Teşekkürler, elinize sağlık.
Asgari ücretlinin aşkı da asgari mi olur?
Teşekkürler, elinize sağlık.

Ne kadar para o kadar aşk mı?
Gerçek bir aşkdan bahsediyorsak engel tanımaz hatta daha çok kamçılar tarafları.
Gerçek aşk ifadesini kullanmayı sevmiyorum ama her duyguyu aşk zanneden bir topluluk oluştu. Bu yüzden altını çizmek gerekiyor 😒
Önceliğin maddiyat, gösteriş gibi maddi menfaatler olduğu, aşkla uzaktan yakından ilgisi olmayan birliktelikler için asgari düzeyde kalır evet🤷
Güzel yazmışsın.
Odak noktasında maddiyat varsa asgari kalır, yoksa asgari kalmaz diyorsun dimi doğru anladım?
Her iki taraf da kendi odağına çekmek isterse? Jdjsk
Evet ama hangisinin tarafa? Jdjsk
Son iş yerimde bi kadın görmüştüm. Yaşı büyüktü ama yüzü çok aydınlıktı. Mutluydu belli. İyi giden bir evliliği vardır diye düşündüm. Haklıymışım hatta eşi iç güveysi olduğu halde çok güzel bir evlilikleri var. Kızları evlendi yeni. İstedikten sonra odağın ne tarafa çekildiği de farketmiyor yani.
Önemli olan uyumlu olabileceğin kişiyi bulmak, seçmek, uyum olmayanı var gibi göstermemek, oldurmaya çalışmamak.
Vaaaay ne güzel bir örnek bu.
Tamam kabul jdjdk
Jdjsj
para her şey demek değil ama parasız da olmuyor ne yazık ki, maddi sıkıntı varsa önce güzel olan duygular uzaklaşıyor insandan! kaygı, stres, huzursuzluk geliyor... böyle bir gerçek var, kabul etmek lazım.
Sürdürülebilirlik etkisi yani.
asgari ücretle 2021 de calısırken genelde ciddi ilişkilere adım atmaz kızlar ne kadar yakısıklıda olsanız güzelde olsanız faydası yok.
kendimden biliyorum.
işimi kurdum o asgari ücretin 10 katını kazanmaya basladım sanki benle hayat kurmak istiyorlar gibi bi vibe veriyorlar şuanda ailede herkesin saygısı bi değişmiş.
Harika.
Bunu yaşamana sevindim.
Tepkilerin böyle olması da normal maalesef bizim coğrafyada.
Peki sevgilerinden emin olabiliyor musun? Yoksa parayı seviyorlar hissi mi oluşuyor?
olamıyorum maalesef
İşte bu bahsettiğin durumun da negatif etkisi bu.
Bunu anlatamıyorum buradakilere jdjdk
Umarım sana gerçekten hisseden ve hissettireni bulursun.
Paran mı var derdin var jdjdsk
kripto parada vurgun yapıp borsa kurdum
Asgari ücret maaş alırken kızlar beğenir ama asla bi tık ötesine muhtemelen geçmezdi. Memur olduktan sonra şimdi gördüklerinde merhabalar, nasılsın şeklinde davranmalar oldu. Dediğim gibi şimdi şartlarım iyi olunca daha elle tutulur oldum
aynen öyle
Dün çalıştığım kurumda memur bi ablam yuzun gülüyor telefona bakıp. dedim abla evlenmeyi düşünüyorum istediğim kızı da gösterdim. Ne is yapar falan dedi. Dedim o da memur. Başladı erkeğin parası böyle olacak falan. Dedim evim de var. Bu seferde sen mi aldın baba parası mı sorusu. Sonra benden 5 yaş küçük servisteki diğer memur kızın bi yaklaşımı var. Lafları birbirine tasıyınca bayanlar hemen yanaşma kaçırma mantığı ile ve işte o zaman fazlasıyla mutlu oldum
Kullanıcı adı güzelmiş.
Yalnız fark ettiysen ilgileri paralı olduktan sonra yani paraya.
Bu seni mutlu etmeye devam eder mi?
İyi de begenipte ilişkiyi bi tık öteye tasiyamayacak biriyle kim zaman harcarki. Cebimde para olmadan isim gücüm olmadan ilerisi için düzgün ilişki nasıl olacak? Böyle düşününce onlarda haklılar
Evet bu kısmına katılıyorum, kesinlikle böyle ama sanki bizi sonrası mutlu etmeli bu kısmı değil.
