Babamın kredi kartına annemin karışmaya hakkı var mı şehir dışında yaşıyorum ve o paraya ihtiyacım varken 😓😓?

Antalya'da çalışıyorum tarih öğretmeniyim bazı ihtiyaçlardan dolayı babamın kredi kartı bende ama bu kredi kartı hep bende durur üniversiteye giderken çıkardılar hep benim yani zaten annem geçen sene söyleyip duruyordu neyse bir şekilde oyaladık 2 gün önce bir fark ettim ki babamın kartını online alışverişe kapattırmış yani annem kapattırır çünkü babam akıl etmez öyle şeylerle uğraşmaz yani zaten kendisinin maaş kartı var bu kredi kartlarına da ihtiyacı yok daha ben babamın ağzından bir kere duymadım şu kadar para harcadın şöyle yaptın zaten tek çocuğum zamanında 75 liralık internet faturasını 420 lira getirdim ağzını açmadı neyse annemin durup dururken babamın olaylarına kartına karışmaya hakkı var mı ben de babamın maaşı kartından bütün taksitleri ben yatırıyordum onlar gitmiyorlardı ben de taksitleri yatırmayacağım aydın'ı baştan aşağı gezsinler bakalım

Babamın kredi kartına annemin karışmaya hakkı var mı şehir dışında yaşıyorum ve o paraya ihtiyacım varken 😓😓?