1 yılBirçok kişi eğlenmek için dışarı çıkıp para harcamaları gerektiğine inanıyor, ancak bu doğru değil. Bu aktivitelerden bazıları uzun vadede para biriktirmenize de yardımcı olabilir.
- Yerel Etkinlikleri Arayın: Yaklaşan ücretsiz konserler ve etkinlikler için sosyal medya siteleri kontrol edin.
- Doğada Fotoğraf Çekin: Parkta yürüyüşe çıkın ve fotoğraf çekin. Bunları düzenlemeyi öğrenin; hatta daha sonra bazılarını çevrimiçi olarak satabilirsiniz.
- Bir Araya Gelin: Arkadaşlarınızı veya ailenizi bir kutlama için davet edin. Herkes bir yemek getirebilir ve birlikte ev yapımı ikramlar yapabilirsiniz.
- Yeni Bir Hobi Edinin: Örgü örmek veya resim yapmak gibi her zaman ilgi duyduğunuz bir beceriyi öğrenmek için YouTube'u kullanın.
- Ek Bir İş Düşünün: Ek gelir elde etmek için ek iş olarak kullanabileceğiniz becerilerinizi veya ilgi alanlarınızı düşünün.
- Belgesel İzleyin: Televizyon dizileri yerine, yeni bir şeyler öğrenmek için belgeselleri tercih edin.
Kaynak: Dışarı Çıkmak İstiyorum Ama Param Yok Parasız Dışarıda Ne Yapılır? - Upzon - Online Topluluk
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKendine bir rota belirle. Örneğin Sultan Ahmet meydanında oturup dinlen. Oradan gülhane ye geç ve adım adım tüm bahçeyi gez. Sonra Sahilde güzelce bir deniz havası al. Ordan Eminönü ne geç ve insan içinde turla biraz. Bilmem ne camisini gez, bilmem kimin türbesine gir bi fatiha oku çık eve git sonra. Bu süreçte en fazla su içersi, n onu da su alacak paran yoksa evden çıkmadan önce 1-1.5 lt pete su doldurarak halledersin.
00 Yorumla
1 yılŞanlıurfa olsaydım seninle Balıklıgöl'e giderdik Sen Şanlıurfa'da yaşadığın için bilirsin Şanlıurfa'da en güzel ciğer kebap, künefe yapan yerleri yemek yerdik tatlı yerdik gezerdik ❣️🌹
22 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim çok düşüncelisiniz😊💜
- 1 yıl
Ben de teşekkür ederim keşke olsaydım da gitseydik 🌺🌼🌸
1 yılYürüyüşe çıkabilirsin. Parklara gider, gün doğumunu batımını izlersin. Spor aletlerini de kullanabilirsin çoğu parkta var. Piknik yapmak için sahile inebilirsin. Kitap alıp çimenlere oturup okuyabilir, çizim yapabilirsin. Belki arkadaşlarınla buluşup sahilde top oynarsınız, yanınızda birkaç yemek yapıp getirirsiniz. Çizim yapabilir içinizden geldiği gibi eğlenebilirsiniz. Aslında yapılacak çok fazla şey var sadece biz parasız yaşayamazmışız gibi hissetmeye alıştık.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılParasız dışarıda adım atılmaz bence hayat gerçekten çok zor geçenlerde YouTube da 10 yaşında bir çocuğu izlemiştim daha 10 yaşında ben gezemiyor ha diye sitem ediyordu yani hayat yediden yetmiş yediye herkes için artık çok daha zorlaştı...
00 Yorumla
1 yılParkta Zaman Geçir Yakınlardaki bir parka gidip doğayla iç içe vakit geçirebilirsin. Yürüyüş yapabilir, bankta oturup kitabını okuyabilirsin. Eğer denize ya da bir gölete yakınsan, manzaranın tadını çıkarabilirsin. Sessizce oturup düşünmek bile ruhuna iyi gelebilir. Eğer bulunduğun şehirde sokak sanatçıları varsa, onları izleyerek keyifli vakit geçirebilirsin. Belediyelerin veya kültür merkezlerinin düzenlediği ücretsiz konser, sergi ya da söyleşilere katılabilirsin. Yanına biraz ekmek ya da buğday alıp parkta kuşları ya da sokak hayvanlarını besleyebilirsin.
