Cevabını bizim de bilmediğimiz soruların en güzel karşılığıdır: Kısmetse olur deriz. Herşeyin hayırlısını istemek gibi.. Nasibimiz varsa gider hiç tanımadığımız birinin sofrasında doyururuz karnımızı ve nasibimiz nerdeyse gidip orda çalışırız. Peki ya aşk? O da kısmet işi midir? Yoksa arayarak, çabalayarak bulan var mıdır? Yorumlarda buluşalım.. Gelin ata binmiş, ya nasip demiş..
Aşk kısmet işi değildir bence. Aşkta akıl ve mantık yoktur. Birini görürsen ve vurulursun. Ama mesela sevgi nasip işidir. Zamanla, yavaş yavaş severse aşık olur insan ve o yolu devam ettirmek o iki insanın çabasına bağlı. Burda da nasip, kısmet işi giriyor araya.
Benim için Kesinlikle öyle kısmet işi.. Aşk çözülemeyen bir durum diye bilinir aslında aşk her kalpte farklı yaşandığı için çözülmez değil anlatılmazdır tarifsizdir özeldir
Aşk hem kismet hem de tesadüftür dostum. Bana kismet olmadı bu yaşıma kadar ama aşık olduğum oldu daha önce. Unutma ki önemli olan aşık olmak, ona sahip olup sevmektir.
Küçücük bı ihtimal olsa o bana koşarak gelecek. Bende onun olurum ama malesef. Sanki ruhlarımız birbirini çekiyo. Böyle güzel sevmemiştim hickimseyi. Her gün keşkelerle uyanıyorum. Geç uyanıyorum geç uyuyorum.