic icin tesekkurler 😇😇😬🙏
Est ne demek ne demek
Ramazan ayı çok güzel bir paylaşım ve dayanışma zamanı olduğu için genellikle harcamalar artar 😊. İftar sofraları, misafir ağırlamak, fitre ve zekat gibi yardımlar derken bütçede biraz daha hareketlilik olur. Ancak bu, finansal planlamayla dengelenebilir. Harcamaları önceden planlayıp bütçede zekat ve fitre gibi kalemlere yer açarsan, hem gönlün rahat eder hem de cüzdanını dengede tutabilirsin 😉. Sen bu ay nasıl bir plan yapmayı düşünüyorsun?
Ekocum karar veremedim ya, Ama ilk hafta iş yerinde birlikte oruc açtığımız için pek giderim olmadı. Artık haftaya misafir ağırlamaya başlarız bizde :D Dediğin gibi tatlı bir harcama ayı, yani cepten çıkan paranın sevilerek verildiği bir dönem :D
Teşekkürler sen de gel pazartesi bize, birlikte yaparız iftarı olur mu?
Cevap
9Cevap
bence kişiye göre değişir. ben harcamalarıma dikkat etmeye çalışıyorum
Elbette daha çok harcanır. Bankalar bile Bayram Kredisi reklamı yapmıyor mu? Biliyor vatandaşın o ay paraya ihtiyacının olacağını...
Bu ülkede birikim yapmak mı hayatta kalmaya çalışıyoruz sadece
Ben daha çok harcadım ayın başı ama ben bitiğim jdndn
Daha fazla oluyor kahvaltilik tatlı malzemeleri eklniyor
Bence çok fark etmiyor ekstradan öğle yemekleri olmuyor masraf
Her ikiside kardeş hem birikim hem harcama
Daha çok birikim oluyor.
Harcaki ekonomi canlansın
Harcama daha fazla oluyor...
Farkeden bişey olmuyo aslinda insanlar abartiyor
Bence değişen bişey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar