Aga be baba evinde böyle miydik. Ne istersem alınırdı şimdi bir bakım ürünü alamıyorum. Babamdan istesem fakir gururu yapıyor. Jipte gezen kadındım şimdi külüstüre biniyorum bıktım bu fakirlikten aşk karun doyurmuyor gerçekten ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Jiplere binerken sucuyla verecek paranın olmaması acayip bir makas aralığı olmuş. Sanırım böyle olabileceğini hiç ongeremediniz veya kandirildiniz. Bu cevaba göre yapabileceğiniz değişir.
Yani öyle demeyelim de bana bir projesi olduğunu söylemişti ama 4 yıldır hiçbir şey olmuyor Hep aynı durumdayız
Peki proje ne oldu diye merak edip sormuyor musunuz? Tutkulu başlayan bir aşk bu duruma gelmemeli.
Yalnız evlenirken iyi günde kötü günde demediniz sanırım.
Dedik canım ama iyi gün hiç gelmiyor
Hayat senin için artık çok zor...
Böyle yaşamaya alışman lazım.
Bilemiyorum
Yazık ya senin gibiler yüzünden hiçbir kadına güvenim yok illa 4 4lük olacaz madem sevmiyorsunuz neden evleniyorsunuz
Ben eşimi seviyorum ve sana şunu söylemek istiyorum burada bir sürü erkek diyor ki benim karım temizlik yapamıyor benim karım yemek yapamıyor eğer kadının görevi temizlik ve yemek yapsam Aksa erkeğin görevi de eve para getirmek kadında eksiklik olunca hepiniz haklısın diyorsun temizlik yapamayınca adama diyorsunuz ki haklısın öyle kadın mı olur en iyi erkeklere gelince böyle Adalet sizsiniz
Adam hiç mi para kazanmıyor yani çalışmıyor mu?
Ya kazanıyor ama tam olarak da bir çabalamıyor Yani daha iyi bir iş bulabilir donanımlı bir adam ama böyle birisi Yani ben de sana şundan bahsediyorum Bir kadın yemek yapar temizlik yapar dört dörtlük yapamaz gelip laf ediyorsunuz ama kendinize gelince hiçbir şey söylemiyorsun
Yoo ben öyle erkeklere de söylerim şöyle bir şey var eğer sana umut verip eğer sözünde durmuyorsa çok zengin olucam vs diyip kandırarak evlendiyse ayrıl ondan hayır gelmez ama sen adamın halini biliyordun eğer öyleyse sevmiyorsun demektir bunlar bahane
Boşan da bari adamın üstünden yük kalksın ne yazık o adama...
Vallahi üzerinde yük olan tek kişi benim okul zamanları sabahın altısında kalkıp poğaça yapıyordum sadece çocuklarımı açlık çıksın diye kantinlere sen biliyor musun ya bir adam eğer bakamıyorsan evine çocuk yapmaz bir adam eğer beceremiyor save Adler vermez bizim ömrümüz vaatlerle geçiyor
Tamam ayrıl işte herkes yoluna baksın
Peki biz ayrıldığımızda iki çocuğumuz ne olacak sen mi bakacaksın onların hayal dünyalarını dağılan hayatlarını sen bir toplayacaksın
Sen galiba sohbet etmek istiyorsun içini dökmek boşaltmak bir soru sorup herkese aynı politiklik ile cevap vermezsin diye düşünüyorum
Şundan bahsediyorum burada bir sürü erkek geliyor karım benim temiz yapmıyor işte karımın eksikleri var yemek yapmıyor diyor eğer ev hanımı bir kadın varsa kocasının görevi ve para getirmektir erkeklerin görevlerini eksiklik olunca kimse bir şey demiyor
Elinden geleni yapıp yapmaması ile alakalı iki taraf için de hepsi bu
aldatırsın sen bu kafayla
Ya burada bir sürü adam çıkıyor Ben karımın temizlik yapmamasından rahatsızım Ben karımı yemek yapmayı şimdiden rahatsızım ee böyle diyenler aldatıyor mu herkesin birbirinden şikayetçi var ne kadar saçmasın
evet aldatıyor
Bile bile evlenmeseydin
KeğkeKeğke
Kiz olsaydım kolumda zengin bir erkek vardı çoktan
Aynen
Doyurmasını bilmiyor bence
Niye evlendin o zaman onla
buda senin kötü kaderin
senin sonunu pek parlak göremedim
Ya bir şey söyleyeceğim burada bir sürü erkek karım temizlik yapmıyor işte yemek yapmıyor diye şikayet edince hepiniz haklısınız diyorsunuz erkeğin görevi eve para getirmek değil mi o görevlerinde eksiklik yapınca niye kimse bana haklısın demiyor
o senle evlenirken yatlarım katlarım mı var dedi
Mesele bu değil ki mesele şu düşmesi biz yükselmiyor os düşüyoruz zaten olduğumuz konum da kalsaydık bu halde olmazdık Ben evlenirken iyiydi durum bu kadar kötü değildi ya şu an iki çocuk var Ben çocukları adam gibi baktığımızda düşünmüyorum ya sağlıklı beslendiklerini bile düşünmüyorum a
parayı çok mu seversin ve gizli paran olsa ne yapardın
Çocuklarımın isteklerini alırım
kendine kullanmazdın yani bakım ürünlerini
Hayır.
