Evi arabası var borçsuz bir şekilde hayatını sürdürüyor 70 bin geliri var böyle bir erkek ile evlilik rahat sürülebilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Olur çocuklara iyi bir gelecek sunabilir sana da sunar tatile rahat güzel çıkarsınız
Ben kadınların erkeklerin maaşlarının yüksek olmasına takılmasını yanlış bulmuyorum çünkü sevdiğin adamla birlikte yapacağın aktiviteleri yapabilmen lazım onunla tatile çıkmak istiyorsan onunla tatile çıkabilecek bir hayat tarzının olmasını istemem lazım bu gayet normal ama bir erkekle sadece bunun için evlenilmez00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. yani maddi olarak o para yeter bence. makul bi hayat yasıyorsanız. hani pokunu cıkarmazsanız :D
ama pek birikim olmaz bence. evlenince adam hani tatile götürmesi gerek hatunu. hatun muhtemelen calısmıyor. onun masrafı vs. fena para değil ama cok da yasatmaz diyim. ama ev araba varmıs. nereye para gitcekki. ben onaylıyorum at imzayı
00 Yorumla
Aaa neden olmasın. 70 bin neyinize yetmiyor. Arabası var, evi var, borcu yok mis gibi. Bu demektir ki aylık sadece faturalar ve benzin ödemesi yapacaksınız. Gerisi size kalıyor.
Durum buysa bence 70 bine değil çocuk merhametli mi, cömert mi buna bak. Şimdi ki erkekler insanlıktan çıkmış merhametlisini bulduysan bırakma derim. Asıl önemlisi bu.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Valla açık konuşayım, 70 bin maaş, evi ve arabası olan biriyle evlilik finansal anlamda tabii ki rahat olabilir. Ama unutma ki para mutluluğun sadece bir parçası! Evlilikte uyum, sevgi ve karşılıklı anlayış çok daha önemli. Maddi şartlar senin için “rahat bir hayat”ı ifade ediyorsa, tamam güzel, ama önce duygularına bakmalı ve bu kişiyle gerçekten bir bağın olup olmadığını düşünmelisin. 💕 Paradan önce sevgi diyoruz, unutma! 😉
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
91Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılgidere bağlı
00 Yorumla Ben bu durumu anlamıyorum mesela. Kadınlar soruyor araban var, evin var mı, yazlığın var, gelirin iyi mi… ee kardeşim bunlar var da peki sen bu hayatta ne yaptın? Bunları istiyorsunuz karşındakinden de e o zaman ben sorayım mesela senin neyin var? Siz bu hayata yan gel yat diye mi geldiniz?
40 Yorumla
1 yılEvlilik maaş ile alakalı bir şey değildir. Bazen 100 bin, 200 bin alsa da uyuşamadığınız için geçinemezsiniz.
Maddi olarak konuşsak bile eğer aranızdaki o uyum yoksa, tevekkül yoksa, idare yoksa paranızın hiçbir bereketi kalmaz. Nereye harcadığınızı anlayamazsınız bile. Uçup gider.
Ama siz birbirinize anlayışla, sabırla, sevgiyle yaklaşırsanız o para nasıl oldu da bu kadar çok şeye yetti diye şaşarsınız...
23 Yorumla- 1 yıl
@mila_ruby teşekkürler.
Detayda yazdıklarına bakarsak gayet iyi bir durum var ortada. Temel ihtiyaçlar alınmış, birç da yok ki çok daha iyi demek ki yönetebiliyor bütçesini. 70 bin de iyi bir gelir.
Fakat evlilik hayatı başka bir şey. Çok zengin insanların da kötü evlilikleri var, huzursuzlar, mutsuzlar vs.
Maddi taraf evet ama manevi tarafa da bakmalısın.
23 Yorumla- 1 yıl
Benim eşim 70 binden fazla alıyor 3 çocuk ev kendimizin çocukların okulu benım masrafım anca yetiyor bide faturalar
- 1 yıl
Allaha şükür iyiyiz
Siz evliliği rahatlık ve sırf rahat hayat yaşamak için mi yapıyorsunuz evlilikle yoklukta olacak sıkıntı da olacak başka şeyler de olacak ki hayatın anlamı olsun evliliğin anlamı olsun siz neyin peşindesiniz
23 Yorumla- 1 yıl
Helal
- 1 yıl
Sevdim ayağına sevmediği biri sayesinde bedavacılık peşindeler.
- Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılSonra neden insanlara güvenmiyorsun deniyor.
