Ülke gerçeğinde bir aile 50.000 tl altındaysa açlık sınırının altıda kalıyor. sadece ye iç kira fatura öde başka şekilde yaşama dersen tatil hafta sonu gezelim üst baş sosyalleşelim arada bir hesapta olmayan genel giderler vs derken geçinmek zor 25 ile tek kişi yaşamak çok çok zor hele kira varsa anneler de yaşayın :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvi varsa ve yüksek çekici erkekse, kadınlar genelde evleniyor. Daha detaylı şöyle açıklayım;
Kadınların neden maddi durumu iyi bir erkek istediklerini anlıyorum. Bana göre de yuva kurmak isteyen erkeğin, asgari ücretin en az iki katı kadar maaşı+evi olmalıdır. Yoksa kadın çalışmıyorsa, geçinmek mümkün değil.
Araştırmalarım şunu gösteriyor ki; yüksek çekici bir erkeklerde ( 10/8+ tip ) 25-30.000. tl. maaş + ev olsa da kadınlar tamam diyorlar. Bu kadar maaş almayan +evi olmayan erkek, bir zahmet evlenmesin. Zira doğacak çocuğa, iyi gelecek veremez.
Ama tipi 10/6 dan düşük erkekler, sevdikleri kadına denk gelemez ise ; maaş beklentileri baya artıyor. Lakin böyle erkeklere de sadık kalmayıp evlendiğine pişman ediyorlar. Bu yüzden 10/5 ve altı tipte çok yüksek gelirli erkekler, kendisinden düşük kazanan kadınla evlenmemeli. Zira 10/1-5 tipteki maddi durumu çok iyi (50.000 üzeri+evi olan ) erkekle, sadece kendisi kadar kazanan kadın severek evlenir. Çünkü, erkekten çıkarı yoktur
30 Yorumla
+1 yılSende çalışırsin bi 25 te sen alirsin. Zorlanmazsiniz. Zorcolacagini dusunuyorsan çalışmak zorundasın. Ama olaki müstakbel es adayın bu ekonomik kosullarda 25 bin TL. maasa karşılık seni çalıştırmak istemiyorsa.. zor bir hayat ve evlilik olur sizin için. En iyi ihtimal ev kira olmayacaksa. mmmetropol şehirde degilseniz.. ucu ucuna gidersiniz.
00 Yorumla
Para & Ekonomi konusunda 336 cevap paylaştı. Aslında ne kadar maaş alacağı vs çok önemli değildir insanın kanaatkar iyi olgun ve güçlü olması gerek
Eğer kadın ya da erkek kanaatkar olmazda devamlı baskın olursa 100.000 de alsa yetişmez
Her şekilde karnı doyar insanın lüks tutkusu olmazsa geçinir ikinci iş yapar bişeler olur ama tersi olursa ne ekonomik ne ev geçimi ne insan geçimi olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılsiz isterseniz evlenin
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan hayır mantık evliliği yapacaksan neden 25.000 TL'lik biriyle evlenesin zorlanırsın ama seviyorsan... değil 25.000 onla herşeye razı olursun benim için sevgi paradan daha ön planda para kazanılır ama sevgiyi hak etmek yaşamak hissetmek farklı o yüzden aşk'dan umudumu kesmediğim sürece ne aldığı maaş ne çalıştığı iş ne yaşsdığı ev bana olan sevgisi önemli zaten evleneceksem oda çalışır bende bi ev kurarız durumumuzu düzeltiriz bence alduğı paradan çok tutumlu mu cimri mi senin ihtiyaçlarını gözetir mi birikim yapar mı bunları düşünmeliyiz
68 Yorumla- +1 yıl
her şey paramı 100 alsn bni aldtsn ya da svmiym ne anlamı var
Evlenilmez, daha zengin bir koca bulmalısın fakat böyle üzerinde hakimiyet kuran ama seni hayattan soğutan. Yani her şeyi parayla satın alabileceğini düşünen zengin kocalar, seni de satın almalılardır. Onlara şimdiden fiyatının ne olduğunu söylemelisin ki bilsinler, belki pazarlık yaparlar. ^^
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurumda o sebeple açıkçası maddi olarak çok yüksek bir meblağ değil ama iki insan birbirine değer verdiği zaman bir şekilde her şeyin üstesinden gelirim maddiyat çünkü gelip geçici bir kavram bunu unutmamak gerekiyor.
