• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

25 bin TL maaş alan erkekle evlenilir mi, zorlanır mıyız?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
17
Yapay Zekaya Sor
25 bin TL maaş alan erkekle evlenilir mi, zorlanır mıyız?
Maaş Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 95%
    +1 yıl

Ülke gerçeğinde bir aile 50.000 tl altındaysa açlık sınırının altıda kalıyor. sadece ye iç kira fatura öde başka şekilde yaşama dersen tatil hafta sonu gezelim üst baş sosyalleşelim arada bir hesapta olmayan genel giderler vs derken geçinmek zor 25 ile tek kişi yaşamak çok çok zor hele kira varsa anneler de yaşayın :)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evi varsa ve yüksek çekici erkekse, kadınlar genelde evleniyor. Daha detaylı şöyle açıklayım;

Kadınların neden maddi durumu iyi bir erkek istediklerini anlıyorum. Bana göre de yuva kurmak isteyen erkeğin, asgari ücretin en az iki katı kadar maaşı+evi olmalıdır. Yoksa kadın çalışmıyorsa, geçinmek mümkün değil.

Araştırmalarım şunu gösteriyor ki; yüksek çekici bir erkeklerde ( 10/8+ tip ) 25-30.000. tl. maaş + ev olsa da kadınlar tamam diyorlar. Bu kadar maaş almayan +evi olmayan erkek, bir zahmet evlenmesin. Zira doğacak çocuğa, iyi gelecek veremez.

Ama tipi 10/6 dan düşük erkekler, sevdikleri kadına denk gelemez ise ; maaş beklentileri baya artıyor. Lakin böyle erkeklere de sadık kalmayıp evlendiğine pişman ediyorlar. Bu yüzden 10/5 ve altı tipte çok yüksek gelirli erkekler, kendisinden düşük kazanan kadınla evlenmemeli. Zira 10/1-5 tipteki maddi durumu çok iyi (50.000 üzeri+evi olan ) erkekle, sadece kendisi kadar kazanan kadın severek evlenir. Çünkü, erkekten çıkarı yoktur

3
    0 Yorumla
  • MertKayaci96
    MertKayaci96 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sende çalışırsin bi 25 te sen alirsin. Zorlanmazsiniz. Zorcolacagini dusunuyorsan çalışmak zorundasın. Ama olaki müstakbel es adayın bu ekonomik kosullarda 25 bin TL. maasa karşılık seni çalıştırmak istemiyorsa.. zor bir hayat ve evlilik olur sizin için. En iyi ihtimal ev kira olmayacaksa. mmmetropol şehirde degilseniz.. ucu ucuna gidersiniz.

0
    0 Yorumla
  • barraküda
    barraküda Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 93%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 336 cevap paylaştı.

Aslında ne kadar maaş alacağı vs çok önemli değildir insanın kanaatkar iyi olgun ve güçlü olması gerek

Eğer kadın ya da erkek kanaatkar olmazda devamlı baskın olursa 100.000 de alsa yetişmez

Her şekilde karnı doyar insanın lüks tutkusu olmazsa geçinir ikinci iş yapar bişeler olur ama tersi olursa ne ekonomik ne ev geçimi ne insan geçimi olur

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

68

Cevap

89

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.

siz isterseniz evlenin

0
    0 Yorumla
  • zemmheriii
    zemmheriii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    +1 yıl

Sevmiyorsan hayır mantık evliliği yapacaksan neden 25.000 TL'lik biriyle evlenesin zorlanırsın ama seviyorsan... değil 25.000 onla herşeye razı olursun benim için sevgi paradan daha ön planda para kazanılır ama sevgiyi hak etmek yaşamak hissetmek farklı o yüzden aşk'dan umudumu kesmediğim sürece ne aldığı maaş ne çalıştığı iş ne yaşsdığı ev bana olan sevgisi önemli zaten evleneceksem oda çalışır bende bi ev kurarız durumumuzu düzeltiriz bence alduğı paradan çok tutumlu mu cimri mi senin ihtiyaçlarını gözetir mi birikim yapar mı bunları düşünmeliyiz

6
    8 Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      +1 yıl

Vay be böyle düşünen kalmış mı şaşırdım

Yorumla
    • serkan82
      serkan82
      +1 yıl

@Shazam6 17500 tl ile yaşanamayacağı nı görünce çekiciliği kaybolmaya başlar daha küçük henüz.

