Evlenseydiniz düğün mü yapardınız nikah mı?
En rahatı tabii ki nikah
En rahatı tabii ki nikah
Ben sade bir nikah yapardım aile arasında. Sevmiyorum ben öyle düğün falan yapmayı onun yerine sade bir nikah yapmayı tercih ederdim. O kadar para harcayıp gereksiz masraf falan yapamam gerek yok. Bence aile arasında sade bir nikah yapmak en doğru olanı diye düşünüyorum. Sevmiyorum ben öyle düğün yapmayı falan gereksiz bence.
Cevap
25Cevap
Ben evleneceğimi sanmıyorum ama evlensem bile kesinlikle düğün istemezdim bana çok saçma ve gereksiz geliyor çünkü
Güzel bi kına ve nikâh yaptık. Birde akşamına güzel bi yemek oldu bitti. Gayette güzeldi. Düğün saçma geliyor bana.
Yaşım 34 hala evlilik kavramını uzak buluyorum kendime ama evlenseydim eğer sade bir nikah tercih ederdim.
Nikah , düğün aşırı saçma yani , milleti doyurup gösteriş yapmak için yapılıyor. Bunlar yerine eşime ve kendime harcarm o parayı
nikah yapardim yeterli ama kina gecesi mutttlaka yapardim
Keşke nikahda olmasa😔 e devlet üzerinden online imzalasak yorulmasak😂
hayatıma son vermeyi hiç düşünmedim ama düşünecek olsam basit bir yol seçerdim. Nikah gibi
Nikah yapardım. Düğünü gereksiz masraf olarak görüyorum.
En güzeli nikahta bunun için evleneceğim kişinin de bunu istemesi lazım
Düğğn yapın yaa bir daha ne zaman yapacaksın, içinde kalmasın
Nikah diyen kadin yuzdesi yuksek. Guzel gelisme.
Ben sade isterim ama karşı tarafın goŕuşu önemli ortak karar almamız lazim
Ayrı ayrı nikah da yaptık düğün de. Ben aslında küçük bir şey istemiştim ama eşim ısrar edince büyük bir düğün yaptık kıramadım onu. Çiftler nasıl isterse, nasıl anlaşırsa öyle de olmalı.
Nikah yeter. Daha önce görmediğim akrabalarım onca tepinsinler diye para ödeyemem hiç
Düğün çok gereksiz geliyor. Karşıdakinin düşüncesi de önemli elbette ama bana göre nikah yapılması yeterli olurdu.
sade bir nikah aile büyükleri arasında yemek yeterli. 7 düvele duyura duyura düğün yapmaya gerek yok bence.
Nikah tercihim ama çoğu kız düğün istiyor.. isterse yapıcaz mecbur
Ben evliyim nikahı ayrı düğünü ayrı yaptık çokta güzel oldu içimde bir şey kalmadı
Nikah yapardım ama karşı taraf düğün istiyorsa da davet verirdim
Sade bir nikah
Nikah ve küçük eğlence bence
Ne düğünü. Başkasının düğününe bile gitmem
Hiçbirini yapmam evlenmem çünkü 😂
Nikah yapar geçerdim
Artık bu zamanda bütçeye göre
Evlendim nikah yaptım
Kızın rızası olursa sadece nikah
Ben düğün sevmiyorum
nikah tabiki
Nikâh yaparım