yani birine değer vereceksin ondan sonra onun hayatını birleştirmek için çözüm odaklı olmak gerekiyor. Maddiyat az kalabilir bu bir gerçek ama onu onu da düzeltebilirsin zamanla o da yükselir onu da çözümleri olur birbirine değer verdiği zaman her zaman bir çözüm yolu bulur. Ama rahat etmek istiyorum diye bir bakış açısıyla yapıyorsan zaten o çok rahat edeceğin bir miktar olmaz
10 Yorumla
+1 yılMaaşa endeksli bir düşünce çok dar kalıp. Maaş ile miktarı ne olursa olsun sadece geçinilir. Öte yandan parasını ödediğim şeylerin iyi birer yatırım olması gerekli, ki bence bankamatik arayan donanımsız bir kadın bence berbat bir yatırım olurdu.
22 Yorumla- +1 yıl
@zar46 hayatında bir şey başarmış olmak, kendine ait fikirlere sahip olacak kadar bilgiye sahip olmak, özgürlüğü adına kendini zorlayacak cesarete sahip olmak…
+1 yılSoru şu olmalı "Aldığı maaşa göre biriyle ilişki kuran kişiyle evlenilir mi?"
164 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ve net açıklama
- +1 yıl
Helal olsun
bence sen evlenme. çünkü maaşına göre evleneceği adamı seçiyorsun. bırak adamın hayatını mahvetme. kurtulsun adam senden
75 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Wolfg, aşk bir yere kadar ileri de diyelim ki evlendiler bir de çocukları oldu o çocuğa nasıl bakılacak? Evin düzeni nasıl sağlanacak? Yiyecekti oydu buydu şuydu evin masrafları, bebek bezi, maması, temizlik malzemeleri gibi gibi ihtiyaçlar nasıl karşılanacak? Kusura bakmayın ama pembe bir dünya da yaşamıyoruz artık günümüz ilişkilerinde maaşa da bakmak gerekiyor kimse çocuğunun geleceğini sağlayamayacak bir insan da bir yola girmek istemez gerek erkek olsun gerek kadın fark etmez
- +1 yıl
Kadın çalışmasın diye bir şey demedim bu bir. İkincisi yukarı da zaten yorum yaptım kadının da çalışması durumunda evlenilebileceğini söyledim ve son olarak üçüncüsü de bence sen içten içe kadın düşmanlığı yapıyorsun nerede demişim eşitlik diye? Nerede demişim bütün masrafları erkek üstlensin diye?
"Gerek erkek olsun gerek kadın" son paragraf
- +1 yıl
hanımlar sakin olun tartışmaya gerek yok herkes kendi fikrini söylüyor sonuçta
Yanlış anlama ama evde malak gibi yatamazsın. Sende çalışacaksın ki birbirinize destek olasınız. Eğer okulun varsa da okulunu bitirip iş bulana dek evlenme derim.
33 Yorumla- +1 yıl
Neyse ki sizin gibi maddi olan her şeyi erkeğin sırtına yüklemeyen iyi insanlar da var 🌷
Soran+1 yılHahaha sen cahiilsin. Sen burada yok ben de çalışırım destek olurum dersin ama evleneceğin kişi ev işine gidip el atmaz o kadının görevi der enaayi olmayın😅
+1 yılSizin çalışmanız, en azından asgari düzeyde olsa bile geçim sağlamanıza yardımcı olabilir. Bu konuda erkekler üzerinde çok fazla baskı olabiliyor. Kadınlar ve erkeklerin her ikisinin de çalışması gerektiği düşünüyorum ben.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer çalışmak istemiyorsan cerahat bir hayat yaşamak istiyorsan bu imkansız bence günümüzdeki kadınlar sırf terkedilmesine diye çalışmaya katlanıyor ama aşk karın doyurmuyor bu bi gerçek. İmkanları olmayan bir erkekle olmanı tavsiye etmem çünkü onlar kadınları asagılıyor çalışmıyorsun diye
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı. Senin ne kadar kazandığına göre değişir asgari ücretle çalışıyorsan evlen ama 30 bin civarında kazanıyorsan 40 bin kazanan erkek sana bakabilir senin ekonomik duruma bağlı her şey
011 Yorumla
Soran+1 yılBen ev hanımı olucam
Soran+1 yılBen 25 bin kazanana bakmam ki evlenmicem
Soran+1 yılEşinin çalışmasını istemiyor çoğu erkek
- +1 yıl
aklı başında değil, fakir adam çalışan kadın istiyor. başka çareleri yok. geçindiremeyecğeini çok iyi biliyor.
- +1 yıl
Soran kiṣi trol musun ya 😂 bu nasıl sığ bi düṣünce anasını satim ben iṣim yok diyorum biriyle konuṣmayayım ṣimdi beni yetersiz bulur falan diye korkuyorum sonuçta davul bile dengi dengine kızdaki özgüvene bak 😂 sana zengin erkek niye baksın ki? aynı seviyede değilsin, zengin birisinin etrafında güzel zaten tonla olur senin özelliğin ne olacak ki 😅 belki en fazla kandırabilirsen safoz bi memuru kandırırsın- ki benim çevremde öyle bi kadın vardı aldatıldı sonra.
- +1 yıl
@kburjuvazihatunu @kburjuvazihatunu ikiside var. Artık erkekler daha iyi daha rahat yaṣamak istiyor o yüzden kadının çalıṣmasını istiyorlar. Yani sadece geçim sorunu yüzünden değil. Misal vereyim benim bi arkadaṣ vardı çocuk 100bin falan kazanıyordu yinede çalıṣan bi kadınla evlendi yanlıṣ hatırlamıyorsam o da 70 80bin falan alıyordu ṣimdi dünya turundalar sürekli lüks otellerdeler falan yani kim istemez böyle hayatı. Bence erkek aklını kullanmıṣ burada. Kadını çalıṣtırmak istemeyenler hep egosal sorunları olan erkekler oluyor genelde yani kadının ne iṣi var vs. diye düṣünenler.
- +1 yıl
mesele şu ki erkek kadını çakıştırırım çalıştırmam gibi bir söz hakkına sahip olmamalı. kadın aiter çalışır ister çalışmaz ama kendi geliri olan bir kadın niye evlensin, o da ayrı konu. ilk birkaç sene mutlu olur eder sonrası pişmanlık. ben şahsen evlenmem.
- +1 yıl
Zengin erkek fakir kadınla evlenmek yerine sürekli farklı kadınla yatar keyfine bakar paran yoksa zengin erkeğe ne verebilirsin kendinden 15 yaş büyük zengin erkekle evlenip ona çocuk verebilirsin seni damızlık olarak kullanır onun haricinde paran yoksa zengin erkek seni ne yapsın
+1 yılSenin bileceğin iş bi erkekle maaşı için evleniyorsan evlenme o senin kendi beklentin ve görüşün çok iyiyseniz her yolda seninle beraber olurum diyorsan 17 bin lira da alsa evlen ama senin beklentin bu değilse emin olamıyosan kimseyi ümitlendirme
00 Yorumla
+1 yılSende 25 alıyorsan olur ama sen çalışmadığın halde 25 bin alan erkeği soruyorsan bence evlenilmez.. onunla değil seninle
10 Yorumla
+1 yılhayatım boyunca 30 bin tl maaş aldım 1 daire 2 araba arsa sahibi olabildim önemli olan neye yatırım yaptğınızdızdır saçma saçma borsaya yatırıp yıllarca beklemeyin
00 Yorumla
+1 yılAçlığı, sefaleti, tek düze yaşamı umursamıyorum. Onun gözlerinin içine bakmak beni bir ömür mutlu eder. O bana yeter diyen romantiklerdensen evlenebilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
🤣
+1 yılEskiden aşkın kralı var diyorlar. Şimdi yeni nesil paragöz olmuş etmiş.. Seviyorsun evet ama paran olursa? Her şey neden paraysa. Sonuna cevap olarak zor ama yeter umarım.