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      +1 yıl

@serkan82 sen ne kadar kazanıyorsun?

Yorumla
    • serkan82
      serkan82
      +1 yıl

@Shazam6 60-80 arası diyelim

Yorumla
    • zemmheriii
      zemmheriii
      +1 yıl

her şey paramı 100 alsn bni aldtsn ya da svmiym ne anlamı var

Yorumla
    • serkan82
      serkan82
      +1 yıl

asgari ücret de alsa zengin de olsa yapmak isteyen yapar o ayrı konu, geçinmek ayrı bir konu sadece ülkenin ekonomik durumu çiftler arasın da zorunlu giderle yüzünden gerginlik yaratabiliyor onu demek istedim.

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      +1 yıl

Meslek ne 🤔

Yorumla
    • serkan82
      serkan82
      +1 yıl

@Shazam6 bilişim pazarlama satış servis.

Yorumla
  • EskiLamba
    EskiLamba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenilmez, daha zengin bir koca bulmalısın fakat böyle üzerinde hakimiyet kuran ama seni hayattan soğutan. Yani her şeyi parayla satın alabileceğini düşünen zengin kocalar, seni de satın almalılardır. Onlara şimdiden fiyatının ne olduğunu söylemelisin ki bilsinler, belki pazarlık yaparlar. ^^

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Durumda o sebeple açıkçası maddi olarak çok yüksek bir meblağ değil ama iki insan birbirine değer verdiği zaman bir şekilde her şeyin üstesinden gelirim maddiyat çünkü gelip geçici bir kavram bunu unutmamak gerekiyor.

yani birine değer vereceksin ondan sonra onun hayatını birleştirmek için çözüm odaklı olmak gerekiyor. Maddiyat az kalabilir bu bir gerçek ama onu onu da düzeltebilirsin zamanla o da yükselir onu da çözümleri olur birbirine değer verdiği zaman her zaman bir çözüm yolu bulur. Ama rahat etmek istiyorum diye bir bakış açısıyla yapıyorsan zaten o çok rahat edeceğin bir miktar olmaz

1
    0 Yorumla
  • Sineklertanrisii
    Sineklertanrisii Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Maaşa endeksli bir düşünce çok dar kalıp. Maaş ile miktarı ne olursa olsun sadece geçinilir. Öte yandan parasını ödediğim şeylerin iyi birer yatırım olması gerekli, ki bence bankamatik arayan donanımsız bir kadın bence berbat bir yatırım olurdu.

2
    2 Yorumla
    • zar46
      zar46
      +1 yıl

Donanımdan kastınız nedir

Yorumla
    • Sineklertanrisii
      Sineklertanrisii
      +1 yıl

@zar46 hayatında bir şey başarmış olmak, kendine ait fikirlere sahip olacak kadar bilgiye sahip olmak, özgürlüğü adına kendini zorlayacak cesarete sahip olmak…

Yorumla
  • tarihmeleği101
    tarihmeleği101 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Soru şu olmalı "Aldığı maaşa göre biriyle ilişki kuran kişiyle evlenilir mi?"

16
    4 Yorumla
    • Tonyblack
      Tonyblack
      +1 yıl

Harikasın

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      +1 yıl

Çok iyi ve net açıklama

Yorumla
    • _MelisYıldız_
      _MelisYıldız_
      +1 yıl

Helal olsun

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

👍

Yorumla
  • Wolfg
    Wolfg Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

bence sen evlenme. çünkü maaşına göre evleneceği adamı seçiyorsun. bırak adamın hayatını mahvetme. kurtulsun adam senden

7
    5 Yorumla
    • 1ömeryıldırımm
      1ömeryıldırımm
      +1 yıl

Helal sana beee takdir ettim valla seni şimdi kadınlar erkeğin gelirine göre tercih yapıyorlar @Wolfg

Yorumla
    • bls__
      bls__
      +1 yıl

Wolfg, aşk bir yere kadar ileri de diyelim ki evlendiler bir de çocukları oldu o çocuğa nasıl bakılacak? Evin düzeni nasıl sağlanacak? Yiyecekti oydu buydu şuydu evin masrafları, bebek bezi, maması, temizlik malzemeleri gibi gibi ihtiyaçlar nasıl karşılanacak? Kusura bakmayın ama pembe bir dünya da yaşamıyoruz artık günümüz ilişkilerinde maaşa da bakmak gerekiyor kimse çocuğunun geleceğini sağlayamayacak bir insan da bir yola girmek istemez gerek erkek olsun gerek kadın fark etmez

Yorumla
    • Wolfg
      Wolfg
      +1 yıl

@bls__ kadında çalışması gerekiyor. neden tüm masrafları erkek yüklenmek zorunda? işinize gelince eşitlik diyorsunuz ama konu masrafa gelince hep erkek ödesin. yok öyle bir dünya. erkeğin parasına bakıp evlenirsen sen onun için bir eşyadan farkın yok.

Yorumla
    • bls__
      bls__
      +1 yıl

Kadın çalışmasın diye bir şey demedim bu bir. İkincisi yukarı da zaten yorum yaptım kadının da çalışması durumunda evlenilebileceğini söyledim ve son olarak üçüncüsü de bence sen içten içe kadın düşmanlığı yapıyorsun nerede demişim eşitlik diye? Nerede demişim bütün masrafları erkek üstlensin diye?
      "Gerek erkek olsun gerek kadın" son paragraf

Yorumla
    • 1ömeryıldırımm
      1ömeryıldırımm
      +1 yıl

hanımlar sakin olun tartışmaya gerek yok herkes kendi fikrini söylüyor sonuçta

Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Yanlış anlama ama evde malak gibi yatamazsın. Sende çalışacaksın ki birbirinize destek olasınız. Eğer okulun varsa da okulunu bitirip iş bulana dek evlenme derim.

3
    3 Yorumla
    • tözel-seyyah
      tözel-seyyah
      +1 yıl

Neyse ki sizin gibi maddi olan her şeyi erkeğin sırtına yüklemeyen iyi insanlar da var 🌷

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahaha sen cahiilsin. Sen burada yok ben de çalışırım destek olurum dersin ama evleneceğin kişi ev işine gidip el atmaz o kadının görevi der enaayi olmayın😅

Yorumla
    • Eirenee1
      Eirenee1
      +1 yıl

Tamam canım ben cahilim.

Yorumla
  • HARLEY_QUİNN7
    HARLEY_QUİNN7 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 85%
    +1 yıl

Sizin çalışmanız, en azından asgari düzeyde olsa bile geçim sağlamanıza yardımcı olabilir. Bu konuda erkekler üzerinde çok fazla baskı olabiliyor. Kadınlar ve erkeklerin her ikisinin de çalışması gerektiği düşünüyorum ben.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eğer çalışmak istemiyorsan cerahat bir hayat yaşamak istiyorsan bu imkansız bence günümüzdeki kadınlar sırf terkedilmesine diye çalışmaya katlanıyor ama aşk karın doyurmuyor bu bi gerçek. İmkanları olmayan bir erkekle olmanı tavsiye etmem çünkü onlar kadınları asagılıyor çalışmıyorsun diye

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı.

Senin ne kadar kazandığına göre değişir asgari ücretle çalışıyorsan evlen ama 30 bin civarında kazanıyorsan 40 bin kazanan erkek sana bakabilir senin ekonomik duruma bağlı her şey

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben ev hanımı olucam

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Helal olsun adama hiçbir gelirim yokken seninle evleniyor saygı duydum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 25 bin kazanana bakmam ki evlenmicem

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Sen hiç kazanmıyorsun sana nasıl bakıyorlar ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eşinin çalışmasını istemiyor çoğu erkek

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Artık devir değişti aklı başında adam çalışmayan kadınla evlenmez

Yorumla
    • kburjuvazihatunu
      kburjuvazihatunu
      +1 yıl

aklı başında değil, fakir adam çalışan kadın istiyor. başka çareleri yok. geçindiremeyecğeini çok iyi biliyor.

Yorumla
    • blueangel345
      blueangel345
      +1 yıl

Soran kiṣi trol musun ya 😂 bu nasıl sığ bi düṣünce anasını satim ben iṣim yok diyorum biriyle konuṣmayayım ṣimdi beni yetersiz bulur falan diye korkuyorum sonuçta davul bile dengi dengine kızdaki özgüvene bak 😂 sana zengin erkek niye baksın ki? aynı seviyede değilsin, zengin birisinin etrafında güzel zaten tonla olur senin özelliğin ne olacak ki 😅 belki en fazla kandırabilirsen safoz bi memuru kandırırsın- ki benim çevremde öyle bi kadın vardı aldatıldı sonra.

Yorumla
    • blueangel345
      blueangel345
      +1 yıl

@kburjuvazihatunu @kburjuvazihatunu ikiside var. Artık erkekler daha iyi daha rahat yaṣamak istiyor o yüzden kadının çalıṣmasını istiyorlar. Yani sadece geçim sorunu yüzünden değil. Misal vereyim benim bi arkadaṣ vardı çocuk 100bin falan kazanıyordu yinede çalıṣan bi kadınla evlendi yanlıṣ hatırlamıyorsam o da 70 80bin falan alıyordu ṣimdi dünya turundalar sürekli lüks otellerdeler falan yani kim istemez böyle hayatı. Bence erkek aklını kullanmıṣ burada. Kadını çalıṣtırmak istemeyenler hep egosal sorunları olan erkekler oluyor genelde yani kadının ne iṣi var vs. diye düṣünenler.

Yorumla
    • kburjuvazihatunu
      kburjuvazihatunu
      +1 yıl

mesele şu ki erkek kadını çakıştırırım çalıştırmam gibi bir söz hakkına sahip olmamalı. kadın aiter çalışır ister çalışmaz ama kendi geliri olan bir kadın niye evlensin, o da ayrı konu. ilk birkaç sene mutlu olur eder sonrası pişmanlık. ben şahsen evlenmem.

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Zengin erkek fakir kadınla evlenmek yerine sürekli farklı kadınla yatar keyfine bakar paran yoksa zengin erkeğe ne verebilirsin kendinden 15 yaş büyük zengin erkekle evlenip ona çocuk verebilirsin seni damızlık olarak kullanır onun haricinde paran yoksa zengin erkek seni ne yapsın

Yorumla
  • eyeyeyge48
    eyeyeyge48 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Senin bileceğin iş bi erkekle maaşı için evleniyorsan evlenme o senin kendi beklentin ve görüşün çok iyiyseniz her yolda seninle beraber olurum diyorsan 17 bin lira da alsa evlen ama senin beklentin bu değilse emin olamıyosan kimseyi ümitlendirme

0
    0 Yorumla
  • Kaba-Sakal
    Kaba-Sakal Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Sende 25 alıyorsan olur ama sen çalışmadığın halde 25 bin alan erkeği soruyorsan bence evlenilmez.. onunla değil seninle

1
    0 Yorumla
  • DCshshshsge
    DCshshshsge Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

hayatım boyunca 30 bin tl maaş aldım 1 daire 2 araba arsa sahibi olabildim önemli olan neye yatırım yaptğınızdızdır saçma saçma borsaya yatırıp yıllarca beklemeyin

0
    0 Yorumla
  • BaharAmaYagmursuz
    BaharAmaYagmursuz Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Açlığı, sefaleti, tek düze yaşamı umursamıyorum. Onun gözlerinin içine bakmak beni bir ömür mutlu eder. O bana yeter diyen romantiklerdensen evlenebilirsin.

0
    1 Yorumla
    • Hayalgozlum_34
      Hayalgozlum_34
      +1 yıl

🤣

Yorumla
  • dronepilotu
    dronepilotu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Eskiden aşkın kralı var diyorlar. Şimdi yeni nesil paragöz olmuş etmiş.. Seviyorsun evet ama paran olursa? Her şey neden paraysa. Sonuna cevap olarak zor ama yeter umarım.

0
    1 Yorumla
    • mavikelebekdeniz
      mavikelebekdeniz
      +1 yıl

Bunun paragozluk ile alakasi yok maalesef ki gercekler bi sure sonra araya girecek realistik olmak lazim

Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Ben neden 25000 dolar okudum başlığı. 😁 dalga mı geçiyor dedim kendi kendime :) 25000 tl zorlayıcı bir hayat olabilir. Evi varsa bir nebze. Ancak rızkı veren Allah azları çok eder

0
    0 Yorumla
  • ariariasu
    ariariasu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Bu ne bicim soru ya ben bile uzuldum umarim adam gormez

1
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Bu kafayla evlenilmez abi. Hiç mi anlamamis o çocuk senin paraya bakan ucuz biri olduğunu

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fakir erkek çocuğuna nasıl bakacak

Yorumla
    • emre505
      emre505
      +1 yıl

Sevgi dediğin şeyin içinde hiçbir maddi beklenti olmamalı. Çocuk ölecek değil. Millet yoklukta büyütüyor, eskiden bebek bezi mi vardı, pudra mı vardı? Çocuk olan şeylerle büyüyordu, üstelik daha doğal büyüyordu.

Para seven kadınlar olarak üzülüyorum size

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

25bin TL 700€ civari yapiyor. O paraya türkiyede geçinebiliniyor mu ya hayat baya ucuz o zaman cidden. 25bin TL avrupada 1 aylik ev kirası o da 60m² 😅 karṣılaṣtırma yapmak istemem ama yapmıṣ bulundum.

1
    2 Yorumla
    • _GerdekBasan_ u
      _GerdekBasan_
      +1 yıl

avrupada ortalama asgari ücretin 1.5k olduğundan da bahsetsene?
      Kıyaslama yapmaya çalışıp onu da beceremiyosunuz :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@_GerdekBasan_ avrupada asgari ücret yok çalıṣtığın ṣirket belirliyor. 1.5K olduğunu varsayarsak yine 25tl yani 700€ fazla bir ev kirasi icin 😃 neyine agresif oldun ki simdi sen?

Yorumla
  • Sabrinamabrina
    Sabrinamabrina Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bilemiyorum sende çalışırsan rahat olur ama diğer türlü ucu ucuna belki yetmez bile… ev kira mı vs vs bir sürü etken var

1
    0 Yorumla
  • Xhaxx
    Xhaxx Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 63%
    +1 yıl

Seviyorsam evlenirim. Ben de çalışırım, sıkıntı çekmeyiz.🫶🏻

2
    1 Yorumla
    • DarkBluee0
      DarkBluee0
      +1 yıl

En doğrusu zaten bu 👍

Yorumla
  • Benvesevgilim
    Benvesevgilim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ayağını yorganına göre uzat derler ya atalarımız heh bu da tam o evlenirsiniz para sevgiye engel değil

0
    0 Yorumla
  • Nonameoo
    Nonameoo Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Sen ne kadar kazanıyorsun? Erkekler kadınları bir amaç gibi görünce kıyameti koparıyoruz değil mi? Az geliyorsa sende çalışırsın

0
    0 Yorumla
  • Daiys_m
    Daiys_m Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Kirada oturmuyorsanız bence o kadar zorlanmassınız ama çok zorlanacak olursa erkek kadınında çalısması gerek

0
    0 Yorumla
  • Oskibey
    Oskibey Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Evlilikte önemli olan ilk erkeği maaşı değildir karakteridir 50 bin maaş alan erkekle ewlensem adamın karakteri bozuksa o para sana huzur vermez

0
    0 Yorumla
  • Scream166971
    Scream166971 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Paraya bakarak mı evleniyonuz ayrıca toplumun yarısından çoğu o paraları alıyor o zaman çoğunluk evlenemecek

0
    0 Yorumla
  • Abdulkadir_King
    Abdulkadir_King Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Zorlanirsin ama muhakkak her zorluğun ardında bir kolaylık vardır. Namazli niyazli ise empati yapıyorsa sefkatliyse evlen

0
    0 Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl

Yaşadığın şehir yaptığınız harcamalar vs orta halli gecinilir sende calsyorsan biraz rahat olursunuz diğer turlu coknzorlar

0
    0 Yorumla
  • 1ömeryıldırımm
    1ömeryıldırımm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl

bazı aşağılık kadınların yorumlarını gördüm gerçekten inanılır gibi değil tamam para önemli de maaşa göre eş seçmek nedir ya tadını kaçırdnz iyice

0
    0 Yorumla
  • jsjsyaseminjsjs
    jsjsyaseminjsjs Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Sende 25k alıyorsan evlenebilirsin, daha fazla alıyorsanda olur ama kendin çalışmıyorsunda çalışanın parasına az çok diye tartıyorsan sorun onun maaşında değil senn aklında

3
    0 Yorumla
  • Serenityyy1
    Serenityyy1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Kendiniz de çalışırsanız evet çalışmayacaksanız hayır

1
    0 Yorumla
  • Miraxd
    Miraxd Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

Bu paranin 4 kati benim aylik sahsi giderime yetmez

1
    1 Yorumla
    • Cehennet_26
      Cehennet_26
      +1 yıl

"Senin maaşın benim arabamın mazotuna yetmez" 😂😂
      Tv de bunu söyleyen kadını hatırlattın bana 🤭

Yorumla
  • tanrınınkırbacı31
    tanrınınkırbacı31 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

Tek maaş asla yetmeZ 100 binle gecinemiyorum 25 ile nasıl gecinilecek

0
    0 Yorumla
  • SeyyahÖküz1
    SeyyahÖküz1 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Paradan başka değerlerinin olsun bu hayatta

0
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 727 cevap paylaştı.

Bir çılgınlık yapıp kendin de çalışabilirsin. Zaten çalışıyorsan yeter zaten

0
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl

Eğer sen de benzer ücretler alıyorsan zor da olsa idare edersiniz. Şu dönem de her şey zor maalesef.

0
    0 Yorumla
  • Lauraemy
    Lauraemy Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

"Seviyorsan" evlen hiç durma, maddiyat hâlledilir bir şekilde.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yaşadığınız şehre ve yapacağınız şeylere bağlı. Yani gezmeyi seviyorsanız , çok alışveriş yapıyorsanız geçinmeniz zor olabilir. Bir de ev ve arabası var mı uok mu o da önemli

0
    0 Yorumla
  • restinerest
    restinerest Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 61%
    +1 yıl

Sende çalışırsan sıkıntı yok ama sadece o çalışırsa ve ev kiraysa sakin evlenme sefalet çekersin

0
    0 Yorumla
  • Hayalgozlum_34
    Hayalgozlum_34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Maalesef geçinemezsin benım esım 35 bın TL maaş alıyo üç nufusuz toplam sor gecınıyoruz ve kıra falan derdı de yok kendı evımız vallahı gecınecegınızı sanmam sadece yeme içme ve doğal gaz su faturası elektirik e harcarsanız yetebılır bence

0
    14 Yorumla
    • AcıyaAlışannn
      AcıyaAlışannn
      +1 yıl

Sen geçinmeyi bilmeyen bir kadın olduğun için böyle oluyor insanların hevesini kırmaktan vazgeçtin. Hem ev size ait hem 35 bin tl ye geçinemiyorsunuz komiksiniz

Yorumla
    • Hayalgozlum_34
      Hayalgozlum_34
      +1 yıl

@AcıyaAlışannn zor gecınıyoruz yalan mı soylım şimdi aldıgımız bıseyde yok yetmıyor yetmıyor ben kendi acımdan dedım nıye patladın

Yorumla
    • Hayalgozlum_34
      Hayalgozlum_34
      +1 yıl

@AcıyaAlışannn bir ekmek on tl nah gecınırler o zmn sen karına tuvalet kagıdıda almazsın 🤣🤣

Yorumla
    • AcıyaAlışannn
      AcıyaAlışannn
      +1 yıl

Senin gibi her haltı isteyen kadın zaten gecinemez şu kıyafetine bak buraya koyduğun resmine bak süslaman olarak yaşarsan zaten yetmez sana

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Sen ne iş yapıyorsun?

Yorumla
    • Hayalgozlum_34
      Hayalgozlum_34
      +1 yıl

@AcıyaAlışannn tatlım bakım ürünü bılle düzgün kullanman kadınlar kuaförden kaderden çıkmaz her ay serum krem alır br onu bılle almıyorum yanı ayda yılda bır krem alırım yüzüm ıcın o kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kız bırak bu s. laklarin yorumlarını kadınlar her şeye katlansin hem çocuğu doğursun hem evin işini yapsın ama benim eve getiridgim 2 kuruşa da okey olsun istiyorlar. Fakir erkeği anası sevsin

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Fakir kızı babası sevsin sizin Gratis harcamanız için çalışmıyoruz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@met96 sen zaten fakir oldugun için radarımda değilsin kanka

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Kanka 15 milyonluk malım var zengin değilim ama fakirde sayılmam benimle olacak kadının en az 7 milyonu olmak zorunda

Yorumla
    • Hayalgozlum_34
      Hayalgozlum_34
      +1 yıl

He ya valla kendıne serum falan alıyorum ara sıra esım dıyo senın yüzün temız kullanma krem alma falan ada yılda bır kez krem alırım serum alırım der sana yetıstıremıyltum vallahı maalesef ben fakır bırıyle ve görmemiş bırıyle elendım hayatımı yaktım iş işten gectı ama

Yorumla
    • Hayalgozlum_34
      Hayalgozlum_34
      +1 yıl

@met96 ev hanımıyım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@met96 fakirsin yani😅

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

25 bin maaşla kaç yıl çalışırsan 15 milyon yaparsın önce onu bir düşün sonra bana fakir de :)

Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 596 cevap paylaştı.

Tek maaş, 25.000 TL hane geliri olacaksa çok zor. Yarısı kiraya gidecek zaten.

0
    0 Yorumla
  • Sjsjskakaka
    Sjsjskakaka Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenilir de kendi evi varsa ya da kira için makul fiyatta ev bulabilirseniz

0
    0 Yorumla
  • DarkBluee0
    DarkBluee0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Karakter ve kalbi iyiyse evlen, gerekirse sende çalışırsın

0
    0 Yorumla
  • Cleanman58
    Cleanman58 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Dairesi varsa rahat rahat geçinirsiniz ama yoksa ayvayı yersiniz

0
    0 Yorumla
  • HüSeYiN_3301
    HüSeYiN_3301 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 68%
    +1 yıl

Bunu soran 17 bin TL alanın yüzüne bakmaz herhalde

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Mesele şu ki aş biraz paraya bakıyorsunuz. Kusura bakmayın da madem paraya bakacaksınız. Gidin eskortluk yapın hem kazancınız bol olur. Hemse istediğin hayatı yaşarsın.

0
    0 Yorumla
  • daktırmaktırr
    daktırmaktırr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer sen de çalışıyorsan yaşam standartlarınızı biraz düşük tutar geçinirsiniz

0
    0 Yorumla
  • Kani666
    Kani666 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

25 bin birde kirada ise eşide çalışmıyor ise hiç evlenmeyin. Erken boşanma olur direkt zatebb

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Vaybe ben diyecektim Ama cevabı vermiş Hanımlar, gerçekten böyle düşünenler var mıymış? Biz niye bulamıyoruz. Bıktıo bu görgüsüz dilenci zihniyette k, aşarlardan

0
    0 Yorumla
  • LimonluPastanınHüznü
    LimonluPastanınHüznü Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 82%
    +1 yıl

Güzelim sen de çalışırsan eğer zorlanmazsınız.

0
    0 Yorumla
  • kburjuvazihatunu
    kburjuvazihatunu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

çocuğa bakamazsınız. sırf ikiniz ise zar zor geçinirsnz ev de varsa

0
    0 Yorumla
  • Alfamsı_Tuçiş
    Alfamsı_Tuçiş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Mükemmel ötesi birisi olması lazımben bakarım ona 😂ama böyle bişey çok zorrr

0
    0 Yorumla
  • Samurai1251
    Samurai1251 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ben 50yle zor geciniyorum tek basima, ama seviyorsan evlen sevginin aşamayacağı sey olmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kendim ev hanımı olucam diyorsun, karşıdakinin maaşına göre yorum yapıyorsun. Bu düşüncelerle sen evlenme daha mantıklı bir hareket olur.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sen evlenemezsin bu bir gerçek, paraya göre bunu soran insandan ne hayır beklersin. 😒

1
    8 Yorumla
    • BeratBozkurt
      BeratBozkurt
      +1 yıl

Aynı şeyi yazacaktım aq

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@BeratBozkurt tüm fakirler de buraya topalnmis. Fakir erkeği sadece anası sever o da yalandan sever

Yorumla
    • BeratBozkurt
      BeratBozkurt
      +1 yıl

Sizi de. mınız var diye seviyorlar? Ona napacaz? Güzel değilseniz veya kaşmer değilseniz kimse sevmiyor? He? Mq aptalları tek derdiniz para olmuş 21 yaşındayım 2 arabam 1 motorum var dükkan sahibiyim 30 yaşında adamın maaşını ben veriyorum🤣 hiçbirinize de zırnık yedirmem. Adam gibi sevsin kafamın etini bile yediririm de neyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@BeratBozkurt kim bakar sana.. mk 2 arabası varmış 2 tenekem var deseydin şuna

Yorumla
    • BeratBozkurt
      BeratBozkurt
      +1 yıl

Nerden biliyon gördün mü🤣

Yorumla
    • BeratBozkurt
      BeratBozkurt
      +1 yıl

Biri iş için kullandığım ford transit biri de 1977 model w123 Mercedes-Benz 230

Yorumla
    • BeratBozkurt
      BeratBozkurt
      +1 yıl

Kimse bakmaz bakamaz zaten hepsi altımda çünkü

Yorumla
    • BeratBozkurt
      BeratBozkurt
      +1 yıl

Köpek gibi havlamak 3 5 bin lira için yaprak yalamaktan başka bisey bilmeyen gizli kullanıcı konuştu

Yorumla
  • murat540
    murat540 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Sen kendin için çalış zaten yatırım olarak gördüğün adam seni kapıya koyduğunda mesleği olmayan biri olarak ortada kalacaksın sonra çalışacağın yerler belli.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evleneceğin kişi cidden çok şanssız. Yazık. Algı yaratmıyorum ama bu soruyu sorman bile durumu ortaya seriyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Babam kaç bin alıyor? ya da sen çocukken alıyordu?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne alaka

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

33 bin alanla evlensem rahat edebilir miyim

1
    10 Yorumla
    • mertyydff13
      mertyydff13
      +1 yıl

Edemezsin ben 45 le gecinemiyorumm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hmm anladım

Yorumla
    • mertyydff13
      mertyydff13
      +1 yıl

Sende çalışş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çalışacam zaten

Yorumla
    • mertyydff13
      mertyydff13
      +1 yıl

Ne iş yapıyorsun

Yorumla
    • mertyydff13
      mertyydff13
      +1 yıl

Sevgilin 33 bin mi alıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bizim durum biraz karışık

Yorumla
    • mertyydff13
      mertyydff13
      +1 yıl

Nasılll

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Boş ver ya ulu ortada anlatmak istemiyorum

Yorumla
    • kburjuvazihatunu
      kburjuvazihatunu
      +1 yıl

çalışacaksan evlenme bacım. evlilik kadın için iki kat yük. erkekler artık resmen köle ötesi bir robot istiyor. hem çalışıp hem kadınlık ve annelik yapmak robot olmayı gerektirir. insan üstü bir çaba.

Yorumla
  • Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > 25 bin TL maaş alan erkekle evlenilir mi, zorlanır mıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

50 bin TL maaş alan erkekle evlenilir mi? 163 cevap verildi
35bin maaş alan kişiyle evlenilir mi? 5 cevap verildi
Sırf maaşı çok diye biriyle evlenilir mi? 45 cevap verildi
Bu devirde 5000 tl maaş alan bir insan evlenebilir mı? 8 cevap verildi
Aylik 1 milyon 500 bin TL kazanan adam ornek 20 li yaslarda evlenmesi mi mantikli yoksa istedigi... 5 cevap verildi
5bin maaş ile çalışan biriyle evlenilebilir mi? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Burdan hiç birisine alışıp ve alıştığınız kişi sohbeti bırakıp sizinle konuşmayınca üzüldüğünüz oldu mu?
  • Kadınları mutlu etmek gerçekten zor mu?
  • Bu manzaraya bir şarkı bıraksan hangisi olurdu?
  • Hiç şırdan yediniz mi, tadını nasıl buldunuz?
  • En son ne zaman çikolata yediniz, en sevdiğiniz çikolata hangisi?
  • Boşanmak kötü bişey mi?
  • Kısa bakır saç güzel mi?
  • Kimlerin ekran resminde evcil hayvan var?
  • Accent Era Nasıl araba sizce?
  • Geniş kalçalar itici midir, çekici mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