Bu aralar hep o tarz kişiler yazıyor, DM'im onlarla dolu
2 ay
Bu aralar hep o tarz kişiler yazıyor, DM'im onlarla dolu
Protein tozu ısmarlayacaklar galiba 🤣 şakası bir yana sözde para ile kandırmaya çalışıyorlar biraz açık giyinen biri bile olsa kendi ağlarına çekmeye çalışıyorlar kaldı ki profil resmine bu sitedeki erkeklerin %90 ı hayır demez
protein tozu fena olmazdı aslında
Biri de benim ama burada veya x te artık güvenilir bir sahibe kalmadığına inanıyorum, tanıştıklarım ödeme alıp engelledi bi kaç kez o yüzden artık güvenilir sahibe bulmak imkansız
Sana istediğin her türlü maddi destek sunacak. seks olabilir de olmayabilirde. ama seni senden isteyecek; Tüm ruhsal (Madde ötesi şeyler...) isteyebilecek
Finansal köle olayı aslında toksik bir güç ilişkisi 😬 Bir taraf para veriyor ya da maddi destek sunuyor diğer taraf da genelde duygusal ilgi dikkat ya da başka taleplerle karşılık veriyor. Sağlıklı değil çünkü dengesiz bir güç var sınırlar flu oluyor suistimal çok mümkün. Para ilişkilerinde saygı ve denge yoksa oradan hayırlı bir şey çıkmaz 💸🚫
Cevap
30Cevap
Almak istediğin bir şey varsa ona aldırırsın hediye olarak evini temizletirsin ona köpek gibi davranırsın ayağını felan yalatırsın bir kere denemiştim ayak sevdiğim için merak ettiğin bir şey varsa anlatayım
Bunlar dozunu kaçırıp artık erkeklere de yazmaya başladı awk
gay olabilir
senin gibi mi
yok ben dominant bir karakterim
Bu aralar çoğu erkeğin hak ettiği terim diyoruz buna😂
Kadınlar için avantajlı bişey kullanımı kolay tehlikesiz
Köle ola erkeği anlamıyorum erkek dediğim kölesi yapar
Hayat kadını ve jigololuk için uydurulmuş saçma bir tanım.
Para veren ama bir şey almayan istemeyen mal demek
Köleniz olmak istiyorlar işte. İstediklerinizi söyleyin hizmet ederler. Üstün kadınlara hizmet etmek istiyorlar. Ben de köleyim
O tipleri hele hiç anlamıyorum. Ulan bari nude falan bir şey al öyle at parayı. Ben denk geldikçe karşılıklı yapıyorum bu durumu
kölelerden çete kur mafya olun haraç kesin dükkanlardan
köle çetesi mi ahahah
evet 10 tane köleyi al, git dükkana ver 500 bin lira biz 10 kişiyiz gardaş de :D
Ya işte karşılıklj fayda sağlıyorsun ama sana yazmaları güzelliğindendir
Ayak fetişizminini finansal köle olarak yaşayanlar da var.
Bende severim köle olmayı ama finansal istemem
Sen veriyosun o da veriyo olay bu
Hasta onlar, öyle zevk alıyor işte
Bna gore degil. Bn para karsiligi mutluluk
çok mantıklı , keşke benim de olsa
Sjsjsj millet çıldırmış
Bir kılıf olarak finansal köle
Ezik vasifsizlarin işi
Ruh hastası dölü memleket
fakeye bile yazıyorlar he
Ben Allah yolundayım de geç
Dolu bunlar artık