Güncellemeler
+1 yıl
Pişmanım diye diğer kıza yazdım
Nişanlımla (imam nikahımız var) diğer kız aldatıldıklarını aynı gün öğrendiler. Nişanlımı istiyorum dedim, ertesi gün pişmanım diye kıza yazdım cevap vermedi, 1 hafta sonra ayrılmak için hediyeleri iş yerine getirdi ama ikna ettim yumuşadı. O günden sonra 3 hafta geçti hiç konuşmadık, eskiden hep arardı sorardı. Niye böyle oldu? Kim yazmalı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nişanlın varken başka bir kıza mı yazdın yani? Bir de marifet gibi bunu buraya yazıyorsun 😂 İkisi de bırakmıştır umarım seni
Biliyorum hatalıyım maalesef. Nişanlımı istiyorum derim ama sonra pişman oldum ve diğer kıza yazdım ama cevap vermedi. 1 hafta sonra ayrılmak için hediyeleri getirdi ama onu ikna ettim sarıldık. Bana zaman ver kafam çok karışık dedim ve kız bana seni seviyorum dedi ama o günden sonra 3 hafta geçti ne kız yazdı ne de ben. Şimdi ne olacak? Kız niye yazmadı?
(Bu anlattıklarım nişanlımla değil diğer kızla yaşananlar)
Oyun oynar gibi anlatmışsın resmen. Ne kadar dengesiz bir adamsın. şu an gözümde 14-16 yaşlarında sevgili yapıp aldatan kişilerin konumundasınız.😂😂 Umarım her ikisi de senin farkına varmıştır 🙂
Evet çok saçmaladım. 8 aydır diğer kızla birlikteydik. Sence tekrar olabilir mi? Niye hiç yazmıyor artık? Niye o gün seni seviyorum dedi?
Nişanlısını aldatan adam beni de aldatır diyip bırakmıştır 🙂 Haketmişsin. Aynısını sana yapsalar ortalığı ayağa kaldırırsın. Yazık
Yoksa yazar mıydı şimdiye kadar? Ne olacak şimdi beklemelimiyim?
Kıza neden böyle bişey yaptın ki gözün ondan başkasını görüyorsa neden nişanlandınız. bence bir karar ver.
Çok uzun hikaye. Pişmanım diye diğer kıza yazdım ama dediğim gibi kız ayrılmak için gelmişti güzelce konuştuk sarıldık onu ikna ettim zaman istedim çünkü kafam çok karışık ama 3 haftadır hiç iletişime geçmedik. Diğer kız beni unuttu mu niye hiç yazmadı?
Karaktersizlikte zirvedesiniz maşallah.
Biliyorum hatalıyım maalesef. Nişanlımı istiyorum derim ama sonra pişman oldum ve diğer kıza yazdım ama cevap vermedi. 1 hafta sonra ayrılmak için hediyeleri getirdi ama onu ikna ettim sarıldık. Bana zaman ver kafam çok karışık dedim ve kız bana seni seviyorum dedi ama o günden sonra 3 hafta geçti ne kız yazdı ne de ben. Şimdi ne olacak? Kız niye yazmadı?
Anlamıştır ne ka*pak adam olduğunu. Nişanlısını aldatan ilerde beni de aldatır düşüncesiyle peşini bırakmıştır.
Ama niye o gün hediyeleri getirdiğinde seni seviyorum dedi?
Seviyor ama güvenmiyordur. Bu kadar basit.
Tamamda şimdi ne olacak? Kim adım atmalı? Onun yazmasını mı beklemeliyim?
Bilemiyorum. Nasılsa ortada ahlaki ilkelere sığmayan bir durum var zaten. İstediğin gibi yap gitsin.
Utanmadan hala böyle bir sorumu koyuyorsun
Pişmanım maalesef ama olan oldu
Umarım ikisi de sizden daha iyisini bulur
çok yanlış yapmışsınız nişanlıyken mi bunları yaşadınız anlamıyorum ki bu durumu
Evet nişanlıydım ve aynı zamanda 8 aydır beni çok seven bir kızla birlikteydim ve ikisi yaptığımı aynı gün öğrendiler sonra ben nişanlımı istiyorum dedim ama çok pişman oldum ve diğer koza ertesi gün yazım. Devamı yukarda. Diğer kızla 3 haftadır hiç yazışmadık.
Kafanız karışmış kalbinize sorun kimi seviyorsunuz kim gitse üzülmezsiniz
Yazık
Biliyorum hatalıyım maalesef. Nişanlımı istiyorum dedim ama sonra pişman oldum ve diğer kıza yazdım ama cevap vermedi. 1 hafta sonra ayrılmak için hediyeleri getirdi ama onu ikna ettim sarıldık. Bana zaman ver kafam çok karışık dedim ve kız bana seni seviyorum dedi ama o günden sonra 3 hafta geçti ne kız yazdı ne de ben. Şimdi ne olacak? Kız niye yazmadı?
Ya sen ne anlation
Çok karışık. Nişanlımı istiyorum derim ama sonra pişman oldum ve diğer kıza yazdım ama cevap vermedi. 1 hafta sonra ayrılmak için hediyeleri getirdi ama onu ikna ettim sarıldık. Bana zaman ver kafam çok karışık dedim ve kız bana seni seviyorum dedi ama o günden sonra 3 hafta geçti ne kız yazdı ne de ben. Şimdi ne olacak? Kız niye yazmadı?
Bu anlattıklarım nişanlımla değil diğer kızla yaşananlar
Umarım ikisi de senden ayrılır mk
Pişmanım gerçekten… diğer kızı istiyorum, sence bir şansım var mı? 3 haftadır niye hiç yazışmadık?
Şansın yok. Umarım da olmaz. Dengesiz
Neden? Ben mi yazmalıyım?
Yazma tamam mı sen kimseye bulaşma mk
İstiyorum ama o kızı