+1 yılİnsan ailesinden vazgeçemez senin ailende bir sorun olsa sen yardım etmek istesen eşin sana bence hayır demez
Ancak yine de o dengeyi gözetmek lazım
yani bütün kazandığını ailesine harcayamaz sende bir ailesisin onun yani çekirdek ailesi öncül olmalı00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSizi cok iyi anliyorum. Dogup buyudugu ailesi elbette onemlidir, ama kendi kurdugu ailesi cok daha onemli.
Kocana soyle, biz evliyiz, cocuklarimiz var veya ileride olacak de neden evimizin rizkini onlara yediriyorsun de. Cunku o parada en cok senin hakkin var!! senin iznin, rizan olmadan verilen para helal olmaz ki!! Hatta kocana bunu soyle eger calisan bir kadin degilsen. 'Ben calismaya baslayacagim cunku eksiklerimi karsilayamiyorsun ailene bakmaktan' Eger calisan bir kadinsan surekli ben bunu alacam, ben bunu yapacam kendi paramla falan de ki anlasin! inan bana ise yariyor bir cok arkadasim yapti ve oldu!10 Yorumla
+1 yılSizin durumunuz iyiyse bırak yardım etsin sonuçta ailesi, ama sürekli telefon açması falan acaba onlara yaranmaya mı çalışıyor eğer öyleyse yakında onlardan kazık yerse aklı başına gelir zaten. Senden bir şey esirgemesine izin verme gerisini boş ver, parasını kötü şeylere harcamıyor ona şükret
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabamda oyleydi şu an çok pisman bu kadar fedakarlık yaptığı için aşırı nankorlestiler çünkü
Balık vermesin, tutmayı öğretsin yoksa gün gelir o fazla fedakarligin altında ezik hissedecekleri için nankorlugu seçerler şaşırır kalırsınız20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılYeterince maddi durumunuz iyiyse ve eşinizin ailesine bakması gerekiyorsa maddi yönden cidden ihtiyaçları varsa bence vermesinde bir sakınca yok diye düşünüyorum. Durum tam tersiyse tabi ki haklısınız siz yokluk çekerken para göndermesi mantıklı değil ama sonuçta ilgili olduğu kişiler ailesi yani elalem olsa tamam haklısınız derdim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılZoruna gitmemeli bence sonucta onun ailesi bugune kadar onlar buyutup bakti, simdide kocan ailesine bakabilir gerektigi yerde maddi manevi yardimci olmasi kadar anormal bir durum yok. Eger ailesine para verip senden kisiyorsa ve sana vakit ayirmiyorsa surekli ailesiyleyse buda tabi yanlis bence
41 Yorumla
+1 yılSenin eksilerini evinin geçimini aksatmıyorsa iyi ayrıca ailesi sonuç olara sana ne oluyor? Sen istemedin diye atacak değil görüşüp görüşmemesi seni hiç alakadar etmez. Senden önce ailesi vardı sonradan gelen sensin! dağdan gelen bağdakini kovuyor şuna bak. Evlendiniz diye adam sana kul köle olacak değil. Ne garip insanlarımız hayret!
234 Yorumla- +1 yıl
yapamayan evlenmesin zorlayan yok düşünceye bak hele
- +1 yıl
oldu bütün parasını yedirsin geleceğe yatırım yapmasın
- +1 yıl
Kendi fikrim, kendi yorumuna yaz ne yazacaksan seni alakadar etmiyor.
- +1 yıl
sana ne yapacağımı sormadım
- +1 yıl
yorum yazdıysan görüşlere açık ol
- +1 yıl
Kızda ailesini atsın? Silsin numarasını siz evleniyorsunuz diye de aile atılmaz sığ kafa yapınızı değişin. Adam kıza ailenle konuşma istemiyorum dese kıyameti koparırdı hemcinslerimin böyle gaddar, bencil olması içler acısı.
- +1 yıl
Bende senden fikir görüş istemedim bana boş tatava yapma kim dedi sana bana akıl ver diye?
- +1 yıl
Gereksiz gereksiz açmış profil milletin yorumuna sallıyor yazıyor, kezban türk kızı.
