Ya tabii ki de mantıklı olan o yani adam razı gelse karısıdır razı gelmiyor öbür razı geldiyse öbür razı gelmiyor ama bu hayatta olsa yine bir şekilde olay bu kadar büyümez yani
Ya kirada kalıyoruz biliyorsun adam da çalışmıyor zaten maaşına güvenip oturuyor maaşı zaten bir hafta duruyor onun elinde En azından dedim var ya evi dedim ayırın dedim 4 tane evi var Merkezde Hayır En azından kira değerimiz kurtulsun bir tanesinde otur bir tanesini kiraya ver senin de maaşın var dedim ne Hem ben zorluk çekmem artık Hem sen çekmezsin diye yanaşmıyor kardeşimin gönlünü yapayım diyor kardeşimle anlaşılmıyor kardeşliği yanaşmıyor buna imza vermeye falan öyle En azından mahkemeye ver dedim mahkemeye de vermiyor
Iki kardeş barıştı ana baba ölmüş küçük kardeşi bir daha vermek istemiyor böyle diyor ki Git mahkemeye falan al diyorum hakkını O da diyor ki işte ben diyor kardeşimin gönlünü yapacağım kardeşi de hayatta imza vermez yani tanıyorum biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
zor değildir bence
Genelde sorunlu oluyor mal paylaşımı Anne baba sağken paylaşım yapması daha sağlıklı
Ya tabii ki de mantıklı olan o yani adam razı gelse karısıdır razı gelmiyor öbür razı geldiyse öbür razı gelmiyor ama bu hayatta olsa yine bir şekilde olay bu kadar büyümez yani
en iyisi kimseye bir şey birazdan gitmek lazım bu dünyada bıraksan dertler sorun oluyor
Daha o sıkıntı devam ediyor mu. Bide mal varlığı çok herhalde
Ya kirada kalıyoruz biliyorsun adam da çalışmıyor zaten maaşına güvenip oturuyor maaşı zaten bir hafta duruyor onun elinde En azından dedim var ya evi dedim ayırın dedim 4 tane evi var Merkezde Hayır En azından kira değerimiz kurtulsun bir tanesinde otur bir tanesini kiraya ver senin de maaşın var dedim ne Hem ben zorluk çekmem artık Hem sen çekmezsin diye yanaşmıyor kardeşimin gönlünü yapayım diyor kardeşimle anlaşılmıyor kardeşliği yanaşmıyor buna imza vermeye falan öyle En azından mahkemeye ver dedim mahkemeye de vermiyor
Her ailede illa bir yiyici çıkar. Bu yaptığı gözü doymazlik. Bunu ancak mahkeme halleder yine anlaşmaya gelmezse devlet her şeyi satar hakkınızı verir
Zor zor herkes payına fazla düşsün diye çaba gösterir
Hiçmi miras kalan bir arkadaşın yakının olmadı bu zamana kadar 🙂
Yok valla
🙂
Senin bilgin var mı bu konuda
Yok ama her şey google yazar zaten buluruz. 🙂 Sorun ne söyle ben bakayım
Iki kardeş barıştı ana baba ölmüş küçük kardeşi bir daha vermek istemiyor böyle diyor ki Git mahkemeye falan al diyorum hakkını O da diyor ki işte ben diyor kardeşimin gönlünü yapacağım kardeşi de hayatta imza vermez yani tanıyorum biliyorum
E tamam o şimdilik mahkemeye gitmek istemiyor bi denesin eğer alamazsa gönlünü mahkemeye başvurur gereğini yapar heralde. Arkadaşınmı bu senin
Avukata verin kurtulun
İki kişisiniz ama paylaşmıyor musunuz
Evet zor bizdede aynı sorun var
Gercektenmi siz nasil yapcaniz
Mahkeme bizim mal varlı biraz yüksek ve bir çok parsel ve yer olduğuniçin çok karışık
Himm
Öyle knk işte zor yani tapu işleri
Olaya para mal mülk girince böyle bu işler.
Kucuk kardes imza vermiyor
Devlet satışa cıkarırsa malları alacak parası ve güçü var mı
Dilekce versek alirmiyiz acaba cok masrafli olumu ki
İmza vermemesi durumunda zaten devlet kendi pay eder. Sulh gidersin avukatla başvurmak gerekir.
Himm sonra
zor olmamalı
Yüzde 50 50 işte
Kura ile kime ne çıkarsa o onu alır