Bu dayıyı beğenmeleri bana göre. Normalde 29 üstü her erkeğe amca tipsiz muamelesi yaparken çıtır erkeklere taparken gençlikten çıtırlıktan eser kalmayan bu adama yakışıklı demeleri. Sizce?

Bu dayıyı beğenmeleri bana göre. Normalde 29 üstü her erkeğe amca tipsiz muamelesi yaparken çıtır erkeklere taparken gençlikten çıtırlıktan eser kalmayan bu adama yakışıklı demeleri. Sizce?

dayı diyorsun ama insan 29 yaşında yaşlanmaz. he bence de bu oyuncu abartılıyor ama dayı falan değil, yeni nesilde niye hemen herkesi yaşlandırıyoruz? bu yıllar geçince hayatı zindan mı edicez kendimize ne olacak? hayatın büyük kısmı orta yaşlılıktan oluşmakta
Tamam hayatın büyük kısmı orta yaşlılıktan oluşunca bu orta yaşlı dayının dayı olduğu gercegi değişiyor mu
Cevap
2Cevap
Yurt dışında veya lüks arabayla fotoğraf cektir muamelesi değişiyorsa fakirdir.
Zaten çıtır maşallah 🌺 kimlik yaşından bana ne görünüş olarak gayet genç, tatlı ve yakışıklı.
🖕🖕
Başlık başka yerde detay bambaşka
Yani fakir kızlar bu adamı yakışıklı buluyor
Zengin kızlar bulmuyor mu?
Hayır zengin kızlar genç erkek beğenir.
Ne alaka lan dhdgsgs
25 yaşında genç bir kızsın oyuncusun ayda 4 milyon kazanıyorsun. 29-30 yaşında dayı sana yakışıklı gelmez. Al sana örnek afra Saraçoğlu
Allah var yakışıklı yani
Bu adam kadar zengin olmadığın ve ekran illüzyonu için sana böyle geliyor. Eski sevgilisi olan kız en az Mert kadar zengin olduğu için Mert 29 yaşına gelince ondan ayrıldı daha gencini çıtırını buldu. Neden parası olan bir kız 29 yaşında yüzü çökmüş fiziği çökmüş enerjisi bitmiş adana baksın çıtır varken
Bumu çıtır değil bu varya kütür kütür gider
Eski sevgilisi bile 29 yaşına gelince bunu artık çıtır değil diye bırakıp genç, yakışıklı, enerjik diye mert Ramazan'a gitti çünkü fakir değil fakir olmadığı için
Hayır sadce o değil çekici
Sen de Afra kadar zengin olsan yaşlı bulur ve yakışıklı gelmezdi. Sen bu kadar zengin olmadığın için sana öyle geliyor. Yoksa 29 yaşına gelmiş adam yerine dış görünüşü 25-26 yaşında olan erkek çekerdi.
Bu adam yüz fizik enerji olarak bitmiş yaşlanmış Ama Mert Ramazan Demir genç yakışıklı, enerjik Afra da Zengin olduğu için daha fazla yaşlı erkege katlanmadi. Ekranda görünce iyi ki gencini bulmuşsum Bu nedir diyordur kesin
Canim o konuda haklısın zten zenginlerin hepsi zengin olduklarına rağmen yaşlılarla beraber sernay gbi.. arada sklip gençlere yönelir..
Ama ben tamamen tarz olarak dedim sadece anlık takılmalı bunlar
Sonuçta ünlü de yakışıklı geliyor bu adam gittiğin yerde barmen olsa yakışıklı gelmez
Bu arada serenat'in sevgilisi 93', lüymüs şimdi baktım genç değil yani yine
Adamın vücudu çok güzel ve fakirlikle ne alaka
çıtır erkek diye sayikliyor bütün genç kızlar, sırf ünlü diye çekici geliyor. Eski sevgilisi bile 29 yaşına gelince bunu artık çıtır değil diye bırakıp genç, yakışıklı, enerjik diye mert Ramazan'a gitti çünkü fakir değil fakir olmadığı için yaşlı bir erkeğe tahammül etmez genci varken. Sende zengin olsaydın bu adamı beğenmezdin
Zenginim beğeniyorum. Normal bı adamdan yakışıklı herhalde
Afra kadar zengin değilsin bu adamdan zengin değilsin. Zengin olsan Sen de bu adamı gençken sevgili olduktan sonra yaşı geçince bırakır daha gencini bulurdun. Yüzü, fiziği çökmüş, enerjisi bitmiş bu adami değil diğer çıtır mert'i tercih etti genç yakışıklı fiziği iyi ve enerjisi var
Allah aşkına ünlülerin hayatından bize ne bu kadar takmayın bunu kimi seviyorsa sevsin
Ben herkes anlasın diye ünlülerden örnek veriyorum kendim veya çevremden örnek versem nerden bileceksin
Bu adam sokaktaki çoğu adamdan yakışıklı ve kızların çoğu buna bakar ama biliyorsun bunu
18-28 yaş arası genç erkeklerin %99 bundan daha yakışıklı. 29 ya ve üstü erkekler için dediğin geçerli olabilir.
Alakası yok çoğu bundan çirkin sende de yaş takıntısı var kesinlikle doktora görün bu adama çirkin diyenler kördür
30 yaş üstü erkekler neden bu kadar çekici? ↗
Bak foyan ortaya çıktı. Bak 30 yaş üstü erkekler çekici değil 28 üstü kızlar sadece mecburen sevgilo olur demişsin. 30 yaş üstü erkekler cirkinse bu adami yakışıklı bulman tamamen ünlü olmasına bağlı ekran illüzyonu sana bedeni değil zengin ve popüler olması çekici geliyor. Spor falan deme git macfitte bu adamla aynı boy, benzer yüz hatları olan 30 Luk adam kaynıyor. Ama sen onlar çirkin sadece 28 üstü kadınlar mecburen seçer diyorsun
Tamam haklısın sen ondan daha yakışıklısin tamam mı git bunu normal hayatta birine söyle biryerleriyle gülsün
Ben ondan daha yakışıklıyım demedim. Sen diyorsun ki 30 yaş üstü erkekler çirkindir sadece 28 söz üstü kadınlar mecburen beğenir. Sonra gelip diyorsun bu adam yakışıklı hatta gençlerden daha yakışıklı hani 30 yaş üstü erkekler çirkindi. Sen bu adam ünlü oldu hiç yakışıklı buluyorsun. Ki bu adamın kız arkadaşı bu adam 29-30 yaşına gelince ayrılıp daha gencini buldu. Çünkü ünlü ve zengin kız senin gibi ünlüleri gözünde büyütmüyor.
Psikolojik rahatsizsin kesinlikle
28 yaşındaki kadın zaten yaşlı değildir begenebilir
Asosyal olduğun için seni kimse sevmiyor bununla yüzleş
Yoksa 30 yaşında sevgilisi olan çok
Bu kafayla da asla kadınlar seni sevmeyecek. Ayrıca bana ne hakla hesap soruyorsun hadsiz
Ne anlation mk ya ne kızı ne fakiri ne adamı
boş ver
adama bayıldım
Yani fakir kızlar bu adamı yakışıklı buluyor
Dönüp bakmam bile
Ünlü diye yaşlı erkeklere yakışıklı diyor kızlar. Cafatat Ulusoy mu kaldı ya 15 sene öncenin yakışıklısı. Şu Leyla denilen dizideki dayı Alperen mı ne. Memur, muhebdjs falan olsa bile kart zampara çekerler ünlü diye yakışıklı oluyor
Çağatay yakışıklı şöhretinden bağımsız.. Alpereni bilmiyorum
Yakışıklıydı ama gençken simdit yaşlı ve dış görünüş olarak bitik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?