Selam✌️
İyi düşünün bu devirde düğün yapmak ohoooooo😅

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam✌️
İyi düşünün bu devirde düğün yapmak ohoooooo😅

Ben evliliğimi yaptığım zamanlarda düğün yapmıştık ama şimdi ki aklım olsa sade nikah töreni yapardım düğün salonuna vereceğim parayla da balayına giderdim milleti memnun etmek için ugracagima kendi mutluluğum için masraf yapardım
Haklısın ablacım ☺️ bence de 2-3 saat için değmez ki dünya masraf
Aynen öyle canım 👍💕🥰 ama eskiden benim dönemimde düğün önemliydi nam şeref haysiyet anlamına geliyordu oyuzden de davullu zurnalı düğün yapılırdı şimdi devir değişti artık tabi sade nikahlar tercih ediliyor
Evet abla başta aileler istiyordu 😍
Aynen öyle 👍
😍😍😍
Sade nikah düğünler en baştan beri çok saçma geliyor bana arkadaşlar ben gerdeğe gireceğim hadi bunu kutlayalım gereksiz para harcamak vs saçma sapan hareketler gereksiz gürültü gereksiz masraf gereksiz kalabalık o parayla yurt dışı seyahati yaparım ya da yatırım yaparım geleceğim daha iyi
Aslında düğün istemiyorum düğün nikah her şey bir olsun istiyorum zaten pahalı bir şey ömrümüz sonuna kadar borca girmeye gerek yok onun yerine şehir şehir gezeriz insanların akşam yemeğini çıkarmak için borca girmek gereksiz olurdu.
Sade nikâh gibisi yok kesinlikle. Düğünlere gitmiyorum, en sevmediğim ortamlardan.. Ben de düğün yapmak istemiyorum olmasa çok sevinirdim doğrusu. Sadece nikâh yapmak en doğrusu ve en huzurlusu bana göre..
Katılıyorum 😍 canım
Kesinlikle şefkatlim 😍✨
Tövbe 😅😂 kız yanlış okudum bir an şeftalim sandım
😘😍 Her zaman ki gibi yine tatlısın şefkatlim güldürdün beni iyi mi ☺️
Göz yanılması oldu 😄 evet canım 😘
Olur öyle şeyler 😃 canın sağolsun boş ver tabi ki 😘
😍😍😍
🙏😍😍😍
Cevap
32Cevap
Ben düğün istemem hiç bir şekilde.
Sade nikah o parayı yatırım amaçlı kullanırız. Düğüne gelip yok gelinliği güzel degildi, yok yüzü asikti diye yalan atip yiyip içip gidecekler. Gerek yok.😃
He canım boşa masraf millet eğlensin diye
Eğlenmeyi de bir kenara koydum dedikodu malzemesi çıkmasın boşa masraf
Düğüne gerek yok. Sade bir nikah, küçük de bir kutlama yeterli bana göre.
Bence de
Düğünü ve insanların hain bakışlarını çekecek halim yok derim ben
Hain bakışlar mı 😄
Sade nikah, millet erik dalı oynayacak diye düğüne masrafa gerek yok. O paraya tatile gidilir.
Herkesin tercihi farklı olabilir ama benim tercihim daha sade bir nikah olurdu. Düğünler genellikle büyük bir organizasyon gerektirir ve birçok insan için stresli olabilir. Sade bir nikah, daha samimi ve özel bir atmosfer sağlayabilir. Ayrıca, düğün yerine evlenen çiftin daha çok birbirleriyle ve bu yeni yaşamlarının başlangıcıyla ilgilenmelerine izin verir. Tabii ki, bu tamamen kişisel tercihlere bağlıdır ve herkesin kendine uygun olanı seçmesi en doğrusudur.
Kendi düğünüme gitmesem sabah uyandığımda düğün bitmiş olsa direk gelin kahveyi yapıp başlasak felan olmuyo mu o
Oluyor 😄
Hayalim çaktırma
Sksjdhfg
Kesinlikle nikah. Düğün her açıdan zarar bence evlenecek çifte. Maddi olarak ayrı bir yük, her şey çok pahalı. Manevi olarak ayrı bir yük, çoğunu belki hayatımızda bir defa ancak göreceğimiz insanlarla yorucu bir düzen içinde eğlenmeye çalışılıyor.
