1 yılSoru yanlış sorulmuş bence. 50K maaş alan bir erkek her kadınla evlenir mı diye sorulması gerekiyor.
Elbette kadın çalışmak zorunda değil. Çalışsa bile kadının kazandığı kendinedir. Bunda bir sıkıntı yok.
Asıl mesele sevmediği, arzu duymadığı erkekleri parası için tercih eden kadındır. Genç yaşta yakışıklılığına düştüğü fakir serseriden çocuk yapıp orta yaşlara geldiğinde çocuğunu zengin erkeğe kakalamak isteyen kadındır. Onların amacı evlenmek, yuva kurmak falan değil birkaç yıl evlilikten sonra boşanıp nafaka alacak güya küçücük beyniyle. Sonra da o parayı jigolo tipli vasıfsızlarla yiyecek.
Kimse kusura bakmasın o parayı kazanan adam slk değil, hanzo da değil, eşek de değil. O adam o parayı kırık bir vajinadan başka hiçbir sermayesi ve değeri olmayan kadına harcamak için kazanmıyor. O adam o parayı doğru kadına harcayacaktır. Kendisini seven, sayan, paragöz olmayan ve geçmişi şaibeli bir alfa dul olmayan kadına harcayacaktır.
Ayrıca ne kadar güzel ve iyi bir kadın olursa olsun bu ülkede her kadına yetecek kadar zengin erkek yok. Kaldı ki her kadının da zengin erkek aradığı yok.
Sorunun cevabına gelecek olursak adam sonradan görme degilse, alemci biri değilse, parasının hesabını bilen tasarruf ehli biriyse, karısı da müsrif biri değilse 50K maaş yeter de artar bile.
Ama dediğim gibi soru yanlış sorulmuş. 50K maaşı olan erkekle evlenir mi değil 50K maaşı olan erkek her kadınla evlenir mi diye sorman lazım bence bu soruyu.
https://www.youtube.com/embed/F3Ml06e5G7A40 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEvlenilir tabiki mesele para olmasın
Kazandığı para helal mi değil mi siz oraya bakın 25 bin alsa bile geçim olunur
Birde herşeye para gözü ile bakmayın kişiliğine ahlakına bakın yok huzursuz bir evlilik olur00 Yorumla
1 yılÜlkede coğu kişi 17.003 tl alırken 😊 bir şey demek istemiyorum…
şu an en kötü maaşım 40 bin öldüm dersem o da. Bir erkeğin eline bakmam. Sende böyle maddi şeylere fazla yönelme 😊 kendin kazan 🙃
04 Yorumla- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun
- 1 yıl
@Cutteegrumpy öğretmenim 😊
- 1 yıl
Aa bende öğretmenim branşınız ne?
- 1 yıl
@gitar_ist_ okul öncesi sizin?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvi varsa bakabilir. Ama bu daha çok senin maaşına orantılı. 60 bin alıyorsan evlenmek istemeyebilirsin ama ev hanımı isen zaten 50 bin senin için iyi bir miktar daha fazlasını isteyemezsin
03 Yorumla- 1 yıl
Bu arada eğer maaşın yoksa 50 bini Küçümseyemezsin kendin kazanmıyorsun çünkü. Ev hanımı isen 50 bin alan bile genelde bakmaz hepsi öğretmenle evleniyor
- 1 yıl
Tek kuruş para kazanmıyor böyle tipler amaçları koca parası yemek. Böyle insanlarla evlenenin kendine saygısı yoktur
- 1 yıl
Doğru o zaman 17 bin 3 lira istemeye bile hakkı yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKiz daha ne kadar kazansin. Allah bereket versin. Babam kac yildir calisiyor bu miktari daha yeni gorduk. 4 kisilik aile gecindiriyor.
Adam 20-30 lu yaslarda bu parayi kazaniyorsa Allah bereket versin. Daha ne kadar kazanmasi gerekiyor anlamadim ki. Doktorlar vs yuksek maas aliyor benim bildigim. Geri kalan memurlar en dusuk 40 bin. Doktor, akademisyen vs bulmadigin surece maaslar 40-50 bin zaten. Bir de ozelde dis hekimi, avukat, mali musavir falan iyi kazanir belki, o da duruma işe gore.
