Para & Ekonomi Papara dekont sonrası? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor birisi paparasından benim iş bankası hesabıma dekont attı bana para yolladıgına dair ama güvenmiyorum para attıktan sonra geri çekebilirmiş gibime geliyor papara hakkında bilgisi olan? Güncellemeler+1 yıl şu an SAAT GEÇ OLDUGU İÇİN PARA YARIN DÜŞER DİYOR Papara dekont sonrası? Cevapla Banka Soruları İş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
isin_ilginci Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl para geldikten sonra çekemez dediğini yapan para sabah gelir diyen seni dolandırmaya çalışıyor. Bu işleri güvenilir kişilerle yapman doğru olur 0 0 Yorumla
müşavir35 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Hesabına gelen parayı kimse geri alamaz adamı oyarlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl gelmedi işte yarın düşermiş Yorumla müşavir35 +1 yıl Evet yarına kadar beklemek çok mu zor Yorumla Soran +1 yıl sıkıntı o değil bir şey yapmamı istiyor ama para gledı mı gelmedı mı bellı değil geri alrsa biber sürerim Yorumla müşavir35 +1 yıl Seksting istiyorsa güvenme Yorumla
YORGUNSAVAŞÇIIII Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl evet geri çekebilir parayı eline almadan hareket etme 0 2 Yorumla YORGUNSAVAŞÇIIII +1 yıl saçmalama parayı almadan hareket etme sakın kandırılırsın Soran +1 yıl tamam sağol öyle yapacam
eftelya0o Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Böyle diyenler parayı iptal ediyor güvenme bence 0 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl Geriye çekemez 🙏 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ama gelmedi yarın düşer dşyor Yorumla mertcanturk +1 yıl Paparadan paparaya en fazla 10 dk Yorumla Soran +1 yıl iş bankası Yorumla mertcanturk +1 yıl Olsun paparaya gönderilen nakit en fazla 15 dk sonra hesapta oluyor 🙏 Yorumla
my_dream__ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl paparada arakdaşım çalışıyor kontrol edebilir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yardımcı olabilir misin napacaz Yorumla my_dream__ +1 yıl xperim etmiyor beni ekleyip yazman lazım Yorumla my_dream__ +1 yıl bana ulaş öğreniriz Yorumla Soran +1 yıl instagramın var mı çünkü sana mesaj atılmıyor puanın yok Yorumla my_dream__ +1 yıl beni ekle bende eklerim sen yazınca bende yazabilirim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yok yok parayi gorduysen hesapta tammdr o is😀😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl gelmedi işte yarın düşermiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi karslkmi vercen sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paraya karşysa yarn görunce yap ne yapcaksan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
para geldikten sonra çekemez dediğini yapan para sabah gelir diyen seni dolandırmaya çalışıyor. Bu işleri güvenilir kişilerle yapman doğru olur
Hesabına gelen parayı kimse geri alamaz adamı oyarlar
gelmedi işte yarın düşermiş
Evet yarına kadar beklemek çok mu zor
sıkıntı o değil bir şey yapmamı istiyor ama para gledı mı gelmedı mı bellı değil geri alrsa biber sürerim
Seksting istiyorsa güvenme
evet geri çekebilir parayı eline almadan hareket etme
saçmalama parayı almadan hareket etme sakın kandırılırsın
tamam sağol öyle yapacam
Böyle diyenler parayı iptal ediyor güvenme bence
Hayır sana geldiyse para geri çekemez
Geriye çekemez 🙏
ama gelmedi yarın düşer dşyor
Paparadan paparaya en fazla 10 dk
iş bankası
Olsun paparaya gönderilen nakit en fazla 15 dk sonra hesapta oluyor 🙏
paparada arakdaşım çalışıyor kontrol edebilir