- +1 yıl
sen nesin kraliyet ailesi mi
- +1 yıl
klasik tc kızı
- +1 yıl
Oke kezo, kendinize rahat parasını tırtıklayacak adam bulun nede olsa aile kavramı sizde vasat ötesi iki rahat göreyim diye koca delisi oluyorsunuz şu soru ve senin yaptığın yorumda bunun başlı başına kanıtı. Türk erkekleri neden sizden yaka silkiyor ortada Allah akıl fikir versin tüm senin gibi kafa da olan akılsızlara.
- +1 yıl
ay yazık engelleyip laf sokmaya çalışıyor herkes sen gibi para avcısı ezik değil ama Türk erkeğine bakan eşek olsun zaten sevgilim Türk bile değil sizin erkekler ana kuzusu sizde énayinin önde gidenisiniz
- +1 yıl
Bu kadar ezik olma başka hesap açmış sana kıyamam ben 🙀😂
- +1 yıl
engelleyen bi ezik olduğun için
- +1 yıl
ödlek
- +1 yıl
tartışamıycak kadar cesaretsizsin
- +1 yıl
O kafanı yorma sen ağır gelir 😂
- +1 yıl
senin kafan yok ki
- +1 yıl
Bu siteye bu özellik sizin gibileri görmeyelim diye koyuldu 😂
- +1 yıl
Görüntü kirliliğisin 😂
- +1 yıl
senin kadar olamaz
- +1 yıl
Tamam cicim anlıyorum seni bir tane daha hesap açta hesabını iptal etsinler.
- +1 yıl
etsin senin gibi sosyal medya bağımlısı değilim
- +1 yıl
modern köle
- +1 yıl
Güzel eğlendirdin beni çocuk 😂
- +1 yıl
Laflarına yarım saattir gülüyorum Z kuşağı
- +1 yıl
Neyse bak bu kez engelliyorm belirtiyorm felan 😂
- +1 yıl
fazla anırma komşular rahatsız olur
- +1 yıl
yaşlı
- +1 yıl
yüzün şimdiden kırışmış
- +1 yıl
anca kaçarsın
- +1 yıl
Tamam ergenus 😂
- +1 yıl
eziklrin özelliği
- +1 yıl
ok yaşlı bunak
+1 yılÇekirdek aile olunca kök saldığı ilk ailesini çöpe atsın öyle sizinle aile olsun istiyorsunuz öyle değil mi? Yazıklar olsun evrildiğimiz hale bakın. Güzel bir şey yapıyor eşiniz. Sizin herşeyinizi yapıyorsa adam istediği kadar yardımcı olur ailesine bu sizi hiç ilgilendirmez.
28 Yorumla- +1 yıl
Yürü hatta koş
- +1 yıl
Son güncellemelerinizden sonra tekrar baktım da siz gerçekten zavallı bir kadınsınız. Hırslı, eziklik psikolojisi içerisinde yaşayıp nasıl bugüne kadar gelmişsiniz merak ediyorum? Yardımlaşmanın nesi size kötü geliyor anlamıyorum. Üstelik eşinizin ailesi. Sizin evladınız; siz ilerde zor durumda olsanız, sizin gibi bir eşi olursa ve size yardım etmezse siz o zaman ettiğinizi bulduğunuz noktaya gelmiş olacaksınız. Umarım daha önceden hatanızı anlarsınız ve bu tavrınıza devam etmezsiniz. Evliliğinizin ve şuanınızın kıymetini bilin. Yarına kalsa da yanınıza asla kalmaz. Bugün yaptıklarınızın yarınınızın teminatı olacak. O yüzden her ne olursa olsun empati kurun belki gerçekten ailesinin oğluna ihtiyacı var bu kadar kalbinizi karartmayın.
- +1 yıl
Troll soru büyük ihtimal umarım öyledir
- +1 yıl
Ya bırak ne trollu baktılar linç yiyolar şaka yaptım. Çocuk var karşılarında. Sakil sakil hareketler. Gerçekten var böyleleri.
- +1 yıl
Vardır illaki ben yok demiyorum ama bu soru trol baksana eğleniyor Exper kasma taktiği 😂
- +1 yıl
Klasik mall o zaman
- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
Klasik mı bilmiyorum ama tam bir mal 😂😂
Ya bu işi böyle götürecen ya ayrilican napacan başka, kendi işine bak sen senin bütün masrafları karşılıyor mu seni el üstünde tutuyor mu sana davranışları bunları önemli adam kendisi kazanıp kendisi istediği gibi harcıyor git sende çalış sende kafaana göre takıl bak bakalım noliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen babamın milletten aldığı borç paraları ödüyorum. Niye çünkü güvence benim 17. K maaş var , herkes verir niye ödeyecek alınacak her daim ben gibi bir enayi var.