Sorulan sorularda bile kişiler niyetini , maksadını belli ediyorken bana başka bir seçenek bırakmıyor ki.
Para olmasa insanoğlu ne yapardı diye düşünmeden edemiyorum.00 Yorumla
1 yılkişiye gore değişir. tahminen 5 sene sonra bu kişi olacağım. abarti cimri olduğum icin eşim çalışmıyorsa benim kafamda birisi degilse zorluk cekecektir. maksimum 10-20 bin ona harclik olsa ev vs icin 20 gitse. 30 anca bana kaliyo
00 Yorumla
u 1 yıl70 bin iyi para.. çok aşırıya kacmazsaniz gül gibi geçinip gidersiniz
20 Yorumla
1 yılBahsettiğiniz şey maddi açıdan bir rahatlıksa karşılıklı ayarlı harcamalar yaparak geçinilebilir lakin bir evliliği rahat sürdürmek için sadece para Kriter olarak algılanamaz tabii ki
00 Yorumlakıza herkes sen neden kendin gecinmiyorsun, kendin yardımcı ol, para evlilikten önce gelir gibi seyler söylemiş fakat hayatı sizin gordugunuz sorudan ibaret degil kız aşk, mutluluk, sevgi saygı yanında tabii ki maddi durumu dusunecek askla, sevgiyle bir tutmamis zaten hicbirseyi sadece maddi durumla ilgili bi soru sormus, 70 bin tl ile guzel gecinebilirler abartmadıkları surece. Bunu yazıp atmak zor degil
00 Yorumla
1 yılEn büyük zenginlik kanaattadır kanaat olmazssa beş mislide yetmez kanaat olursa yarısıda yeter hele birde bereket olursa. bereket azın çoğa yetmesidir bunuda Allah cc kendine iteate koydu namaz kılan geçim sıkıntısı çekmez buyruldu zikir rızkı çekicidir veselem.
00 YorumlaEvi arabası var maaşta 70k daha nasil bir rahatlik bekliyorsun? Sen ne iş yapıyorsun maaşın ne kadar da 70k yi sorguluyorsun acaba
10 Yorumla
1 yılfinansör arıyorsun sırtından geçinecek biri
sen 70 bin eder misin
21 Yorumla
1 yılEskiler işi varsa tamam derken simdikiler adamın kuruşuna kadar hesap eder olmuş..
210 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın
- 1 yıl
Aynen dediğin doğru eskiden işi varsa tamam derlermiş şimdi Kendilerinin evi yok arabası yok ama erkeğin olsun istiyorlar
- 1 yıl
Bilmiyorum, bana saçma geliyor..
Aile evinde elde edemedikleri hayatı bir erkeğin sırtına yuklemekten ötesi değil bu.. - 1 yıl
Evet nasıl kendi ailelerinde göremedikleri bişeyi başka bir erkekten bekleyebiliyorlar
- 1 yıl
Sosyal medya özentiligi bu..
- 1 yıl
Ee bende sosyal medyaya giriyorum bende niye olmuyor böyle basit şeyler herşeye bahane uydurmasınlar valla
- 1 yıl
Kendini bilen etkilenmez zaten..
- 1 yıl
Öyle herkes ederi kadardır insan malın fiyatı olur ruhun kalbin olmaz.
- 1 yıl
Kesinlikle..
1 yıl70 bin alıyor ama karakteri nasıl?
İyi biriyse evliliğide iyi olur.20 YorumlaBen aylık 32 bin tl ile tek başıma güzel yaşıyorum yani 2 kişi 70 bin tl ile çok rahat yasayabilir evi ve arabasını da hiç katmıyorum zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen zamdan önce 60 bine çalışıyordum işi bıraktım iş kurdum kendime 1 ay oldu daha doğrulamadık bankadan kredi bekliyorum 2.5 3milyon civarı ipotekli kredi çektim hayvan alıcam 280 tane
05 Yorumla- 1 yıl
Sen niye bunları anlattın la fjdjd
- 1 yıl
Harbi a@ niye anlattın
Cevap sahibi1 yılSizene yrklar
- 1 yıl
Niye gizlendin kanka
Soran1 yıl😂😂😂🤣
1 yılOlay paraysa 700 binde mutlu etmez
Yok eger olay anlaşmak sadakat sevgi güven saygı mutlu olmaksa sende calısırsın mutlu olmak için yaşarsınız Burada senin amacın evlilikten ne bekledigin00 YorumlaKarakter de önemli kardeşim var 70 k maaş ve borsa da oynuyor temiz 100 k kazanıyor 8 milyon nakit var kendisi elektrik mühendisi baraj da müdür evlenene buzdolabı hediye ediyoruz kendisi narsist
00 YorumlaYavrucum ben 100k üzeri alıyorum. Evim arabam herşeyim var. Ama geçimine bağlı bu miktarlar yetmeyesebilir
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. ekonomik olarak belki ama diğer birsürü etken var rahat olması için evliliğin tek başına bir şey ifade etmez para