bu güzel bir şeydi ama sen gerçekten ihtişam kadınısın bu çok belli
İhtişam kadını demeyelim de lüks içinde büyümüş bir kadın diyelim
peki nasıl istersen öyle diyelim
aşk mantık intikam dizisi geldi aklıma :D
boşan sonra seni sevecek birini bir ömür ararsın
Neden evlendin aşık olduğun için mi
Evet
Baban destek çıksın
Fakir guru3u yapuyor eşim
Ay yapım film sunar
Yenisine bak
Boşan
Ee o zaman boşan kurtul
Seviyormusun kocanı
Çok seviyorum ama bu gün sucuya vericek para bulamadım o yüzden her şey aşk değil
Seviyorsan katlanacaksın
ya da babandan gizli gizli isteyeceksin
abi fakirliğinden şikayet eder olmuş. sence seviyor olabilir mi Allah için. sevdiğimin parası yok napiyim bıktım der mi bi insan buralara
@tükenmiskelebek sende haklısın
@tükenmiskelebek ya kardeş şimdi bazı erkeklerde şey yazıyor karımı seviyorum ama yemek yapmıyor karımı seviyorum ama temizlik yapmıyor bunların hepsini normal görüyorsunuz Hakkı görüyorsunuz erkeğin görevi de çalışmak para getirmek onun görevindeki eksiklikleri şikayet edince niye sevgisiz oluyoruz ama erkekler karısının temizlik yapma yaşını yemek yapma işini söyleyince haklısın haklısın siz var ya kendi hemcinsiniz e düşmansınız yazıklar olsun
Bu kız bekar olduğu için anlamıyor seni
ben kimseye düşman değilim bahsettiğin erkekleri de savunmadım ki. seven insan bunlardan şikayet etmez dedim bi yolunu bulur dedim. babandan istemeni gurur yapıyosa eşin o zaman sen iste eşine söylemeden. ya da ne bileyim sağlığın el veriyosa sen de çalış. sevgi varsa aşk varsa insan bunlardan özellikle de paradan şikayet etmez ya
sen de dönme dolap gibi dönme kardeş herkese bi ona haklısın bi buna haklısın
@tükenmiskelebek Sende dönme dolabın kapısısın geleni aliyon içeri 😂😂😂
@tükenmiskelebek Bak gülüm Seni anlıyorum ama baksana şundan bahsediyorum hepimiz annemizi çok seviyoruz babamızı çok seviyoruz bizi büyüten insandan ama bazı konularda eksikliklerini söylüyoruz hatta bazen kavga ediyoruz bunlar çok normal hepimiz melek değiliz ki bir erkek karısının yapamadığı yemekten şikayetçi olabilir Bir kadın da eşinin maaşından şikayetçi olabilir yani bu normal bir şey ya Ben bugün çok üzüldüm ve buraya yazmak istedim
@tükenmiskelebek harbiden dönüyor
anlıyorum belki gerçekten dediğin gibidir ben sevgi varsa konuşulur halledilir ben de çaışayım denilebilir veya babandan almaya ikna edilebilir hiçbir şey ne gurur ne erkeklik hiçbir şey sizin sevginizden kıymetli değil
@tükenmiskelebek o kadar yaşının küçük olduğunu her yorumda belli ki sen benim hayat şartları mı ne biliyorsun ki benim çalışabilecek bir durumda olup olmadığımı yorumunu yapıyorsun benim iki çocuğum var ya nasıl Ben çalışabilirim aldığım maaşı bakıcıya vereceksem niye çalışayım ya şu senin yaşındaki kızların böyle herşeye tepeden bakıp yorum yapması beni öldürüyor hayatta hiçbir şey görmemişsiniz sürekli böyle yorum yapıyorsunuz yapmayın ablam ya hayat toz pembe Ben şimdi buradan çıkayım böyle evli barklı bir kadın bir iş bulayım ne olduğu belli değil işte ondan sonra başıma bir şey gelsem kadar kolay değil bu işler kardeşim
ablacım ben sana ne dedim sağlığın durumun el veriyorsa dedim. üstelik tek seçenek senin çalışman ille de çalış ille de çalış da demedim. seçeneklerden birisi olarak söyledim çocuğun varsa da çalış ille de çalış mı dedim neresi tepeden bakmak? soru yazmışsın görüş yazdık sen de çalışabilirsin dedim durumun el veriyorsa dedim ya da babandan iste dedim gurur yapıyosa da konuşun halledin gururdur şudur budur sizin sevginizden önemli değil dedim ne demişim ben anlamadım ki. görüş duymak istemiyosan buraya yazma ablam git günlük tut
@tükenmiskelebek ya o kadar zor bir durum ki eşimi gerçekten çok seviyorum onu sevmesem zaten evlenmezdim ama biraz da onun çabalaması lazım yani ek iş iş bulabili
işte hepsi oturup konuşmakla hallolacak şeyler. ek iş mi bulacak, sen mi çalışacaksın, babadan mı istenecek artık çözüm neyse yani durumunuza uyan eden
@tükenmiskelebek ya biz bununla 4 yıldır konuşuyoruz kardeşim hiçbir şey olmuyor o hiçbir şeyin cefasını çekmediği için güzelce yaşayıp sürüyor her şeyi ben çekiyorum Esen mutfakta tesisat patlıyor ben temizliyorum yani ya mesla aptıramıyorum ona bir şey olmuyor ki rah
ne diyeyim valla bilemedim ki
@tükenmiskelebek şeytan diyor aç boşanma davasını bir tutuşsun çocukları düşünüyorum
@tükenmiskelebek ayrıca şey diyebilirsin Hani bana önyargı yapıp sen kocanı sevmiyorsun demiştin ya işte kocama da diyebilirsin aynı şekilde o da görevlerini yapmıyor şey dersin o da seni sevmiyormuş dersin
imkanı durumu varken sağlığı elveriyorken çalışmayıp eve ekmek getirmiyorsa tabii ki ona da derim sen ne eşini ne de çocuklarını sevmiyosun umursamıyosun biraz erkek ol derim yani tabi ki