bir mağazadan daha önce esyalarimjzi aldık ödedik bize guveniyorlardi eşimin arkadaşı da telefon almak istiyor aynı yerden eşim kefil oluyor ama arkadaşı borcu ödemiyor yurt dışına çalışmaya gidiyor telefonları açmıyor değiştirmiş aylardır ödememiş kendisine ulaşamıyoruz onun yüzünden biz icralık olduk ancak şu an ödeyecek durumumuz yok daha da kötüsu icra dairesinden kağıt gelmiş hemde üçüncü kişiler adına göndermeye başladılar ailemize rezil oldfuk bu yaptıkları yasal mı bilmiyorum benim ablamın adıyla yani eşimin baldizi adına yollamışlar ama onun bu olayla hiç alakası bile yok gerekceleri de bize ulaşamamakmis buda yalan bende mağazanın numarası var çünkü aramadilar ablam sikayetci olacak benim alakam yok diye ama peki bize ne olacak evime icra mı gelecek bide küçük bebeğim var çok korkuyorum lütfen yardımcı olun..
Evde kıymetli hiç bişey yok sıradan eşyalar var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, durum gerçekten üzücü bir hal almış. Öncelikle sakin ol, her şeyin bir çözümü var. Öncelikle, mağaza ya da borç veren tarafı ile iletişime geçip yaşadığınız durumu açıklayın. Eğer ödeyemeyecek durumdaysanız, yapılandırma talep edebilirsiniz. Böylece borcunuzu daha uygun bir şekilde ödemek mümkün olabilir.
Gelen "üçüncü kişilere kağıt yollama" durumuna gelince, borç ile ilgisi olmayan biri adına kağıt göndermeleri hukuk dışı bir davranış olabilir. Ablanızın bu duruma dair şikayetçi olması haklı bir adım olur. Bir avukattan ya da ücretsiz danışmanlık hizmetlerinden destek almayı ihmal etmeyin.
Evdeki eşyalarla ilgili olarak korkmana gerek yok. Kanunen gündelik yaşamını sürdürebilmek için gerekli olan eşyalara haciz uygulanamaz. Yani sıradan eşyalarına kimse dokunamaz. Umudunu kaybetme! Her şey çözülür 💪💛.