Kucuk sehirde 2 kisi cok rahat geçinir. Buyuk sehirde de duruma, kiraya, harcamaya, toplu tasima ya da araba benzin gibi masraflara vs bagli. Ama gecinilir yani. Giderleri karsilasa. Sana ihtiyaclarin icin bir miktar ayirip verse. Geriye de az cok kalir diye dusunuyorum. O da artik, yatirim, birikim falan. Öp başına koy gayet iyi bir miktar bence. Millet asgari ile gecinmeye çalışıyor.
236 Yorumla- 1 yıl
Helal be karşıda ki adamı babana göre yorumlayarak değerlendirmen ne kadar güzel tebrik ederim gerçekten evlenilecek kızsın yoklukta da olursun varlıktada 🙂
- 1 yıl
Toprak doyursun bu kızları
- 1 yıl
Artık durum o hale geldi ki, paragöz kızlara evleneceği erkeği aylık 50 bin kazanması bile yetmiyor. İnsan bu soruyu sorarken utanır a, mk.
- 1 yıl
Hakim savcıların avukatların hakkını yemeyin onlar da çok iyi kazanıyor.
Gizli Üye(18-24)1 yılErkolarin yorumlarina bak hele. Siz çalışmayan kız olunca görüşmeyi keserken iyiydi. Çalışan kiz çalışmayan kız diye paraya değer verirken iyiydi. Kızda erkeğin maaşına göre değerlendirir. Siz para derken sorun yokta kendinizi vicdanlı görüyorsunuzda kadın mı paragöz oluyor. İyi yapıyorsunuz kızlar 60 bin liradan aşağıya evlenmeyin. Çocuğunuz olur çalışmassiniz tek başına ev gecindirecek güçte olmalı erkek. Kadınin parasına guvenmesin erkekler sanki kadının parası hiç yokmuş gibi düşünmeli. Öbür türlü çocuk bile güçlü baba olarak görmez anneye muhtaç annesiz eve bakmayan baba olarak görür.
40 YorumlaÇok merak ediyorum bu soruyu soran arkadaş kaç para kazanıyor... Hani gerçekten halimize yazık. Resmen adamın parasına göre evlenecek. Arkadaşım aşık olanlar birbirlerini o kadar severki gerekirse karın tokluğuna yaşarlar. Böyle şeyleri düşünerek fazla ilerleyemezsin inan.
44 Yorumla- 1 yıl
@Maideq evlilikle parazit olupmu doyurwcan ozman bu ne. ya jxjdndnnd
- 1 yıl
@Papatyaadası Aynen öyle bu arada dgfdgdfg
1 yılBakar tabiki. Ne insanlar var 5 kişilik aileyi asgari ücretle geçindirmeye çalışıyor. Ekonomik değerlendirme şekline bağlı çiftlerin. Tek tarafın idare ve idame ettirme çabasıyla zaten yetmez. İki taraflı olmalı.
160 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakar da büyük şehirde karın tokluğuna. Ben evliliği sadece 2 kişi olarak düşünmüyorum. Bebek işini de düşünüyorum, ona göre yazıyorum. Kenara para koymadan yaşarsınız işte. Hele sen de çalışırsan, işte o çalıştığını kenara koyarsınız, ama bu durumda bebeğe bakmak zor olur.
Hepimiz sıkıntı yaşıyoruz. Atalarımız bize güzel bir dünya bırakmadı maalesef.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKira ödenecek mi bu rakamdan? Ödenecekse ne kadarı kiraya gider?
İstediğiniz yaşam standardı nedir?
Başka bir geliriniz var mı?
Köyde mi, apartmanda mı yaşıyorsunuz?
Kaç çocuk yapmayı düşünüyorsunuz?
Evlenince borç, harç ödemesi olacak mı?
Bilgiler tam olsun ki, mantıklı cevaplar gelsin.
40 Yorumla
1 yılSenin pespaye olduğunu fark edemeyecekse üzücü
112 Yorumla- 1 yıl
Alakasız ama merak ettim Halide ablamın sinekli bakkal kitabından mı öğrendin bu pespaye kelimesini? Bin bende var saniyodum
- 1 yıl
@İvanFyodor kitabını henüz okumadım ama kullandığım bir tabir 😄 nereden öğrendim hatırlamıyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılInsanın parayla değerlendirmek daha doğru bir yaklaşım değil bugün 50 kazanır Yarın diyorsun ertesi gün belki hiçbir şey kazanamaz Hani iyi günde kötü günde gerçekten beraber olmayacaksan sadece para istemesine her gün parayı veren birisiyle evlenebilirsin yani
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende çalışarak eve para getirisini arttırabilirsin. İş biraz da senin kapasitene ve isteklerine kalıyor. Bir parfüm almak için 7-8 bin TL verirsen aç kalmayı göze almalısınız. Mutluluklar ponçik kadın.
20 Yorumlabiz kocaya giderken maaşına değil insanlığına baktık zaman çok değişmiş
76 Yorumla- 1 yıl
Öyle ablam be. Şimdiki yaşıtlarımın çoğu para derdinde. Hiçbirinin ne ekonomden ne alışverişten ne de çalışmanın zorluğun dan haberi yok. 10 yaşında bir çocuk rahatlığıyla yaşıyorlar bu hayatı. Hiçbir şeyden haberleri yok.
- 1 yıl
@Maideq anlamıyorlar ki işte
Millet asgari ile geçiniyor geçinmeye gönlü olanla 17 de 50 de rakamdan ibaret
25 Yorumla
Soran1 yıl50 az sanki
Soran1 yılOlmaz
- 1 yıl
bunlarla evlenen erkeğin kafasına sokim
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ayağini yorganina izata bilmekte lazim sanki eğer gözünde az gibiyse.
Evlilik icin sadece öyle faktörler önemli olmamali. Hayat bakiş aciniz aynimi oturusu kalkişi sohbeti muhabbetiniz nasil ailesiyle davranişi, yemek yemesi vs vs gibide önemli diye yazmak istedim...
04 Yorumla- 1 yıl
@iceMochaa bence istediğinildiği kadar cabba sarf etmeyide bilinecek...
- 1 yıl
@iceMochaa Allah iyi gelen insanlarla karsilaştirsin
Selaaaam :)
Yorumlarda 50 az ya dediğini gördüm sanırım senin baban iş adamı falan yoksa o paraya az demezdin?
Eğer değilse senin gözün aç :) Gözün açsa eğer o çocuğu yorma.20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl3 asgari ücret ediyor hayat pahalılığına göre çok para değil ama ülke şartlarına göre gayet iyi sayılır. Yani kimseye muhtaç olmadan yaşayabilirsiniz en azından.
52 Yorumla
Soran1 yıl50 az ya
Cevap sahibi1 yılKüçükhanım bak iyi oku yazdıklarımı. Devlet her gün her an ölümle karşı karşıya gelebilecek polislerine o maaşı ya veriyor ya vermiyor. Tüm gün 10 saat ayakta millete hizmet eden üniversite bitirmiş kadın erkek milyonlarca kişi 17002 TL maaş alıyor. Ülke şartlarına göre, kimseye muhtaç olmamak adına fena değil. Ben çok iyi, 2 yıl içinde araba, 5 yıl içinde ev alırsınız demedim.
1 yılKendisi asgari ücrete bile sahip olmayan bir işi olmayan kızımız 50.000 liralık maaşı küçümsüyor kafaya bak kafaya
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılbu erkek inşallah senin gerçek yüzünü görür ve başka biri ile evlenir..
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılParaya değil sana verdiği değere bak fıstık
40 Yorumla İnşallah o bahsettiğin erkek senin bu sorunu görür...
42 Yorumla- 1 yıl
böyle kadınlarla evlenen erkeğe hiç acımam anca parasını yer para avcısı bunlar
1 yılEvlenilir tabi ki önemli olan sana olan sevgisi.
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
1 yılBakar sen de çalışıyorsan iyi olur çalışmıyosan da kanaat etmek lazım
30 Yorumla Bakar tabiki. Sende çalış begenmiyorsan maaşını o zaman daha rahat edersiniz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz yok desek evlenmeyecek misin yani? Asgari ücretin 2 katını alıyor cocuk, tek başına yine iyi kazanıyor daha ne yapsın? Biraz da sen katkıda bulunabilirsin
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞaka mısın. Bu devirde insanlar asgari ücretle geçinmeye çalışıyor.
60 Yorumla
1 yılDaha ne istiyon adam çalışıp kazanıyor öp başına koy
40 Yorumla
1 yılTabii ki evlenilir ama adam olsun o daha önemli.
20 Yorumla
1 yılYok yok bakamaz olmaz sana yetmez o para sen başkasını bul
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden evlenilmesin? Az buluyorsan sen de çalışırsın tamamlanır gider
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin gelirin var mı peki? Ona göre cevapliycam
52 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen çalışmıyorsan ne hakla 50 bini beğenmiyorsun? Haa baban zenginse sana 50 binden fazla harçlik veriyorsa o ayri. Ama fakir babanın çalışmayan mesleksiz vasifsiz fakir kizlarinin zengin koca beklemesi komik
Maaş tek başına evlilik kararı için yeterli bir tercih olamaz. Maddi, manevi uyum ve karşılıklı anlayış daha önemli.
33 Yorumla- 1 yıl
Birde tek kuruş geliri ve tek bir vasfı olmadan evleneceği adamın maaşını seçmek nasıl bir araızlıktır onu çözemedim
- 1 yıl
Arsızlıktır
Gizli Üye(36-45)1 yılAç gozlumusun bilemedim. Sen ne alıyorsun bacım maaşın kaç arfik yeter be bizin cocuklarimiz sizin aç karnınızı doyurmak için essek gibi çalışmak zorunda değil. . sen kendin o kadar kazanıyormusun? Ne alıyorsun.
34 Yorumla- 1 yıl
Çalışmak zorunda senin oğlunu ne yapsın elin kizi. Birde kadınsın utanmiyorsunda yazarken. Kadın çalışsın kadın çocuk yapsın çocuk baksın oğlunda yan gelip yatsın. Dimi siz oğlan anaları düzgün yetiştirin oğullarınızı. Evin reisi olmak kolay değil sorumluluk alsınlar. Hayat ne bilsinler. Kendinize gelin. Oğlun çocuk doğmuyor olun çocuk bakmıyor kadın çocuk bakıp birde iş stresine giriyor ne halta yarıyor ogullariniz. Gözüne mi soksun kadın çalışınca senin oğlunu ne halta yarayacak. Çocuğu gider bebek bankasindanda alır.
- 1 yıl
Senin kendine değerin yoksa o da senin sorunun. Sen istesende istemesende erkek evine bakmak zorunda toplum rolleri. Erkek çalışır, kadın çocuk bakar. Sende büyük konuştun oğlun parasını yiyecek kızla evlenir kesin Büyük lokma ye büyük laf söyleme demişler. Hayırlı olsun artık gelin evde keyif yapar oğlunda çalışır eve para getirir.
- 1 yıl
Tabiki insanlar 17 olanla evli beraber calısıp idare ediyorlar soruya bakar mısın ne istiyorsunuz siz 100 150 mi alsın😂😂
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet bakabilir maddi durumu iyi olduğu kadar karakteride önemli millet asgari ücretle zor geçinir sende o parayı beğenmezsin
20 Yorumla
11 ay:D babayı güçlü görmezmiş en az 60 bin kazanmazsa çocuk :D bu kafadaki mallarla dolu bu ülke işte. Kadın da çalışacak hayırdır parası olan erkek sen ne sağlıyorsun ona düzenli seks hayatı mı sadece :D kıçını kaldır sende çalış yok neymiş kadın da çalışırsa baba güçlü gözükmezmiş :D bu mallar her yerde maalesef
00 Yorumla
1 yılİstanbul için az bir para ama Diğer şehirlerde olabilir?
Yanlız bence ikinci soruyu da eklemek lazım, sen bugün 50 bin TL Maaş alan erkeği hakediyor musun, ne vadediyorsun ona?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Para dan önce adama bak sen karakteri güzelmi aile adamı olur mu karisina kızına ailesine öncem verir mi değer verir mi seni sever mi
Para hesaplamayı bırakın artık00 Yorumla
1 yıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYetmez diyorsan maaşlı değil fabrikatör bulman gerekir, tabi o kapasite var mı sen de onu bilmiyoruz, şimdi fabrikatör de herkese bakmaz onu da söyleyelim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
1 yılErkek kendini maddi manevi geliştirmiş ise her şey olur ama kadın da böyle değilse o seni almaz söyleyeyim o seçen taraf olur senin malzemen ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabii ki evet. Gayet yeterli bir miktar şimdiye göre
30 YorumlaBence bakabilir
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl50 bin lira senin arabanın mazotuna yetmez,
Şaka bı yana, evleneceğin insanı kredi kartı olarak göreceksen hiç evlenme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılYuhh yaaa 50 bin neyinize yetmez. Yetmiyorsa çalışırsın.
21 Yorumla 50 az ya. 75 aliyorum o da az. 100 den asagi evlenilmez su anda. 75 aliyorum tek bana zor yetiyor.
00 Yorumla
1 yılYetmez sen trilyon kazananlara layiksin sen gibi esi benzeri olmayan prensese az o miktar makyajina elbisene yetmez
00 Yorumla
1 yılTürkiye şartında normal bir geçim kaynağı olabilir ama sende çalışıp 20 bin 30 bin alsan daha rahat olursun
04 Yorumla- 1 yıl
Kendisi çalışmayıp birde üstüne şöyle bir soru açıyorsa bu kadınla evlenen ya abazadır ya da kendine saygısı yoktur.
- 1 yıl
Bencede haklısın çok doğru düşünüyorsun ben yinede güzel düşünmek istedim kirmadan anlatmak istedim kıza
- 1 yıl
Kendisi çalışıyordur, 50k alır eşinden de bekler orası ayrı ama vasfı yok geliri yok birde maaş seçiyor bu kızla evlenenin çay bardağını dolduracak beyni yoktur.
- 1 yıl
O konuda haklısın ama maalesef günümüz ilişkilerinde sadece maaşına bakan çok insan var onları da artik garip görmüyorum
50 bin iyi fakat sana leş gibi davranacaksa yerin dibine batsın 100bin alan var yemezlerde var daha beteride
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Helal kazanıyor mu ona bakmak gerek. 50 tl altı ile evini geçindiren insanlar var. 50 haydi haydi ev geçindirir bence.
04 Yorumla- 1 yıl
@iceMochaa Ahir zaman ne diyelim.
- 1 yıl
@iceMochaa İşte ahir zaman insanı.
1 yılİki tarafta çalışıyorsa anca yeter ben de tek başıma 50.000'e yakın alıyorum ucu ucuna yetiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen ne kadar kazanıyosun, adam 50 bin kazanıyor da evi, arabası, birikmişi var mı, ya da senin var mı, evlenince nerede yaşamayı planlıyosunuz, kaç çocuk istiyosunuz, beklediğin yaşam standardı nasıl? Daha birçok soru var cevaplanması gereken
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAdamın sabit geliri 50'dir, ek gelirleri de vardır, borcu yoktur, ev-araba-kenarda birikmiş parası vardır, sen de en az 50 kazanıyosundur. Evlendikten sonra biraz daha zaman geçince çocuk düşünüyosunuzdur, 2den fazla da istemiyosunuzdur, küçük bi yerde yaşıyosunuzdur, çok pahalı şeylerde gözün yoktur, alışveriş yapıp durmuyosundur, gösteriş meraklısı değilsindir güll gibi yaşarsınız
Gizli Üye(30-35)1 yılsen de çalış neden bir tek erkeğin eve bakması bekleniyor? eşitsek evi geçindirmede de eşitiz
52 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatınız para olmuş ulan kendiniz çalışın kazanın birazda objeler
32 Yorumla- 1 yıl
Hepimiz aynimiyiz bak yorumlara Kendini kocasının paraisyla var etmek isteyen o Lara bizde kızıyoruz.
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası ben zaten sizin gibilere demedim bu soruyu yazan kişiyle aynı karakterde olanlara dedim herkesin aynı olduğumu söylemedim
Hayır 100 bin alması lazım 🤣 paraya mı bakıyorsunuz evlenirken?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Elbette geçinilir tutumlu olmak lazım. Tabi her şey para da değil. Ayrıca paraya bakan, başka değer göremez. O paraya laf eden senin ne özelliğin var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl50 bin TL maaş alan adamda öyle düşünüyormuş ben bu kizla evleneyim diye
22 Yorumla- 1 yıl
😀😀
Soran1 yılEvlendi
Şu hayal dünyasından çıkın ya burası Türkiye erkeklerin yüzde 20 şu ancak 50 binin üstünde maaş alıyordur
20 Yorumla
1 yılBen erkek olsam boyle bi soru soran kizla evlenmezdim kanka saygilar
04 Yorumla- 1 yıl
@miverna_ 50 bin de kendisi aliyo mu diye sormasi lazim parayla evlilik yurumuyo bunun farkina varin
- 1 yıl
@miverna_ bakiyoruz ama 50 bin alan erkegide kabul edin bi zahmet
1 yılSen ne kadar alıyorsun vasfın ne? Koca parası yemeyeceksin herhalde değil mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBence 200.000 TL aylık eve sokmayan biriyle evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılzor bence bu devirde 50 binle geçinmek düğün yapmak bile 400-500 bin olmuş arkadaşlarım düğündense nikahı daha mantıklı bulup hayallerini erteliyolar
00 YorumlaŞehre göre değişir bu durum İstanbul'da imkansız 💅
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne