Kocam doğum hediyesi araba almıyor, ne yapmalıyım?

Çok istiyorum araba hamileyim 5 aylık doğum hediyesi ne alıcaksın dedim bakalım süpriz dedi aşkım araba al ne olur. Çok istiyorum paranda var dedim tabi efendim başka ne istersin dedi ya aşkım yapma böyle vallahi doğurmam ne kadar acı doğum bir bilsen dedim bakıcaz düşüncem dedi öf dedim sen yorma kendini iyi dinlen bir şey olursa ararsın akşam görüşürüz güzelim diyip işe gitti nasıl ikna ederim?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar eşimle konuştuk telefonda bana tam pisliksin dedi niye dedim sana hediye araba alıcaktım tahmşn etttin tüm sürprizi bozdun. Alıyoruz yarın seçmeye gidicez. 3008 istiyorum galiba fjekdmd
Güncellemeler
1 yıl
Çoğu kişi saldırmış çoğu kişi kendin Kazan çalış işte kocanın parasını mı yiyorsun demiş arkadaşlar biz iş bölümü yaptık Ben evi yemeğini yapıyorum temizliğini yapıyorum çocuğa bakacağım ütüsünü yapıyorum o da para getiriyor çok şaşıracak bir şey görmeyin hepinizin anası babasından geçiniyor kocandan nasıl bunu istersin diyen var cümle komik kocam adı üstünde kimden isteyeyim pardon kocam tabii ki de isteyeceğim kıskanmayın bu kadar. Cahiller. Alıcaz zaten
Kocam doğum hediyesi araba almıyor, ne yapmalıyım?