Para & Ekonomi Finansal kölelik yapanlar ne yaşıyo? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor ya çok garip değil mi bunu neden yapıyorlar Güncellemeler1 yıl gerçi banane Güncellemeler1 yıl lan öylesine soedum neyi süper soru Finansal kölelik yapanlar ne yaşıyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 661 cevap paylaştı. Finans kelimesinin kullanılmadığı bir kölelik kalmıştı. Çok da çağdaş bir terim gibi duruyor 😅 0 0 Yorumla
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Şair burada finansal köle aradigini belirtmiş gizli özne ile :) 0 1 Yorumla Soran 1 yıl hsyır bi kaç kere bu şekilde yazan olmuştu ama engelledim aşırı saçma geldi sadece yoksa banane mk😭 Yorumla
korayodak Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Güç ilişkileriyle oynamak heyecanlı. Para da bir çeşit güç. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. O hal mutlu ediyor onları. Aslında çok tüketen herkes finansal köle. 0 0 Yorumla
awarenessaspie Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl gecekonduda yaşayan kezbana kölelik yapıp kredi çekip şükrediyorlar işte :d 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Millet uçmuş kızla konuşmak için para ödüyorlar garip garip işler 0 0 Yorumla
Theeoone Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bazısı kullanılmaya seviyor, bende seviyorum ama herkes tarafından değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben sugar daddyim ama bu sene daha birini bulamadım. Onları bende anlamıyorum 0 7 Yorumla Gerçekol 8 ay Fazlasıyla iddalısın sugar daddy hemm o kadar yani Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Gerçekol evet Yorumla Gerçekol 8 ay Ne üzerine ödeme yapıyorsun mesela Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Gerçekol mesajı bölümünü acarsan anlatirim Yorumla Gerçekol 8 ay Gizliden çıkar istek atayım sana yaz Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Gerçekol tamam Yorumla Gerçekol 8 ay Şimdi yazabilirsin Yorumla
Fenerbahçe40300 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Köle olunca enayi hissettiren başka güzel bir duygu yokta ondan köle olmak candır :D 0 10 Yorumla Soran 1 yıl bi insan bundan niye zevk alır Yorumla Fenerbahçe40300 1 yıl Hastalık. Başka bir sebebi yok Yorumla Soran 1 yıl doğru Yorumla Fenerbahçe40300 1 yıl Ha hiç bir köle de kolay kolay hastayım demez :D Yorumla Soran 1 yıl adam hasta olduğunun farkına varsa zaten gşser tedavi olur Yorumla Fenerbahçe40300 1 yıl Ben çok fazla ciddiye almıyorum çünkü zevk alıyorum ve beni derinden etkilemesine izin vermiyorum. Benim gibi bazı erkekler var kredi çekip kızlara ödüyor borç batağına düşüyorlar o kadar değilim ben. Yorumla Soran 1 yıl ne diyim bilemedim garip yani sen hasta olduğunu düşünmüyosan iyi Yorumla Fenerbahçe40300 1 yıl Düşünüyorum elbette :D ama o aşırı derece de değil Yorumla Fenerbahçe40300 1 yıl Finansal köle kullansana ya :D Yorumla Soran 1 yıl ya napim finansal köleyi banane Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bir çoğu trol çıkıyor ama bazıları iti para veriyor onlarda kafayı yemiş 1 1 Yorumla Fenerbahçe40300 1 yıl Çok sömürdün herhalde daha önce :D Yorumla
Insane_40 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Koca ülke finansal köle daha ötesi mi var 😕 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oe... pu ne yasiyorsa iste 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ya bu işi yapan para veya bi karşılık alıyo ama bu kölelik mevzusu çok saçma Soran 1 yıl o işte mantıklı demiyorum kesinlikle
Alsancakkonak35 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Bende yaptim cok para ginderdim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl iyi yapmışsın abi Yorumla
Poinelifes Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Normal 0 2 Yorumla Soran 1 yıl nesi normal Yorumla Poinelifes 1 yıl Alan razı veren razı Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Çok ucuzlar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl çok gsrip mk nasıl bi ailede büyüdüler neden böyle npc gibiler garip Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Ergenlikten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Finans kelimesinin kullanılmadığı bir kölelik kalmıştı. Çok da çağdaş bir terim gibi duruyor 😅
Şair burada finansal köle aradigini belirtmiş gizli özne ile :)
hsyır bi kaç kere bu şekilde yazan olmuştu ama engelledim aşırı saçma geldi sadece yoksa banane mk😭
Güç ilişkileriyle oynamak heyecanlı. Para da bir çeşit güç.
O hal mutlu ediyor onları. Aslında çok tüketen herkes finansal köle.
gecekonduda yaşayan kezbana kölelik yapıp kredi çekip şükrediyorlar işte :d
Millet uçmuş kızla konuşmak için para ödüyorlar garip garip işler
Bazısı kullanılmaya seviyor, bende seviyorum ama herkes tarafından değil
Ben sugar daddyim ama bu sene daha birini bulamadım. Onları bende anlamıyorum
Fazlasıyla iddalısın sugar daddy hemm o kadar yani
@Gerçekol evet
Ne üzerine ödeme yapıyorsun mesela
@Gerçekol mesajı bölümünü acarsan anlatirim
Gizliden çıkar istek atayım sana yaz
@Gerçekol tamam
Şimdi yazabilirsin
Köle olunca enayi hissettiren başka güzel bir duygu yokta ondan köle olmak candır :D
bi insan bundan niye zevk alır
Hastalık. Başka bir sebebi yok
doğru
Ha hiç bir köle de kolay kolay hastayım demez :D
adam hasta olduğunun farkına varsa zaten gşser tedavi olur
Ben çok fazla ciddiye almıyorum çünkü zevk alıyorum ve beni derinden etkilemesine izin vermiyorum. Benim gibi bazı erkekler var kredi çekip kızlara ödüyor borç batağına düşüyorlar o kadar değilim ben.
ne diyim bilemedim garip yani sen hasta olduğunu düşünmüyosan iyi
Düşünüyorum elbette :D ama o aşırı derece de değil
Finansal köle kullansana ya :D
ya napim finansal köleyi banane
Bir çoğu trol çıkıyor ama bazıları iti para veriyor onlarda kafayı yemiş
Çok sömürdün herhalde daha önce :D
Koca ülke finansal köle daha ötesi mi var 😕
Oe... pu ne yasiyorsa iste
ya bu işi yapan para veya bi karşılık alıyo ama bu kölelik mevzusu çok saçma
o işte mantıklı demiyorum kesinlikle
yapmadım hiç ama sana yapmak isterim
Meslek haline getirmişler