Yav iş arayisindsyim bizimkiler para da vermiyor çık hava al diye ablam kendi demişti yılbaşında bin TL vercem çik gez diye vermedi dün falan istedim vercektin dedim vermedi Allah'a canımı alması için dua ediyorum artık bunalıma girdim evde dura dura awq kafayı yicem ya 23 yaşındaum bu arada
Güncellemeler
1 yıl
Böyle şeref yoksunu bir aileye düştüm yanarim yanarım buna yanarım gençliğim evde geciyir
Valla bilmiyorum aile evinde bişi yapasim gelmiyor ve şu an depresyondayım zaten hiç bir şey yapasim da yok mutfağa hazır yemeği ısıtmaya bile üşeniyorum eriniyorum
Anlıyorum da insan kendinin doktorudur Dışarıdan kendi durumuna bak mesela İş beğenmiyorsun Evde herhangi bir şey yapmıyorsun İnsanlardan bir şeyler bekliyorsun Bunun çözümü ne? Dışarı çıkman, iş bulup sosyalleşmen O halde işin maddi boyutunu salla çık iş bak Kadınların çalıştığı mağazalara numaranı bırak vs Önce bir işe gir Sonra hayalindeki işe gir
Haklısınız evet çaba gostermiyorym şu an anca internetten başvuruorum ilanlara gitmem lazım yerine aslında ama gittiğimde de olmadı kısmetim kapanmış sanki
İş bulman kolay olur o zaman bir yerden başlayıp zorunlu eylem yap ve ilk fırsatı degerlendir. İstanbul istihdam ofisleri var Googlea hangi ilçedeyaen git görüş mutlaka bulursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Canım sakin ol hiç arkadaşın yok mu takıldığın birileri
Yok
Hangi şehirdesin
İstanbul
Ne güzel bende İstanbul sancakteoe tarafındayım belki yardımcı olabilirim
Uzak kalıyor maalesef
orada asistanigin kendi sayfası var profili var orada gördüm
Sen nerde oturuyorsun
Neyii
Git herhangi bir yerde iş bak market mağaza falan böyle bunaldıysan madem yer ayırt etme
Bakıyorum mağaza satış danışmanı falan da olmuyor bı turlu görüşmeye gidiyorum her şey iyi ama sonra arayan yok
Bu kadar bunaldıysan temizlik dahi olsa gir işe
Zamanla değiştirirsin
Ben evi bile temizlemiyorum ki
Neden
Valla bilmiyorum aile evinde bişi yapasim gelmiyor ve şu an depresyondayım zaten hiç bir şey yapasim da yok mutfağa hazır yemeği ısıtmaya bile üşeniyorum eriniyorum
Bu kendi içinde bahanen olabilir mi?
Konfor alanından çıkmadan hiç bir şeyi değiştiremezsin
Bahane değil gerçekten bu iş konusu maddi konu yüzünden çok stres yapıyorum depresyona girdim
Anlıyorum da insan kendinin doktorudur
Dışarıdan kendi durumuna bak mesela
İş beğenmiyorsun
Evde herhangi bir şey yapmıyorsun
İnsanlardan bir şeyler bekliyorsun
Bunun çözümü ne?
Dışarı çıkman, iş bulup sosyalleşmen
O halde işin maddi boyutunu salla çık iş bak
Kadınların çalıştığı mağazalara numaranı bırak vs
Önce bir işe gir
Sonra hayalindeki işe gir
Haklısınız evet çaba gostermiyorym şu an anca internetten başvuruorum ilanlara gitmem lazım yerine aslında ama gittiğimde de olmadı kısmetim kapanmış sanki
İşin olsun indir orada bissürü garsonluk baristalık işler oluyor evine yakın hemde
O sayfaya da baktım mağaza işi bakıyorum kafe tecrübem oldu ama başarılı olamadım
Allah yardımcınız olsun. Uygulamara bakın. Ne tarz iş bakıyorsunuz
Sağolun bakıyorum evet çağrı merkezi satış danışmanı sekreter gibi işlere bakıyorum
Hangi şehirdesin peki
İstanbul
İş bulman kolay olur o zaman bir yerden başlayıp zorunlu eylem yap ve ilk fırsatı degerlendir. İstanbul istihdam ofisleri var Googlea hangi ilçedeyaen git görüş mutlaka bulursun
İstihdam ne oluyordu ona bakayım Google'dan
Belediyenin iş bulma ofisleri işte
Bakayım ben bı teşekkürler
Ne demek olmadı işkura kayıt oluştur.
İskura Google'dan başvurdum ordan arayan bile olmadı
Onlar aramiyor mesaj geliyor sen seçip arıyorsun
Bir iki kere mesaj geldi sadece alakasız işlerdi
Ve konumu uzakti
İnşallah bulursun yardımcı olabildiysem ne mutlu
İnşallah evet teşekkürler
İstanbul - Tuzla ya da Tuzla'ya yakınsan yardımcı olabilirimİstanbul - Tuzla ya da Tuzla'ya yakınsan yardımcı olabilirim.
Uzağım maalesef:(
🥺
İnşallah bulursun canım Allah yardımcın olsun
Amin teşekkür ederim
kariyene uygun değil zo döneme atlakacak kısa süreli işler bul
aile baskısı çok zor anlayabiliyorum
Böyle olmaz başka iş ilanlarına bak
Ne işi arıyorsun
Mağaza satış danışmanı, çağrı merkezi, müşteri temsilcisi, danışma görevlisi, sekreter gibi işler
Hangi şehir
İstanbul da
Bişi soracağım www.asistanik.com güvenilir mi acaba çağrı merkezi linklednden gördüm
LinkedIn güvenilir oluyor
LinkedIn'de paylaşılmış bu sayfa ama güvenilir değil diyorlar asistanige şikayet var sayfasında yorum atmışlar
Linki yollar mısın
Asistanigin mi
LinkedIn deki sayfayı
orada asistanigin kendi sayfası profili var orada gördüm
Ya çen napacan parayı napacan
Kafede kahve içerim en azından bir iki insan görürüm
Ama bebeğim evde kahve yokmu
Evde insan yokmuuu
Evde bunların poh suratını görmekten gına geldi
😅😅😅 kıyamam ha sana
Sevgilinden iste
Sevgilim yok da olsada istemem