Her şey güzel geçmiş hesap ödenecek ama direkt ödemek yerine şöyle bir fişe göz atıyorsa o adam gözden düşer mi?

Beyler hesap ödemeden önce fişe bakar mısınız?
Her şey güzel geçmiş hesap ödenecek ama direkt ödemek yerine şöyle bir fişe göz atıyorsa o adam gözden düşer mi?

Beyler hesap ödemeden önce fişe bakar mısınız?
Kişinin düşünce yapısı, maddiyatı ve daha fazla bir çok etken vardır. Bunlardan dolayı kişi hesaba bakabilir veya bakmaz.
Ancak şunu söylemeliyim, hesaba bakması veya bakmaması hiç bir şeyi değiştirmez. Sosyal medyada yaşayan, hayatı sosyal medya olan, elit ve zengin görünmeye çalışan bir insansanız, tabi ki bu konularla ilgilenebilirsiniz ve bunlar üzerine kafa yorabilirsiniz.
Şahsın adına konuşmuyorum, seni yargılamıyorum. Ancak böyle saçma şeylere kafa yoran çok kadın var. Buluştuğu adamın arabasını beğenmeyip, eve otobüsle dönen kadınlar gibi.
Bahsetmeden edemeyeceğim. Oarası için evlendiği adamın cümriliğinden şikayet eden kadınlar var. Veya gücü için evlendiği adam tarafından aldatılan, boşanamayan insanlar var çünkü adamın arkası sağlam. Bizzat bir iki örnek de bu şekilde gördüm.
Kadın veya erkek farketmez. Görüştüğünüz insanda sizi etkileyecek bir kaç şey olmalı. Hayranlık, manevi güçte bulunmalı. Daha değerli şeylere hayranlık duyulmalı. Parası veya makamı olan biri yerine merhameti, ilmi, cömertliği, vicdanı, olan biri ile zaman geçirmek daha makuldür. Bu arkadaşlık için de geçerli, ilişki için de. Esas olan güvendir. Üniversiteli ergen kafası ile yaşamaya gerek yok.
Hesaba goz atmadan ne odeyeceginizi bilemezsiniz. Ne odeyecegine bile bakmadan telefonunu kartini uzatip odeyecek kisiler o parayi kendisi kazaniyor olamaz. O kisiler sizi sadece uzer. Uc bes maddi degere ruhunuzu ve sagliginizi kolayca harcarlar.
Bir restoran'a gideceksem orayi onceden incelerim. Bilmedigim, hakkinda fikrim olmadigi bir restorana gitmem. Guzel hizmet veren, karsiliginda mekanin, yemegin ve hizmetin karsiligini mantikli oranda alan yerleri tercih ederim. Bu bir seyyar pilavci da olabilir luks bir restoran da olabilir.
Boyle yerlerde hesapta hata olmaz. Odemeyi yapar gecerim.
Nadiren de olsa, iyi mekanlarda bile, yaninizda alimli zarif bir hatun var ise hesabi abartabiliyorlar. Saygisizlik seviyesinde abartilmamissa gecenin enerjisini kirletmem oder gecerim. Saygisizca abartilmissa o zaman hesabi incelerim. Haksiz gordugum tutarlari odemem.
Fişe bakmaktan daha doğal bir şey yok. Birçok yerde özellikle içkili mekanlarda geçirmeyi seviyorlar
ben cebimden hesap makinesi çıkarıp tek tek topluyorum tekrar
Cevap
27Cevap
Hayır bence kontrol edebilir bunda bir şey yoktur.
Asıl bakmazsa gözden düşmeli çünkü herhangi bir hesap hatasında veya bilinçli bir fiyat oynanmasında enayi durumunda kalır. İsterse multimilyoner olsun bu değişmez.
Eğer ona bakmıyorsa bu başka alanlara da yansır oralara da dikkat etmez. Önemli olan bakıp bakmaması değil kolaylıkla ödeyebilmesi olmalı her zaman.
Mesela kadına bölüşelim mi veya yanımda yok öder misin vs. dememeli jdjdjd
Kadınlar öyle saçma şeylere takılıyor ki. Bu takıntılar bir çok ilişkinin sonu oluyor.
Bir erkegin hesaba bakması neden yanlış olsun. Bu pinti olduğu anlamına mı geliyor yani.
Bakmaması için bir sebep mi var?
Bir kız böyle düşünüyorsa amacı bellidir zaten. 👍👍
Ne s2mden bir bakis acisi mk. Buna takan veya altinda vesvese ve hainlik arayan insanda ne bileyim inektir yani. Rakamada mi bakmayacagiz. Demekki rakama bakmak icin adisyona baksak ama bide yukari asagi goz gezdirsek buna da anlam yuklenecek... Iyi madem problem eden varsa acik cek yazsin isletme sagibi istedigi rakami yazsin gorelim o zaman yumusak gö+ünü. monakoddumm hanzolari
Kimse eksik ya da fazla hesap ödemek istemez diye düşünüyorum. Böyle bir harekette bulunması tabikide gözden düşürmez. Niye düşürsün ki? Ayrıca göz atmak ile uzun uzun incelemek arasında bir fark var. Uzun uzun incelerse bir noktadan sonra illaki rahatsız edici olur ama göz atması gayet normal.
kızın yanında ben acıkcası yapmam. şöyle bi üstün körü bakabilirim en fazla. eğer kızdan romantik bi düşüncem varsa tabi. bazen garsonlar kitleyebiliyorlar. servis kuvertür yok efenim müzik ücreti yapabiliyorlar. bazen yanlış hesaplayabiliyorlar. yenmeyen salata su gibi şeyleri de ödetebiliyorlar.
Bakabilir ama önemli olan hareketi değilmidir? Hesaplı olmayı severim.
Peki şöyle düşünelim erkeğe bütün kazık yemekleri yiyip yüklemişşin ve yani parasını kullanmışşın bu sefer de o haklı değil mi bu duruma sitem etmekte? Sonuçta kullanıyosun ve kullanmanın ötesine geçiyor enayi yerine koyuyorsun.
Koç ailesinin sakinleri bile hesaba bakar ve ona göre ödeme yapar. Asıl hesabı kontrol etmeyen kişi çekiciliğini yitirmeli 👍 erkek adam nakit, vakit, enerji, eş, iş ve her türlü sorumluluğunu en güzel şekilde sevk ve idare etmeyi bilecek..
O kadar.
Nokta dağılın. 😎
ben de bakarım... :))) alın teri ile kazanınca, harcarken de hesaba bakarsın normaldir yani.. haaa başkasının ısmarlamasına alışkın kişiler bunu çekicilik kriteri olarak da görebilir. işsizlik işte..
Ben genelde en son rakama meblagaya bakarım tek tek hangi ürün kaç tl ılgılenmem. Zaten gıdılen mekanlar bellı yerler oluyor asagı yukarı hesabı tahmin etmek guc degıl. cok anormal bır meblag gelırse o zaman dıkkatımı çeker ne alaka dıye
Ben kontrol etmezdim ta ki bir an meselesi;içmediğim bir içeceğin parasını görünce artık bakıyorum. Cafelerde sıklıkla yapılan bir durum. Kontrol de bir mahsur görmüyorum. Ama farklı bir amacı hissedersem nefret gelir
Niye bakmayalım canım :D erkek adam parasını doğru yönetir. Yanlış bir ödeme ile canını sıkmak istemez.. Mesela bir kere ödediğim hesapta 600 lira iade geldi sonradan.. Yanlış masanın hesabı gelmiş :D
Ne yaptığını bilen biridir attığı adımları denktir hakkını kolay kolay yedirmez, bence hesaba göz atan değil de cüzdanım arabada kalmış evde unutmuşum yanıma almamışım diyen çekiciliğini yitirir hatta o hesabı öde 😂 mümkünse bir daha buluşma o insanla 👍
Yan masanın hesabını da kitlemesinler diye bakarsın bi hesaba. Hesabı ödeyecek bir erkek zaten gideceği mekanda az çok ne ödeyeceğini bilip de gider. Ne ödeyeceğini düşünme işini sonraya bırakmaz.
Yav adamın belki çok parası yoktur. Kaldı ki bu devirde dışarıda yemek yemek lüks. Bence kendi yediginin parasını ödemelisin. Sanirim kendini sorgulamiyorsun. Kusura bakma benim düşüncem böyle.
Asıl göz atmayandan olmaz. Parasının pulunun kıymetini biliyor demektir, ağaçtan toplamıyordur parayı
Göz ucuyla bakıyorum sonuçta hesabın %10 kadar bahşiş vermek gerekiyor...
Yani alışkanlık olabilir o an bosluğuna gelip sadece bakmak için bakmış olabilir yani eğer çok uzun süre incelemişse modu falan düşmüşse hoş olmaz.
Bence fişi kontrol etmenin bir sakıncası yok yani gözden düşürecek bir unsur değil belki fazla kitlemişlerdir boşuna fazla para gitmesin.
Kontrol edilebilir ama ya. Çok hata oluyor. Markette bile çok görmüyorlar kontrol etmeyince 😅
Heralde bakıcak ne var bundaaaa 😃 he fiyatlara saydırırsa hoş değil tabi içinden saydırsın 😃
Çok şey biliyorsun
Kontrol etmek önemli bence ya, yanlışlıklar iyice arttı
Gelen hesaba bakmayani kibirli bulurum asıl.
Babasının Arabistan'da petrol kuyusu yoksa her insan bakar...
Ne alaka sonuçta para verecek neye ne kadar ödeyecek bakmalı..
Hayır tabi kontrol etmek lazım sonuçta hata var mı yok mu diye
Bunun gözden düşmeyle alakası yok. İnsanın hesabını bilmesi lazım
e göz atmasa ne kadar ödeyeceğini nasıl bilecek
fişe bakarım tabi niye bakmayayım zenginiz diye enayi mi olmamız gerekiyor
Atmasın mı sorunun otistikliğe gel
Ne alakası var. Ben olsam bende bakarım.
Baksin tabi sorun yaratmaz bende.
Kontrol etmek gerekir
Düşer hesabı erkek öder
Kazıklanmamak için bakarım 😂
Bakmayan Maldır
Kesinlikle hayır
Alışkanlık olabilir ya bu kadar detaya takılmam
Rahat insan severim 😃
Yitirir
Yitirmez
Bişey olmaz.
Anında.