Ramazan ayında davulcular gerekli mi gereksiz mi?
GEREKLİ UYANDIRSINLAR BİZİ
GEREKSİZ BAZILARI SAHURUNU YAPIP UYUYOR BAZILARI DA ALARMLA KALKIYOR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gereksizler bence. tutanda tutmayanda uyanıyor böylelikle tutan zaten saatini kurar yine kalkar o kadar çok dikkat ediyorsa kendileri yapmaları lazım. yani sonuç olarak herkes inançlı değil bu ülkede yani o yüzden de ben gereksiz buluyorum. zaten saat olmazsa ya da telefon ile uyanmazlarsa zaten ailelerinden birisi yine de uyanır zaten. yani ben kendi açımdan gereksiz buluyorum. bunun yerine insan kendisi uyanabilmelidir bir çok yöntem var bunun için. belki hastası olanda vardır ya da uyku sorunları olanda vardır.
Doğru söylüyorsun kardeşim 👏👏👏
Eyv abi
Gereksiz yaa oruç tutamayanları da uyandırıyor. Belki saatlerce ağrıdan kıvranma sonucu yeni uyumuş birini uyandıracak. Neden? Zaten oruç tutup da sevabını alamayacak. O halde neden uyansın. Ya da saatlerce maymunluk yaparak uyuttuğun bebeğin uyanabilir. Çok kızıyorum davul olayına. Zerre empati yapmıyorlar. Ben zaten geç uyuduğum için kendi adıma zarar görmüyorum ama görenler var.
Çok doğru bir konuya parmak bastın. Buna yüzde yüz katılıyorum. Davulcu olacak kişi 11 ay boşta kalacak. Eğer başka yerden geliri yoksa.
🙂🙂 Kesinlikle..
🎗️🤗🤗
Cevap
3Cevap
Gerekli bence manevi değeri güzel nostaljik ve geleneksel severim
Gereksiz ben alarmla uyanıyorum
gerekli adet bu
Gelenek gelenektir
Alarm var artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar