E malum sonunda Trump da geldi ve Btc tüm çoşkusuyla gidiyor. Ayıdan aşırı çektik yani şu yaşta saçlar beyazladı resmen ama sonunda mutluluğa ereceğiz
21 gü
2021’de dogecoin almıştım 6000 euroluk. O dönem yatırıma yeni başladığım dönemdi acemilik işte. 0.33 usd civarı maliyetle 😂 0.05’leri gördü ama inat ettim satmıycam dedim. 3.5 yıl sonra zararım çıktı. Hedefim yüksek bu para gözden çıkardığım bir paraydı. 1 doları geçmeden satış yapmam hiç
Vay bee iyiymiş. E Elon Musk 1 dolar yapacak bu sefer onu o konuda rahat ol ama daha ne kadar ötesine gider bilemem. Ha illa başka coin almak veya para kazanmak istiyorum dersen de artık son günler diyebilirim
Her ay maaşı borsaya basıyorum uzun vadeciyim dostum. Ay başında ama bir miktar belki solana eth ve xrp alıp kenara atarım. Her ay 1000 dolar civarı borsaya basıyorum ondan alışkanlık oldu bu aykimi kriptoya bassam mı bilemedim
Xrp mi yapma bee. Yani en son alacağım coinlerden açıkçası. Sen bilirsin tabi. Yani borsa işlerinden aşırı anlamam ama olabilir tabi kripto daha zevkli bana göre her şeyiyle. Maalesef bayağı içli dışlı olduk kendisiyle. Solana ve eth iyidir yine Ha şu saatten sonra bana göre solana da mesela aşırı uçar mı 2021 deki gibi asla demem ama yine güvenli projeler zaten eth belli ki fiyatı hala aşırı düşük.
Aynen bence de eth ve solana geri kaldı. Xrp de baba coinlerden ya çok bildiğimden değil yani. Sen neden sevmiyorsun
Şu anda eth ortalama bu Btc fiyatıyla 7-8 bin dolar civarında olmalıydı ama aşırı geri kaldı. Bir anda artacak yani bir gece ansızın ama bakalım acaba ne zaman... Xrp yani ne desem boş yıllardan beri davalı şusu busu çok kişiyi süründürmüş saçma bir coin. Ben almam bir sürü güzel yeni coin var onun yerine hadi zaten xrp artsa artsa 3-4 kat artar en fazla o da bana göre değmez
Evet xrpye ömür törpüsü diyen de çok oldu 😂 Bilmiyorum ama eth kesin alıcam ay başı. Senin portföyde neler var? Potansiyelini yüksek gördüğün coinler varsa bende değerlendireyim
Yani evet ben alınmaz derim onun için. Mesela layer 1 olarak sui derim. Yeni bir solana olma potansiyeli var. Sonra wld yapay zeka alanının başı yani ve fiyatı hala aşırı düşük. Sonra mesela arbitrum var pixels var gibi gibi. Kısacası her alandan bir coin alıp sepet oluşturmak en iyisidir
Bu arada ytd😅
Yatırım tavsiyesi vermiyoruz zaten konuşuyoruz sadece 😂 Tamamdır teşekkür ederim ben bi değerlendireyim bunları.
Ahahah tamamdır yani sen bilirsin sepet oluşturabilirsin. Ben tavsiye vermeyi sevmiyorum bu konularda aslında ama mesela xrp ye de iyi diyemem neyse. Tercih senindir vallahi ne alırsan al ama dikkatli seç.
Gittim eth aldım xrpye bak ya shshdhhd
Satarlar onu bir anda çok da şey etme. Uzun süredir çok tutan var xrp yi bir balina satışı gelse fena düşer
Elimde 1000 dolarlık vardı xrp tutuyom hala. 450 dolar geçmişti elime onu da ethye attım. İllaki çıkıcak zaten. Ama benim için bunlar değil de dogenin çıkması önemli. Sende durumlar iyi mi
1.5 a kadar gidebilir xrp şu an istersen bekle daha ötesi şu an bilemiyorum. Vallahi ben gayet iyiyim biraz durgun şu an piyasa haftasonu olmasından dolayı ama şükürler olsun. Boğa sonu emeklilik inşallah 😂
İçerde ne kadar para var sende ki 😂
Xrp bu arada dediğim gibi 1.5 hatta 2 ye kadar gidebilir ama büyük satışlar gelecektir o yüzden bir anda düşüşler olabilir. Ya var işte bir şeyler de ben zaten vadeliden de iyi kötü bir kazancım oluyor onu da ekliyorum
Bol şans bakalım
Cevap
1Cevap
Borsaciyim kriptoyaaa veda ettim ;d
Ohoo asıl şimdi girmen lazım olaya veda etmişsin be
Vallahi sen bilirsin beni sarmıyor. Hele ayı piyasasını bu kadar derinden gördükten sonra ben daha çıkamam hazirana kadar 😂sonrasında emekli olucaz umarım
Lunc ne olur
Vallahi lunc almadım ama 10x falan rahat yapabilir diyebilirim. Ha düşüşte de ekleme yapabilirsin
Ne zamana sence olur bu
Bu arada tek coin mi aldın? O iş öyle olmaz maalesef. Ayrıca Mayıs Haziran gibi olur işte
Doge de var azıcık
Ha sana tavsiyem sepet yapsan keşke. Her alandan bir coin. Mesela senin aldığın lunc oyun temalı onun kankası pixel olabilir ki ben ondan aldım mesela. Sonra neyse daha da açarım da çok anlıyor musun bilmiyorum mesela layer 1 den bir coin al derim özellikle sui falan kesinlikle alabilirsin
Ben pek anlamıyorum arkadaş batağına düştüm işte
Ha anladım ne kadar para ile giriyorsun onu da bilmiyorum ama eğer para kazanmak istiyorum dersen şu an en iyi dönemdesin. Özellikle ocaktan sonra alt coinler uçuşa geçmeye başlayacak.
Bakalım hayırlısı param filan kalmadı zaten
Yani sen bilirsin ama mesela atıyorum 2 kat arttı ya o zaman satma hemen bekle. Ha bunu sen nereden anlarsın bilemem ama az çok tahmin etmen veya işte bilen arkadaşların varsa onlardan yardım istemen lazım
Haziriz
E hadi bakalım umarım fomoya çok kapılmaz ve iyi kazanırsın