Demek istediğim o.
Cevap
19Cevap
bence ilgisi yoktur
Aşkın parayla hiç alakası yok
Beş parasız olup
Efsanevi aşklar yaşanmış
Tarihte
Ama gerçek aşk
Bu günün aşkı
Sahip olmaktır
Zamanın Tini ve
Kar tanrısıdır
Tanrısı
Kar tanrısı ELEŞTİRİ SEVMEZ
İtaat ister
İradene İPOTEK İSTER
BURADAN
AŞK
ÇIKMAZ
Vaaay yine farklı bir açıdan bakmışız efenim ve güzel olmuş.
Peki aşk tanımını sorsam? Nedir aşk?
Aşk güzele özlemdir
Güzeli aramak
Bulmaktır
Güzel bir çiçeği
Güzel bir kuşu
Gün batımını
Bulutların dansını
Denizin dalgasını
Seyretmekir aşk
Bir vatanı sevmektir
Gönülden
Karşılıksız
Uğruna feda etmektir
Herşeyi
Ölümü göze almaktır
Aşk
Vatanı toprağı korumak
Kurtarmaktır vatanı
Kalpten yaşamaktır
Mustafa Kemal'in yaşadığı gibi..
Oyyy o son cümle.
Saygılar efenim.
Diyecek söz yok üzerine.
Para önemli kimse yalan konuşmasın. istediğini giyip istediğini yiyip cocugunun cebine harçlık koyamayan ay sonunu Ör getiren kafasında sürekli geçim derdiyle boğuşan biri aşk mı düşünür. gerçekçi olalim
Aynı fikirdeyim.
Aşık olsalar bile bunu doğru düzgün yaşayamazlar.
Yok ya. Cidden iyiliği güzelliği seven kadınlar olduğuna inanıyorum. Çünkü biz çocukken travma yaşadığımız zaman ya o kişiden çok kacariz ya da daha çok bağlanırız
Her şey parayla ilgili değil
Tabi ki varlar.
Soru zaten aşkın ne kadarının yaşanabileceği.
Yani kadın da ister ama ne kadarı olabilir.
Hastalıklı aşk yok. Aşk tek. Bunu yaşayabilen veya yaşayamayanlar var sadece.
Psikolojisı düzgünse hayat şartlarından memnunsa Buda özel hayatına yansır.. Yani maddiyat çok önemli bir parametre değil ruh hali önemli. Ayda 15 bın kazanıp cok şükür diyen mutlu olan ınsanlar var bu ülkede :))
Beklenti ve yaşanılan uyumu. Haklısın.
Yalnız şurada sataşmam lazım.
Rahmetli Buda ile işimiz yok jdjdj
Ahahah güzel cevap ama cafe de orada anlamsız kalıyor jdjdk
Taraflar birbirine dürüst ve açık olduğu sürece maddi kazanımlar çok önemli olmuyor bence. Hatta tam tersine bir kenetlenme oluyor birlikte savaştıkları için 🙃
Başka bir yerden bakmışsın konuya ve güzel bir nokta burası.
Yani o maddi imkanları birlikte oluşturmanın keyfi ve bağlılığı farklı diyorsun.
Tabi ki... Sonuçta eş olmak tek anlamda birbirini tamamlamak değil, değil mi? 🙃
Kesinlikle öyle.
Eşleşmek, eşlenmek.
Karşı tarafın davranışlarına bağlı🤷🏻♀️ Bazı erkekler maddi olarak iyi olmayınca psikolojik olarak da pek iyi olmuyorlar yok borçtu şuydu buydu öyle hiç aşkmış sevgiymiş pek oralı olmuyorlar böyle de zamanla araya soğukluk giriyor, maalesef.. Her kadın sevdiği adamdan ilgi bekler sevgi bekler pahalı hediyeler ya da lüks bi restoranda yemek değil anlayın artıkınn
Ben de aynı fikrideyim ama bu etiketteki soruların neredeyse çeyreği erkek arkadaşının maddi durumu ile ilgili bilgi almaya çalişan pembeli sorularıyla dolu jdjsk
Çünkü biz sormaya çekiniriz onlarda söylemeye.. Aslında anlaşılır az çok da, söyleseler nolurkine azcık dertlerini açsalar şu gururu bi kenara bıraksalar? Aşkta gurur olmaz her şey şeffaf olmalı. Zaten seven bi kadın hiçbirşeyi kötü eleştirmez. Kollarını açar sımsıkı sarmalar.
Yalnız sen fazla olgun yazıyorsun jsjsm
Ne ara ne yaşadın da bu kadar ilişki felsefesi yapabilecek ve cidden iyi yorumlayacak duruma geldin?
İnsanları ne kadar yaşına göre yargılıyorsunuz ya 😟 Şimdi ki gençler dedektif gibi siz bilmezsiniz 🙃
Coğrafya ve toplum gerçekleri bunlar maalesef. Çok fazla kişi iletişim kurdjm ve durum bu.
En az o daha kadar yaşamış ama şunları yazamyacak kadınlar var.
Dedektiflikle de ilgili değil aslında bu. Biraz zeka, biraz farkındalık, biraz da algı.
Bir de teoride evet böyle ama işin içine duygular girince bunu böyle uygulayabilmek de zor oluyor.
Eğer buraya yazdıklarını pratikte de yapabiliyorsan helal olsun. Cidsi potansiyelin var.
Birazda insana bağlı bence yaştan çok. Ben empatik biriyim biraz da insan psikolojisinden anlarım. Hele sevdiğim biriyse içinden geçebilirim🙂 söylemem hiç ama genelde anlarlar anladığımı. Ama ne öyle çok bi ilişki yaşadım ne de çok insan tanıdım yani dediğiniz gibi biraz algı biraz da farkındalıkla ilgili.
Tabi ki öyle hatta genetikle de ilgili.
Çok iyi.
Bunu koru, zihnine ot çöp doldurtma böyle kalsın bence.
Umarım da istediğin gibi geçer yıllar.
tişkür edrim, esen kalın ☺️
Sen de.
Evet herkes dengiyle olmalı şahsen ben atıyorum avukatsam oda benim düzeyimde olmalı ilişkilerde ki statü farkı çok olmamalı neden dengim olmayan bir adama bakayım.
Maaş ve para harici statü vs. de olmalı hatta denk olmalı aşk için diyorsun dimi?
Paragöz insanlar için evet. Beklentisi yüksek olan insanlar genelde asla mutlu olamazlar çünkü hep daha fazlasına odaklanırken anı kaçırırlar.
Beklenti konusunda tamamen aynı düşünüyorum.
Fakat yine de asgari ücret şu zamanda da kaliteli bir aşk için zor sanki ya.
Hiç etkilemez mi?
İki kişi birbirine destek olursa olur. Bir de beklentileri ultra lüks tutmasın insanlar. Şunun en iyisi bunun en gösterişlisi falan kafasına girmek niye. Ayranı yok içmeye milletin ama tahterevanla gidiyor s. çmaya niyeyse ahshs
Ahahaha sosyal medya etkisi o galiba o yaa.
Bu etikette çok okuyorum, elmalı telefondan almak için ne olsa yapacakları jdjdk
E o zaman geçinemeyince de laf yapmasınlar. İki kişi baş başa verirse ve mütevazi takılırsa geçinebilir. Maşallah kimsede para yok ama 10 tane çocuk yapıyorlar. Bunları da söylemek lazım
Kesinlikle.
Çocuk yapmak da aslında o sebeple galiba biraz onlarda çalışıp para getirsinler diye maalesef.
Vasıfsız elemanlar peyda etmekten başka bir halt değil. Boşuna dememişler nerede çokluk orada b. kluk diye. Sonra ekonomi şöyle yaşam standardı böyle diye dövünüyoruz. Bir çocuğu kaliteli yetiştiremedikten ve eğitemedikten sonra devlete yük yapmaktan başka bir halta yaramaz.
Kelimesi kelimesine katılıyorum.
Platon'un Devlet kitabında Filozof Krallar diye ifade vardır, Filozof Kraliçe gibi yazdın jdjsj
Teşekkür ederim ✨
Hayır aşk paraya bakmaz ama aşk illa ki bitecek ve ilişki başlayacak işte o zaman paranın, parasızlığın etkisi de başlayacak. Parasız mutluluk olmaz
Yani aşkın devamlılığı için asgariden daha fazlası gerekli olur diyebilir miyiz?
Parayla aşkın bir bağlantısı yok bence. Maddiyat ve maneviyat birbirinden bağımsız olgular. Güçlü bir şekilde ayaklarının üzerinde durabilmek yeterli.
Son cümle bu etikette de sık sık bahsettiğim ve önerdiğim bir şey, çok güzel bir noktaya değinmişsin.
Peki güçlü şekilde durulamazsa?
Peki o şekilde aşk olabilir mi?
Bu iyi mi kötü mü? Jdkdk
Fakat iyi de değil diyorsun jdjd
Yani röportaj önemli ve ünlü kişilerle yapılır ama dikkat ederim buna.
Evet sen o niyetle yazmadın biliyorum.
Ben benzettim aslında.
Demek istediğim de bu şekilde ayrıca sorular sorduklarımı görme şeklimdi.
Yani röportaj yapan, yapma isteği olan benim anlamında.
İyi hissettirmiyorsa da dikkat ederim dedim.
Sen kendini övdün veya büyük gösterdin olarak yazmadım.
Ne kadar para o kadar aşk mı bilmem ama ne kadar para o kadar fazla buluşma diyebilirim sanırım. Veya ne kadar para o kadar fazla anı.
Aşkın yaşanabilirliğine bence güzel örnekler olmuş. Aradığım cevap diyebilirim.
Benim cevabım için mi dedin bunu?
Kusura bakma kafa basmıyor da şu an xjxj
Onu anladım ben jdjdk
Jdjdjdjdjd
Kadınlsrdan hep şunu duyuyorum. Parasız adamı annesi sevsin. Sosyal mecralarda kimse mangalda kül bırakmaz ama icraata gelince kimse dönüp bakmaz.
Maalesef bu hayatın gerçeği oldu özellikle bizim coğrafyada.
Haksızlar da diyemiyorum çünkü gercekten maddi olarak kötü durumda ilişki yaşamak, hatta evlilik zor olmalı.
Haklılık payları vsr ama evlendikten sonra da sıkıntı yaşana bilir. Hayatın ne getireceğini kimse bilemez. O sıkıntıyı senle paylaşmak yerine bırakıp kaçarlar.
Bu kısımda da sen haklısın. Yalnız tam tersini yapanlar da var.
Mesela burada sevgilisi için bile kredi çeken kadın soruları okuyorum.
Burası müge anlı programları gibi 😄
Ahahhaa jdjskks
Evet, istediğin kadar sev sevil anlaş parasal yönden sıkıntıya takılırsın. Çünkü sevgin aynı kalıyor ama diğer her şeyin değeri artıyor
Benkm işim bu ama ona rağmen şu son cümleyi yazamadım galiba. Çook iyi ifade olmuş o eline sağlık.
Ekonomistim diyeceğim ama imajı bozuldu onun, para işleri diyelim jdjdkd
Ahahaha
Son günlerde daha yoğundur o zaman.
Nasıl yani benim yazdıklarımı anlamıyor musun? Jdjdj
Ahahaha o zaman güzel.
Laf aramızda onu ben de anlamıyorum jdjdj
Abin için bol kazanç diliyorum efenim.
Ahahaha amca az kalır ya 105'e dede hatta büyük dede falan jdjsk
Ahahaha jsjsjs
Kişiye göre değişir adam akıllı sevecek birini bulması önemli
Adam akıllı nasıl sevilir?
Yani maddiyata bakmadan severse
Güzel
aşk bir kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem
Serdar bile parayla bulamadıysa biz de yaşayamayız olarak aldım ben cevabı jdjdk
serdar ortaçgil😂
Ahahaha jdjsj
Aynen öyle hatta ikramiye falan verirseler daha iyi oluyor eksik para yatarsa kötü oluyor
Ahahaha toplamına göre aşk mı diyorsun?
Evet, askeri ücretli sevgilinin de parası asgari oluyor.
Parası değil cesur yürekli hanım aşkı aşkı? Jdjdk
😂😂
Asgari ücretli olmasın bence herkesin elinde bi mesleği olsun ki istediği paralari alsınlar yaa
İdeali bu evet ama olursa aşk olabilir mi sence?
Nasıl olmasını bekliyorsun ki? Görseldeki çicek bile para. Oturmak istediğin mekan para kalacağın daire para vs… ha birde kadınlar asla paraya önem vermez 😉
Ahahaha sondaki iyiydi.
O zaman aşk lüks bir duygu mu oluyor bu durumda?
O aşk değil olsaydı zaten kişide olmayan şeyler üzerinden beklentiye girilmezdi. Sevgililik/Evlilik lüks bir durum oluyor evet.
Aşk nedir senin için?
Zenginlerin bi tarafı kalkıyo fakirinki sevdiğine kalkar
Ahahaha malum kelimeleri yazmadan olayı güzel anlatmışsın tebrik ederim jdjdks
🙏👍
Aynen öyle bir iki çocuktan sonra o asgaride kalmaz elinde 😅
O kalmayınca aşk da kalmaz diyorsun jdjdk
Ahahahaha aksine en çok onlar sever
Nasıl oluyormuş o?
0'dan 100'e çıkış hızı hesaplanabiliyor mu? Djjsk
Para arttıkça sevgi paylaşılır. Paylaşılan sevgi de git gide azalır. Ama parası az olan tüm sevgisini birine verir 😃
Peki para arttıkça parayı paylaşıp sevgiyi ve daha fazlasını bir kişiye saklamak mümkün değil mi?
%0.0001 ihtimal diyelim 😃
Ahahaha iyi ki öğretmen değilsin sen 0'cı hoca olurdu senden jdjdk
Fakat işin kötü tarafı galiba haklısın ama bir sıfır azaltalım ya oradan o kadar da gömme jdjdk
Para her konuda olduğu gibi AŞKıda etkiler
Nasıl etkiler peki?
Ben küçükken para lafını bu kadar çok duymazdim ama şimdi her şey para olmuş yaşam zorlaşti şöyle bir örnek vereyim ben asgari ücret alan birini hayatıma almak istemem bunu sakın böyle kendini beğenmişlik algılama ama hayat zor bende çalışıyorum onun kazancının benim kazancımin üzerinde olsun isterim
Hayır bu zaten kendini beğenmişlik değil maalesef hayatın gerçekleri.
Ben de sorarken asgari ücret alanların aşık olsalae bile bunu yaşamakta zorlanacakları düşüncesi ile sordum.
O yüzden haklısın.
Zenginlik ile olan sorunu bilerek mi Aile Toplum'da sordun? Eğer kendi seçtiyse taşıyacağım onu bu etikete jdjdk
Yok oyke çıktı bakmadım bile nerde sorulması gerekiyor 🙄
Yoo bir gereklilik yok ama orada daha kolay popüler olup etkileşim alır gibi. Bu etiketin böyle sorulara ihtiyacı var fazla resmi kalıyor sorular jdjdj
Almadan önce popüler olmuştu zaten soru 🙄
İlk baktığımda değildi ama biz yazışırken olmuş ben de fark ettim evet jdjsj
Etiket fark etmez popülerim diyorsun yani djjsj
Yooo bazen soruyu soruyorum arkama bile bakmıyorum umurumda değil 😄
Jsjsks
Tabi yettiği kadar djdj
Neden öyle peki? Jdjdk
Madem bu saatten sonra aşk yok para olmalı para da yoksa gerek yok uzak durabilir djdj
Ahahaha güzel mantık.
Aşk niye yok?
Bazı hatalar sadece bir kere yapılıyor😂
Ahahaha sütten ağzımız yanmış anlaşıldı jdjdk
Cevap ve yorumlar için teşekkürler efenim.
Hayır, gelirle ne alakası var hislerin
Hislerin yaşanabilirliğine etkisi de olmaz mı?
Hayir, olmaz. Birina karşı hissettigin duygular her neyse bu paradan kateryakdan çok bağımsızdir. O insanla yaşadığın anılar, kişinin duruşu davranışı zekası kültürü sana olan tavırları ile şekillenir. Kisi partnerini parası az olduğu için terk ediyor veya parası çok olduğu içinde yanında kalıyorsa bu o kişiye karşı hisleri ile alakalı tamamen çıkarlarıyla alakalıdır. Lutfen hisleri çıkar ilişkileriyle karıştırmayın
Sadece soruyorum, farkındaysan bir yargı belirtmedim ben.
"Lutfen hisleri çıkar ilişkileriyle karıştırmayın"
"Sevgiyi bu kadar kucumsemeyin"
Yani bunlar tepki değilse tamam jsjsk
Rahatsızlık verdiğini nerede yazdım acaba?
Ya da kötü etkilediğini veya kırdığını, üzdüğünü vs. ?
Özürlük de bir şey yazmadın ki.
Rahat ol sorun yok.
Sadece bu soruda parayı önceleyen birisi değilim ben de, ondan bahsedecektim de konu başka yerlere gitti.
Diğer cevaplarımı okuyabilirsin hatta. Yani sorun yok.
Ben de ifade edilmesine izin vermeni ve üslubunu ediyorum efenim.
Cevap ve yorumlar için de teşekkür ederim.
Daha samimi olur bence.
Peki devam edebilir mi o samimiyet?
Kişiliğine bağlı, belki tanıyınca da soğuyabilir karşındakinden.
Bu da ihtimal dahilinde evet.
Dengın olursa sorun olmaz bence.
Yani iki taraf da benzer kazanan mı?
Aynen. Mesela erkek çok kız az kazanılırsa kız noldum delisi olur. Erkek az kız çok kazanılırsa da erkek kıza yetısemez kendını kötü hisseder gıbı
Doğrudur.
Noldum delisi nasıl oluyor peki? Onu tanımlar mısın?
Görmemiş işte
Anladım.
Peki hiç mi görmemiş olma şansı yok o durumdaki bir kadının?
Bulamaz mıyız? Jdjsk
Bunlar genellemeler herkese uyar uymaz bılemeyız.
Doğru.
Tavsiye lazım mı? Nasıl gidiyor değişim?
Çok keskın olmaz degıısmler ama ilk adımı attım hıcdegılse
Kesinlikle.
Çok iyi, çok sevindim.
Teşekkürler 😌
Gerçek seven durumuna bakmaz
Neye bakar?
Aşkta mantık yoktur diyorsun?
Doğrudur.
Aşkın parayla bir alakası yok
Ne ile alakası var?
Hislerle
Güzel yorum.
Asılnda ilk cevap olarak ne münasebet yazsan daha iyi olurmuş sanki djjsks
kdidrudnud sen öyle farzett
Ettim gitti djjdk
Gıdım gıdım ittirsen gider 😅
Ahahaha peki ne kadar gider?
Samanlık seyran olur!
Vaaay jdjdj
Herkes birbirini bilerek geliyor hayat arkadaşlığı yapıyor. Bilmeden çarpışıp aynı eve çatıdan atmıyorlar ki
Şu bilinçte olsa herkes cidden ilişki sorunları kalmaz biliyor musun.
Çok iyi yorum bu.
evet kızlar paraya bakıyor artık
Muhtelemen öyle oluyor
Fakirin gönlüde fakir cebıde
Gönlü niye fakir?
Hahh kızlarda bu sorun var iste
Erkekler de olmaya başladı sanki memur kadınlara yükselme var jdjdk
Hayat şartları ne diyelim arada çıkıyorsa ama memurlardada para yok en güzeli dost hayatı bence
Ohooo sen de ama jdjsjsk
Paraya takintiliysan oyle
Ha o şekilde.
Bak buna bir şey diyemem. Yani nabza göre şerbet verilir, doğrudur.
Yok yaa
Neden?
Çünkü parasını sevmiş olur buna da aşk bile denmez zaten
Denmez.
Alakası yok
Neden?
Raconu kesmişsin jdksm
Sence simdi mi çalışmak yoksa 2025 ocakta mı?
Buldun ekonomi fenomenini sjsjks
Asgari ücret belirlemesi sebepli mi soruyorsun?
Yenı actım hesabı ben 😂😂
Konuşuyordk
Evet asgari ücret fazla olursa
Asgari ucretle bile ev gecındırılır herkes makyaja kıyafete vermese 😂
Yooo
Niye?
Bir tık üstünde
O bir tıkı ne belirler peki ağam?
Ahahaha iyiydi.
Detayı yazarken ben de benzettim buna yazdığımı sonradan jdjjd
Ahahha jsjks
Muhtemelen
Kullanıcı adını arattım sonuç çıkmadı çok iyi seçmişsin. Anlamı nedir senin için?
Bu çok belli ve iyi seçmişsin. Profilden ve sorularından da belli hatta, farklı.
Nasıl eleştiri olabilir ki? Cidden beğendim profilini ve sorularını. Klişeler kötüdür fjjdk
Rica ederim.
Alakası yok
Neden?
Aşk ve para aynı şey mi
Değil o yüzden farklı yazılıyor da konumuz yaşanılabilmesi.
Sen peşinen bu şekilde kabul ettiysen soru sormanın anlamı neki hem yazılışı da farklıymış :)
Ben kendi görüşümü yazdım parasına göre sevgim aşkım olmaz.
Evet
Neden peki?
Öyle olur genelde
Muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?