AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Öğretmene çok bile
öğretmenlere 200k verseler yine düşük derler
Ogretmene bi de ek ders ekle
Yaağğniii daha nolsun
Doyuramadık şu ögretmenleri zaten
Pintiliğin kitabını yazan bir meslek grubu, ne yapsan doyuramazsın bunları
En iyisi memur olmak 😊
Uzman doktorlar doyar mı acaba
Knk sen de gir üniversite sınavına kazan tıp fakültesini oku 6 yıl. 5 yıl asistanlık yap ol uzman doktor sen de doyma.
Ben de öğretmenim bi sürü çocukla uğraşıyorum. Saygısızı var terbiyesizi var. Hastası var var oğlu var. Beni kim düşünüyor? Benim maaşım çok az ona bakarsan.
Öğretmenlik ile doktorluğun sıralaması üniversitedeki dersleri aynı mı? Doktorluk en az 1000 kat daha zor. Farmakoloji kitabı sadece senin 4 yıl öğrendiğinden ağırdır. Doktorlar da hasta şiddetiyle yerbiyesiz hastalarla uğraşıp bir de 23-36 saat nöbet tutuyorlar. Öğretmenler 15 tatili yaz tatili. Kusura bakma doktor maaşı öğretmen maaşı aynı olmayacak elbette. Doktorlara az bile aldıkları maaş.
Aynı olmalı dedim mi ben konuyu başka yere çekme. Doktorların yemini var. O yemine rağmen maaş az diye grev yaptılar be. Yemin yemin çocuk oyuncağı değil bu. Bi sürü hasta tedavisiz kaldı. Herkes mesleğine ve yeminine sadık olsun önce. Ben az para alsam da yeminimi bozmadım.
Allah askına doktorların maaaşı aynen az. Hala gözleri doysun gibisinden yorum yapmışsın adamlar daha fazlasını hak ediyor kıskançlığın yorumundan belli daha fazlasını hak ediyorlar grev yapmak herkesin hakkı emeklerine göre az gelmiş demek ki bence de haklılar. Onlar da insan kendi hakları var haklarını ezdirmemek için yapmaları gereken bu o kadar hasta boşta kaldı diyorsun o zaman değerlerini anla da gözleri doyar mı diye boş yapma
Az para alsan da yeminini bozmadın mı? Doktorlara bu para için hala gözleri doyar mı diyip de senin öğretmen olup maaşını az bulman ne olacaktı doktor bu maaşı alırken öğretmene 150 bin lira mı vereceklerdi? Öğretmen maaşını beğenmiyor doktor beğenecekti
Okuduğunu anlamanda problem var kardeşim senin. Doktorlukta yemin var yemin. Maaşını az alsan da bunu bozamazsın. Hayatta namustan ahlaktan sonra en önemli şey de sağlık. Para az diye görevini bırakamazsın. Benim kimsenin parasında gözüm yok. İsterlerse 500 bin lira versinler helal olsun bişe demem. Benim sitemim para az diye o kadar hasta varken görevi bırakmaları. Senin ailen akraban sevdiğin hasta haldeyken doktor grev yapsın da o zaman görürüm ben senin bu söylediklerindeki samimiyeti. İyi düşün aklın varsa dediğimi anlarsın.
Allahtan kimsenin parasında gözün yok. Onlar da insan bunu asla unutma yemin diyorsun insanlar savaşta birbirini öldürmüş dini yemin mi var Allaha borçları mı var doktor oldular diye geç hadi bu boş lafları. Para az diye görevini bırakmazlar ama dayaj yerler böyle gözleri doysun nankörler diye yorumları sineye çekerler. Kimse doktor oldu diye kimseye borcu yok. Tek yemin dindir. Şerefli namuslu insan olmak da diğer insanlar için kendini harcamak değil insanoğlu nankördür zaten sizin gibi. Onların da hayatı çalışmaları var emekleri için grev yapmak çareleri ise yapacaklar doktorlar o kadar önemli ise görevlerini bıraktıklarında bu zorlukların yaşandığını biliyorsan siz onlara saygı duyacak haklarını koruyacaksınız ağzınızı açıp açıp yaya yaya gözleri doyar mı diye boş yapmayacaksınız
Doktorları eşek başı yapan onları insanlıktan çıkarıp sürekli çalışmak zorunda olduğunu düşünen insanların ve doktorlar dayak yiyip şiddete mahruz kalırken öğretmen maaşını öğrencilerle uğraştığı için az bulan insanların gözü doyar mı
Bu kadar kendini yıprattığına göre yaran var belli. Hakaret etmek düzgün üslupla konuşmayı öğren önce. Biz de şiddet görüyoruz şiddet her yerde var. Ne kadar söylesem de sen beni anlamayacaksın. Allah seni hasta yakınının başında doktorlar çalışmıyor diye çaresizce ağlarken bırakmasın. Başka bişe demiyorum sana.
Kaç öğretmen kaç doktor şiddet görüyor? Sağlıkta şiddet adı var adı. Siz ağlamayın be hem doktorların maaşını çok görürsünüz hem çalışmıyorlar diye ağlarsınız çok görenlere az bile yapıyorlar.
Doktor olsaydın ablacım. Benim de doktor akrabalarım da var öğretmen akrabalarım da. Doktorları görsen adamlar hayattan bezmiş. Öğretmenler de yan gelip yatıyor. Ben sizin işiniz de kolay demiyorum ama doktorla kıyaslama kendini. Bir doktor 200 bin lira da maaş alsa hakkıdır. Öğretmen maaşı gayet güzel. Haftada 3 gün çalışıyorsunuz bir de ağlıyor. sunuz
Öğretmen ogretmenle evlenince is görür
Yani hayirli rakam neyse o olsun
Çok bile çoğu salla başı al maaşı
Düşük tabi
45 binmi alacağız iyimiş yaa 😅
Pahaliligon önüne gecilmedigi sürece yetersiz
Bunlar yalan
Bu ülkede memurun aldığı her kuruş fazla
Bu sistemle bi bok olmaz bu ülke düzelmez
Güzel yeter
Ne öğretmenisin fizik mi 😎☺️☺️☺️
çok bile