Aylık 29.000 kazanım öğretmen ne yapsın söyler misiniz?

Herkese merhaba bu ülke bu gençleri bitirdi 29.000 TL’ye kira mı ödeyelim eve alışveriş mi yapalım ne yapalım söyler misiniz özel sektörde çalışan bir öğretmenim herkes şimdi hadi atan atanmak için çalış diyecek 28 yaşındayım hiç çalışmamamış mıyımdır sizce defalarca denedim çalışmak falan istemiyorum psikolojim bozuldu ne dışarı çıkmak istiyorum ne insanlarla buluşmak istiyorum ne bir şey yapmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum insanda halat bırakmadınız üstüme başıma giymemek kuşamım hiçbir şeyime dikkat etmiyorum işe giderken bez giyme mutsuz gidiyorum suratım beş karış yoğun tempolu işler Uzun saatler mobbingler artık canım aşırı sıkılmaya başladı nefes alacak alanım kalmadı sonra bu gençler neden intihar ediyor gerçekten kendimi aglamamak için bağırıp çağırmamak için çok zor tutuyorum ama ben yıldım gerçekten yıldım kıyıda köşede bir birikimim yok bir hayatım yok lüks bir harcamam yok niçin yaşıyorum diye bazen sorguluyor sorgularken buluyorum kendimisöyler misiniz artık oturup bir dizi bir film bile takip edemiyorum mutsuzluktan halsizlikten sabah dokuz akşam altı özel ders olunca 7:30’a kadar sarkıyor söyler misiniz ben ne yapayım gerçekten çok sıkıldım çok bıktım çok bunaldım
Aylık 29.000 kazanım öğretmen ne yapsın söyler misiniz?