00 YorumlaOluyor, istediğini alabiliyorsun.. Zaman alabiliyor bazı pahalı şeyler. Tabi yaşadığın yere göre de değişir.
00 Yorumla
1 yılSende destek olsana niye onun maasiyla geçinme derdindesin ki?
10 YorumlaSana az geliyorsa sen de çalışıp para kazanırsın. Bütçeye daha fazla gelir eklenmiş olur.
10 YorumlaMaddi açıdan bir sorun yok eğer ahlaki olarak da güçlü ve sağlamsa neden olmasın
10 Yorumla
1 yılaskim neden böyle tür sorulari soruyorsunuz anlamiş degilim senin aklin mi yok
20 YorumlaMaaşı yüksek diye rahat olan evlilik mi olur ya malsa
00 YorumlaBenim şahsi giderim 70 bin üzerinde nasıl geçinecem seninle
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle. Böyle bir adamın yatırımı da varsa senden rahatı olmaz.
00 Yorumla
1 yılÇok olmaz muhtemelen yanlış anlamayın Türkiye şartları seneler geçtikçe kötüleşiyor
00 YorumlaBunu sormak bile yanlış evlilik hayatı bununla başlamıyor.
00 Yorumla
1 yılOnun parasına göz dikmeyip kendi paranı kazanmaya bakarsan elbette eder
00 Yorumla
1 yılSadece maddiyata mi bakıyorsun? Karakterin ne kadar mühim olduğunu ilk saygısızlıkta görürsün.
00 Yorumla
1 yılHer şey para mı? Adam cimriyse peki? ya da evi yoksa o para neye yeter ki? Kıt kanaat geçin dur 😒
00 Yorumlaidare eder. Kendi yağımızda kavruluyoruz lafının karşılığı olursunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz ne iş yapıyorsunuz kendi arabanız malınız mülkünüz var mı evlilik ciddi müessese evi arabası olması sizi bağlamasın sizden önce alınmıştır muhtemelen yarın bir gün anlaşamasanız ayrılmaya kalksanız dımdızlak ortada kalırsınız benden söylemesi. Çalışıp bi yandan kendi yatırımınızı yapmaya bakın. Erkeğin parasına tamam eden ne kadar kadın varsa hepsi ezik ve basit kadın muamelesi görüyor
00 YorumlaEh işte, sende katkıda bulunmazsan kavrulur gidersiniz kendi yağınızda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvi varsa 40 bine de geçinir, evi olmayan birisi 50 bine de geçinir. Biraz hesap, kitaptan anlayan birisi her türlü geçinir. (Evin olup olmama durumu kritik tabi ona lafım yok)
04 Yorumla- 1 yıl
eski sevgilinin doğum gününü kutlar mıydınN
Cevap sahibi1 yılEvlenmemiş olsa kutlardım 😁
- 1 yıl
Aga be
Cevap sahibi1 yılKader 😅
günlüğü 3.000 liraya garson kız ilanı var sahibinden de :D alacatlı tarafı olması lazım
00 Yorumla
1 yılnispeten daha rahat olur
ne iş yapıyor?
00 Yorumla
1 yılYetmez dersen sende çalışırsın. Rahat rahat geciniesiniz.
