AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Sen calismayacaksan, evide yoksa yetmez. Ev+40 bin olması lazım çocuk vs olursa
Sen kimsin de yeterli yetersiz diyorsun yetersiz
@berkalper34 sen kimsin de bana yetersiz diyorsun yetersiz herif. Sana ne benim yorumumdan demek ki yetersiz fakirsinki komplekse girdin
Sen hayatına sponsor arıyorsun evlenme onunla o rahat etsin
Neden evlenilmesin kadın da çalışırsa iki maaşla fıstık gibi geçinip gidilir
Erkeğin kadını kalbi güzel olduğu için seviyorum demesi 😁kadının para önemli değil sözü ölümüne çarpışır
İmkansız daha kötüsü geliyor ama şu an iyi baskıladılar enflasyonu ama temmuzda 25 e yarı yarıya eriyecek en az :( evlenme ileride pişman olursun
Belki kendi asgari ücret alıyor 50 bin kazanan erkek asgari ücretle çalışan kıza bakmaz ki
Orasını bilmem ben asgari de kazansam asgari alan adama bakmam bakamam itici gelir zaten
Asgari 17 zaten 25 kazanan adamla asgari kazanan erkek uyumlu 30 üzerinde kazanan erkek asgari ücretle çalışan kıza bakmaz
Knk şu an çoğu yer asgari vermiyor özellikle depoda en düşük 23 den başlıyorsun fabrikada en az 27 falan asgari verenler Burger King a101 gibi yerler onlarda 19 falan veriyor
Kız 0 tl kazanıyormuş kanka 25 kazanan adam bulduğuna şükür etsin adama da helal olsun parasız kıza bakmış
Erkeğin bakması normal erkek bakar kız bakmaz zaten
Devir değişti kanka parasız kıza milyon dolarları olan zengin erkek bakar belki ama orta seviye erkek bakmaz adam ayda 50-80 bin kazanıyorsa paralı kadın ister daha rahat yaşamak için hayat pahalı
50 bin alan erkeğe bile artık bakan kız kalmadı mecbur her kıza bakıyor onlar sen emin ol. benim 5 kuruş param olmadı hep orta sınıf ile çıktım asgari 4 5 kat üstü alan bal gibi bakıyorlar kız bulmak daha zor çünkü artık kız en kötü 100 bin falan istiyor yoksa zor hayat böyle geçmez
Benim tanıdığım bir sürü kadın var asgari ücretle çalışan adamla evli ve çalışıyor aynı şekilde memurla evli olup çalışan kadınlar da var. Seninle yatmak için birlikte o erkekler evlilik için değil ki tabi ki parana bakmazlar
Evet ama mutlu değil çoğu birbirini bile zor görüyor ekonomi daha da bozulunca ben görücem aşkı sevgiyi
Ve aldatmaya aşırı meyilliler emin ol
Karşılıklı olur her şey önemli olan maddiyat sen kocanı aldatsan kocan da seni aldatır açık ilişki de sıkıntı yok
Kocalar genelde bilmez
Karşılıklı olur ya böyle şeyler dert edilmez
Erkeğin maaşıyla geçinilebilir mi diye düşünene kadar kendin de git çalış kendi maaşınla ilgilen
Duruma göre değişir bu ekonomide bu parayla yaşayan çok. Nerde nasıl hangi şartlarda yaşanır o değişir ama
Ya bu tür soruları neden buraya soruyorsunuz anlamıyorum, hayat senin hayatın geçinecek olan sensin burada yeter olur derse olacakmı, ya da olmaz derse olmayacakmı, kendi hayatını özel yaşamını oylamaya sunmak.
Evlen zorlanın çünkü 25 de alan 100 de alan şikayetcı sevıyorsan evlen
Kadın da çalışıyorsa evlenilir gibi ama bir tek adam çalışacaksa çok zor duruyor
Çok göreceli bir soru. Sadece şunu diyebilirim: Sosyal medyadakiler gibi yaşaman zor olur.
25k ya geçim olması çok zor yazık ne diyelim
Huzur olsun maddiyat da önemli ama geçirebilecek misin nasıl biri mutlu edecek mi seni
Evlenilmez ölsün fakir 🤔 diyen kizlardansin anladık
Gerçek aşk varsa eğer evlenilir tabiiki.
Sende o kadar kazanıyorsan evlenilir
maaşı için mi evleniyorsun?
Evet
25bin liralıksın yani
Maaşı içn mi evleneceksin
Evet o bana ev işlerini sen yapcaksin diyor o zaman o da para getirmeli
O zaman evlenme knk. Az 25
Ev işlerine yardım etmiyecekmi yesin kalksın oldu paşam hizmetcimi tutmuş kendine her ihtiyacını karşıla yemek yap zevk ver çalışır eve aşırı yorgun gelir kıyamazsın ya da evde boşsundur yaparsın ama hiç yardım etmemekte nblm
@zemmheriii boş valla
@zemmheriii ben ev işlerini yapıp parasızlıktan aç gezeceksem niye evleniyim. Gider bı yerde temizlikçi olarak ise girerim en azından sigortam yatar asgari ücreti de yerim
Neden çalışmıyorsun
Yani knk tipik bir erkekle evlenme bak işte anlayışlı mı senin ihtiyaçlarını alırmı seni mutlu etmesin evde çöpünü toplatsın ne alâ memleket severse zaten kıyamaz sende ona kıyamazsn bu konular konuşulmaz bile sen temizledin ben temizledim olmaz bile
Evleneceğin kişiyi iyi seçç
@zemmheriii kesinlikle katılıyorum seks ve ev hayatı uyumlu olmalı
İnşallah adam senle evlenmez
Adamın fikirleri ne karakteri ne ona göre
Buna bakan kalmadı pek sanırım:/
Kirada oturmicaksanız yeterli
Nerde yaşadığına ve ne kadar sevdiğine bağlı
Evet zorlanırsın
Zalım Dünya her şey paraya bakar oldu
İntihar sebebi.
sen çalışmıyorsan tek maaşla aç kalırsınız
Üstünü kadın tamamlasın.
Evi kendininse, sen de çalışıyorsan sorun olmaz
Zorlanırsınız evət. İkiniz de çalışabilirsiniz.
Zorlanmaya bile vaktiniz kalmaz. O derece
Her şey para değil idare edersiniz
İki tarafında çalışması iyi olur
Sen çalışıyor musun
Maaşa göre mi evleniyonuz
sen git fakirle evlen o zaman
Seviyorsam fakirle de evlenirim sıkıntı yok
açlıktan maddi sıkıntıdan kavga etmeye başlayınca gerçek aşkı görürsün o zaman
Karşılıklı anlayış herşeyi yoluna sokacaktir. Annemle babam 20 yılı aşkındir evliler maddi durumumuzun kötü oldugu çok zamanlar oldu bir kez dahi bu sebeple kavga ettiklerini bilmem
herkes öyle olmuyor ama
Eğer karşındaki adamı harbiden seviyorsan o adam da seni çok seviyorsa bu tür seyler kavga meselesi bile olmaz.
genede istediğini alabilcekken saçma sapan aşk uğruna ömür çürütüp sürünmenin anlamı yok
Pekala
Sadece paraya bakıyorsan çok zorlanırsın
Ev kira ise kolay bir evlilik olmaz
Kiradami oturacaksiniz kendi evinizmi bu önemli
Hayattan beklentileriniz önemli
Sende çalış, herşeyi erkekten beklemeyin.
paraya bakıp evleneceksen hic evlenme
Karakteri iyiyse olabilir
Az ya aşk karın doyurmaz
Bence az alıyor bu devirde az
Yani 45.000 50.000 TL alması gerekiyor bence
45 bin kazanan adam aylık geliri 0 tl olan kadını ne yapsın?
Bu devirde evlenilmez
Amacın aile kurmaksa olur
Sen ne kadar aliyorsun
Ev araba varsa yeterli
Seviyorsan evlen
Sende çalışırsan zor olmaz
Siz de çalışırsanız zorlanmazsınız
asgari den iyidir yine :D
kaç bin tl istiyorsun
Evlenilir
kişiye göre değişir
25 bin az düzgün gecinemezsiniz bence