01 Yorumla- +1 yıl
Bunun paragozluk ile alakasi yok maalesef ki gercekler bi sure sonra araya girecek realistik olmak lazim
Ben neden 25000 dolar okudum başlığı. 😁 dalga mı geçiyor dedim kendi kendime :) 25000 tl zorlayıcı bir hayat olabilir. Evi varsa bir nebze. Ancak rızkı veren Allah azları çok eder
00 YorumlaBu ne bicim soru ya ben bile uzuldum umarim adam gormez
10 YorumlaBu kafayla evlenilmez abi. Hiç mi anlamamis o çocuk senin paraya bakan ucuz biri olduğunu
12 Yorumla
Soran+1 yılFakir erkek çocuğuna nasıl bakacak
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25bin TL 700€ civari yapiyor. O paraya türkiyede geçinebiliniyor mu ya hayat baya ucuz o zaman cidden. 25bin TL avrupada 1 aylik ev kirası o da 60m² 😅 karṣılaṣtırma yapmak istemem ama yapmıṣ bulundum.
12 Yorumla- +1 yıl
avrupada ortalama asgari ücretin 1.5k olduğundan da bahsetsene?
Kıyaslama yapmaya çalışıp onu da beceremiyosunuz :D
Cevap sahibi+1 yıl@_GerdekBasan_ avrupada asgari ücret yok çalıṣtığın ṣirket belirliyor. 1.5K olduğunu varsayarsak yine 25tl yani 700€ fazla bir ev kirasi icin 😃 neyine agresif oldun ki simdi sen?
+1 yılBilemiyorum sende çalışırsan rahat olur ama diğer türlü ucu ucuna belki yetmez bile… ev kira mı vs vs bir sürü etken var
10 YorumlaSeviyorsam evlenirim. Ben de çalışırım, sıkıntı çekmeyiz.🫶🏻
21 Yorumla- +1 yıl
En doğrusu zaten bu 👍
+1 yılAyağını yorganına göre uzat derler ya atalarımız heh bu da tam o evlenirsiniz para sevgiye engel değil
00 YorumlaSen ne kadar kazanıyorsun? Erkekler kadınları bir amaç gibi görünce kıyameti koparıyoruz değil mi? Az geliyorsa sende çalışırsın
00 YorumlaKirada oturmuyorsanız bence o kadar zorlanmassınız ama çok zorlanacak olursa erkek kadınında çalısması gerek
00 YorumlaEvlilikte önemli olan ilk erkeği maaşı değildir karakteridir 50 bin maaş alan erkekle ewlensem adamın karakteri bozuksa o para sana huzur vermez
00 Yorumla
+1 yılParaya bakarak mı evleniyonuz ayrıca toplumun yarısından çoğu o paraları alıyor o zaman çoğunluk evlenemecek
00 Yorumla
+1 yılZorlanirsin ama muhakkak her zorluğun ardında bir kolaylık vardır. Namazli niyazli ise empati yapıyorsa sefkatliyse evlen
00 YorumlaYaşadığın şehir yaptığınız harcamalar vs orta halli gecinilir sende calsyorsan biraz rahat olursunuz diğer turlu coknzorlar
00 Yorumla
+1 yılbazı aşağılık kadınların yorumlarını gördüm gerçekten inanılır gibi değil tamam para önemli de maaşa göre eş seçmek nedir ya tadını kaçırdnz iyice
00 Yorumla
+1 yılSende 25k alıyorsan evlenebilirsin, daha fazla alıyorsanda olur ama kendin çalışmıyorsunda çalışanın parasına az çok diye tartıyorsan sorun onun maaşında değil senn aklında
30 Yorumla
+1 yılKendiniz de çalışırsanız evet çalışmayacaksanız hayır
10 YorumlaBu paranin 4 kati benim aylik sahsi giderime yetmez
11 Yorumla- +1 yıl
"Senin maaşın benim arabamın mazotuna yetmez" 😂😂
Tv de bunu söyleyen kadını hatırlattın bana 🤭
+1 yılTek maaş asla yetmeZ 100 binle gecinemiyorum 25 ile nasıl gecinilecek
00 Yorumla
+1 yılParadan başka değerlerinin olsun bu hayatta
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 727 cevap paylaştı.
s +1 yılBir çılgınlık yapıp kendin de çalışabilirsin. Zaten çalışıyorsan yeter zaten
00 Yorumla
+1 yılEğer sen de benzer ücretler alıyorsan zor da olsa idare edersiniz. Şu dönem de her şey zor maalesef.
00 Yorumla"Seviyorsan" evlen hiç durma, maddiyat hâlledilir bir şekilde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadığınız şehre ve yapacağınız şeylere bağlı. Yani gezmeyi seviyorsanız , çok alışveriş yapıyorsanız geçinmeniz zor olabilir. Bir de ev ve arabası var mı uok mu o da önemli
00 Yorumla
+1 yılSende çalışırsan sıkıntı yok ama sadece o çalışırsa ve ev kiraysa sakin evlenme sefalet çekersin
00 Yorumla
+1 yılMaalesef geçinemezsin benım esım 35 bın TL maaş alıyo üç nufusuz toplam sor gecınıyoruz ve kıra falan derdı de yok kendı evımız vallahı gecınecegınızı sanmam sadece yeme içme ve doğal gaz su faturası elektirik e harcarsanız yetebılır bence
014 Yorumla- +1 yıl
Sen geçinmeyi bilmeyen bir kadın olduğun için böyle oluyor insanların hevesini kırmaktan vazgeçtin. Hem ev size ait hem 35 bin tl ye geçinemiyorsunuz komiksiniz
- +1 yıl
@AcıyaAlışannn zor gecınıyoruz yalan mı soylım şimdi aldıgımız bıseyde yok yetmıyor yetmıyor ben kendi acımdan dedım nıye patladın
- +1 yıl
@AcıyaAlışannn bir ekmek on tl nah gecınırler o zmn sen karına tuvalet kagıdıda almazsın 🤣🤣
- +1 yıl
Senin gibi her haltı isteyen kadın zaten gecinemez şu kıyafetine bak buraya koyduğun resmine bak süslaman olarak yaşarsan zaten yetmez sana
- +1 yıl
@AcıyaAlışannn tatlım bakım ürünü bılle düzgün kullanman kadınlar kuaförden kaderden çıkmaz her ay serum krem alır br onu bılle almıyorum yanı ayda yılda bır krem alırım yüzüm ıcın o kadar
Soran+1 yılKız bırak bu s. laklarin yorumlarını kadınlar her şeye katlansin hem çocuğu doğursun hem evin işini yapsın ama benim eve getiridgim 2 kuruşa da okey olsun istiyorlar. Fakir erkeği anası sevsin
Soran+1 yıl@met96 sen zaten fakir oldugun için radarımda değilsin kanka
- +1 yıl
He ya valla kendıne serum falan alıyorum ara sıra esım dıyo senın yüzün temız kullanma krem alma falan ada yılda bır kez krem alırım serum alırım der sana yetıstıremıyltum vallahı maalesef ben fakır bırıyle ve görmemiş bırıyle elendım hayatımı yaktım iş işten gectı ama
- +1 yıl
Soran+1 yıl@met96 fakirsin yani😅
- Para & Ekonomi konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılTek maaş, 25.000 TL hane geliri olacaksa çok zor. Yarısı kiraya gidecek zaten.
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir de kendi evi varsa ya da kira için makul fiyatta ev bulabilirseniz
00 Yorumla
+1 yılKarakter ve kalbi iyiyse evlen, gerekirse sende çalışırsın
00 Yorumla
+1 yılDairesi varsa rahat rahat geçinirsiniz ama yoksa ayvayı yersiniz
00 Yorumla
+1 yılBunu soran 17 bin TL alanın yüzüne bakmaz herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesele şu ki aş biraz paraya bakıyorsunuz. Kusura bakmayın da madem paraya bakacaksınız. Gidin eskortluk yapın hem kazancınız bol olur. Hemse istediğin hayatı yaşarsın.
