Yeni mezunum öğretmenlikten. bu yüzden özel ders, temizlik gündelikçi, paketleme işi ne olursa harçlık olsun amaç diye yapıyorum. Üniden hocamla görüştüm bugün bana halk oyunları kursu açsın diye öğrenci buluruz maksadından. Bana yardımda bulunmayı teklif etti hani çok mu fakir gariban gözüküyorum bilmiyorum ama halk oyunları için bir ortaokul ile de görüştük oradaki müdür de benim hocama aynı şeyi demiş. Hani yardıma ihtiyacı varsa elimizden geleni yapalım diye.
Çok koydu lan bu. Hani ben az ama kendime yetecek kadar kazanıyorum ne bileyim bugün çok kötü oldum bunları duyunca...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Diğer arkadaşlarda yazmıştır ama bence garbanlik ya da fakirlik diye bir değil seni sevdikleri için birde tabiri caizse tuttuğunu kopardigin için iş ayırt etmediğin için seni düşünmüşlerdir ama müdür un bu şekilde düşünmesine saçma olmuş tabi ki de herkes bu ekonomik şartlarda zorlanıyor sadece sen değil yine de kalp kırmamak lazım sen en azından çalışıyorsun cabaliyorsun bence taktire şayan bir davranış 👏 müdürün bir duyarlı olmasını öyle davranıp düşünmesini isterim tabi ki o da senin nasıl birisini olduğunu bilmediği içindir kendini müdürün yanına köy mesela sürekli iş değiştiren birisi olsa sabit bir işi olsun diye sende yardımcı olmak isterdin bu kötü bir şey değil bence ama seçtiğimiz kelimelere de dikkat etmek lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayır değil, aksine gurur duymalısın. Belki sen bunları ekonomik ihtiyaçların için yapıyorsun ancak çalışma azmin dışarıdan bakıldığında takdir edilecek kişi olduğunu ortaya koyuyor. Mesela buraya gelip birçok üye gibi parasızlıktan, işsizlikten isyan ediyor olabilirdin. Ama aksine elin dolu gelmişsin. Bir şeyler yapıyor, üretiyor, çalışkanlığını ortaya koyuyorsun. Çalışma isteği olan ve dik duran insanlar için para ikinci planda kalır. Kısa bir süre sonra işine odaklanacağını ve parayı arka plana atacağını düşünüyorum. Umarım daha da başarılı olur, ruhunu huzurlu hissedersin.
32 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yazmışsın teşekkür ediyorum gerçekten daha iyi hissediyorum şu an. Hani gerçekten de ben kendi halimde mutluyum ve birinin beni anlaması çok güzell
- 1 yıl
Rica ederim.
1 yılÖyle düşünme prenses. Tam tersine ben seni çok takdir ettim. Çabalıyorsun tek başına kendi ayakların üzerinde durmaya çalışıyorsun. Bu çok kıymetli. Kimseye muhtaç olmadan kendi yağında kavrulmaya çalışıyorsun. Hiç; "bana acıdılar ya da gariban görüyorlar" diye düşünme olur mu. Tam tersine çabalaman çok kıymetli. Lisans bitirip temizliğe gitmek... Herkesin yapabileceği şey değil. Ne güzel. Kibirine yem etmiyorsun kendini. Çok takdir ettim ben seni. Çok tatlış bir ponçiksin sen 😄
00 Yorumla
Hayır sen ekmeğini tastan cıkarmaya calısıyorsun bunda utanılcak kötü hiissedecek hiçbir durum yok aksine kendinle gurur duymalısın askoğ
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
56Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılPara lazım bu garibanlik olmaz gadası
10 Yorumla
1 yılAnlattıkların gerçekten zor bir durum. İnsanların yardım etmek istemesi güzel bir şey, ama bu durum seni rahatsız hissettirdiyse, hissettiklerini bastırmaya çalışma. Belki de insanlar senin mücadeleci ruhunu görüp destek olmak istiyorlardır, bunu kötü bir şey olarak düşünme. Ancak, dışarıdan nasıl algılandığını merak etmek de oldukça doğal.
Her iş yapmaya çalışmak, azim ve sorumluluk göstergesidir. Bu seni "gariban" yapmaz; aksine güçlü bir insan olduğunu gösterir. Ama bu süreçte yaşadığın yorgunluk ya da sıkıntılar seni duygusal olarak etkiliyor olabilir. Kendine biraz zaman tanı ve yaptığın işlerin sana kattıklarına odaklan. Ayrıca, eğer bu durum seni çok etkiliyorsa, çevrendeki insanlarla hislerini paylaşmaktan çekinme.
Belki de bugün söyledikleri şeyler, senin görünüşün veya yaptığın işlerle ilgili değil, tamamen iyi niyetlerinden kaynaklanıyordur. Bu tür yorumları kişisel bir eksiklik olarak görmek yerine, başkalarının seni desteklemek istemesinin bir sonucu olarak görmeye çalış. Unutma, kendi değerin, dışarıdaki algılardan çok daha fazlasıdır.20 YorumlaBu hissettiğin şey çok normal. İnsanların yardım tekliflerini, özellikle de kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan biri olarak, bazen gurur kırıcı ya da yanlış bir şekilde algılayabiliyoruz. Ancak şunu bil ki, bu tekliflerin altında büyük olasılıkla senin değerini gören, seni desteklemek isteyen iyi niyetli insanlar var. Senin çaban, dürüstlüğün ve azmin onlar tarafından fark ediliyor ve bu da onları seni daha fazla desteklemeye yönlendiriyor olabilir.
Belki şu an bu sözler seni incitmiş gibi geliyor ama bunu bir "senin potansiyeline olan inanç" olarak görmeye çalış. Çünkü sen mücadele etmeyi seçen, kendine yetmeye çalışan birisin ve bu insanlar da belki bunun farkında oldukları için seni desteklemek istiyor. Bu tür yorumları kişisel bir eksiklik gibi görmek yerine, çevrende sana değer veren insanların olduğuna dair bir işaret olarak değerlendirmeye çalış.
Unutma, geçici zorluklar ilerideki başarıların zeminini oluşturur. Senin hikayen daha yeni başlıyor. Aldığın bu destek, ileride daha büyük başarılara ulaşmana vesile olabilir. Gururunu ve azmini kaybetmeden, bu süreci bir fırsat olarak görmeye çalış. Eğer sen çabana inanıyorsan, başkalarının ne düşündüğü o kadar önemli olmayacak.20 YorumlaHayır gariban göstermez.
Gariban gösterdiğini düşünmen ve hissetmen için muhtaç olduğu hissin olmalı. Yani sana bu şekilde destek olunması değil de sen bir şey yapmadan senin ihtiyaçlarının giderilmesi olur.
Sendeki durum böyle bir şey değil. Sana yapılan da herkese yapılan bir şey değil. Bu şekilde herkese destek olunmaz. Demek ki senin karakterinde, kişiliğinde, halinde ve tavrında bir şey görüldü ki destek olunmak istendi.
Şu anda ve tarihllte önemli yerlerdeki kişilerin hemen hemen hepsi bir şekilde keşfedilmiş ve desteklenmiş kişilerdir. Bu onları gariban yapmadı seni de yapmayacak.
Bazı güzel insanlar bulundukları konumdan daha iyi yerde olsun istenir, sen de onlardan olabilirsin.
20 YorumlaÜzüldüm ne diyim. Üniversite mezunu olupta hak ettiği işi yapamamak... Garibanlığın kötü bir tanımı yok. Ancak sana yardım etmek isteyenler "bu öğretmen kızımıza yardım edelimde en azından hak ettiği işi yapsın ve hem kendisine hemde başkalarına daha faydalı olsun" diye düşünmüşlerdir. İnsanda gurur varsa işte böyle hissetmesi normal.
12 Yorumla
Soran1 yılEn azından bana iş için yardım etseler ona da tamam ama işte direkt olarak para yardımı insanı biraz, o elinde kuru ekmek tutan köpek fotoğrafı gibi hissettiriyor fjfjjf
- 1 yıl
Gerçi ben iş için yardım teklifinde bulundukları şeklinde anladım pardon. Benim tavsiyem diplomanın hakkını vermek istiyorsan bunun için çabala. En azından çabaladım dersin. MEsela kendi alanımda çalışmaya başlayıncaya kadar hak ettiğime inanmadığım çok iş yaptım. Şimdi Allah'a şükür.
1 yılbende yeni mezun bir öğretmenim. merdiven, site temizliği yapıyorum. ozel ders vermek için de cevre sagliyo. kotu de kazanmiyorum ama insanlarla oyle bir bakis acisi var. az kazanıyoruz saniyolar. cogu insan da is beğenmeme rahat is meraki da var. bu arada ilerde atansam dahi temizlik sirketi vs acip ek gelir elde etmeyi düşünüyorum. sansa bizim kafada birisine denk gelsem yazin tatilde ozel ders olmayan gunlerde ev temizliğine bile gidebilirim. oyle bi aliskanlik oldu bende. normalde ogretmenler yazin nereyi gezsem diye plan yapar bende ne iş yapsam planini simdiden yapmaya başladım dkdhdjjdgd
02 Yorumla- 1 yıl
ha bir de yardim kismini kotu hissetmissin. islerin buyuyunce mesela benim yeni yilda baya iyi gelirim oluyo ne kadar yazmiyim ayip olur. ama ona ragmen nineler dedeler kendi cocugu gibi gorup harclik veriyo ek olasak guzel kiyafetler verirseler aliyorum bayramlarda ek para et vs veriliyo belese de yaşıyoruz. zihniyet meselesi. isini iyi yapiyorsan iyi paran da oluyo. parana bakman lazim boyle seylerde. insanlar da iyi davranıyo egitimli gencleri seviyorlar. en onemlisi snei sevince cocuklsrina ozel ders icin çağırıyorlar. onu da ucuzdan 400 500 e verip guzel paralar yapabilirsin. calismanin ayibi olmaz ondam kafana takma. az yorumlari okudum insanlarda benzerini demis
- 1 yıl
hatta asagida benim bolumun mezunu olup evde oturan bir arkadas varmis ozel ders veremiyor diye de yakiniyo. bense ogretmen akademisini kazanana kadar rahatca kenara guzel bi birikim yapicam. o yuzden onlar gibi olmamak icin elinden geleni yapip tasi sıkıp suyunu cikaraxak kadar elinden her is gelmeli ki bu ulkede rahat hsyat anca o zaman yasayabilirsin
1 yılNeyse sen yeni mezunsun falan da. Benim bir arkadaşım var. Kendisi mühendis. Adam yok dans kursu açiyim, yok dans gecesi yapiyim uğraşıyor. Bişeyler yapmakla. Birini daha tanıyorum. Devlet okulunda öğretmen. Sınıf öğretmeni adam, salsa kursu açmış, bir sınıf yapmış. Kendisi orada da ders veriyor. Sonra voleybol ekibi oluşturmuş. Ücretle gruba dahil olup, oynayabiliyorsun. Hadi sende para yok, atanamadın, öğretmen olamadın. Adam resmi okulda, devlet okulunda memur öğretmen. Diğeri mühendis. Bunlar para yetmiyor mu da kurs murs açıyor, bişeyler yapmaya çalışıyor. Hayır. Gariban değiller. Sadece ek iş, uğraşacak hobi. Para kazandıracak bir hobi edinmişler. Kazansam da olur, kazanmasamda olur, nasılsa hobimi yapiyim. Mesleğim sağlam zaten. Oda hem hobi hemde ek gelir diye girdiler işe. Bu arkadaşlarım latin dansları yapan insanlar. Sen halk oyunlarıymış. Onada saygım sonsuz
00 YorumlaKendi kendine yetiyorsun ve çalmadan dilenmeden iş yapıp paranı kazanıyorsun. Ama karsındaki yardım edecek kişi ihtiyacı varsa yardımcı olalım derse bu kırıcı. Ama usulüne göre bizimle çalış gel birlikte iş yapalım diye seni istemesi bir tekliftir ve dogal bişeydir
22 Yorumla
Soran1 yılGerçekten de öyle. İşte çok gariban hissettim bir an djjdjdjdn
1 yılBenim sınıfta da birkaç işi ve belgesi olsa da sürekli iş bakan yaşıtım bir kadın vardı. Niye öyle hala bilmiyoruz. Dozu biraz kısabilirsin paraya çok ihtiyacın yoksa.
Ayrıca akademisyenlere güvenip onların bağlantısını kullanarak iş yapmanı tavsiye etmem. Bizdekiler öğrencilerinin parasının ve emeğinin üstüne yattı kaç kere pişkin pişkin.10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. sımdı sen yeni genc cıtır meslektassın ya. o babda yani. seni bi konuma erişmiş biri olarak hani desteklicekler. o yani. bi de kızsın ya işte iş iş diye kırılıyon. oyle algılamıslar. işte hocalarda erkekse ayy hanımkızımıza destek edek demişlerdir. erkek olsan bu denli olmazdı
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet biraz kendi mesleğini düşük ücrette yapıyorsun çünkü en azından 50 bini hak ediyorsun öğretmen olarak
11 Yorumla
Soran1 yılAtama olmuyor fazla maalesef o yüzden etrafta işte kendi mesleğimizi yapana kadar koşuyoruz
1 yılNiye üzülüyorsun sen bazıları gibi elinde altın tepsiyle doğmasın ki ya da çok para kazanayım diye bazı kız öğrenciler gibi o erkek bu erkek altına yatmadım ki senin güzel yüreğinden öpüyorum ki böyle namusunla çalışkanlığı la calisiyorsun Allah herkese senin gibi bir evlat versin
00 YorumlaEmekçi derler ona gariban değil, alnının akıyla para kazanıyorsun. En çok saygıyı sen hakediyorsun. Gun gelir kendi işini yaparsın, en azından o ana kadar bi kaç altın bilezik daha taksan ne olur ki? Hayat bu ne getireceği hiç belli olmaz. Üzülme sen herkes bişeyler söyler, sen kendini bildikten sonra gerisi safsata.
00 Yorumla
1 yılEkmek neredeyse orada calismak iyidir. Neden oyle dusunuyorsunki. Ben seni sahsen takdir ettim. Okulda da oyle demiyorlar mi? Ders calisiyorsun sana in ek diyorlar. O diyenlerin kendisi gizlice kendileri calisiyorlar ama. O yuzden bakma sen isine gucune bak.
00 Yorumla
1 yılSen öyle değilsin de işte bazı insanlar nasıl destek vereceğini bilemediği için veya karşısındaki insan kırılır mı kırılmaz mı düşüncesinde olmadığı için böyle algılanabiliyor üzme kendini belki onlar da kötü bir amaçla değil yardım ederim diye ama işte bazı insanlar konuşmayı ya da davranışı bilmez sen düşkün olduğundan değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır, kendine yetebilen insan kadar güzeli yok, emeğinle helalinden kendi paranı kazanıyorsun bir yetişkin olarak, bence onlar sadece yardımcı olmak istemiş kötü düşünme, herkes bu zamanda birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor ben onların kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum, teşekkür et, iş bulma konusunda yardımcı olabileceklerini söyleyebilirsin
20 Yorumla
1 yılHayır neden gariban gözükesiniz ki. Kimseye muhtaç kalmadan elinizden gelen her şeyi deneyip kazanç sağlıyorsunuz.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir anlam ifade eder mi senin için bilmiyorum. Yazdıklarını okudum. Benim babam bana çalışmayayım diye her haltı yapıyor farkındayım çünkü maddi durumu iyi ve çalışmamı istemiyor. Bak ben 25 yaşındayım her zaman çalıştım ailemin hiç haberi olmaz gizli çalışıyordum orada burada kafe'de ya da başka biryerlerde hep çalıştım bu senin çalışkan oldugunu gösterir , bu senin kendi ayakların üzerinde durabildigini gösterir. İnsanların senin hakkında ne düşündügünü neden önemsiyorsun ki ? Onlar kim? Bugün var yarın yok? Umursamamayı bırakman gerekiyor hadi ordan etmeyi ögrenmen gerekiyor. Onlar sana öyle laf attı diye senin öyle oldugun anlamına gelmez. Sen kendini bilirsin. Elalem senin hayatını bilmez, bilemez sen kendini bilirsin kendi yaşadıklarını bilirsin.
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇalışmak yanlış bir şey degildir. Ayıp bir şey degildir.
Cevap sahibi1 yılBizim ülke'de kadınların çalışmasına izin vermiyorlar bunu inkar edemem. ama sen kendini bilirsşn, kendin için iyi olanı bilirsin bilmen gerekir
Cevap sahibi1 yılEger bilmezsen asıl problem oradan başlar.
- 1 yıl
Ne güzel. Seni de tebrik ederim
1 yılNe alakası var sende kendini yerden yere vurmak insanlar sana yardım etmek istemiş ola bu kadar geri kalan işlerde de kendi alın terin ile birşeyler yapmaya çalışıyorsun bu laf edecek insanın kanında bir bozukluk vardır
05 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum sorun bendedir belki de ama yardım kabul etmek beni kötü hissettiriyor. Hani benim durum biraz İngiliz edebiyatı gibi djjdjdjd ölürüm yine de gururumdan ödün vermem tarzı bir şey 😂
- 1 yıl
O zaman temizlik vb işlere gittiğinde de kendinle gurur duy kimseye eyvallah ın yok işte o zaman neden kendini ezik gibi görüyon o zaman da görme başını dik tut sonuçta helal ve alın terinle para kazanmaya çalışıyorsun kendine gel başını dik tut
Soran1 yılBen bir şey demiyorum ki dışarıdan görenler mi gariban görüyor diye sordum. Yoksa kendi halimden memnunum tabii orası ayrı
- 1 yıl
İnsanların ne dediğini bu kadar düşünecek olursak evden dışarı çıkmayalım olsun bitsin
Soran1 yılLafların çok dümdüz ama doğru tabii sen de haklısın.
Herkesin dediğini umursama bir kere müdürün böyle sorması bile yanlış gerçekten ihtiyaç sahiplerine bile böyle söylenmez karşı taraf incitir bence bu sözün üstüne sizde bunu söyleyin utanan taraf o olacaktır
00 YorumlaKız niye öyle diyon kendi parani kazaniyorsun bırak yardım etsinler nasıl bir his anlıyorum bir süre idare et kötü düşünme ama bu durumdan cikcaksin Elbet bi gün yatırım filan yap işini artır firsatlara bak degerlendir
00 Yorumla
1 yılKasiyerlik bile yaptım. Asıl işin yoksa çok kötü. Tembel hissediyorsun evde yapacsk bir şey olmuyor o kadar işlevsiz hissediyordum ki kendimi şu an çalışmadan yapamıyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Nik pek şeker 😄
Ne güzel hem tecrübe hemde vaktini değerlendiriyorsun. Bu gurur verici olmalı. Millet mezun olup baba parası yan gelip yatan iş aramayan çok olduğu için bunu anlamamışlardır😂
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılSeni tebrik ediyorum helalinden kazanma derdinde olduğun için, ayrıca hiçte garibanlık diil sana bence hakettiğin düzeyde gelir elde etmen için destek olmaya çalışıyorlar
10 Yorumla
1 yılHelal kız sana 💐 Boş durup bunalıma gireceğine helal yoldan para kazanıyorsu. İnşallah emeklerin karşılığını bulacaksın
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılHayır asla. Çalışkan ve iradeli biri yapıyor. Gariban olmak da, maddi gelirinin az olması da utanılacak bir durum değil. Aksine senin gibi insanı alnından öperim.
00 Yorumla
1 yılEğer bu garibanlıksa, halkın %75-80'i garibandır. Sen yaşamını kazanmaya çalışan, onurlu bir kadınsın sadece. Böyle şeylerin canını sıkmasına izin verme.
00 Yorumlabu yardım öyle bir yardım değil ki ilk işini bulmanda elinden geleni yapmaları çok iyi bir şey yeni mezun herkesin öyle bir şansı olmaz ayrıca bir çok alanda iş yapmak garibanlık değil çalışkanlıktır
asıl garibanlık zengin koca bulup sırtını yaslayan birey olmayı başaramayanlarda00 YorumlaHiçte garibanlık göstergesi değil alın teriyle kazanıyorsun ben her saman gurur duyarım ellerim simsiyah olur ama alın teri derim ve doktordan mühendisten de fazla kazanıyorum
00 YorumlaSacmalama alnının teri ile helal para kazanıyorsun bundan daha büyük zengınlık olur mu? boş ver kım ne düşünmüş. İnsanlar ne düşünür diye önüne engel ve duvarlar koyma
00 YorumlaDirekt hayvan gibi böyle belli edilen yardımlar karşıdaki kişiyi rencide ediyor. Bunu anlamayacak ahlak seviyesine sahip insan çok
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBoş durmaktan iyidir. Gariban göstermez ama işleri sağlığını düşünerek seç. Sağlığına etki edecek işlerden uzakdur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet fakirlik seviyesi bu. Ne demek öğretmen olup gündelikçi temizlik işi. Biraz seviye belirleyin. Bunlar vasıfsız insan işi. Yapana helal olsun ama ben bile yapmam yapmadım hiç, iş çeşidi mi yok ülkede
04 Yorumla- 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@EvcimenOkuz ilgisi yok herkesin var
- 1 yıl
Umarım yaş aralığın doğru değildir
Cevap sahibi1 yıl@EvcimenOkuz evet doğru
1 yılFazla paraya herkesin ihtiyacı var amele işlerini tavsiye etmem sosyal medyanın gücünü kullanmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİş konusunda tereddütler yaşarken Allah karşıma çıkardı galiba ve senin gibi azimli, güçlü kadınların helal para kazanmak için verdiği değerli emeği görünce cesaret geldi bana Allah razı olsunn❤️❤️ Allah nazarlardan korusunn😊
00 Yorumla
1 yılNe İş Olursa Kelimesi yanlış Ve Doğru
Değil Ve Hem Seni Ezerler Hem Sana
Kötülük Yapar Ve Yaptırırlar00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. Gariban degilsim. Bazilari gibi sorumsuz ya da hazir degilsin. Kendin cabaladigin icin baskalarinin gozun de malesf oyle profil cizilmis
00 YorumlaHayır ne alaka? ne güzel her iş geliyor elinden kendinle gurur duy. Ailem izin verse ben de öğrenciyken çalışmak isterdim
00 Yorumlaolumsuz şartlar altında işimizi icra etmeye çalışıyoruz de geç.
10 YorumlaÇok üzgünüm. Öğretmenlerin hak ettiği değeri görememesi.. Affedilir şeyler değil. : (
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe saçma. Niye böyle yaklaştılar olaya anlamsız. Benim minik kızımla ilgilenen bir hemşirelik mezunu. Ve ben ona her hafta yaptığı iş karşılığında ücretini veriyorum
00 YorumlaHaha aynı ben ben de öyle yapmaya çalışıyorum onun için kimseyi yaranamıyorum
00 Yorumla
1 yılBi söz var sürekli çalışırsan para kazanmaya vakit bulamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTebrik ederim bende öyle yapıyorum. Hatta iş buldum dedim çalışacağım işte sevgili abim beni ve işimi küçümsedi. Hep aynı statüde kalacaksın dedi. Kasiyerlik yapıyodum cok üzdü beni /
01 Yorumla- 1 yıl
O kibir budalasınin sonu hiç hayırlı değil
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÇalışmanın ayıbı yoktur sen yanlış bişey yapmadın..
00 Yorumla
1 yılBizim orada senin gibilere çalışkan diyorlar ama sen bilirsin😄
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 885 cevap paylaştı.
1 yılTemizliğe paketlemeye gittiğini duydukları için öyle demişlerdir muhtemelen
00 Yorumla Kuzenim temizlik işi yapıyordu yaptığı yerde avukat oldu adliyete çocuk avukat şu an
03 Yorumla
1 yılNe güzel, şu hayatta yapılabilecek en erdemli davranışlardan biri.
00 Yorumla
1 yılBunları duyduğuma gerçekten üzüldüm ya inşallah atanırsın. İşini dört elle yapacağından eminim.
00 YorumlaE tabii gariban gibi görünürsün ama bu gayet güzel bir özellik. Aç kalmazsın.
00 Yorumla
1 yılKadın olman da bir sebep belki yardım için öyle dertli düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de öğretmenlik mezunuyum
Özel ders bile yok kpss anca19 Yorumla
Soran1 yılÇalışıyor musun bari nasıl gidiyor
Cevap sahibi1 yılEvet çalışıyorum sen? Branş ne
Soran1 yılSosyal bilgiler öğretmeni senin alan ne? Allah kolaylık versin bana da biraz çalışma azmi versin şu ders konusunda illallah geldi
Cevap sahibi1 yılİlköğretim matematik ben de bakalım şansımı deniyorum yaş kaçtı ne zaman mezun oldun ki? Asla pes etm
Cevap sahibi1 yılSizde kaç kişi alıyor
Soran1 yılBu sene mezun oldum 800 kişi alıyorlar sizde durumlar nasıl?
Cevap sahibi1 yıl174 e kadar düştü bizde de ya gizliden çıkayım mı konuşuruz istersen olur mu
Soran1 yılHe olur istek atayım
Cevap sahibi1 yılÇıktım ben gizliden atabilir misin istek yazayım
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır değil neden olsun çalışmak ayıp değil mamusunla kazaniyorsun böyle düşünme birdaha
20 Yorumla
1 yıl😂😂😂ya yerim seni😊😇 boş ver bacım herkes kalbinin ekmeğini yer.🫡Fırsat varsa değerlendir yani😉Ayrıca tebrik ediyorum takdir ediyorum sizi👏kendi ayakları üzerinde durabilecek kadar güçlüsünüz ve örnek bir kişiliksiniz💪
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa millet sırf kolay para için ne or. spuluklar yapıyor sen alın terinle geçiniyorsun gurur duy bence.
00 Yorumla
1 yılHaksız kazanç sağlamadığın ahlakla yaptığın hiçbir işte öyle düşünme, mücadele etmen güzel hayat onu gerektiriyor 👍
00 YorumlaSana gerçekten yardım için yaklaşıyorlar ise gocunma bugün onlar destek olur yarın sen daha iyisini yaptırabilirsin belki hayat bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşkım bende sağlık teknikeri mezunuyum şu an havaalanın da temizlik personeliyim iş bulamıyorum 🥲
111 Yorumla- 1 yıl
İstanbul mu
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
Hep görmek istediğim ama bir türlü gidemediğim yer; İstanbul Havalimanı. Umarım yakın zamanda görürüm. Metro açıldı sanırım oraya?
Cevap sahibi1 yılEvet çoktan açıldı
- 1 yıl
Metro ile mi gidip geliyorsun işe yoksa servis var mı
Cevap sahibi1 yılServis var
- 1 yıl
Umarım Anadolu yakasında oturmuyorsundur
Cevap sahibi1 yılYok Avrupa yakasında
- 1 yıl
3 hafta kadar önce halkalı-başakşehir tarafına geçtim sanırım Havalimanı oraya yakın Ama burası İstanbul değil dedim kendi kendime başakşehir'i görünce. Bence İstanbul Sarıyer İstinye Beykoz Üsküdar o taraflar ve ben oralark daha çok seviyorum geçen hafta da İstanbul'daydım Emirgan tarafına gittim önceki gelişimde de Belgrad Ormanı tarafına geçmiştim
Cevap sahibi1 yılEvet oralar çok güzel
- 1 yıl
Sen nerede yaşıyorsun ilçe olarak
Gizli Üye(25-29)1 yılSenşn gibisi az kaldı. Niye garibanlık olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Ne iş olursa olsun yapmaya çalışıyorum. Bu gariban mı gösteriyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler