Diyelim ki hayatına birinizi buldunuz ve onunla evlenmeyi düşünüyorsunuz. Fakat onun hiçbir mal varlığı yok. Siz değilsen güzel lüks bir daire ve güzel bir araba var. Bu ev ve arabayı evlenmeden önce üstünüze alır mıydınız? Yoksa evlendikten sonra da alabilirim "ben işime sonsuz güveniyorum mu mu" oynardınız
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim neyim varsa benim değil sevdiğim adamın böyle saçma sapan hesaplara asla girmem
Sorun şu mal varligim benim alın terim degil. Babamin alin terinide vermek istemem ne cileler cektigini biliyorum. Ve acikcasi ne kadar iyi olursam olayim bir gun beni aldatabilir ayrilmak isteyebilir. Bu sebeble baba mirasini paylasmak istemezdim
Zaten böyle bir ihtimal aklına getiriyorsan hiç evlenmemen kimseyle arkadaş olmaman insanlarla konuşmaman lazım onlarda seni aldatabilir kandırabilir yalan söyleyebilir öyle saçma iş mi olur düşündüğünün tersine iyi biri de çıkabilir düşüncen bana boş geldi
Kesinlikle önce al güvensen bile kendini
Garantiye al
Bende sen gibi dusunuyorum fakat ayri sehirlerdeyiz. İlerde ya sat sat burdan alalim diye zzorlarsa
Öyle bi hakki yok sana güvenerekmi evleniyo buna asla müsaade etme yani amaci parada olabilir o kadar cok sey yasadimki kimseye güvenmem sunu asla unutma hayatta önce sen varsın
Haklisin simdiden diyorum evini al arabamizi al ondan sonra evlencez diye.
Alamiyosada seninkine güvenmesin bak söyle bisey var bizde kadininki kadınındır erkeğinki ortaktir
Ev araba almazsa evlenmeyecek misin nerde kaldı bu işin sevgisi? Ne kadar saçma düşünüyorsun kendine eş mi alıyorsun yoksa ev araba alacak bir banka mı?
Ben kendime banka istemiyorum hanfendi. Ben kendime beni doyurabilecek bir adam istiyorum. Asgari 24 du sanirim bu adam Ankara'da kiraya 20 bin vercek 4 bin lirayla ne yiycez azcik mantigini kullan sevgi karin doyurmuyor bosananlar niye bosaniyo saniyorsun yasin kucuk sanirim sevgiyle hayat gecer saniyorsun
Bencede oyle cunku ondan cocuk dunyaya getiriyorum onun bana vericegi hak zaten direkt cocuguma gidecek. Bende sizin gibi dusunuyorum
Sende çalışırsan o kirada verilir o evde geçinir. Sevgiyle hayat geçmiyor ama sevgisizde geçmiyor çok zengin olup sevgisiz insanlar gırla onlardan olmak istemiyorum bunun yaşımla ne alakası var para manyağı olunca mı yaşım büyük olmuş olacak almayayım canım ya. Direk kocam bana bakmak zorunda doyurmak zorunda mantığını sevmiyorum çalışırsın çok zor değil destek olursun yani senin bu beni aldatır malımı almasın düşüncen bir kere çok saçma nerden biliyorsun belki çok iyi bir adam çıkacak ama sen bugün para ev araba hesabı yaptığın için utanmayacak mısın? Oda mı ev araba alınca kendi üstüne alsın sana hiç bişey vermesin mi? Hoşuna gidecek mi
eşim olacak raddeye geldiyse, * malı mülkü abla
Ya ayrilirsan ve sanki kendi mali mulkuymus gibi hak talet ederse
o çakallığı düşünüyorsan keşke evlenmeseydin ama o zaman önceden yap abla
Çakallikla alakasi yok. Bunu yapan hem cok kadin hem cok erkek var. Ben babamin alnının terini niye baskasina yedirteyim? Belki aldaticak bosanmak zorunda kalicam malimi mulkumu metresine yatiricak hic belli olmaz bu isler
İnanıyorum
Onunla evlenme