00 Yorumla
+1 yılEğer sen de çalışıyorsan yaşam standartlarınızı biraz düşük tutar geçinirsiniz
00 Yorumla25 bin birde kirada ise eşide çalışmıyor ise hiç evlenmeyin. Erken boşanma olur direkt zatebb
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVaybe ben diyecektim Ama cevabı vermiş Hanımlar, gerçekten böyle düşünenler var mıymış? Biz niye bulamıyoruz. Bıktıo bu görgüsüz dilenci zihniyette k, aşarlardan
00 Yorumla
+1 yılGüzelim sen de çalışırsan eğer zorlanmazsınız.
00 Yorumla
+1 yılçocuğa bakamazsınız. sırf ikiniz ise zar zor geçinirsnz ev de varsa
00 Yorumla
+1 yılMükemmel ötesi birisi olması lazımben bakarım ona 😂ama böyle bişey çok zorrr
00 Yorumla
+1 yılBen 50yle zor geciniyorum tek basima, ama seviyorsan evlen sevginin aşamayacağı sey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendim ev hanımı olucam diyorsun, karşıdakinin maaşına göre yorum yapıyorsun. Bu düşüncelerle sen evlenme daha mantıklı bir hareket olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen evlenemezsin bu bir gerçek, paraya göre bunu soran insandan ne hayır beklersin. 😒
18 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi yazacaktım aq
Soran+1 yıl@BeratBozkurt tüm fakirler de buraya topalnmis. Fakir erkeği sadece anası sever o da yalandan sever
- +1 yıl
Sizi de. mınız var diye seviyorlar? Ona napacaz? Güzel değilseniz veya kaşmer değilseniz kimse sevmiyor? He? Mq aptalları tek derdiniz para olmuş 21 yaşındayım 2 arabam 1 motorum var dükkan sahibiyim 30 yaşında adamın maaşını ben veriyorum🤣 hiçbirinize de zırnık yedirmem. Adam gibi sevsin kafamın etini bile yediririm de neyse
Soran+1 yıl@BeratBozkurt kim bakar sana.. mk 2 arabası varmış 2 tenekem var deseydin şuna
- +1 yıl
Nerden biliyon gördün mü🤣
- +1 yıl
Biri iş için kullandığım ford transit biri de 1977 model w123 Mercedes-Benz 230
- +1 yıl
Kimse bakmaz bakamaz zaten hepsi altımda çünkü
- +1 yıl
Köpek gibi havlamak 3 5 bin lira için yaprak yalamaktan başka bisey bilmeyen gizli kullanıcı konuştu
Sen kendin için çalış zaten yatırım olarak gördüğün adam seni kapıya koyduğunda mesleği olmayan biri olarak ortada kalacaksın sonra çalışacağın yerler belli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvleneceğin kişi cidden çok şanssız. Yazık. Algı yaratmıyorum ama bu soruyu sorman bile durumu ortaya seriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam kaç bin alıyor? ya da sen çocukken alıyordu?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(25-29)+1 yıl33 bin alanla evlensem rahat edebilir miyim
110 Yorumla- +1 yıl
Edemezsin ben 45 le gecinemiyorumm
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım
- +1 yıl
Sende çalışş
Cevap sahibi+1 yılÇalışacam zaten
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
Sevgilin 33 bin mi alıyor
Cevap sahibi+1 yılBizim durum biraz karışık
- +1 yıl
Nasılll
Cevap sahibi+1 yılBoş ver ya ulu ortada anlatmak istemiyorum
- +1 yıl
çalışacaksan evlenme bacım. evlilik kadın için iki kat yük. erkekler artık resmen köle ötesi bir robot istiyor. hem çalışıp hem kadınlık ve annelik yapmak robot olmayı gerektirir. insan üstü bir çaba.
- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat