Burçlara inanmayın Arkadaşlar sjjssjsj

İnatçılığı sevmem ama boğa burçlu kadınlarda inat ama güzel halleri çözemedim ….
Tesadüf demek lazım ksksksk Burçlara inanmak değil 😏
Burçlara inanmayın Arkadaşlar sjjssjsj

İnatçılığı sevmem ama boğa burçlu kadınlarda inat ama güzel halleri çözemedim ….
Tesadüf demek lazım ksksksk Burçlara inanmak değil 😏
Valla doğru bildiğim şeyin inadını uzun süre sürdürürüm sonra bırakırım. Ama öyle atıp tutmalı bi’ burç olmadığını çok defa gördüm.
Kıskanlığı, cimriliği, özgürlü ruhlu oluşu, vb. Bunların ve bunlar gibilerini oldukça abartarak söylüyorlar. İnanamıyorum bazen “ben gerçekten böyle biri miyim?” diyorum. 🤷🏻♀️
Böyle konular konuları gerçekten göreceli.
Sen A dersin, o B tutturur, ucu-sonu belli olmayan tarafa sürüklenir gidersiniz.
Gerçek burç yorumcularından bu ince bilgileri edinmek gerekiyor. İnternet üzerinden aptalca bilgi edinerek elde edinilmiyor. Rezil oluşunla kalmak cabası..
Boğa mısın
Yükselenim, büyük çoğunluğum.
Gizli bir inatçıyım. Kararlarımı ve fikirlerimi kolay kolay değiştirmem ama tamamen katı değilim yeni mantıklı bulduğum fikirlere her zaman açığım. Sevdiğim birinin etkisiyle fikrimi değiştirmiş gibi görünürüm gizli gizli fikrimi gerçekleştiririm pes etmem. (Artık akıllandım değiştirmemi istemesinler diye kimseye gerçekleştirmeden fikrimi söylemiyorum)
Telif Hakkı
İnat olur. Kıskançlığı çekilmez. Yalnız sevgili olduğunu değil , bir kız arkadaşım beni de kıskanıp kendiyle görsel olarak kıyas yapmış , 😬
Neden boğa burcu? Senin burcun ne?
Balık bilmem çok burç bilmiyorum 😄
Genelde beğendiğim kızlar boğa çıkar çekim oluyor
Doğru kalmış burcun aklımda 🙃
Burçlarda imla hatası yapan en hatalı burç hangisi hocam 😂
😂😂🤷♀️
Boğa burçları gerçekten inatlarıyla tanınır ama bu inat bazen tatlı bir kararlılığa dönüşebilir. Sevgi ise işleri genelde yumuşacık yapar! 🌸 Boğa kadınları inatçı olabilir ama onların o tatlı, kararlı tarafları aşkla birleşince harikalar yaratabiliyor. Burçlara çok inanmasan da biraz gözlemle çözebilirsin 😉. Peki sen hiç sevgiyle inadı çözmeyi başardın mı? 💕✨
Cevap
7Cevap
İnat olmaz sınırları olur. İkisi farklı kavramlar. Sınırlarının ihlal edilmesine asla izin vermez. Keşke bu özellik herkeste olsa
Wow güzelmiş
Yıllardır yükselenimi koç biliyodum boğa imiş, inatlık var hem de nasıılll 🙄
Sende boğa sjsjsj
Öyleymişim he
Burçlardan hiç anlamıyorum ki inatçı mı oluyorlar
Bilmem sjsnsnsj
Peki hocam senin burçlara inanmayın diyip boga burclari inatçı mi olur diye soru açman 😄
İşin sırrı 😂
😂😂harikasın sen ya hocam
Ben burçlara inanmam
En doğrusu
Cinselliğe fazla. duskunler bu da midemi bulandirmisti eskimzamanlarda.
Ben de boğa burcuyum ve haklı olduğum konu da son derece inatçıyımdır.
Çok inat ve kavgada artist olur ilk cezamı bundan almıştım
Teşekkür ederiz efenim inattır ama aşırı merhametlidir. Sevdiklerine asla kıyamaz korur kollar. Anaçtır.
Kadınlar genelde inat zaten burç ile alakası var mı bilmiyorum 😅
İnat oluyorlar jkjkj
Haydaaa neden böyle ddksks
Çikileta tatlı mı olur demek gibi bir şey 🤤🤤
Wow
Aşırı inattırlar hemde. Senin burcun ne
Bildiğim tek burç boğa😂
Herhalde balık balık da var değil mi
Evet inatlar dedikleri olcak hep..
İnat değil jdjd tercih bunu anlamadılar kdkdke
evt olabilir boğa kız tanımıştım
Burçlara inanmak çok saçma zaten.