AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
Duruma göre değişir keyfi istiyorsa yanlış bir hareket ama gerçekten acil ise neden olmasın
Ne kadar süre birlikte olduklarına ve ilişkinin seviyesine bağlı olarak isteyebilir
İki tarafın da birbirinden istemesi Normal değil elbette.
Bence normal. Kızlar da isteyebilir o da normal
Normal ihtiyacı vardır ister kız ister de erkek niye istemesin
Hiçbir zaman ben kimseden istemedim.
Para alınmasını da uygun bulmuyorum.
Kapak fotoğrafındaki sözler görünmüyor haberin olsun
@Bisexual_boy uyardığın için teşekkürler..
Erkekler gururludur para isteyemez isteyen de niyeti baskadir uzak durmalisin
Kesinlikle normal değil, bence sevgili döneminde tanışma döneminde hatta ve hatta nişanlılık döneminde bile erkek veya kız farketmez birbirinden para istemesini ben normal de karşılamıyorum hoş da karşılamıyorum
Az miktarda isterse ve geri de verecekse normal ama sürekli istemesi veya yüksek tutar istemesi normal değil
Adam olan para istemez hayatındaki kadından gerekirse taş taşır o parayı elde eder
Bulamadigini soyledi
Yok öyle dünya tek kuruş verme
Vermedim
Hayır değil !
Gider su satarım ayakkabı boyarım
yinede istemem
1 aylık ilişkinin içindeydik ve benden para istemişti bende vermsitim daha sonra bunlar daha da büyümeye basla 1000 2000 olarak devam etti ve bende vermeyince ayrıldı yani bazıları kullanmak icin size asikmis gibi davraniyo
Öyle zaten
Hangi amaçla istediğine bağlı. Eğer sana kanıtlı ve iyi niyetli bir şekilde bir borcunu ödemek için veya çok sıkıştığı için istemişse sorun yok. Sık sık ve sebepsiz isteniyorsa seni yolmaya çalışıyordur
Borç olarak istemisse normal. Para vererek insanları net olarak taniyabilirsin. Geri dönmezse canının yanmayacagi miktar kadar borç verebilirsin. Ama kridi vs büyük paralara asla girme. Düşmez kalkmaz bir Allah
yeni ilişkiden istenmez uzun ilişkide istenir ama borç gibi değil istersin olur biter
bir erkeğin sevgilisinden önce para isteyeceği bir sürü kişisi vardır illa ki. para isteyeceği en son kişi bile olmamalısın bence hayatında. ayrıca biraz da gururlu olmalı isteyememeli. erkek arkadaşım istese biraz karakterinden şüphe ederim doğrusu
Seni söğüşluyor :D belkide seni sevmiyor sadece para için
Olabilir
Bu arada IBAN atayım mı :D
Yok
Kadın erkekten para ister. Erkek kadından para istemez yaa 😀
Normal diğil yaşadım yedi bitirdi beni en sonda ayrıldı. Saf olmayın benim gibi.
Bence, anneniz ve babanız da dahil olmak hiç ama hiç kimseyle para ilişkisi kurmayın, boşu boşuna kimseyle aranızı bozmayın. Bankalar ve finansal kuruluşlar ne güne duruyor.
İlişki süresine bağlı eğer 1 yıl geçtiyse gerçekten zor durumdaysa istenir
Maddi duruma göre senaryo ve rollerde değişik hareketler görülebilir
normal değil kesinlikle ayrılmalı kız o adamdan
Benim ki 200 TL istemişti ablasına lazım olmuş açıkçası biraz tuafima gitmişti
Koptum buna 🤣🤣
Zor durumda kalırsa yardım isteyebilir belki ama normal değil bence.
Değil askı dolandırıcıdır o sevgili değildir kaçarak uzaklaş
Bence istememeli hiç bir şartta ancak tek çaresi kız arkadaşı ise bişey diyemem
Bir sefere mahsus acil ihtiyacı olur cebinde de parası olmaz ozaman isteyebilir ama herzaman yaparsa kullanıyordur sevgilisini
Değil ama günümüzde şartlar farklı kızlar erkek erkekler kız gibi artık
Iyyyy en nefret ettiğim erkek tipi... içimden gelse zaten ona birseyler alırım para istemesin ben istemem ondan şahsen
Çok ileri gitmişlerse, birbirini çok iyi tanıyorlarsa olabilir. Aksi taktirde mümkün değil. O gibi erkekler aylak, ayyaş erkeklerdir...
Para istemek ayrı borç istemek ayrı hangisini istedi acaba sıkışmışsa borç isteyebilir gayet normal ama direk para istiyosa uzak dur
Bu tamamen istemesinin nedenine bağlı sonuçta ilişkiler çıkar üstüne kurulmamalı olay net belli olmadığı için kesin bir şey söylemek zor
Gayet normal bence hatta ilişkideki güven duygusunu güçlendirdiğini düşünüyorum
Bence aralarinda paranin lafi olmamali kizdancekinmeden ister erkek de
Gayet normal bir olay herzaman erkeğin parası olucak diye bir şey yok ihtiyacı oldumu tabi ister:)
Normaldir hayat musteriktir hersey olabilir
Eşitiz diyorsanız isteyebilir, istemicekse eşit değiliz.
Adam karıdan parami ister yolla gitsin babasının evine
Değil elbette o arkadaş parazit muhtemelen
#Hükümdar
Buna cevap vermek sizi yanlış yönlendirmek olabilir 🤔 Susma hakkımı kullanmak istiyorum 🙏🏻
Gerçekten çok ihtiyacı varsa ve başka bir çözüm yolu yoksa kız da erkek de para isteyebilir.
Bana göre normal değil erkek kızdan para istiyorsa utanmalıdır
Helal olsun
Samimilik varsa normaldir
Bence bazı durumlarda normal olabilir
Ne gibi durumlarda
O anlık acil bir ihtiyaç vardır sende güvendiğisin ve o an sende olan ihtiyaç dışı olan bir paradır biliyordur. Belli bir süreliğine ödünç isteyebilir
2 gündür ulasamiyorum ama
Yüklü bir para mı peki
Yok bin lira
Karakterini bu denli düşürdüğünü değmez, bin lira için sana cevap vermiyorsa bence çok ama çok ucuza kurtulmuşsun
Gayet isteyebilir niye kadınlar maddi olarak güçlü olamaz mı? Niye para konularını erkek ile bağdaştırıyorsunuz
Ölürümde para istemem.
Maddi sıkışıklik içindeyse borç isteyebilir
çok ihtiyacı var demek
benden ıkı defa ıstemıstı
Sürekli değilse normal
Kızın istedigi kadar degil
Tabiki isteyemez çalışıp kazansin
Normal. Bence iyi yapıyor.
Bu soruyu anlik ben sordum sandım kac aydir bunu dusunuyorum
Asla normal değil erkek mi o?
O yüzden sevgili oluyor zaten
Bir kadının hediye istemesi kadar normal
Hayat müşterek isteyebilir.
Kadının maddi durumu iyiyse neden olmasın?