Durumumuz şu sıra daha da battı ama ben destek olamıyorum bir türlü. Dışarı çıkamıyorum. Para da kazanmak istiyorum ama anca evde çalışabilirim. Bütün gün sıkıntı yapmaktan yoruldum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gerçekten paraya ihtiyacin var ise mecburen çıkarsın disariya demekki senin gerçekten paraya ihtiyacın yok
Hayır ihtiyacım çok var ama işte dışarı çıkmakta beni mahvediyor. Çok fazla takıntım var
Dışarıda adammi yiyorlar Allah aşkına kimse ise güle oynaya gitmiyor nazlanmayi bırak bir yerden basla senin için zor olacak bilmiyorum ama emin ol hiç bir şey senin abarttigin kadar değil kimsenin umrunda değilsin aslında ama sen sürekli hal ve hareketlerim takip ediliyor kafasindasin bir cik bak dışarıya senin yanından gecemeyecek insanlar ne işler yapiyorlar
Nazlanmak mı?
Kolay kolay konuşuyorsun. Bir tek taktığım insanlar mı sanıyorsun. Herkes aynı şartlar altında, iyi ortamlarda büyümüyor. Yaşamdığın şey için başkasını yargılaman çok yanlış. Ülkemizin en büyük sorunlarından biri de önyargı işte.
Yanlış anladın sen ön yargı değil tecrübemi paylaşıyorum senin ile, bir ara bende senin gibi bir duruma düşmüştüm sonra paraya ihtiyacım olduğu için mecbur çalıştım ama baktım hiç bir şey benim kafamda kurduğum gibi değilmiş
Hm peki. Zaten mecbur çıkıcam artık dışarı. Böyle de yaşanmıyor. En iyi yol umursamamak ama işte kendiliğinden kaygı bozukluğu yaşıyorum ortamlarda. Neden böyle oluyor bir türlü anlam veremiyorum.
Neyse teşekkürler yorumun için.
Rica ederim
Yok dostum. Var diyemem. Eskiden vardı ama artık yok. Var diyen seni kandırır ya da yanlış şeyler teklif eder.
Bari bu durumu nasıl aşarım onun için verebilecek tavsiyen var mı? Gerçi yaşamayan tam bilemez ama
yani aşman gereken şey tam olarak nedir?
Öncelikle lütfen beni yargılama. Sosyal fobim var araştırmalarıma göre. İnsanlardan uzak dururum genelde konuşasım gelmez. Gelse bile zorlanırdım. Çok fazla insan içinde büyümedim ben. Hep yalnız ve ilgisiz geçti çocukluğum, ailemde de bazı sorunlar vardı sanırım bundan kaynaklanıyor bilmiyorum. Ana odaklanamıyorum bir türlü çok fazla düşünüyorum ayriyetten. Normalde kimseye anlatmam belki de böyle olduğumu anlamazlar. Soğuk olduğumu düşünürler yalnızca. Normalde kimseyle konuşmasam da yine olurdu ama işte mecburen sürekli insan içine karışmak zorunda kalıyoruz.
Peki bu sorunu çözmek için neler yaptın daha önce? Seni asla yargılamıyorum rahat ol lütfen.
Mesela konuşmak istediğim halde düşünceler ve gereksiz panik sanki bedenimi ele geçiriyor gibi oluyordu. Yine de bir şekilde aşmaya çalıştım. Bir iki gün iyi ilerlediğim oldu daha rahat hissettim. Ama daha sonra yine başa döndüm. Attığım adımlarda işe yaramadı. Ben de böyle olunca pes ettim ve daha çok yalnızlığa sürüklendim. Herkesle iletişimi hepten kestim. Saklanarak yaşadım kısacası herşeyden. Ben böyle olunca üzerime daha çok geliyordu çünkü insanlar. Ama şu an mesela herşeyden uzak duruyorum ne olursa olsun yaşadıklarımı kimseye anlatamıyorum. Yargılanmak istemiyorum. Ve birazda insanlardan tiskindim açıkcası. Dediğim gibi zor günlerimde çok dışlandım. Aslında şu an bir yandan güvensizlikten de yanaşmak istemiyorum kimseye.
Peki bunu değiştirelim mi bu konuda ne dersin? Beraber başarabilir miyiz?
Senin evde tütün sarmaktan başka yapacağın bişey yok
Bütün gün evde yemek yapmaktan , kitap okumaktan ve düşünmekten başka bir şey yapmıyorum. Ama takıntılarım ruhumu öldürüyor.
Öncelikle fobini yen. İzzet Güllü'yü izle YouTube dan
Yani İnternet üstünden gerçek para kazanmak istiyosan maalesef bel altı hariç gerçek para getiren iş yok
Getir a101, gibi çeşitli yerlerin müşteri hizmetlerine başvur evden çalışma üzerine.
O nasıl olacak
İnternetten araştır bak kovala, müşterileri arıyorsun işte istedikleri gibi konuşuyorsun getirdede kuryeler ve müşterilerle iletişimde olursun bende pek bilmiyorum ama evden çalışma modelleri telesekreterlil var araştırmanı önerirşm
Evden firmalarin teleon adami olabilirisn adi aklima gelmdi
maalesef hiç bir iş yapamazsın evden
Online iş
Hangi ilde ariyon
Dayıları dolandır