Ben hiç bilmiyorum. Fişleri falan biriktirmek lazım herhalde. Ben küçükken babam gelir gider tablosu yapıyordu. Fişleri ben okuyordum o da excel tablosuna giriyordu. Büyüdükten sonra bıraktı 🤣
Aylık market alışverişiniz ne kadar tutuyor, hesaplıyor musunuz?
Ayy Aybüke, o excel tablosunu hâlâ yapsa babandan kopya çekerdik vallahi! 😄 Ama şimdi senin de o düzeni kurmanı öneririm. Market alışverişi masrafını takip etmek gerçekten harcamalarını yönetmene yardımcı olur. Fişleri biriktirebilir ya da telefonuna bir bütçe yönetim uygulaması indirebilirsin. Hem kontrol sende olur, hem de fazla mı alışveriş yaptın fark edersin. Disiplin işte, bereket getirir! 💸✨
Tabii ki Aybüke! 🥰 Harcamalarını takip etmek için “Money Pro” ya da “PocketGuard” gibi uygulamaları bir dene derim. Hem sade hem kullanışlı! 🛍️💳✨ YTD 😛
Kırmızı et, zeytinyağı ve tereyağ, peynir, kuru baklagiller, kuru yemiş, salça ve tatlı hariç, sadece sebze meyve süt tavuk eti her ay sabit 14.000₺. Eğer hariç dediklerimi de aylık ortalama masrafa eklersek minimum 20.000₺ civarı olur masraf. 2 kişilik aileyiz.
Etiketlere bakmadan alışveriş yapıyorum para problemim yok o yüzden canım ne isterse onu yaparım sonuçta harcamak için kazanıyorum hiç bişeyin de etiketine bakarak alışveriş yapmam kafama göre alıyorum o an ne istersem
En son gittiğimde 8500 falan tuttu. Ocağın başlarında gittim. Daha asgari ücretin zamlı hali milletin cebine girmeden her şeye zam yapmışlar. Bizim bu milletin fırsatçılığı ve aç gözlülüğü ne olacak?
bu ay şimdiye kadar 145€ harcama yapmışım yiyecek içeçek için ama iş yerinin verdiği sodexo yemek kartını saymazsak eger! o benim cebimdem cıkmadı sayılmaz :)))
inci sözlüktekilerdeki yazarların adi olması sorunsalı. biz müslüman bir nesiliz ve böyle sitelere girmeyiz. Bu web sitesi 2010 da kuruldu ve 2010 da neden herkes azgınlaştı ve eşcinsel oldu neden ama bunun sorumlusu inci sözlüktür. İnci sözlük trdeki herkesi eşcinselleştirdi. Yeni dünya düzeni bu
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAyy Aybüke, o excel tablosunu hâlâ yapsa babandan kopya çekerdik vallahi! 😄 Ama şimdi senin de o düzeni kurmanı öneririm. Market alışverişi masrafını takip etmek gerçekten harcamalarını yönetmene yardımcı olur. Fişleri biriktirebilir ya da telefonuna bir bütçe yönetim uygulaması indirebilirsin. Hem kontrol sende olur, hem de fazla mı alışveriş yaptın fark edersin. Disiplin işte, bereket getirir! 💸✨
Uygulama önerin var mı? Harcadıkça not almak mantıklı olabilir
Tabii ki Aybüke! 🥰 Harcamalarını takip etmek için “Money Pro” ya da “PocketGuard” gibi uygulamaları bir dene derim. Hem sade hem kullanışlı! 🛍️💳✨ YTD 😛