Sevdiğim kıza yazmıyorum artık sizce hata mı yapıyorum?

internetten tanıştığım bir kız oldu. bana çok yakınlık gösterdi. arıyodu hep konuşuyoduk mesajlaşıyoduk. eski sevgilim bile bukadar ilgi göstermiyodu. bende hiç görmediğim bir kıza aşık oldum napiyim. bikere askerdeki sevgilisini anlattı aramız bozuk aldattı beni ayrılcam ondan diyodu ama twitterda felan onunla ilgili bişeyler yazıyodu.

sonra bir kere buluştuk kız arkadaşıyla gelmişti. kız arkadaşlarıyla etrafdaki erkekleri çekiştiriyolardı sürekli pek muhabbet edemedik sürekli arkadaşıyla bir muhabbet içerisindelerdi. zaten 1 saat sürdü öyle sonra evlere dağıldık. ogünden 2 hafta sonra felan bana geç mesajlar atmaya başladı çevrimiçi olmasına rağmen başka erkeklerle konuştuğunu biliyorum ama bana geç cevap vermesini kabullenemiyodum. arıyodum 2 kelime konuşuyo sonra 5 dk sonra ben senin ararım diyip kapatıyo aramıyodu. mesaj atıyodum işim var ben sana yazarım diyodu yazmıyodu. dedim herhalde soğudu sıkıldı benden. yazmamaya başladım sonra ne günaydın diyodum nede başka bişey.

1 hafta sonra sen bana niye yazmıyosun dedi bende whatsappa girmiyosun tarzında bişeyler söyledim niye yazıyım dedim. olsun yaz dedi baktım yine yazmıyo bende tamamen yazmayı bıraktım yine. madem sevmiyo arkadaş kalalım dedim ama olmuyo çok seviyorum onu ama o beni kardeşi gözüyle görüyo onu deli gibi sevmeme rağmen bunu kaldıramıyorum. bende onu unutmak için böyle bir yola başvurdum sizce doğrumu yapıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen cevap arkadaşlar çok kötü durumdayım
Güncellemeler
+1 yıl
Başka tavsiyeler
Sevdiğim kıza yazmıyorum artık sizce hata mı yapıyorum?