Bana bu dönemde hala inatla düğün yapmak isteyenler garip geliyor. Bir ekmek fiyatı bile her ay değişebiliyorken düğün gibi çok ayrıntılı ve çok masraflı bir şeyi kim ister ki? Bir günde olup bitiyor ve kimseyi de memnun edemiyorsunuz. Sade bir nikah ve arkadaşlar arasında bi eğlence yeterli sanki
Sizin gibi düşünenlerin çoğu iş gerçeğe dönünce çark ediyor aile baskısı falan ki sayınız oldukça düşük
@PASEYDON27 Ya ailesi laftan anlamayanlar oluyor elalem ne der muhabbeti falan ama ben ailemi bu konuda ikna ettim. Zaten sizden önce abiniz falan evlendiyse işiniz kolay oluyor razı oluyor onlar da
Ben evlilik düşüncelerine gömdüm Toprağı bol olsun Kardeşlerim var onları düşünüyorum. Herkese Akıl sağlığı ve vicdan dilerim bu konuda. Size de mutluluklar
@PASEYDON27 Umarım bu hayatı dilediğince yaşarsınız. Teşekkür ederim çok
🙏
Sade nikah tam bana göre, sade de bir insanım, şovu sevmiyorum, üstelik dünyanın masrafı, alemi memnun etmek için kimse borç batağına girmemeli
Her şeyin sadesi güzel düğünde insanlarda gulumseyecek hal kalmıyor yorgunluktan.. Nikah çok daha şık duruyor..
Kesinlikle kisa ve sade nikah, ardindan o paralarla bas basa veya arkadaslarla tatli bir eglence :)
Vur patlasın çal oynasın biri düğünü sevdim ama masraflarda eşime yardımcı olurdum tabii saklı kalması şartıyla ama takılan takıları isterdim
Tâbikide nikah , ben düğün sevmiyorum yaa hiç uğraşamam skwjsnsjsns tâbi sonra da büyük bir eğlence olabilir
Sade bir nikah ve güzel bir yemek yeterli iyi olacaktır.
Sade bir nikahla evlenmek isterim ne gerek var düğüne onun yerine tatile gideriz bana katılanlar😂
Düğün yaptık ama bize aşırı maliyeti olmadi kır düğünü yaptık kendi arazimiz uzerinde sadece masa sandalye kiraladik ve çok güzel oldu birçok şeyi de bir önceki senenin kampanyalı zamanlarında ayarladık
Düğünün adı dahi midemi bulandırırken nasıl öylesine basit ve sıradan bir eyleme hayatımda yer verebilirim ki?
Bence Ufak bir eğlence de olsa güzel olur salon olmasına gerek yok yazın açık hava da olur
Düğün mü kalmış ya. Hem yorgunluk eziyet hem de üstüne bir ton masraf. En temizi düz nikah.
Nikah üstüne sadece çok yakınlarla bir eğlence ve yemek
Düğün masrafına girdiğim kadınla iyi gecinemem 😀 nikahla gecistirmek isteyen kızlar bal olsaymissiniz
Ben düğün isterim diyen kadın evlenince kavgalara hazır olsun.
Müzikli eğlenceye gerek yok bence. Düğünlerde kalkıp oynayanlardan değilim zaten.
Sade nikah ya da yemekli bir davet yeterli. Müzikli eğlence yapmam.
Ben bugün evlenmeme kararı aldım. Yarin fikrim değişirse bakarız
Belediye de kıyacaksın arkadaşlarla eğlenceksin bu kadar
Sanırım sade bir nikahın ardından unutulmaz bir balayı tatili istiyorum.
Sade nikah istedim ama aileler izin vermedi maalesef
Sen istediğin kadar nasıl olacağını işte, düğün ailelerindir, ancak dugun gibi cemiyetler de kendi istegini kendi çocuklarının düğününde yapabilirdin, çünkü o düğün senin düğünün olur
Düğün sevmiyorum, düğüne gitmiyorum, olursa birgün evlilik düğünsüz istiyorum. Masrafı falan hikaye yuvanın temelini sağlam atmak lazım 😊
Bana kalsa imzayı bile elektronik atalım bitsin 😂
Yok artık 😅
nikah sonrası meyhanede eğlence
Aman sabahlar olmasın 😅
iki şekildede evleniyosun farketmiyo bence:)
Düğün olunca masraf bin misli oluyor 😅
valla aklı olan zaten masrafsız düğün yapar bu zamanda :)
Nikah guzle olur da kendi düğünümde de oynamak isterdim
kesinlikle sade bir nikah düğüne harcayacagim parayla birikim yaparim milleti mi eglendiricem
Düğüne vereceğin para ile git tatil yap
Evet öyle yap
Sade bir nikah sonra kendi aramızda ufak bir eğlence olabilir.
Kahveyi de sade severim nikahı da.
Sade bir nikah en güzeli aslında ama zor
Nikah yeterli , düğün falan uğraşamam
Sade bir nikah yeter bu devirde şatafata gerek yok
Hiç gerek yok düğüne falan
Sade nikah en güzeli gerisi stres
Düğün düğün düğün isterim. 🤭😂😂
Sade bir nikah.
Vur patlasın çal oynasın
Sade bir nikah yeterli olur benim için
Sade nikah tercihim
En iyisi nikah kesinlikle