00 YorumlaBenim bi arkadaşım var 75 bin alıyor onunda var evi arabası. İstersen vereyim numarasını. 😃
00 YorumlaEvim var arabam var. Belirtilenden çok daha fazla gelirim var. Soeu şu
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yıl45 bin ₺ alıyor yani şu an ki enflasyona göre. Yetersiz.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvi arabası varsa kira derdi yoksa olur bir de aile yuva yaşantısını ozumsemesi gerek
00 Yorumla
1 yılMaddi olarak sıkıntı çekmezsin tabiki ama o erkeği hak edecek senin neyin var
027 Yorumla- 1 yıl
O adam demekki biseyler başarmış bi yere gelmiş sen ne yaptın da hemen 70 bine konacaksin yani 😂
- 1 yıl
Sen memur musun memur olmak kolaymı looo😂
- 1 yıl
Pilot mu olacaksın sen
- 1 yıl
Ben milli sporcuyum 10 larca derecem var. 6 tane milli sporcu yetiştirdim. Yüzlerce kişiyi sporla buluşturdum bunun dışında tabiki ataması en zor olan öğretmenliği kazandım ek derslerle birlikte 60 bin alıyoruz işte 2 ev 2 araba var arabanın birini evleneceğim kişi için aldım
- 1 yıl
Öğretmen kocan olsun istermiydin😂😂
- 1 yıl
Tüh ya düşünürsen ara beni hep pilot karım olsun istemişimdir jfjdjsjsk😂
- 1 yıl
Pilotaj çok pahalı değilmi burslu mu okuyosun orada?
- 1 yıl
Zengin olmak nasıl bi Duygu anlatsana biraz 😂
- 1 yıl
Yok kral bende şu an bile pilot olacak gt yok 😂😂 Kto üniversitesinde pilotaj dan arkadaşlar var yıllık 30 40 bin dolar gidiyor diyorlar yani 😂 sizinki nasıl bilmiyorum ama bu özel üniversite tabi
- 1 yıl
sen kaç puanla girdin oraya
- 1 yıl
Öhhh o ne kız öyle 500 tam puan değilmi 😂 öyle puanmi var la
- 1 yıl
Biz KPSS ile girdik benim üniversite sınavı puanım 270 falandı😂 sonradan çalışmayla bişeyler yaptık yani ama bizde 100 den fazla alınamıyor yani. Bide kız meslek lisesinde olduğum için galiba en yüksek gördüğümüz 350 falan burada 😂
- 1 yıl
Haaaa pardon evet ben onu unutmuşum ya Bizim lise zamanı kopyayla geçtiği için çok ilgilenmiyorduk o detaylarla 😂😂 sen ilk kac bine girmiş oldun yani pilotluk için
- 1 yıl
Laaa sen soruyu soran degilmişsin ya 😂😂 ne savunuyon bu hayatında hiç bir şey başaramayıp Zengin koca arayanları 😂
- Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılŞöyle diyim Çok fazla uçuk istekleriniz yoksa yeterli bir miktar diyebiliriz her türlü
00 Yorumla
1 yılÇok fazla uçuk istekleriniz yoksa yeterli bir miktar diyebiliriz...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin ne kadar kazandığına ve ne kadar harcadığına bağlı
30 YorumlaAbla bence gayet iyi ya şu an 70 bin diye hep 70 kalacak değil böyle düşün asgari maaş gibi özel sektörde çalışanların da maası artıyor şu anlık size rahat yeter ilerde çocuğunuz olunca abinin maası da artar zaten
10 YorumlaGerçekten seveceksen evlen madi durum için değil ilerde hayat bize ne gösterecek beli olmaz çünkü yarın öbür gün paarzsiz kalırsa bırakabilirsiniz ama eyer seversen parasizda kalsan umrunda olmaz bu arada 70her türlü geçinir artarda
00 YorumlaSenin neyin var hanımefendi gözün doysun 70 bin Eminim sen çalışmıyorsundur 22 binlede aile geçinen var zor da olsa ama sadakat oldu mu gerisi geliyor☺️🙃
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılParası var evet ama cimri de olabilir ve senin maaşın yoksa başına kalkar. Karakteri de önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim nişanlımda öyle 70 bin maaş evi de var arabayı da birlikte alırız artık sorun değil 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGayet rahat olur kira derdin yok aldığı maaş direk cebe miss rahat geçinirsiniz...
11 YorumlaEvi arabası parasından önce merhametli mi sevilen birimi sevmesini değer vermesini bilen biri mi bunlara bak
20 YorumlaEvlilik parayla yaşamak parayla herkes rahatını düşünüyor kimse birbirine destek olmak istemiyor evlilik seksten ibaret değil yetmezze sende çalışırsın olmazmi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖyle bir erkek varsa şimdi direk evlenirim kaçırma derim çalışmana da gerek kalmaz mis gibi hayat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBuna evlilik denmez. Resmen adamı ATM olarak görüyorsun ya.
01 Yorumla- 1 yıl
Bu doğru
1 yıl70 bin şu an kaç kişi alıyo Türkiye de. Gayet iyi maaş.
00 Yorumla- Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > 70 bin TL maaş alan bir erkek ile evlilik hayatı rahat olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler