Yuva kurması zordur ama yıkmak kolay ailen için dik dur olurmu?

Birçok şey yaşadım ama ailemden asla utanmadim babamın annemin üzerine Kuma getirmiş olması beni asla utandirmadi ama aile içinde yaşanan aile içinde kaldı yoruldugumu hissediyorum bazen ama annem güç veriyo bana onun duası bizi birakmayisi bizim için direnmesi çok şey yaşattı o kadın bize Abim lere bana en önemlisi de anneme ama biz yinede dost var düşman var dedik dimdik durduk utanmadim ailemden alın yazısı bu bizim imtihanimiz dedim belki isyan da ettim ama allahım affetsin ona sığındık hep beraber ailecek abiler annem babam o kadın üvey kardeşlerim onlara üvey diyorum ama onlar benim için asla öyle olmayacaklar tabi onlarda isterse arkadaşlarım var boşanmış annesi babası bir cikmazdalar biz de öyleyiz ama en azından yıkılmadik kale gibi sağlam bir ailem var dedim utanmadim bana utanmam gerektiğini söyleyen insan ben pofuduk bir yaşam içinde şımarık buyumedim düştümse ailem kaldırdı ya seni kimse bana utanmam gerektiğini söyleme sen kendinden utan CANIM AİLEM TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN IYIKI VARSINIZ
Yuva kurması zordur ama yıkmak kolay ailen için dik dur olurmu?