Ne yazikki evet ya boş izlemekten zevk alamıyorum bu yüzden sürekli birseyler yiyesim geliyor hele ki kore dizisi izliyorsan adamlar sürekli yedikleri için canim istiyor birseyler yemek
İstemsizce aşırı yavaş yemek yiyorum ve bişeyler izlemeyince sıkılıyorum bu yüzden yemek yemiyorum yemek yerken ya bişey izlemeliyim ya da sohbet etmeliyim:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yemek yerken birsey izlemeyi genelde sevmem o nedenle yemek alanımızda ekran yoktur. Herkes ne yediğini bilsin
İzlemek için bir şeyler ararken yemek bitiyor. İstisnasız değişmez.
Ben duramıyorum. yemek yerken mutlaka film dizi veya video izlemeliyim. öyle daha güzel oluyor yemeğin tadı.
Youtubsuz yemek yiyememe hastalığına yakalanmışım 😄
Ahsjsjs geçmiş olsun aşko
Duramam çok seviyorum yemek yerken bir yandan TV izlemek özellikle cennet mahallesi 😅🥰
Cennet mahallesi izleyerek yemek yemişsem yemek bitince arkasından istemsizce çekirdek paketini açıyorum ahsjss
Yemek yerken genelde aşkı memnu izlerim bu bir bataktır bilenler bilir kskdkakl
Henüz ona düşmedim Avrupa yakası izliyorum ahsjs
Bir seyler izlemeden yiyemem ama oldu da üşendim telefonu elime alamadım falan ekjsbs o zmn da keyifli oluyor çünkü daha çok tadıni alıyorum
hayırrr mutlaka tv acık olmalı ya da telefondan bişeyler izlerim
Hayır duramıyorum illaki elimin altında yiyecek birşeyler olmalı..
ben genelde yemeğe odaklanmayı seviyorum tadını ala ala
Tam ters oluyor bende ama bırsey ızlerken atıştırma, ıcme gereksınımı duyuyorum.
Hayır, illaki bir Avrupa Yakası dozu almam şart.
Hatır ama en sağlıklısı, herhangi bir şey izlememek, belki bir şeyler dinlenebilir
Ne yazikki evet ya boş izlemekten zevk alamıyorum bu yüzden sürekli birseyler yiyesim geliyor hele ki kore dizisi izliyorsan adamlar sürekli yedikleri için canim istiyor birseyler yemek
Bu bi tek bende var sanıyordum artık bişi izleyince elim hemen yemeğe gidiyor ya da bişi yerken hep bişi izleyesim geliyor ~ ℳ
Yemek yerken muhakkak bir şeyler izliyorum. Yemeğin tadı böyle daha farklı ve güzel oluyor en azından bana öyle geliyor.
En sevdiğim <3 Özellikle Netflix'te film izlerken bir şeyler tırtıklamak.
Biryere acelem yoksa evet izleyerek yerim ama gene hızlı bitiririm.
Yemek yerken bir şeyler izlemem gerek yokaa tat alamıyorum dkdkjd
durabiliyorum. ama yemek yerken izlemek de farklı bir keyif
Hayır yaa artık izlemezsem yemekten bir şey anlamıyorum
Hayır izlemem gerekiyor kesinlikleee ve o videoyu bulana kadar da yemeğe dokunmam djbdnd
Selammm✋😇
Durduğum söylenemez açıkçası, yemek yerken çoğunlukla kısa film kesitlerini izliyorum ve kaydediyorum ama uzun uzun film dizi izlendiğim söylenemez...
#_Efendiii @_Efendiii
İkisini bir arada yapabiliyorum o yüzden sıkıntı yok
İstemsizce aşırı yavaş yemek yiyorum ve bişeyler izlemeyince sıkılıyorum bu yüzden yemek yemiyorum yemek yerken ya bişey izlemeliyim ya da sohbet etmeliyim:D
yemek yerken ya izleyemiyorum ya da izliyorum izlediğimde ise kısa videolar falan izliyorum yani dizi film falan izlemiyorum
Yerken çıkan sesten dolayı pek izlemen 😃
Bu hiç sağlıklı değil
Video izlemeden yiyemem
yok izlerim bir şey yemeden
Cok güzel oluyor genelde bu şekil yerim
Alışkanlık valla illa gözümüz bakacak
Aynı ben ya 1 saatte anca bitiririm yemeği 😄
Yemek yerken bir şey izleyemem çünkü yediğim yemekten zevk alamam
Yemek videoları izliyorum
Evet dururum. Genelde hızlı yemek yerim.
Duramıyorum 🤣
Yok ya bağımlısı olmuş illa da birşeyler seyretcem
Deli yürekli açarım:)
evet tabii ki
Evet
boş boş sevmiyorum
Durabiliyorum tabi ki de
evet
duramiyom
İzlerim YouTube de
Hayır severim ber şeyler atıştırmayı
Hep bişeyler izleyerek yemek yerim