Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
  • 0/131

• Yayın
    • Popüler
    • Sorular
    • Yardım Bekleyenler
    • Anketler
    • Canlı Yayın
    • Benceler
    • BiBilenler
    • Konular
  • Konular
  • Ara
  • Üye Ol/Giriş Yap
    • Ramazan Ramazan
    • Temizlik İpuçları Temizlik İpuçları
    • Seçim 2023 Seçim 2023
    • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
    • Gündem Gündem
    • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
    • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
    • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
    • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
    • Arabalar Arabalar
    • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
    • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
    • Yeme & İçme Yeme & İçme
    • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
    • Deprem Deprem
    • Gamer Gamer
    • Moda & Stil Moda & Stil
    • Spor Spor
    • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
    • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
    • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
    • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
    • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
    • Cilt Bakımı Cilt Bakımı
    • Magazin Magazin
    • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
    • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
    • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
    • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
    • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
    • Saç Bakım Saç Bakım
    • Aile & Toplum Aile & Toplum
    • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
    • Sağlık & Diyet Sağlık & Diyet
    • Çamaşır Yıkama Sırları Çamaşır Yıkama Sırları
    • Diğer Diğer
    • Saç Şekillendirme Saç Şekillendirme
    • Tüm Konular
  • Alışveriş & Hediyeler Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +30
Aşk İlişkileri
1 ay

Boğa burcunun gönlünü almakk?

Zeyyynoşşş
Zeyyynoşşş Takip Et
Xper 6 Yaş: 19
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Arkadasim olur kendisi Cok inatçı yaw ozur diledim bakalim nolcak hala gormemis mesajimi ya
Boğa burcunun gönlünü almakk?
Cevap Yaz
5 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Cevap Yaz
Kapat

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

2

Cevap

• KızlarSoğuyor
    KızlarSoğuyor Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Boğalar kırmızıyı seviyo abla :(

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Boğa burcuyum soru varsa sorabilirsin 😬😅

0
    24 Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Ahh tesekkur ederimmm
      Nolcak bizim bu bogalarin inadi ya 🥲 cok inat etti bana hoslaniyo desem onu da belli etmiyosunuz ki 🥲🥲

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Yandın 🤭 felaket inadız felaket. Eğer dünyanın tavşanın kuyruğunda döndüğüne inanırsam bundan bile beni kimse vazgeçiremez 😂 boğalar ilgiyi çok sever. Böyle inat gibi görünür ama onun için uğraşman çok hoşuna gider. Yemeği de çok severiz. Değişik tatlara açık birisiyse suşi falan alıp, kapısına gidebilirsin, çok hoşuna gider 🤭

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Ya bana karsi kirici gibi bilemiyorum dur bi yoruma da yazmistim kopyalayip yapistirim djsjsj

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Asiri laf sokuyo konusmuyoruz fazla ama tahammul edemiyo gibi bana ama hosuna da gidiyo gibi ben konusuyorum bazrn iste gecen epden yanlislijla mesaj atyim biraz konustuk vs sey dedi yoksa aklima gelen sey mi drn bahane aramiyosun dimi yazmak icin dedi sonra bu yazdigina saka dedi bendr cevaben ben yazmak istesem kendim mantikli bisi yazarim dedim o da yaa seni kizdirmaya… [+]

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Amaci eglenmek mi ne bilmiyorum o konusmadan sonra snape eklemis iste rehberinde kayitli degilim ama gecen iste yolda buna geri** k zekali diye bagirdim diye trip atti hala da cevap vermiyor 1.5 hafta oldu bende ozur diledim en son of off

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Ona da bakmamis dusun yani inat ya uyuz cocuk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Şaka yapmış ya kırılacak bir şey yok 😅 bu kadar kırılgan olma, her şey çok anlamlı olmak zorunda değil boş ver 🤭

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Inat ediyor..🥲

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Ama laubali insanları, böyle yılışık kelimeleri pek sevmeyiz 😬 biraz edepli, ne konuştuğunu bilen insanlardan hoşlanıyoruz. Ortamda saçma sapan davranan, pis kelimeler kullanan kişilere aaa ıyy şuna bak diye bakıyoruz 🙈 tabuları olan insanlarız, olgun, ağır ve tartışmayı bile asil yapan insan beklentimiz var. Eğer bu yüzden bitirmişse çok zor :/ dönmez gibi. Ona çok ters böyle geri*zekalı falan demek 😬

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Kafasında bitirmemiş olmasa bu kadar inat etmezdi emin ol. Kaybedeceğinden korkar çünkü seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

4 yıllık ilişkimde bile asla böyle ap*tal m*al gibi kelimeleri asla kullanmazdım. Bırak küfür etmeyi 😅 en kötü kavgamızda bile edepsiz, saygısız bu gibi kelimeleri kullandık. Küfür etse anında bitirirdim, kırmızı çizgim 😬😬😅

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Hoslanip hoslanmadigini bilemiyorum ya herkese boyle mi onu da bilmiyorum ya aslinda herkese boyle degil ama wp ortaminda tek bana da boyle degildir yani samimi vs zaten su dediginden sonra kafam bi karisti umarim dedigin gibidir ya o da oyle asiri saygili ama ben sryi de dusundum yakin arkadasi vs degilim yakinda degiliz neden bu kadar takti bu olaya o da var yani onu da dusunmuyor degilim

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Ya aslinda kufur bazen anlatamadigini anlatmaktir jdhskshs ara sira kullanilabilir bence ya😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Yakın vs olmasına gerek yok. Ben buradaki tanımadığım insanların bile bana hakaret etmesine katlanamam

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Peki su wp den dedigine ne diyosun ondan sonra snape eklemis ama numaram bile kayitli degildi onda

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Tanimadigin insanlarin hakaret etmesi beni de sinir eder ama hakaretim valla bosuna degildi yolda onume cikip korkuttu beni bu o nedenleydi de iste

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Tabi kişisine göre değişir o ya 😅 benim gözümde hemen düşüyor küfür eden kişi, lan kelimesini bile sevmem 😅😅 zor insanlarız, baskınız, dediğimiz yapılsın isteriz, şımartılmayı severiz, ama çok güzel severiz 🤭 dünyadaki tek insanmışsın gibi hissedersin 😅

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Ühü🥲 evet cok zorsunuz baskinsinizda isin daha zor olan tarafi bende aslan burcuyum ve yukselenim boga 🥰 asiri zitlasma savaslari baslasin jdbdkdjsjd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Ben sizin ne olduğunuzu anlamadım 😅 boğalar bu karmaşayı sevmez aslında, ikilemde bıraktıysa seninle ilgili bir şeylerde kafasına takılan durumlar olabilir 😬

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Ovvv ya hazır çok alışmamışken hiç denemesen mi 😬 aslan boğa noooo, bende boğaya aslanım ama assssla anlaşamıyorum aslanlarla. Zor, çok zor :/ sonrasında çok üzülüyor insan

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Ya aşiri laf sokuyo laf sokmalari da soyle bi muhabbet icindeyiz mesrla ben bisi diyorum o oyle mi olur gibisinden diyo yani ustunluk saglama mi denir bende buna oyleyim iste fazla konusmuyoruz laf sokuyo ama o laf sokuslarin sonunda hafif bi gulumseme oluyo sanki bide su wp olayi oldu vs oyle ya bos beles belkide ben farkli sandim jdhdkdhdk bide yolda cantami tasimisti ikiletmeden ama o sayilir mi jdhdjdh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Sayılmışsa da senin o lafınden sonra o iş yaş 😬😂😂

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Ah bee valla tripli misin dedim onayladi neden dedim sen vardin diye dedi sey dedim benim olmam sana batiyo mu yani ben inu anlaiyotum dedim bana sey dedi sonra sen bisi anlama dedi bende oyle ablasiliyo dedim sey dedi seni uzun zamandir engellemedim dedi. d bende alistin dedim senin yuzunden didi

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Bende fazla umursamaz yani diye dusundum sonra snap yollamaya devam ettim full goruldu yedim mukemmel ya

Yorumla
  • Çatapatagelbro
    Çatapatagelbro Takip Et
    Yoda Yaş: 106 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ne yaptın ki

0
    4 Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

canım diye bagirmis olabilirim 🥰

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

*geri***** zrkali

Yorumla
    • Çatapatagelbro
      Çatapatagelbro
      1 ay

Canım mı öyle mi

Yorumla
    • Çatapatagelbro
      Çatapatagelbro
      1 ay

Tahmin etmiştim öyle olduğunu anladım bir anlık kızgınlıkla oldu

Yorumla
  • Roseciim
    Roseciim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 106
    1 ay

Zor kanka boğalar

0
    13 Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Cidden ya asiri zorlwr asirii

Yorumla
    • Roseciim
      Roseciim
      1 ay

Eski manit boğaydı sor sorularini🤣

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Asiri laf sokuyo konusmuyoruz fazla ama tahammul edemiyo gibi bana ama hosuna da gidiyo gibi ben konusuyorum bazrn iste gecen epden yanlislijla mesaj atyim biraz konustuk vs sey dedi yoksa aklima gelen sey mi drn bahane aramiyosun dimi yazmak icin dedi sonra bu yazdigina saka dedi bendr cevaben ben yazmak istesem kendim mantikli bisi yazarim dedim o da yaa seni kizdirmaya bayiliyorum falan dedi cozemiyoğm ben konusmazsam konusmaz amaa

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Amaci eglenmek mi ne bilmiyorum o konusmadan sonra snape eklemis iste rehberinde kayitli degilim ama gecen iste yolda buna geri** k zekali diye bagirdim diye trip atti hala da cevap vermiyor 1.5 hafta oldu bende ozur diledim en son of off

Yorumla
    • Roseciim
      Roseciim
      1 ay

Kanka küfür pisliklik sevmiyolar tensel çekimleri yüksek aşırı inatlwwr güvenirse sonuna dek severler

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Of off napcaz biz bunlarla ya özel degilse neden ayrildiniz asiri bagli olduklarini ve bitirmemekte israrci olduklarini biliyorum

Yorumla
    • Roseciim
      Roseciim
      1 ay

Kanka sadiklar bak allah var sevgisinin arkasında duruyo yalan söyledim birden kesti attı yalvardim banamisin demio valla

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Oyleymis bu arada kestiler mi tamamiyle kesiyolarmis asla geri donmuyolarmis ta ne yalan soyledin ona da bagli jdhdjdhs

Yorumla
    • Roseciim
      Roseciim
      1 ay

Cafede kankilerle eğleniyoduk aşşşiri kıskançti evdeyim demiştim 🤣 yeminlen öyle inat burç görmedim ama aklim hala onda cok güzel seviolar ya

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Kiskanclar biliyorumda iste off ya uzuldum he bunlarin inatlari yok mu umarim beraber olursunuz senin burcun ne

Yorumla
    • Roseciim
      Roseciim
      1 ay

Knk sicak ol yakinlas saygili konus ilgini kesme birazda bakimli ol hemen arar benimki öyleydi🤣 yengeç

Yorumla
    • Zeyyynoşşş
      Zeyyynoşşş
      1 ay

Sıcak davranmaya calisiyim bakalim bende aslan burcuyum ikimizde inadiz aslinda o yuzfen asiri zitlasiyoruz yukselrnimde boga belki anlasiriz diye dusundum de bakalim

Yorumla
    • Roseciim
      Roseciim
      1 ay

Boganin inadini kimse yenemez bool şans knk

Yorumla
  • zİstilacıTürrİnsan
    zİstilacıTürrİnsan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    1 ay

keçi onlar boş ver

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boğa burcunun gönlünü almakk?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Unutulur mu gerçekten? Unuttun mu sen? Evlenilecek erkek nasıl olmalı kızlar? Piyasadan anlayan yardım edebilir mi? Bekar kişiler evli barkli kişileri gerçekten seviyo mu neden onlarla oluyolar? Bir erkek karisini neden cok kiskanir? Sosyal mecradan tanışılan biriyle ilişki yürür mü? Sevgilimden ayrıldım geri döner mi?

Popüler Sorular

Antidepresan kullanınca oruç tutulur mu? Kızlar, epilasyon sonrası kalan tüyler için ne yapılabilir? Dizi, film izlemeyi sever misiniz? Easycep uygulaması ile telefon satmak güvenilir mi?
Tümünü Göster
Oy Ver
İlk buluşmada nereye gidileceğine kim karar vermeli; kadın mı erkek mi?
Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aşkın_olayımm
aşkın_olayımm
Xper 2
Diğer
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • İnstagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • 🤍 Beyaz kalp anlamı nedir? Kadınlar neden beyaz kalp gönderir?
  • Instagram'da takip etmediğim, gizli profili nasıl görebilirim? Gizli hesap görme hilesi var mı?
  • En İyi, Etkili Sivilce Kremi Hangisi? Tavsiyeler?
Yeni Sorular
  • İnsanlara köpek gibi davranınca niye seni severler?
  • Bağımsız Cumhurbaşkanı adayları 100.000 imzayı toplayabilecekler mi?
  • Instagram'da 5 k takipçim var, şu an için hangi telefonu alsam işimi görür?
  • Markette kasiyer olarak çalışmak zor mu?
  • Öğretmenler için yapılan mülakat 7-16 Nisan arasında. Yani ALES'le denk gelebilir. Farklı şehirler tercih ediliyor. Ne yapılacak?
  • Dışarıda mı daha huzurlusunuz, evde mi?
  • Aldatmanın bahanesi olur mu?
  • 26 yaşındayım, işsizim ve geç kalmışlık hissiyle kendimi insanlarla kıyaslamaya başladım. Ne yapmalıyım?
  • Kilonuzla barışık mısınız yoksa idealize ettiğiniz bir kilo var mı?
  • Hafta sonunu dinlenerek mi geçiriyorsunuz, gezerek mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakımı Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık & Diyet
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2023 KizlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...