Bugün bir fincan gördüm hoşuma gitti, almak istedim kasaya bi geldim 250 lira. Bildigin bir kahve fincanı ya, altın değil gümüş değil...
1 ay
Bugün bir fincan gördüm hoşuma gitti, almak istedim kasaya bi geldim 250 lira. Bildigin bir kahve fincanı ya, altın değil gümüş değil...
Dün bir yerde gördüm zeytinyağı tenekede 4.250 yazmislar biz o paraya şahin araba alıyorduk şaka gibi
Cevap
18Cevap
Galaxy S23 un fiyatına çok oldum 33 Bin TL lik cihaz 35 bin TL oldu ya Yuhh diyorum Ben S23 Fe Aldım biraz uyguna aldım önce bunun da fiyatı 26 bin TL idi ben 22 Bin 999 TL ye aldım S23 Fe yi 256 GB benimki Tamam S23 Çok kaliteli telefon ama bu fiyatları hiç hak etmiyor ilk çıktığın da 24 25 Bin TL bandında idi Düz S23 un fiyatları Normal tabi Türkiye nin ekonomisin de ucuzluk beklemek hayal
Az önce penguen diye bi kitap evine gittim bi kalemin 13bin tl olmasina şaşırdım kimi kalem vardi 2bin tl
Vay arkadaş
Bende yok anasinin nikahi dedim 😂 kibarca söyledim
😂😂
Ev almak için dolanırken normal bir semtte 1. kat 3 1 sokak manzaralı daireye 18 milyon tl istenmesine şaşırdım 🤭
Elektrofuzyon kaynak makinesiyle
Trajer demir doğrama makinesiyle fiyatları fazla geldi valla pazarlık edecek yüzde 20 indirim isticem
dün alışveriş yaptım
herşeyi anladım ama domates 95 lira olmamalı : )
Diş macunum 250 TL olmuş.
Sivri biber 120 TL görünce şok oldum.
Almasaydın aldım deme aldım deme
Hayır almadım ev zaten fincan dolu
Heh iyi o zaman 😂 ben kemal sosyete kemal ben ekonomist kemal ben demeden almayın
Saçma fiyatları gördükçe bende sinir oluyorum.
20 adet için 70 lira çok para be :D
Bencede
Bi hırka vardı çok beğenmiştim o çok pahalıydı
her şey aşırı pahalı maalesef.
Hiç bir şeyin artık fiyatına şok olmuyorum
Kelle paça 380 TL olur mu
Ben de dün bi kupa gördüm internette 699 lira
artıl şaşırmamak lazım
5 yıldan beri çok şükür şaşırmıyorum.
Çünkü ülke değiştirdim, ordakiler nasıl sasirmiyor ben onu merak ediyorum
oda paramı. markette salatalık kilo 75 lira aw.
Cevirme tavuk
Balık fiyatı
Dubai çikolatası
Şapkanın
parfum cok istedim 500 TL ne yaa
Montun
Merhaba, aslında sorunuzda bahsettiğiniz bu duruma insanlarda fiyat algısının kaybolması diyoruz. Yüksek enflasyon sürecinin insanlarda oluşturduğu algılardan bir başkası da budur yani neyin ne kadar para edeceği hakkında hiç bir fikrimizin olmaması. Ben özellikle küçük kutu sütlerin fiyatlarını her gördüğümde soruda yazdığınız duyguyu yaşıyorum. Kaldı ki detayda verdiğiniz örnekle de sıkça karşılaşmak mümkün bazen bir fincanın fiyatı bile insanı şok edebiliyor :)
@KızlarSoruyor rica etsem sorunun etiketini ekonomi olarak değitirir misiniz? Teşekkür ederim.