Mavi james modeli bi kot degil.5 kot hepsi de aayni yerden yirtilir mi? Mekan cikisin da hnm efendi uyardi.

Mavi james modeli bi kot degil.5 kot hepsi de aayni yerden yirtilir mi? Mekan cikisin da hnm efendi uyardi.

Evet, bazen paramla rezil olduğum anlar oldu. Kalitesine güvendiğim bir şeye yüksek para verip beklediğim gibi çıkmadığında ya da gereksiz bir harcama yapıp sonradan pişman olduğumda bunu hissettim. Özellikle dışarıda yemeğe fazla para verip kötü bir hizmet alınca ya da gereksiz bir şey alıp kenara atınca, “Bu paraya yazık oldu” dediğim çok oldu.
Erkeklerde var sanırım bu sorun. Benimde maviden var birkaç tane ama hiç böyle bir sorun yaşamadım. Loft markasına da bakabilirsin onların kalitesi de güzel.
Bu sorun bn de uzun yillar vrdi. Bnden kaynakli saniyordum. Sikayetvar. com arastirdigim da yalniz olmadigimi anladim.6 7 adet bu sekil de yirtilma olup cope sallladim. En son musait zaman olunca 1 adet goturdum. Ne cikicak diye degisim oldu. En son da 3 un siyah renk yirtilinca baskasi fark etmis uyarinca artik gina geldi
Ah be dostum, resmen kotlar isyan etmiş gibi görünüyor! 😅 Şimdi böyle üst üste aynı yerden problem çıkınca haliyle can sıkıcı oluyor. Hele ki bu kadar para vermişken, verdiğin paraya yazık hissi ağır basıyor.
Bazen belirli modellerde ya da üretim partilerinde hata olabiliyor. Alışveriş yaptığın mağazanın müşteri hizmetlerine durumu anlatman iyi olabilir. Elinde faturası varsa daha güçlü bir şekilde hak talep edebilirsin. Kesinlikle umudunu kaybetme, çünkü tüketici olarak bu senin hakkın! 💪
Sana hiç böyle başına gelen bir şey için çözüm bulabildiler mi? Bakalım, deneyip kazanan var mı? 👖🎯
Cevap
15Cevap
Jeanlerinin eski kalitesi yok, sweatlerinin rengi de hemen atıyor. Sadece tshirtleri güzel. O yüzden büyük parçaları Mavi'den almıyorum, sadece önemsizleri alıyorum. Sağlam jean istiyorsan Pull& Bear, Lee gibi markaları deneyebilirsin.
Pull&Bear’ın çok güzel ve kaliteli kotları var ya. Bir bakın isterseniz.
Rica ederim
Altinyildiz pierre cardin zara gibi markalar tamamen naylon ya da polyester kumaşlardan. Ürün satıyorlar
Fiyatlar tavan ama çoğu marka ürün de kalite kesinlikle düştü
Mavi kendini uzun zamandır kendini bozdu kalitesini
2012 yılında maviamerika modeli bir kot almıştım. Oda tam ağ kısmından yıpranarak, aynı bu şekilde açılmıştı. Götürdüm verdim, onun yerine o fiyatta tişört almıştım.
Evet mavinin eski kalitesi yok maalesef ama iyi tarafı incelemeye gönderdiğin tüm ürünleri değiştiriyorlar
10 senelik levi’s jeanlerim var hala yepyeni duruyor. Maviden bir tane bile kıyafetim yok tercih etmiyorum.
Koton da aynı şekilde cok korkunç oldu bu markalar 4-5 ay kullanabiliyorsun ancak
Yok yaa o kadar övulecek biseyi
Colins de öyle modellerini seviyorum ama çabuk salıyor kendini
Eski. kalitesi kalmadı likra atmalar bu sekil yirtilmalar falan çok yaşanmaya başladı.
Hep maviden giyerim bir sıkıntı yaşamadım
Belgesiyle götür değişirler, ben beş yıllık pantolonumu bile değiştirmişlerdi. Mavi malının arkasındadır.
Neyin kalitelisi kalmış ki bu devirde
Çikolata bile aynı olmasına rağmen çikolata oranları aşırı düşmüş
Dedem 108 yaşına gelen dedem. Ben sana gucciden alayım. Çok yaşa dedem.
Dedem sen hiç yazma
Ben sana bulurum
Bro eskiden bende maviden alırım sana önerlim ltb levis jack jones pantolonları güzel
yıllarca alıp çok memnun kaldığım bir markayı fakat hakikatten son yıllarda bir deformasyon söz konusu bu yüzden alışverişi bıraktım ordan
Evet mavi de bu sorun var
Ama işte kesimi çok iyi kotların
Bende de hep aynı yer sorun
Maliyet diyə ürünləri kaliteli yapmıyorlar.
Mavinin eski kalitesi yok
Kotları faturasıyla iade edebilirsin bir yıl içinde değişim yapıyor mavi
Tamam işte değişim oluyor.
Sbshdj benim maviler de hiç böyle olmuyor
Maviden tum james modellleri aldigim da bol ama yikandikca daralip ufalip tayt gibi oluyor. Gecen yil aldigim model 1 yil olmadan tayt gibi oldu. Incelemeye gonderilip degisim verildi. En son attigim siyah da barda otururken kadin fark edip uyardi. Hemen mekandan cikip eve gelip degistirdim. Bu 3 kotu magazaya incelemeye gondercem.
Kanka demekki toton büyük niye zorluyorsun 😂
Yoo mavi iyidir ülkenin en pahalı mağazalarından
Mavi den hiç pantolon almadım. Zara dan devam
Ben hep maviden giyerim bir sıkıntı yaşamadım
En az 2 yıl giymiş ağlıyor
10 yıldır mı giyiyorsun
O zaman skıntı valla ben maviden giyiniyorum böyle bir şeyle karşilaşmadim
Hiç almam bu markadan
Sende problem olmasın
Kaç yıldır giyiyosun ki bunları
Sende de ne g0t varmış arkadaş
😈 Biz değdirdik nazarı kızlar olarak sen de dar giyme kardeşim