Kredi kartında alışveriş kredisi başvurusu yaptım bu çıktı ne demek Degerli Akbankli, basvurunuzu mevcut bilgileriniz ile ne yazik ki degerlendirmeye alamiyoruz. ?
asgerisini ödeyince kredi notun düşmez ama yükselmez de Ancak bu günlerde misal Yapı Kredi limit yükseltmekte çok ketup kendi personelinin bile limitini yükseltmiyor. Eğer kredi notunu yükseltememişsen vermeye de bilir
olabilir. akbankta kredi kartı işlemleri için müşteri hizmetleriyle görüşmen gerekir. şubeye gitmene gerek yok. akbankta çalıştığım için biliyorum boşuna gitme yani şubeye
bankacılık sistemi hergün değişiyor geçen sene taksitli alışveriş yapıyordun bazı şeylerde bu sene yapamıon mesala en basiti gelirin yok diye vermemmiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
knk bankaya gitmen gerek büyük ihtimal adresin imzan gibi bir şeyler eksik
Öyle eksik olsa kredi vermezdi kaç kez ihtiyaç kredisi çektim 2 yıla yakın oldu parça parça çektim
knk oluyor sen bence bir müşteri hizmetlerini ara onlarda görüyor orada niçin red verildiğini
Ne eksik olabilir peki sence kanka
knk genelde imzada veya adres güncellemesinde sıkıntı oluyor.
Anladm kral sonradan çıkıyor bu sorun yani geçmişte böyle bir şey olmadı olsa o kadar kredi çekemezdim
5 aya yakın oldu kredi kartı borcunun asgarisini ödüyorum tamamını değil yoksa ondan dolayı mı vermiyor kredi
asgerisini ödeyince kredi notun düşmez ama yükselmez de Ancak bu günlerde misal Yapı Kredi limit yükseltmekte çok ketup kendi personelinin bile limitini yükseltmiyor. Eğer kredi notunu yükseltememişsen vermeye de bilir
Anladım her şey kredi notuna bağlı yani öylemi
evet onuda merkez bankası tanımlıyor zaten. Bu günlerde çok yüksek cirolu ticari müşterilere bile limit yükseltemiyorlar
başvurun kabul olmamış
Nasıl yani puan düşük Findeks benim ondan mı acaba
olabilir. akbankta kredi kartı işlemleri için müşteri hizmetleriyle görüşmen gerekir. şubeye gitmene gerek yok. akbankta çalıştığım için biliyorum boşuna gitme yani şubeye
Anladım kredi kartı limiti 13 bin ne zamandır yükseltmiyor çok değişik banka
Akbank sıkıntı valla ya. yani hem çalışanı hem müşteriyi mağdur ediyor sistemleri bir değişik zaten. ben dayanamadım çıktım zaten :)
Kapatacağım borç bitsin banka bankada yapsaydım bu kadar güzel harcamaları kullanımları bana şu an 100 bin limit vermişti belkide geçmişti 😄
ahahah aynen
var mı gelirin ssk msk
Yok ama onla alakası olsa 1 sene önce kredi kartı verdi kredi kartı kullanıyorum üstüne birde kaç kez kredi verdi ihtiyaç kredisi
bankacılık sistemi hergün değişiyor geçen sene taksitli alışveriş yapıyordun bazı şeylerde bu sene yapamıon mesala en basiti gelirin yok diye vermemmiştir
Ondan mı 6 ayı geçti kredi çekemiyorum 5 bin TL bile vermiyor
35 bin TL borcum kaldı ama 1 gün gecikme bile yok kredi de
müşteri hizmetlerini ara sor bi istersen bankanın red sebebi nedir tam olarak de açıklama yapsınlar
Baya oldu 3 ay önce aradım puanınız düşük bundan dolayı ret veriliyor demişti
Kredi notun düşüktür
Düşük evet ihtiyaç kredisi başvurusu yapmıştım geçen ay puanınız düşük diye bildirim geldi bankadan geçen ay
Kredi notunu yükselt tekrar dene
Sonuçta ödüyorum ama gecikmem yok 120 bin kredi çekip 35 bine borcu düşürdüm buna rağmen ret
Bana 600 bin verelim diyorlar da kabul etmiyorum
500 bin TL sana özel kredi yazısı var bende ama. 5 bin TL bile vermiyor şu an
Onu toplu gönderiyorlar
Yani 500 bin yazısına onay verseydim verirmiydi
Yok yahu toplu olarak reklam gibi düşün gönderiyorlar kriteri uyguna veriyorlar. Şey kredileri var bak borç ödeme kredileri onlara bak
Anladım puan düşük kimse vermez borç kapatma kredisi sanmam
Bankaya git borç yapılandırmaya gir düzenli ödersen not yükselir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!