32 Yorumla
Soran1 yılMaalesef ki Urfa gibi bir şehirde yaşadığım için anca parkta gezinebilirim.
- 1 yıl
Allah yardımcınız olsun
1 yılGezilir, parkta oturulur, evde termosa çay kahve yapıp partkta keyif yapılır, deniz kıyısı varsa orası da olur, olta varsa hobi balıkçılığı yapılıp yakalanan küçük balıklarla kediler köpekler beslenir, telefonla hobi doğa manzara fotoğrafçılığı yapılır. Bak parasız yapılabilecek bi çok şey saydım. Sizler mutluluğu sadece para sanıyorsunuz ve bu yüzden depresyonda bunalımda hayatınızı heba ediyorsunuz. Bu sözüm tek sana değil senin gibi olan herkese
22 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🌼
- 1 yıl
Rica ederim ☺️
1 yılMüzekartın varsa yakın müzeleri keşfedebilir gezebilirsin, öğrenciysen abonmanın varsa bulunduğun şehirde gezebileceğin otobüslere binerek gezebilirsin ya da kütüphaneye git kitap oku ya da avm mağaza gez kendine kıyafet ya da başka şeyleri incele mağazadaki çalışanlarla sohbet edip zaman da geçirebilirsin tabi yalnızlık hissediyorsan herhangi bir kafeye gidip yalnız biriyle sohbet edip kahve ısmarlatmışlığım var kendime gibi gibi şeyler evet biliyorum bunların bazıları için çok az da olsa para gerektiren şeyler eğer 0 tl ile ne yapabilirim diyorsan parkta spor yapabilirsin ya da fitness salonları ücretsiz bir günlük spor yapma izni veriyor eğer yakınlarda belediyenin ücretsiz konserleri ya da etkinlikleri varsa onlara da katılabilirsin. Biraz araştır mutlaka bulursun bişeyler.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🌼😊
- 1 yıl
Rica ederim ☺️
1 yılDolaṣ. Kalabalıkda veya parklara git insanlara bak kuṣları seyret havayı içine çek. Bide evde termos falan varsa ona çay koy dıṣarda bir bank üzerinde otururken içersin. Türkiyede fark ettimde insanlar pek yürüyüṣ yapmayı sevmiyor 20dk uzaklıktaki avm ye gideceğim ayakla dediğimde oha o kadar uzak yol mu gidilir gibi tepkiler alıyordum 😃 Soğukda bile yürünür yani alıṣkın olmakla alakalı.
Kütüphaneye git bikaç kitap al otur oku bir iki sayfa.
Mağzalara, avmlere git ve bakın sadece.
Gitmediğin yerlere git mesela.
Bide gitmiṣken iṣ bakın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİstanbul’da yapılacak çok şey var eğer buradaysan. İbb ya da belediyelerin sayfalarında ücretsiz sergi, yer, tiyatro, belediye konseri, atölyeler, ibb kadın evinde bir sürü ücretsiz kurs vs yararlanabilirsin. İbb sosyal tesislerinde uygun fiyata çay kahve içebilirsin. Hatta öyle ki çoğu eski Saray ya da Köşk manzaraları Harika.
42 Yorumla
Soran1 yılUrfadayim maalesef
- 1 yıl
Bana. Herkes. Gobekli. Tepeyi sorup duruyor. hi gittin mi?
Selam! 😊 Parasız dışarı çıkmak zor olabilir ama aslında pek çok eğlenceli şey yapabilirsin. Mesela, şehri keşfe çıkabilir, yürüyüş yaparak farklı sokakları ve parkları gezebilirsin. Eğer doğa ile iç içe olmayı seviyorsan, bir parka gidip zaman geçirebilirsin; bazen parkta arkadaşlarınla takılmak ya da sadece kitap okuyarak vakit geçirmek bile çok keyifli olabilir. Şehirde ücretsiz etkinlikler, açık hava konserleri ya da sergiler de bulabilirsin, bu tarz şeyler çoğu zaman ücretsiz oluyor. Ayrıca, sokak sanatçılarını izlemek veya grafiti gezileri yapmak da seni hem farklı yerlere götürür hem de eğlenceli bir deneyim sunar. Bazen sadece dışarıda olmak, kafanı dağıtmak bile çok iyi gelebilir. Eğer arkadaşların varsa, onlarla basit bir buluşma planı yapabilir, kahve içmeden veya para harcamadan da güzel vakit geçirebilirsiniz. Önemli olan para değil, keyif almak! 😉
00 YorumlaBir yayın organı binasına gidin. O gazete ya da kanalda çalışan birinin ismini verin; kendisine çok önemli bir haber getirdiğinizi söyleyin.
Katları ve koridorları gezerken her yerde faks cihazları ve metrelerce faks kağıtları göreceksiniz...
Teknoloji çağındayız ama hala tüm davetler faks aracılığıyla geliyor. Falancanın kızı evleniyor, filancanın damadı sünnet olacak, bilmem kimin sevgilisi botoksunu kutluyor...
Bir tane beğenip gidin. Çok fazla ikram oluyor.
Davette tek yapmanız gereken önünüze gelen herkese hafifçe gülümseyip bir baş selamı vermek. Her gün yüzlerce kişiyle tanıştıkları için sizi de tanıdıklarını sanıyorlar ve onlar da selam veriyorlar.
Beyler için dip not: Yanınızda hoşlandığınız hatunu götürürseniz bu muhteşem 'medyatik çevreniz' ile feci karizma yapabilirsiniz.
Tamamı tecrübeyle sabittir...
00 Yorumla
1 yılÜlkemizi ve gençlerimizi bu hale sokanlar utansın evine ekmek alamayıp kendini agaca asan bir baba vardı elektrik faturasını ödeyemediği için intar eden babalar vardı allah tüm milletimize yardım etsin ve bazı kesimlere akıl fikir versın kı sandıklarda bazı şeyleri hatırlarlar belki
23 Yorumla- 1 yıl
Öyle bişi yok hacı yalan o haberler kimse intihar etmiyor kabullenip yoluna devam ediyor ve göz yumuyor kaç kez bi ton şeye sesimi çıkarmaya çalıştım mobbinge uğradım köşede kıstırıldım kimse yorum yapmadı bende kendi kendimi neden rahatımı bozuyorum ki dedim hepsi aynı vizyonda bırakın millet yesin birbirini
- 1 yıl
Yokmu benim kendi oturdum mahalledeki adam yaptı bunu bazı şeyler haberlere yansımıyor arada bir gözlük degiştirmek şart insanın başina gelmeden kimse bilemez derler ya bu doğru ayağın kırılmadan karşındaki insanı anlayamazsın
- 1 yıl
Dostum sıkıntı da bu insanların başına bişi gelmeden beyinleri basmıyor önlem almayı ben de bunu savunuyorum zaten her yer mobbing kaynıyor herkes sussuyor dolar 1.5 tl iken o kadar tepkilere ne oldu 35 oldu nerdeyse bön bön bakıp susuyorlar birşeyler yapıp sesini duyurmaya çalışanların başına ne geldiğini en iyi sen bilirsin tehditler şantajlar hakaretler fiziksel saldırı can güvenliği yokkki
Parkta yürüyüş yapıp kulaklık ile müzik dinleyebilirsin
52 Yorumla
Soran1 yılGüzel olabilir birde termosum var küçük kahve de götüreyim
1 yılBu aralar fark ettiğim şeylerden biri insanlar çok fazla köpek gezdiriyor. Eğer fobin yoksa ve yürüyüş yapmayı gezinmeyi seviyorsan bu alternatifi değerlendirebilirsin. İnsanlar bu işi bir uygulama üzerinden yapıyor, daha fazla bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa memnun oluruz🫶
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 😊🌼
u 1 yılEvde kahvemi hazırlayıp termos bardağa koyuyorum yeşillik alanlarda yürüyüşler yapıp bankta oturup kitap okuyorum sıfır masraf
112 Yorumla- 1 yıl
kırmızı başlığını da takıyor musun😂
- 1 yıl
Komik mi
- 1 yıl
çooookkkkk
- 1 yıl
Yorumunuz ama dimi
- 1 yıl
ya inci dur bela arama.😂😂😂
- 1 yıl
izmitteyüm bak döverim seni
- 1 yıl
Sataşan siz bela arayan ben ok
- 1 yıl
ne alaka ya. aklıma ormanda yalnız olan kırmızı başlıklı kız hikayesi geldi
- 1 yıl
Ne güzel açıkladin oysa
Soran1 yıl@yusuf-kenan profil özetinize bakacak olursak bayağı açık sözlüsünüz sjsjs
- 1 yıl
çoooookkkkl. evde kaldım valla
- 1 yıl
En güzelini yapıyorsun 🌹❤
u 1 yılİlla para harcamak zorunda değilsin. Dışarı sahil kenarına gidip yürüyebilirsin, mesela ormana gidip yürüyebilirsin kafanı dağıtmak için. Para harcamadanda dışarıda vakit geçirebilirsin.
41 Yorumla- 1 yıl
evet evet kapinin önüne cıkabilir mesela degil mi su icmek isterse üsürse ısinmak icin bi bardak çay falan ıcmek ister lavabo ihtiyacı falan olursa eve cıkar
1 yılParasız dışarıda yapılacak en güzel şeylerden biri, yürüyüş yapmaktır. Yürümek, hem zihni dinlendirir hem de çevredeki güzellikleri keşfetmeyi sağlar. Hangi şehirde olursanız olun, sokakları, parkları veya doğa alanlarını keşfederek farklı yerlerde zaman geçirebilirsin. Ayrıca, yürüyüş yaparken kafanızı boşaltmak, yeni fikirler üretmek ve sadece anın tadını çıkarmak gerçekten keyifli. Param var ancak ben sadece yürüyüşe çıkarım sık sık.
00 Yorumla
1 yılDışarıda sadece parası olan insanlar geziyor diye bir kural yok. Dışarıda para harcayacaksın diye de bir şey yok.
Ben arkadaşım yanımda olduktan sonra Çekirdek kola yaptığım olurdu çoğu zaman. Ya da bir kahveye giderdik.
Tabii kız arkadaşımız olduğunda kafelere falan gidiyoruz sinemalar , burgerler , restoranlar falan.00 Yorumla
1 yılyürüyüş yapabilirsin, parklara gidebilirsin, evden termosla kahve alıp istediğin yere gidebilirsin, halk kütüphanelerine de gidebilirsin ücretsiz olarak
20 Yorumla
1 yılSahilde denize en yakın yere çöküp oturuyorum. Elimde sevdiğim bir kitap. ya da kulağımda sevdiğim bir parça. Ama baştan uyarayım yalnız oturmak baya hayatı sorgulatıyor😅
21 Yorumla
1 yılGezmek ya da dışarı çıkmak para harcamak anlamına gelmiyor tatlım maalesef. Ha para harcarsan daha eğlenceli vakit geçirebilirsin fakat dolaşmak amaçlı dışarı çıkıp yarım saat dolanıp evine gelebilirsin. Ben mesela sıkıldığım zamanlar genelde hep öyle yaparım çıkarım dışarı dolaşır eve geri gelirim 5 kuruş bile harcamam😂😂😂
10 Yorumlaİlla alışveriş yemek olarak bakmazdan gayet de tek başına gezebilirsin. Tak kulaklığını yürü avm de bakın indirimleri takip et.
20 YorumlaArkadaşlar ben kennedy caddesini turladım bugün. Yürüyüş de yapmayın. Bi an ne işim var dedim, yatın uyuyun cidden
10 Yorumla
1 yılgez dolaş farklı bir hava solumak için paraya ihtiyacın yok. Ha dışarı çıkmaktan kastın kafede mağazada falan gezmekse eğer o zaman biraz zorr
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyanında kahve gotur parka otur kitap falan al ya da bisikletin falan var mi
11 Yorumla
Soran1 yılBisiklet yok hava yağmurluydu kahvemi evden aldım yürüdüm biraz 😊
Gizli Üye(30-35)1 yılbenim de param bitti dolaşcam biraz sonra sen de çıkıp dolaş gez sahile gitcem şu an yemek yiyorum evde giyinip çıkıcam kulaklığımı takcam herşeyi boşverip sadece şarkı ve sahil havası yürümek çok iyi geliyor hep yapıyorum bunu
11 YorumlaDışarı çıkma amacına bağlı kafelere gdiicem avmye gidicem dersen ister istemez bir çay kahve icmek ister insan
10 Yorumla
1 yılYapilmaz da, kafelerde eleman falan arayan olabilir oralara baksana. Kütüphaneye git kitap okuyabilirsin
10 Yorumla
1 yılTermosa kahve koy ☕ montunu botunu giyin 🧣 kitabını ve kulaklığını alıp📚🎧parka gidebilirsin 😍
10 YorumlaSadece yürüyüş yapılır veya evden yanına kahve falan al, parkta otur iç
20 Yorumla
1 yılSokak cadde, avm, market, mağaza gezilir. Erkek arkadaşlarından bir kaçına söyle ufak miktar ibanına atsın. 2 tanesine söylesen biri 100 biri 200 atsa tamamdır.
05 Yorumla
Soran1 yılHiç erkek arkadaşım yok ki olsada böyle bir şey talep etmem yürüdüm temiz havada buda mutlu etti
- 1 yıl
En güzeli o ya. Havalar iyi gidiyor. Ben de geziyorum arada iyi geliyor. Biraz espri olsun diye söyledim zaten.
Soran1 yıl😊😊🌼
- 1 yıl
Kac yasindasin?
- 1 yıl
Hele. Kirmaco?
1 yılParan olsaydı ne yapacaktın ki? Parası olan biriyle gez sana ısmarlasın ozaman. Hiç mi arkadaşın yok? Bul enayi bir erkek, yedirsin, içirsin, gezdirsin seni. Arabasıda varsa tamamdır
04 Yorumla- 1 yıl
Seni bulsun nası fikir?
- 1 yıl
@Gimmekikiii00 karşılığında öpücük isterim ama 😅
Soran1 yılDepresyondayim bundan dolayı biraz alışveriş yapıp bir kahve içerdim. Kız arkadaşım çağırdı ben hallederim dedi ama kimsenin parasını yemek istemem kendi maaşımin yatmasını bekliyorum bu ay sıkıştım biraz.
- 1 yıl
Bu ay o ödesin, öbür ay sen ödersin. Arkadaşlık böyle bişey
1 yılhiçbir şey yapılmaz maalesef öyle bir durumdayız ki nefes almak da parayla olcak yakında 😅
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılOtobüse binecek paran varsa bir şey yiyemezsin içmezsin olur biter en azından gezmiş olursun.
10 Yorumla
1 yılBenimde tam tersi her imkan var mental olarak çıkamıyorum hiç keyfim yok
11 Yorumla- 1 yıl
Antiyesi. ilaci. lazim sana. cok dusunuyorsan. az dusunmeye. calis
1 yılBen hep parasız geziyom ne gerek var illa bişey mi alcaz
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı.
1 yılSadece yürüyüş yapılır başka ne yapabilirsin ki havada soğuk ama
10 Yorumla
1 yılçayını sıcak tutacak bir termos al ve git bir sahile veya dağlığa. iç çayını izle etrafı
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de aynısını yazdim🙄
1 yılAl kulaklığını çık yürüyüş yap oksijende almış olursun
10 YorumlaHiçbir şey. Birkaç saatliğine dışarı çıkıyorum. 500 den aşağı gitse seviniyorum.
10 Yorumla
1 yıltersine bendede para var arac var evde var hic gezesim yok
10 Yorumla
1 yılbelediyelerin sosyal tesisleri ve kütüphanelerinde kitap okunabilir..
10 YorumlaBoş boş bakinip durursun para olmali artı bahşiş paranida yanında tut
10 YorumlaHava al yürüyüş yap iyi gelir ama urfayı oek sevmedim ben bi kaç kez geldim
10 Yorumlaparka git temiz hava al ama kalın giyinmeyi unutmaa
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBir şeyler satın alamazsın ama gez dolab işte, temiz hava al.
10 Yorumla
1 yılKucuk şeylerden mutlu olabiliyorsan yakin bir parka git kulaklığını tak müzik dinle.
10 Yorumla
1 yılYürüyüş yolu varsa yakında yürüyebilirsin, yanına termos ile çay/kahve alabilirsin. Deniz varsa ve yakınsa bir bankta oturup amaçsızca denize bakabilirsin.
00 Yorumla
1 yılYürüyüş yap Evden termosa ya da küçük bir pet şişeye suyunu ya da meyve suyunu koyup kulagına kulaklık takıp yürüyebilirsin Hatta kitap alıp okuyabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNefes alırsın sonra verirsin sonra tekrar alırsın... o da ücretlendirilmeden alabildigin kadar al tavsiye.
10 Yorumla
1 yılEvden çantana termosta çay götür kulaklığını tak sahilde piknik yap veya yürüyüşe çık yakın arkadaşınla dolan bu kadar :)
00 Yorumla
1 yıl25 yaşında sin , çalışabilirsin. Bu yaşta parasız kalmanın nedeni nedir?
05 Yorumla
Soran1 yılÇalışıyorum zaten asgari ücretle ailemi geçindirmeye çalışıyorum yetmedi borç vs derken maaş günüme de 2 hafta var
- 1 yıl
Anne babana mi bakıyorsun. Onlarin başka gelirleri yok mu, ne bileyim köyden birşeyler ya da emeklilik maaşı falan?
Soran1 yılAnneme babama kardeşlerime bakıyorum başka gelirleri yok maalesef.
- 1 yıl
Yaşları uygunsa yaşlılık aylığı olabiliyor. Ama belli bir yaşı geçmedilerse basit işler bulabilirler ve büyük bir sağlık sorunları yoksa tabi. Sosyal yardımlaşmaya basvuru yapabilirsiniz. Öte yandan, Termosa kahveni çayını koyup , , arkadaşlarınla ailenle sosyal alanlarda kahve içebilirsin. Ayda bir olsa bile bir kafede kahve içebilirsin hadi olsun Max 50 lira. Bu kadar genç yaşta bu kadar sorumluluğu tek başına yuklenemezsin.
Soran1 yıl7 yıldır çalışıyorum sanırım artık yoruldum ama bir şekilde hallediyorum teşekkür ederim 🌼😊
Para & Ekonomi konusunda 393 cevap paylaştı. Nerde yasiyorsun. Park da yuruyus yp sahil yakinsa hava al
01 Yorumla
Soran1 yılUrfa da yaşıyorum burada sahil yok maalesef parkta yürüyeyim bari
Gizli Üye(25-29)1 yılBen parasız herşeyi yapıyorum inan isteyince her şey yapabiliyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanına aldığın evden atıştırmalıklarla bi kitap ve deniz havası mük
10 Yorumla
1 yılBunu en iyi ben bilirim eskiden sadece yürürdüm kulaklığım bile yoktu o yüzden telefondan sesli bir şekilde müzik açıp insanların bakışlarına aldırış etmeden yürürdüm
13 Yorumla- 1 yıl
Demek o keko görünümlü abi sendin
- 1 yıl
Yani sayılır 😂
- 1 yıl
Şimdi ekmeğimizdeyiz çok şükür
1 yılNefes alınır sadece yürüsen bile ya acıkırsın ya da çişin gelir onlar bile para ile
00 Yorumla
1 yılBilmem yaşamaktan bıktım artık Eskişehir de aynı ki...
00 Yorumla
1 yılArkadaş edin her şeyi karşılıklı hâle getirdiler zaten arkadaşlığı da bu duruma indirmek mantıklı
00 YorumlaYürüyüş yapabilirsin ama çok yürürsen bir süre sonra yorulursun yemek yemek isteyebilirsin.
00 Yorumla
1 yılMekanları girme yürüyüş yolu gibi bir yer yok mu çık yürüyüş yap
00 YorumlaKütüphaneye git, park veya bahçelerde otur, sahillerde yürüyüş yap, parklardaki spor aletleriyle aktivite yap, belediyelerin ücretsiz gezi veya eğitim etkinliklerini takip et, termosta içeceğinle birlikte manzaralı bi yerde otur vb.
10 Yorumla
1 yılGit sahilde otur denizi izle
12 Yorumla
Soran1 yılAh burada sahil olsa keşke
- 1 yıl
Git bir çay iç o zaman o ucuz olur
- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026