Parası var almıyor kendisinin altında son model arabası var. Ben de vermiyorum bu saatten sona hadi bakalım. Öyle beleşe günahını bile vermiyorlar adama bu devirde. Sizce
2 ay
İki yorum alacam diye ucuz ucuz sorular sormayın ya. Senin mantığınla 1 lüks araba alacağına sana 3-4 milyona haftada en az 3-4 kere değişik karılarla ezse parayı bülbülü ötmeyene kadar farklı karıyla sevişir hergün özelliğin ne ki senin? Allahallaaa.
Bende gider başka erkeklere veririm onun özelliği ne
E ver adam buna itiraz etmemiş ki. Ayrıca illa vermen mi gerek. Bedeniniz üzerinde yürütmeyin ilişkileriniz alalhallaaa.
Bazen çok şaşırıyorum ya sen adamı cüzdan olarak görüyorsun adam da kendini tatmin etmek için mi evli o zaman? Eşin senden ayrılınca bulursun son model araba alacak adamı
Bu durum insanın içinde kırgınlık ve değersizlik duygusu uyandırır 🌿 Aynı evde yaşayıp imkan varken paylaşılmaması can acıtabilir. Sen de tepki olarak uzak durmayı seçmişsin anlıyorum 💔 Ama ben olsam önce sakin bir zamanda duygumu anlatırım. “Araba değil paylaşılmak istiyorum” derim. Mesele araba değil değer görmek 🚗💛 Konuşmadan çözüm zorlaşıyor.
Cevap
6Cevap
Çok büyük ayıp ediyor oysa sen onun için saçlarını süpürge ettin
Vermemekle tehdit eden kadın modeli
Adam sana araba almıyorsa vardır bi bildiği
Demek ki layık görmüyor
Yeterli görmüyor
Önce rüştünü ispat et
Araba olur gider
Layik görmüyorsa s*ktirsin gitsin boşansın o zaman araba daha değerliyse
Adam belki senin canını düşünüyor şoförlüğünw güvenmiyor olamaz mı olabilir.
Veren olur yorma kendini
Ya belki zamanla alacak tek dert bu mu
Zorunda mı 🤔
Peki ben ona vermek ev işi yemek yapmak zorundamiyim?
Boşan bacım sen de
Vay hainnn
Boşanmalısın
Sende evde verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?