Kız arkadaşım (yabancı) bana yatırım tavsiyesi yaptı ve o günden beri yazmıyor neden? Daha sonra moralim bozuk deyip yazmadı?

Öncelikle uzun bir açıklama oöacak onu söyleyim. Okuyup yardımcı olacaklardan gerçekten Allah razı olsun. Hsbc'de çalışan Asya asıllı İngiltere'de yaşayan bir hanım kızımız bana kripto parada ücretsiz yatırım tavsiyesi yapabileceğinden (Telegram'dan konuşuyorduk bu arada genelde Telegram kullanmıyo) bahsetti ve o akşamda çalıştığı bankada kripto para hakkında 2 saatlik toplantı yapılmış. (tabii biz bu arada 9 gündür kesintisiz konuşuyoruz) O günün akşamında bana birikimlerini paylaşmak istedi. Paylaştıda sonra "yatırım planınız nedir?" gibisinden soru sordu. Bende herhangi bir planım yok dedim param kısıtlı olduğundan haliyle. Daha sonra başlangıç için kaç para yatırabileceğimi sordu. Bende en fazla 600 tl yatırabileceğimi söyledim çünkü o kadar param vardı gerçekten. O da unut gitsin çok çalışman gerek gibisinden şeyler dedi. Ve o gün bugündür yazmıyor. Yazmama sebebini buna bağlamıyorum elbette çünkü kıza inancımı açıkladım o da açıkladı. Ben müslümanım demiştim ki öyleyim (bağnaz olanından değiliz orası ayrı) ama o da bana materyalist yani ateist olduğunu söylemişti. Şaşırmıştım dumura uğrayıp. Ne zamandan beri böylesin diye sordum, o da çocukluğundan beri böyle olduğunu söyledi. Sanırım bu bana Tanrı'nın bir cezasıydı diye geçirdim içimden, çünkü en tahammül edemediğim insanlar ateistlerdir şu dünyada.. Budistine deistine bile okeyim ama ateist. İmtihandır dedim, yolu yok çekeceksin. Hatta Keşke baştan sorsaydım dedim inancını. Hiç beklemiyordum açıkçası ateist olacağını, sormak sonradan aklıma geldi. 3 gün sonra neden yazmadığını ima ederek bir şeyler yazdım ve o da "moralim bozuk, yazmak istemiyorum" dedi. Sizce yazmamasının asıl sebebi nedir, gerçekten morali mi bozuk? Bende belirsizlikten nefret ettiğimden istemiyorsanız uzatmanın lüzumu yok bırakabiliriz gibisinden çıtlattım. Çünkü gerçektende hayatımda çok fazla belirsizlik yaşadımve buda beni yıprattı. Bu arada kızla ailelerimize varana kadar her şeyi konuştuk yani her şeyimi biliyor. Yüzyüze ilişki terchm
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada soruyu sorduktan sonra moralim bozuk demesi 3 gün sonra yani dolandırmaya çalışmıyor aşko kuşkolar sizi ahaha
Güncellemeler
1 yıl
Kim sevse inançsız çıkıyor usta şansımı *
Güncellemeler
1 yıl
Bitti ulan bitti getirin davulları zurnaları 1 aylık esaret bitti ÖZGÜRÜM ARTIK!
Güncellemeler
1 yıl
Bu da yeni nesil dolandırıcıymış bir daha kriptodan vs konu açılıyosa direkt hesabı inceleyin fake gibiyse uzak durun arkadaşlar tavsiyedir hesabı inceleyin takip ettiklerini falan hadi eyv
Kız arkadaşım (yabancı) bana yatırım tavsiyesi yaptı ve o günden beri yazmıyor neden? Daha sonra moralim bozuk deyip yazmadı?