Kocamın ailesi ekonomik olarak sürekli üstümüze yük ve ben bıktım artık?

Arkadaşlar evlenirken her şeyi eşim yaptı ailesinin bir kırık iğnesi yoktur üstümüzde. Dünya kadar borcumuz vardı borçla başlayınca bir türlü bitmedi tabii hala borcumuz birde 2.5 yaşında bir oğlumuz var ve yüksek miktar kira ödüyoruz. Eşimin ailesi kendi evinde oturup birde kirada olan evlerinden kira alıyorlar. Eşim ne zaman telefonda konuşsa hep ona işini soruyorlar bende şaşırıyordum sanki bilmiyorlar durumunuzu diye. Meğer eşimden para koparma derdinde herkes. Ben kendi ihtiyaçlarımı alamıyorum uzun zamandır eşimi zora sokmamak için kredi kartlarımız aldı başını gitti hiç hiç bi şeye destek olmadıkları gibi eşimden beklemelerinden bıktım. Bu arada eşimle çok zor dönemler geçirdik bi ara boşanma aşamasına geldik ama toparladık o süreçten sonra borçlar için altınlarımı bozmak istedi vermedim. (Aslında verirdim ama en ufak tartışmada boşanmayı gündeme getirdiği için artık güvenemedim ve mehirimide yapmayacağına emin oldum ) ara ara yine ödemeler fazla diye konuşuyor ama asla altın teklifi yapmıyorum. İyikide yapmıyormuşum eşimin görümcemle konuşmalarını gördüm eşime şunu söylüyor “hersey senin üstüne bindi” “inşallah sana yük olmaktan çıkarız “ ve ben bunları bilmiyordum benden habersiz kim bilir ne paralar gitmiş. Ben asla helal etmiyorum eşime bisey desem mi demesem mi onuda bilmiyorum ben borçlarımız yüzünden kendime bir ayakkabı bile almadım eşim zorlanmasın idare edeyim diye. Siz olsanız eşinize bunun sitemini eder miydiniz? Veya ailesine sizden gizli para verilmesini kabul eder miydiniz?

Güncellemeler
1 yıl
Kardeşiyle konuşmalarını okudum. Kardeşi benim için biliyor mu durumları diyo eşimde arsa arazi işleri diye biliyor diyor (köydeki yer davaları için) yani bildiğiniz canım yerine koyuyor.. ayrıca sık sık şu kadar ödeme var vs diyor bana zannediyor ki altın bozup vereceğim asla vermicem çünkü güvenemiyorum. Bi gün bana altınlarda ortak diyor zaten yaptığınız eli topu üç bilezik gerisini ben dişimden tırnağımdan arttıra arttıra yaptım asla vermicem.. iyice sinirlerim bozuldu.
Kocamın ailesi ekonomik olarak sürekli üstümüze yük ve ben bıktım artık?