Eğer sevgilinizin durumu iyi değilse ondan ayrılır mısınız?
Erkekler kızlar ayrılıyo filan demeyin erkeklerin ayrıldığınıda gördüm :D
Erkekler kızlar ayrılıyo filan demeyin erkeklerin ayrıldığınıda gördüm :D
ekonomik denge lazım biraz.. KURANDA bile durumu iyi olanlarla evlenin deniliyor.. yani evliliğin yürümesi için ekonomik durumun iyi olması şart yoksa sevgi aşk karın doyurmaz...
öyle yok gecekonduda otururum diyenlere de inanmıyorum. gecekonduda oturan bile dua ediyor burdan çıkayım da apartman dairesine taşınayım kim aşk için oturur öyle yerde!
yorumun güzelmiş. ama bir erkekle evlenecek kız ilk önce kendine güvenmeli her türlü şarta hazır olmalı taşı sıksa suyunu çıkaracak tarzda olmalı
teşekkür ederim @alisilvan39 mutlaka ki kendine güvenmeli.. ben illa zengin adamla evlensin demiyorum her zorlukta eşinin yanında olacağını belirtsin yarın işleri kötü gidip iflas ederse dahi çekip gitmemeli gerekirse kendi de çalışmalı... ama şu yok gecekonduda otururum aşkım için diyenlerin samimiyetine inanmıyorum.. baba evinde prenses gibi muamele gören kız aynı muameleyi koca evinde de ister yani:))))))))))))
eğer erkek ayrılıyorsa büyük ihtimal ailevi sebeplerden dolayı aile onu tehdit eder işte para musluğunu kısarız filan. o erkekte gider ayrılır tabii.. ama ailesine meydan okuyup evlenen de vardır... ya kısaca DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE ben buna inanıyorum..
Süpersin kardeşim ;)
Ben fakir biriyim ama trilyonluk bir kızı reddettim. Gerçekten mutlu edemiyeceğim sevemiyeceğim ve hoşlanmadığım birini paralı diye seçemezdim. sorun aslında fakir ya da zengin olmak değil kişinin bu hayatta tüm zorluklara rağmen göğüs gerip geremiyeceği. Ben herşeyi açık konuşurum test yaparım yaptığım testi geçemeyen kızı seçmem
Hiç önemsemeyeceğim şey karşımdaki kızın ekonomik durumudur. Allah da aksini yaşatmasın kimseyi parası için sevmiyorum. Ben güzel bulduğum hoşlandığım karakterini sevdiğim kızla bir ömrü paylaşmanın derdindeyim. İster karun kadar zengin olsun isterse de 3 kuruşsuzun teki olsun hiç farketmez ;) Yeter ki insan olsun ;)
Hayir ayrilmam fakirlik bir kusur degil ama aylaksa keyfinden calismiyoda fakirse o ayri biter yani adamin kensine hayri yok derim
Para icin sevecekse hic sevmesin daha iyi. Gercekten seviyorsa bir kagit parcasi yuzunden mi ayrilacak?
Cevap
106Cevap
Resimde ki gibi parasızsa sorun yok :D Şaka bir yana tabi ki ayrılmam. Sevmişim ben o kızı be başlarım parasına puluna
Kendinden bahsediyorsun diye demedim yukarıda yazdım o işin şakası. Kendimi anlatamadım galiba tekrar yazayım eğer ben bir kızı sevmişsem onun parasal ekonomisi beni ilgilendirmez beni ilgilendiren onun beni ne kadar sevdiği olur. Yani para için birisinden ayrılmak gerçekten saçmalık.
Onlara insan demekten çekiniyorum
Paraya değer veren bireyler sadece para üzerine bir ilişki içerisinde olurlar ve doğal olarak gerçek aşkı, sevgiyi ve mutluluğu hiç bir zaman yakalayamazlar. Bu yüzden yaşadığı ilişkilerinin de bir değeri olmaz. Ama eğer gerçek aşkı bulduysan, seviyorsan ve sevdiğinle berabersen ne önemi var paranın, ne önemi var malın. Soğan ekmek ye. şeker bal gibi gelir...
Fakir diye ondan asla ayrılmam. Hatta ona bunu yansıtmam bile. Fakir olmak bir suç değildir ki aslında fakir dememiz bile hata. Durumları pek iyi olmaya bilir boyle olan bir çok arkadaşım var. Ve onlara asla sen fakirsin ben senle takılmam vs demedim dememde
Ben Şahsen Maddi Durum Yüzünden Bİr Kızı Yüz Üstü Asla Bırakmam.. Ulan Zaten Hesabı Biz Ödüyoruz, Kızı Çalıştırmıyoruz (Ki Ben Çalışmasına Saygı Duyan Bir İnsanım), Bizim Tarafımızdan Karşılanabilecek Maddi Ödenekleri Ödüyoruz, Kızın Parası Zaten Bir İşimize Yaramayacak Neden Ayrılalım ki? Bende Bunu Soruyorum Siz Cevaplayın Hadi...
Bazı fakir kızlar fakirliklerini bahane edip kişisel bakımlarını aksatıyor.. Basit giyinmeye başlıyorlar..
Kendi bütçesine göre maksimum bakımı yapıyorsa, fakirliği önemsiz.. Bakımsız kızla olmamın imkanı yok..
Fakir insanın ruhu da fakir olur.
Bende fakir olduğum için fazla bir şey isteyemez çünkü fakirlik kanımıza işler biz fakirlerin.
Neyse böyleydi galiba reyiz
İki fakirin mutlu aşkını anlattım
Olabilir doğrudur inanırım lakin fakir diye böyle bişey yapmam yapamam şu zamanda nadir artık önce cep cep doluysa ondan sonra yüreğe bakar olmuş millet
böyle birşey yapmam tabii ki. zenginlik fakirlik kavramları çok önemliyse en baştan çıkmayacaklar yola. ama har vurup harman savuran ya da çok pinti biriylede yapamam :D
ben hiç kız fakir diye ayrılan erkek görmedim o erkekler binde bir falan çatar
Benim sevgilimin durumu zayıftı üniye giderken kitaplarını ben aldım yine terkedilen ben oldum
Karaktersiz her insan kadın erkek fark etmez bunu yapar. Cebi dolu ama kalbi boş insanlardan uzak duralım.
benım erkek arkadasım fakırdı ayrılmadım benım durumum daha ıyı dıye o ayrıldıı
aynen olabılır
sevginin degeri madiytla ölçülemez. ve yerini hiç bir şey tutamaz.. şayet ortada öyle bir durum varsaoradaki olçü para olmuştur. o işten hayır gelmez
hayır asla ayrılmam fakir diye tabiki bu biraz karışık kardeşim namuslu onurluysa ciddi düşünürüm köpek gibi çalısır bakarım yeterki eşlik yapsın evlensın
Ne kadar parası olduğunun hiç bir önemi yok. Zenginse şımarık olma ihtimali yüksek olur başka sorunlar olur zaten.
Parayla sevginin ne alakası var çözemedim? Ayrılmam
Ölesini salıcan zaten ;)
Para aska engel olamazki seviyorsam copte bile yasarim onun icin
Ayrilacaksa da ayrilsin para yi degil beni sevsin o sevmiyosada s*ktirsin
Ben Çok Zenginim... gecen gün sevgilim param yok dışarda yemeyelim dedi, balkonuna abov kebap salonu actırdım paraya acımam
estağfurullah 34Poyraz53 o senin süperliğin yakışıklı hemşom:)))
sadece içimden geçeni düşündüğümü yazdım..
@34Poyraz53 bunu yapmayı unuttum:)
Olması Gerekeni Söyledin
Sorancan inanmadınmı?
Dünya malı dünyada kalır dünyada sadece geriye hoş bir seda kalır eğer o sedayı oluşturamıyorsa insan bu dünyada neden kalır anlamış değilim
Evlenmeyi dusundugum biriyse evet ayrilirim ama cocuk calisiyo fakat ailesi kotuyse hayir ayrilmam boyle vurdumduymaz bos gezenin bos kalfasi havasindaysa onunla evlilik filan olmaz kendime yazik
Erkekmi? Öküzün önde gideniymiş o be, böyle saçma bir ayrılık nedenimi olurmuş, vallaha sinirlendim yazık kıza cidden
Sevgilisinin Parası Yok Diye Ayrılan Çok Sevgili Gördüm O Yüzden Hiç Sevgili Yapmıyorum Ne M. k Bide Onun Derdide Var Çekilmez
Sevgilim Demek Sevdiğim Demektir.. Sevgisini Maddiyatla Ölçen Benim Görüşümde Cinsiyeti Ne Olursa Olsun Karaktersizdir..
Aptalca ve sacma bir soru parayla aski kiyaslamam bn isterse yetim olsun bn sevdikten sonra hic bir sey engel olmaz!
Yüreği zengin olsun yeterlidir maddiyat para bir yere kadar sonrası insancıl özellikler girer
Yok ayrılmam da ben de görücüye gelip de kız çok fakir kendini ezik hisseder diye istemeden gideni gördüm..
benim para ile hiç işim olmadı. cok sükür para kazanıyorum ama kazanmadıgım zamanlarda da mutluydum :)
demek ki para için kız terketmek salakca birşey )
Tam tersi -_- daha çok bağlanırım sanırım genelde kızlar ayrılıyor böyle durumlarda.
Sanmıyorum tabiki istisnalar vardır.
ya işte öyle biride çıkıp Kızımı bırakmak için ne kadar para ıstıyorsun? demedi.. Zalim hayat
Belki çocuk senden zengin çıkar :)
Nasıl biri çıkmamış hayret etmedim değil :)
O zaman böyle daha iyi en azından baban sormaz artık :)
Kız arkadaşım zengin olduğu için ayrıldım bende parasıyla kimse brji ezemez uleyn :)
Biraz öyle oldu :D
Nikahima mi aliyorum ki?
Fakir olmasi sıkıntı yaratmaz ama kız bu durumdan cok dusunup sıkıntıya girmemesi önemli...
ben fakirsem ayrilirim yük olmak istemem herkes dengi dengine ama karşıdaki öyle ise asla bırakmam öyle dusunmemesi icin elimden geleni yaparim
Ayrilmam fakire bakmak yardim etmek sevaptir islam dininde yani benim dinimde boyle bir kavram yoktur baska dine mensup arkadaslar ne dusunur bilemem
O tiplerin derdi başka bişeydir zaten onları kıyaslamak konuşmak saçma
durumu iyi olmalı tabiide niye ayrılayım essek gibi çalışır geciniriz :)
Hesaplarıma göre çalışan bir bayan olduğu sürece ekonomik olarak sorunumuz olmaz :) Ha gönül dersen ferman dinlemez o ayrı konu tabi.
Yokuluğu görmesi, ne demek olduğunu bilmesi tercihimdir zaten. Ayrılma gibi bir durum söz konusu değil.
dun buna cevap olarak kanal 7 de bir ibretlik kisa film izledim neyse para hersey degildir ama gereklidir.
yani maddi durumu çok kötü olan bir kızla ciddi bir ilişki kurmanın sakıncaları elbette vardır... kız açtır.. herşeyi ister.. tatmin edemessin.. onu etsen ailesi gelir onlar da ister... niye uğraşayım ki
Güzel olur acaba hangimiz daha fakir diye yarışırdık :):)
Bazen az da olsa bir denge gerekiyor. Kim aksini söylüyorsa samimiyetinden şüphe ederim.
Bir kuru ekmeği paylasmanın zevkini kaybetmek istemem.
kesinlikle bir erkek olarak eşime huzurlu bir hayat sağlayacak kadar kazanmam gerekir ama sevgilim durumu kötüyse bunu sorun etmem
Tam tersi, daha çok severim, korur kollarım. Ki yaptığım çok olmuştur maddi - manevi.. Ayrıca kızın parası olsa da görmüyoruz ki anasını satiyim :)
Bunu hangi taraf yaparsa yapsın direkt karaktersizlik ve acizliktir ayıp ya
yok be kız fakir diye ayırlırımı ayrılan ibnedir :D
Neden ayrilayim ki. Kızlar zengin de olsa fakir de olsa bizi sömürüyolar a. mk
Parayı herzaman kazanarız önemli olan sevgi ve sadakat asla bırakmam
Saçmalıktan başka birşey değil artık insanların bir çoğunun kalbi olmadığına inanıyorum
Ben ayrilmam sanirim 😊 fakirlik olabilor ahlakli olsun yeter
askin parayla ne alakasi var yani
sorun haline getirenlerden ayrilmak mantiklisi
O olsun yanimda aclikdan olmeye raziyim ben ne diyorsun
Ya herşeyi maddiyata bağlamamak lazım ama günümüzde maalesef öyle
Para için mi seviyoruz. Kültür seviyesi ve Düşünceleri önemli benim için.
Kız fakir olabilir. Ama niyeti bana karşı iyiyse onu göz ardı ederim bu kadar basit
Bence daha iyi olur fakir olması herşeyş berabaer yaşarız kazanırız falan:)
Benim için hiç önemli değil yani tanıyıp begenip sevdiysem fakir olması dert değil
yuh ya öyle saçmalık mı olur. Maddi durumu kötü diye kızdan ayrılana erkek demeyelim haketmiyor çünkü. Daha çok sevmesi, koruması, ihtiyaçlarını düşünmesi lazım. Giymem giydiririm ya :- ( :- ( :- (
ben çalışyorum ve 3700 kazanyorum benimle olanda çalışıp en az 3000 kazanmalı hıh:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar