Sürekli kardeşinden araba istiyor. Kardeşinin karısı da söylenip duruyor ya isteme ya da bi araba alalım diyorum ona da gelmiyor bu adamın derdi ne
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
onla konuşun o zaman
Hayır demesini öğrenmeli kardeşin. Direk hayır denmez ama 1 erteler 2 erteler. 3ncüde eşin de anlar zaten
Anlıyor zaten ama yüzsüzlük yapıyor. Kendi kardeşinden istiyor benimkinden değil onun da kardeşinin karısı söyleniyor işte
Otomobili belki de o kadar önemli görmüyırdur.
cimri biri belli ki ya da başka bier planı var :)
Cimri değil de ne bileyim ya karısı laf yapıyor diye inadına istiyor ya da benimle inatlaşıyor çözemedim. Ama cimri değil arabayı her aldığında deposu boş alsa bile vermeden önce deposunu dolduruyor içini dışını yıkatıp öyle veriyor. Kardeşiyle arasında paranın lafı yokta karısı sıkıntı.
boş ver arabayı veren enayi kardeşi var
Karısı laf ediyor ya zoruma gidiyor benim
Kardeşi de enayi değil. Kocam boş alsa bile vermeden önce deposunu tamamen doldurup veriyor yıkatıyor araba arızalanırsa yaptırıyor.
bedavaye araba kullanmak istiyor
birikim yapıyor vardır bir bildiği
Adamın derdi fakirlik 😀
Valla ya araba alında açlıktan arabayı kemircez sanıyor heralde
Bence parası olan her erkek araba sahibi olmak ister seninkinin parası yok
Var ya ev kendimizin. İkimizin maaşı da nöbete kalırsak mesai yaparsak 200kyı geçiyor. Birikmiş 600 bin var bankada alınır bi araba mezara mı götürücez
E sen al kocana neden bakıyorsun
Ben arabalardan anlamıyorum. Bilgim sıfır bu konuda. Zaten araba kullanmayı da sevmem benim için olmaması sıkıntı değil de bu kadından çok sıkıldım ya. En sonunda ben alıcam heralde öyle olacak gibi görünüyor
Anlamana gerek yok ki araba bayisine gittiğinde anlatıyorlar zaten
Tatlı dille konuşup çözebilirsin eşinle
Neden oyle yapiyor
Bilmiyorum hep sıkışmayalım diyor sıkışacaksak sıkışalım nedir yani
Aynen oyle seni bu halde birakmasina gerek yok
Degerini bilmiyormu acaba
Yok ben saçma sapan şeylere para harcıyorum da yine öyle yaparım yetmez sanıyor borcumuz varken neden yapayım mal mıyız yani anlamıyor ki
Seni kotu bir durumda birskmis burada kocan
Valla ya sıkıldım kadının çenesinden hayır sanki ona neyse kocam kendi kardeşinden istiyor yani her boka da karışılmaz bu kadar. Her aldığında depoyu da dolu veriyor ben niye para veriyorsun diye bişey demiyorum bu kadın kıskancın önde gideni
Aynen oyle fesatlik yapiyormus
Sen al
Ben anlamıyorum arabalardan
Sıfır al i20 misss
Ayril ablam
Nasıl bı araba almayı dusunuyosunuz?
Ya ben düşünmüyorum ben arabadan zerre anlamam bana göre hepsi aynı. Alsa da kullanmam sadece şu kadının çenesinden kurtulmak istiyorum
Anladım arabalar pahalı ama alırsa ikinci el alır sanirim
Bilmem artık alsın da ne alırsa alsın diyorum da almıyor en son ben gidip alıcam sanırım
Sıfır alicaksaniz çok uygun bir fiyata almanızı saglayabilirim. taksitle veya peşin nasıl olursa.
Kac paraniz varki cokmu
Maaşlarımız mesailerle nöbetlerle 200kyı geçiyor bazen. Birikmişte 600k var alınır bi araba heralde
Oha iyi la
Sacma