Bak ben babamın her ay belki sağdan soldan aldığı Bir ay 7 bin , bir ay 3-4 bıktım. Ama babam atamam satamam.
O yüzden aile her şey sende onun bir ailesi sin.
Evine ekmek getiriyor mu sana iyi bakıyor el üstünde tutuyor mu boş ver gerisini
02 Yorumla- +1 yıl
Şerefini enayilik olarak mı görüyorsun
- +1 yıl
Ailene hayırlı evlat olursan Allah daha çok verir belki de böyle olduğun için iyi bir maaş alıyorsun
Yaşlar ve ne zamandır evlisiniz. Geliri yüksek ve yardım edecek durumdaysa bir şey demek hakkımız değil bence. Ama onlara yardım edeceğim diye kendi evini zora sokuyrosa yaptığı da doğru dgeil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSizin durumunuz müsaitse sevinmen lazım böyle birisiyle olduğu için, sen çirkef olduğundan yanlış yerden bakıyorsun. Ailesine sahip çıkan sana çıkmaz mı? Ne güzel işte.
29 Yorumla- +1 yıl
saçmalama ana kuzusu erkek karısının lafını dinliyor mu o mantıkla
- +1 yıl
Yukarida laf dinleme diye bir sey yok.
- +1 yıl
aileaine bu kadar bakan eşiyle de ilgilenmez bu çocuğuna zaman ayırdığı için sanada zaman ayırcağını düşünmeye benzer aöa sadece tek bi taraf fazlasını alır
- +1 yıl
Öyle bir şeyden bahsetmemiş, bunlar senin çıkarımların.
- +1 yıl
çıkarımdan yola varıp bütüne ulaşman gerekiyor çünkü
- +1 yıl
Tabi bir şeyler uydurman gerekiyor haklı çıkmak için, haklısın.
- +1 yıl
sen harbiden slksın
- +1 yıl
bilimsel yöntem bu
- +1 yıl
Evet ad hominem diyorlar.
+1 yılE sende aklını ve dişiliğini kullan. İstesen koca elinde oynatirsin. Biz erkekler öyleyiz maalesef. Kocana hep yakın ol onu mutlu et ama kaynanana kocan yokken laf sokustur. Ozaman bak goruceksin kocan seni tercih edecek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. neden senınle evlı dıye aılesını ıhmalmı etsın unutma parayla alınamayan tek sey vefa dır buda kocanda var otur sukret ve kocana yakısan bır kadın olkı vefa borcu olsun san a:)
10 Yorumla
+1 yılAilesine sahip çıkamayan sana da çıkmaz bu duruma karışman normal değil, normal olmayan şu olabilir onlara var sana yok çekerse bu normal değil diğer türlü senin karışman anormal olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Empati yapmalısın senin ailenin ihtiyacı olsa yardım etmezmisin ailesi napsin seni ihmal ediyorsa o zaman yanlış tabiki
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru yorum
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Yarın bir erkek evladın olunca o da size böyle davranınca gelinin de sizin için böyle konuşsa sağda solda ne harika olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılYani buna madden gücü yetiyosa yapmasının bir sakıncası yok ki. Sen olsan ananı babanı aç mı bırakırdın
10 Yorumla
+1 yılana kuzusu bi erkekle evlenmişsin geçmiş olsun boşan çocuğun rızkını da onlara yediriyor birikim mirikim yapamaz bu
10 YorumlaYardım. etmesinden doğal ne var ki kendi annesinden babasından mi kiskaniyosun?
20 YorumlaOlmaz sadece kadının ailesi dolandırma lı koca parasını 6284 var şikayet et joop sokar lar hapis yatar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın parası sonuçta. Ne olacak ana babasını reddedip seninle çılgınca sevişmelere mi atacak kendini?
025 Yorumla- +1 yıl
evlenince para ortak olur bunu beceremeyen de annesinin evine defolur
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan İçimden bir ses, adamın çok geçmeden seni bir yere def edeceğini, ondan sonra da ''Kurtuldum mk, bu manyakla evlenen aklımı mikiyim, iyisi mi çocuk falan da yapmadık yoksa ömür boyu kurtulamazdım bundan'' diye zil takıp oynayacağını söylüyor
- +1 yıl
soruyu soran ben değilim kıt kafalı kaldı ki kıza erkek çokkk
- +1 yıl
biri gider öbürü gelir
- +1 yıl
sizin gibi ana kuzularına kimse bakmaz üzülmez
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan Hayatım boyunca anne babamla kavgalı oldum, hala anlaşamıyorum, arayıp görüşmem bile sınırlı olurdu ülkeye dönmeden önce
Ana kuzuları genelde senin gibi kendini bir bok sanan, taş çatlasa 10 sene bir erkeğin ilgisini çekip sonra karta çıkacak kezbandroidlere kendini teslim eder genelde.
Kadınların bu altı boş özgüveninin cidden öldürülmesi lazım, hayatınızı kibrinizden mahvediyorsunuz
Evlendiğinde, anlaşamayıp boşandığında atıyorum, 35'ine geldiğinde senin için işler çok sıkıntlı iken bir erkek için hayat hiç de bitmiş olmuyor.
Biri gider biri gelir, kadınlar için erkeklerde olduğu kadar sağlam bir temele dayanan bir söz değil boşuna atarlanma - +1 yıl
düzgün konuş lan
- +1 yıl
saygısız köpek
- +1 yıl
ee erkekte 30unda kel kalıyor Kim's bakmıyor
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan Sana kim niye saygı duysun? Nişanlın da işi bitince ananın evine yollar muhtemelen.
- +1 yıl
sen öyle san 5 kez evlenenler var
- +1 yıl
onlarda ayrılma yok
- +1 yıl
türkle değilim zaten
- +1 yıl
sizin gibiler revaşta değil
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan Bu arada erkek 30'unda hala erkekliğin verimli çağında oluyor. 45'e doğru çökmeye başlıyor, bak işte ne konuştuğunu bilmiyorsun
- +1 yıl
yoo olmuyor uydurma hiçbir kız sevmez 30 yaş erkeği
- +1 yıl
saçınız kel kalıyor
- +1 yıl
@He-man88 ananın @mna kadar yolun var
- +1 yıl
Bazılarının tek istediği bu biliyor musun
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Yahu şu söylediğin şey yalan, yaş 19 kendini kadın sanıyorsun fiktir git
- +1 yıl
@mutsuzsincapb E ama bu da makul bir istek değil. Ben onca ecnebi gördüm çoğu evlenince aile ile düzgün iletişim içinde
Bİzim ülkde yetişme şeklinden ötürü inanılmaz bir kibir, haset var ki kaynana kavramı da bundan çıkıyor. Ülkenin kadını Türk Aile Yapısı denen şey ile ruh hastası ediliyor - +1 yıl
Çok haklısın valla karakter önemli işte aile yapısı o şu bu değil mesela insanın içinde olacak bazı şeyler
+1 yılBoş yapma evlenmeseydiniz o zaman adam ailesine bakcak tabi
10 Yorumla
+1 yılNormal sonuçta ailesi demi hem sana hem ailesine bakıyor
10 Yorumla
+1 yılDestek olması yanlış bir şey değil ama zırt pırt ailesiyle konuşması biraz sıkıntılı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir kocan olduğu için şükretmelisin. Benim böyle bir kocam olsa onunla anca gurur duyardım
10 Yorumla
+1 yılNe yapmasını bekliyorsun kime gitsinler oğullarına söylemeyin karşı komşuya mi
112 Yorumla- +1 yıl
Sende amma yazildin haa 😂😂😂
- +1 yıl
Kızdım sanırım 😂😂😂
- +1 yıl
Oğlum senin gibi öğrencilerim var git yasitlarinla oyna 😋😂😂😂iyi akşamlar
- +1 yıl
Bebeğim 30 yaşındayım ve siz gozumde cocuksunuz kötü denedim
- +1 yıl
Bilemiyorum sana iyi geceler bana iyi uykular 😂
- +1 yıl
Örtmenim, siz öğretmensiniz bilirsiniz 🙂 Ya çok şeker bir kısmeti elinin tersiyle istiyorsun. (bilmeyerek bence 😂) Test boşluk doldurmaca gibi olan sınavlarını bile okurdum hatta kız tarafına ait olan çeyiz mi beyaz eşyanın bir kısmı mı neydi de mi onları bile alırımdım be 😄 iyi geceler iyi uykular hocam 😢
+1 yılBazı erkekler böyle yapacak bir şey yok, parası her iki aileye de yetiyor mu yeterince mevzu bu esas
00 Yorumla
+1 yılNiye zor bekliyor ki kendi ailene yapsa Zoruna gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz bazı kadınlar evlenince kocanızın ailesiyle ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum işte böyle sorunlu kadın istemiyorum hayatımda aileme bile böyle triplere gireceklerse...
01 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'nin aile anlayışı ile alakalı. Kadınlar kapalı koza gibi iğrenç bir ortamda yetişiyor. Birey olmalarının tek yolu evlenip kendilerini aileden koparmak. Kimileri evlendikten sonra yine ailelerin hayatlarına müdahil olmasına katlanamıyor, onun hasediyle yapıyor bunları
Ailesi yani sonuçta gayet normal. Bence sevinmelisin böyle vefalı bir eşin olduğu için.
00 Yorumla
+1 yılTamam o görüşmesin Sen de ailenle kesinlikle görüşme numaralarını da sil
00 Yorumla
+1 yılDelimisin ailesi sonuçta sende bakabilirsin yapabilirsin aynı duruma sende düştüğnde sen ailene para göndermiycenmi
00 Yorumlabence sus kendine yakılır davran erkek kardeşin olsa durunu olsa ve size para vermexr karsının lafıyla ne düşünürsğn ona bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesine destek çıkabilir ama bazıları sırf kendi çocuğunu sömürüyor. Sende kendi annene para yolla bakalım hoşuna gidicek mi?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende onu sömür bacım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam tersi olsaydı aynı tepkiyi verirmiydin.
senaryoyu şöyle kuralım. Çalışmıyorsun ailenin borçları var ama kocan ödemiyor ne yapardın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilesidir ödeyebilir ve seninde buna karisma hakkin yoktur !
Sen de ayni sekil kendi ailene bakabilirsin.04 Yorumla- +1 yıl
ilk önce eşi sonra diğer ailesi yer alır zorla evlenmiyor kimse yapamıcaksa evlenmesin böyle para biriktirilmez
Cevap sahibi+1 yılHastır lan o da ailesi oda
- +1 yıl
eee çocuğa nasıl para biriktircek tek bi aile olabilir
- +1 yıl
daha bunun gezmesi var yemesi var yazlığı var var da var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence konusmalisin böyle olmaz.. asadaki yorumlar ne kadar sacma.. evli olmadiklari cok belli…
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ananı mı arayacak? SORUNLU KADINSIN!!!
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorunlusunuz
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi düşüncesiz kadınlar evliliği cehenneme çeviriyor.
Cevap sahibi+1 yılFitnelik çıkartma, terbiyeli ol.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNedne zoruna gidiyorki ihtiyaclari olmasa verirmi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuçta yabancı biri değil ailesi o yüzden öyle düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurumları varsa öder o da napsın ailesi evlenince böyle işte ne beklenir ki
00 Yorumla
+1 yılElzem bir durum değilse borçlarını ödemesi yeni bir yuva kurduğunun farkında olmadığı anlamına geliyor.
00 Yorumla
+1 yılailesi ile bağları iyi olan insani sevin derler
bence işin gücün olsun, varsa da uğraş
bunları düşünme00 Yorumla
+1 yılNeden etmesin? Senin evine bakiyor mu alması gerekeni aliyor mu? Olay burada bitmiştir
00 Yorumla
+1 yılBence vermemeli. Evlenmesin o zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKrediyle araba aldır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılSen haklısın bence
00 Yorumla
+1 yılKarşına al rahatsız olduğunu söyle
00 Yorumla
+1 yılSen de seninkilere para ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana bakıyorsa sorun yok
00 Yorumla niye zoruna gidiyor hayırdır
00 YorumlaZor bir durum sakal bıyık misali
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvi ihmal etmedigi surece olmaz. Ailesi sonucta
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin kaçıncı yılındasınız?
00 Yorumla
+1 yılAilesine yardımcı olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bakacak tabi ki ailesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayırlı evlat adamın kralı helal olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvine gönder babasına bari sen yap bunu ya 😂
00 Yorumla
+1 yılAilesinin durumu kötüyse olabilir
00 YorumlaPara konusunda bende eşime gıcık oluyorum
00 YorumlaSonuçta ailesi ne yapsaydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye ki? Ailesi sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla benim eşim bunu dile getirse başardım
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler